fbpx

Zo val je op tussen alle andere coaches

Heel vaak krijg ik de vraag: hoe val ik met mijn bedrijf beter op tussen alle andere coaches, healers en therapeuten. Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die andere mensen kunnen helpen. Doe ik er nog wel toe?

En op het moment dat ik deze vraag opnieuw kreeg, viel mijn oog op Lady. Mijn allerliefste hondenmaatje, die met een tevreden glimlach op de stoel tegenover me ligt. Alsof ze me wil zeggen: opvallen is niet zo ingewikkeld als het voor jullie mensen lijkt.

Ik herinner me onze eerste kennismaking

En terwijl ze nu zo voor me ligt, herinner ik me de eerste kennismaking met haar. Ze was zó lief, dat kleine pupje met haar zacht witte snoetje. En ook al zaten haar oogjes nog grotendeels dicht, het was alsof ze me helemaal zag. Echt zag.

Ze viel ons gelijk op, te midden van haar evenzo prachtige broertjes en zusjes. Omdat ze iets speciaals had. Een zachtheid en liefdevolle energie die bij mij en mijn zoon direct een klik gaf. En blijkbaar was die klik wederzijds, want zodra Yaël haar op had gepakt viel ze met een lief knorrend geluidje in een tevreden slaap. Haar grappige neusje vol vertrouwen in de zachte stof van zijn trui gedrukt.

Lady viel gelijk op, het klopte gewoon

Toen we na de kennismaking onze keuze uit het nest Australian Shepherds mochten maken was deze keuze daarom in wezen snel gemaakt. Ook al hebben we daarna de tijd genomen om de knoop echt door te hakken en zijn we nog een paar keer wezen kijken toen ze al wat ouder was.

En de keuze leek er door al die bezoekjes niet gemakkelijker op te worden. Want echt, ook haar zusjes waren prachtig, superslim en evenzo lief.

Maar toch, dat kleine witte snoetje met die amber oogjes (en dat ene oogje waar een beetje blauw in zit) had iets speciaals. Dat koppie liet me iedere keer weer smelten. En haar energie paste vanaf het begin al helemaal bij die van mij.

Liefde op het eerste gezicht

Voor mij was het gewoon liefde op het eerste gezicht. En ik kon niet anders dan naar mijn diepste gevoel te luisteren. Die diepe intuïtie, waar ik nog steeds zo blij mee ben! Want het is een liefde die na zeven jaar alleen maar groter wordt. En ik smelt nog steeds, nu Lady tevreden tegenover me ligt.

Die liefde op het eerste gezicht is een liefde die je niet met je verstand uit kunt leggen. En toch begrijpt jouw hart dit soort liefde waarschijnlijk direct. Misschien herken je het zelf ook van de eerste ontmoeting met jouw favoriete huisdier, je partner van wie je zoveel houdt of de eerste keer dat je jouw prachtige kind zag (of in je buik voelde dat zij of hij er was).

opvallen tussen andere coaches

Denk maar eens terug aan de eerste ontmoeting met iemand die je voor altijd in je hart draagt. Voel je nog die liefde, vertedering of herkenning die er meteen was?

De verbinding tussen jou en jouw klanten is een vorm van liefde

Deze liefde op het eerste gezicht speelt ook in je business een belangrijke rol. Want de verbinding tussen jou en jouw (potentiële) klanten is net zoiets. Ook al hebben we het bij klanten over een zakelijke overeenkomst. Voor jou als Lichtwerker kan er alleen een zakelijke overeenkomst zijn als je voelt dat er een diepe herkenning en ja, zelfs een vorm van liefde is.

Want jij bent naar de Aarde gekomen om vanuit Liefde te leven. En het is heel eenvoudig: jouw Liefde is een belangrijke reden voor je bestaan.

Er móet daarom (zelfs als je niet van moeten houdt) tussen jou en je klanten ook een vorm van Liefde zijn. Een energetische klik die zegt: ik weet vanuit het diepst van mijn hart, dat ik jou kan en wil helpen met al het mooie wat ik in me heb.

Jouw Lichtkracht is van nature opvallend anders

Voor jou als vrouwelijke Lichtwerker is het belangrijk om je te realiseren dat die energetische klik er niet bij iedereen is. Zoals je ook niet op ieder mens verliefd wordt. Maar die klik is er wel bij je ideale klanten: de mensen die jouw energie en aanbod nodig hebben om een volgende stap in zichzelf, hun leven of hun bedrijf te kunnen maken.

En deze zin mag je eventjes wat dieper voelen:

Er zijn mensen (jouw ideale klanten) die jouw energie en aanbod nodig hebben.

Het enige wat jij hoeft te doen (als je tenminste meer klanten wilt) is deze mensen te vinden!

Je hebt afgeleerd je authentieke Lichte zelf te zijn

Weet je wat zo mooi is? Als deze mensen jou zien en jouw pure energetische Lichtkracht voelen, dan weten ze gewoon dat jij hen kunt helpen. Daarom leren de vrouwen met wie ik in de training ‘Soul Based Business’ werk ook als eerste om voluit in hun unieke Lichtkracht te gaan staan, voor ze verder aan hun ondernemersvaardigheden gaan werken.

Omdat jij alleen vanuit je Lichtkracht van nature opvalt voor de juiste klanten, zoals Lady voor mij direct opviel in een nest van de meest waanzinnig mooie en lieve puppy’s. Een ‘match made in heaven’ zou je zelfs kunnen zeggen. Of ze je nu tegenkomen via Google of op de tijdlijn van social media. Het ‘klikt’.

Maar! Ze moeten jou dan wel in je volle stralende Lichtkracht zien!

En eerlijk? De meeste ondernemende Lichtwerkers hebben afgeleerd om authentiek en onbescheiden hun Licht-krachtige zelf te zijn. Wanneer ik terugkijk naar de opbouw van mijn eigen bedrijf zie ik dat dit ook mijn grootste struikelblok was.

Authentiek met de handrem erop

Voor mij was het een uitdaging om authentiek in mijn Lichtkracht te gaan staan. En vrijuit met de wereld te delen hoe krachtig en zelfs geniaal mijn Lichtcodes en spirituele eigenschappen zijn. Want dat heb ik niet geleerd toen ik jong was. En jij waarschijnlijk ook niet.

opvallen tussen andere coaches

Op school kregen we vooral complimenten als we een goed cijfer haalden voor rekenen, taal of later geschiedenis. En er werd hooguit gezegd: “Ze is vriendelijk en gemakkelijk in de klas”.

Eigenschappen die bij je Lichtkracht horen

De meeste eigenschappen die bij je Lichtkracht horen werden op school of thuis ontkend of genegeerd. Eigenschappen zoals onvoorwaardelijk liefdevol; oprecht en eerlijk; besmettelijk optimistisch en blij; een verbinder van hemel en aarde; onbaatzuchtig of compassievol en rechtdoorzee.

En dat jij als kind al iedere kamer verlichtte met je aanwezigheid, daar had niemand het over. Of dat je opkwam voor kinderen of dieren die werden gepest. En toen al van nature emoties aanvoelde, wat jou uitermate geschikt maakt voor het werk wat je nu doet.

Ik leerde op school niet hoe krachtig mijn licht is

Als kind heb ik niet geleerd om te zien hoe krachtig ik in wezen ben. En hoe ongelooflijk mooi mijn Liefde en Lichtkracht is.

Voor mij zorgde dit ervoor dat ik bijvoorbeeld op mijn website wel deelde welke mooie opleidingen ik had gedaan en hoe geweldig die methodiek is. Maar ik deelde niet hoe krachtig mijn Licht is. Of hoe onderscheidend en uniek ik ben in mijn expertise als ondernemerscoach en zielsmissie gids. Ik dacht: “dat zien en voelen de juiste mensen wel.”

Maar in de praktijk zag vrijwel niemand het. Omdat ik mijn unieke waarde vanuit aangeleerde bescheidenheid niet vrijuit kon delen.

Mensen moeten kunnen zien dat jij hun écht kunt helpen

Natuurlijk is er niets mis met bescheidenheid. Sterker nog, een stukje natuurlijke gelijkwaardigheid geeft jou en mij een prachtige en liefdevolle verbinding. Maar om je klanten te bereiken is er meer nodig dan dat.

Mensen moeten kunnen zien dat jij het in je hebt om hen te helpen hun leven volledig te veranderen en transformeren. En ze moeten kunnen zien dat jij dit kan zoals niemand anders het kan. Omdat jij uniek bent en vanuit je Lichtkracht geniaal en onderscheidend goed in wat je doet.

Jouw Lichte zelf is van nature geniaal

Daarom is het essentieel dat ook jij leert om de kracht van jouw uitzonderlijke Licht te gaan zien en delen. Datgene waarin jij uniek en opvallend Licht-krachtig bent.

Want mensen zien jouw indrukwekkende waarde alleen als jij het naar de voorgrond brengt en op de juiste plaatsen laat zien.

En hoe opzichtiger jouw Licht straalt in alles wat je in je bedrijf doet, hoe gemakkelijker het wordt om op te vallen. Pas dan gaat jouw ideale klant zien: zij is echt totaal anders dan al die andere coaches en therapeuten. Bij haar voel ik dat het resoneert. En ik ga onderzoeken of zij degene is die mij kan helpen.

Want eerlijk? Anders gaan jouw ideale klanten waarschijnlijk naar een collega die minder goed bij hun past. Omdat deze collega wél duidelijk en onbescheiden zichtbaar is. Alsof je favoriete pup niet aan jou, maar aan de verkeerde eigenaar wordt gegeven.

Hoe pijnlijk jammer is dat?!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel je dat het ook voor jou tijd is om (vanuit Liefde) meer van de juiste klanten aan te trekken? Op de authentieke en spirituele manier die jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt?

Meld je aan voor een gratis Masterclass of mini-training. Hier laat ik je zien wat jij als Lichtwerker nodig hebt om een bloeiend bezield bedrijf op te bouwen. Een bedrijf waarmee je vanuit je Lichtkracht de klanten aantrekt die bij je spirituele missie horen én daarmee ook de omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent

Gratis Masterclasses en mini-training

voor vrouwelijke Lichtwerkers

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Zo val je op tussen alle andere coaches