fbpx

Zichtbaarheid is meer dan zichtbaar zijn

Wanneer ik mijn social media opensla val ik even stil. Vrijwel om de andere post komt ik er eentje tegen waaronder allerlei prachtige coaches, therapeuten en andere mooie bedrijven hun website hebben geplaatst.

Zoveel mensen die hun link plaatsen met de hoop en verwachting dat ze op deze manier beter zichtbaar zijn. Ze wachten al zolang op een kans om te laten zien wie ze zijn en deze post komt als geroepen. Eindelijk kunnen ze de juiste mensen raken met hun expertise en talent.

Om gezien te worden moet je zichtbaar zijn

En ja, ze hebben gelijk. Om gezien te worden moet je zichtbaar zijn. Dus laat geen kans onbenut om met jouw expertise naar buiten te treden. Jouw Licht en talenten zijn juist in deze tijd zo ongelooflijk hart nodig. Zoveel mensen die lijden of in verwarring zijn.

En jij, jij kunt ze helpen en je wilt niets liever dan dat. Als ze maar eenmaal bij je op de tafel zouden liggen. Of als ze konden horen van een vroegere klant hoe fantastisch goed jouw healing, coaching of therapie werkt!

De dappere stap naar zichtbaar zijn

Onder de indruk van al deze websites scroll ik door de lijn. En ik verbaas me, hoeveel moois al deze bijzondere mensen kunnen geven. Super, dat ze nu zo dapper de stap naar zichtbaarheid hebben gemaakt.

Zichtbaarheid als Lichtwerker

Tegelijkertijd bekruipt me een pijnlijk gevoel bij het zien van de lange rij websites en social media pagina’s. Want hoeveel mensen zullen nu werkelijk door die hele lijst gaan? En hoeveel prachtige bedrijven worden daardoor dus nog steeds he-le-maal niet gezien?

Zichtbaarheid is meer dan zichtbaar zijn

Uit jarenlange ervaring weet ik inmiddels dat er voor echte zichtbaarheid zoveel meer nodig is dan af en toe zichtbaar zijn. Natuurlijk is het goed om je website te delen of op je eigen tijdlijn regelmatig je gezicht op foto of video te laten zien. En iets te delen wat je raakt.

Maar om door een grote groep gezien te worden als degene die de expert is in jouw vakgebied, is zoveel meer nodig dan dat.

En misschien zeg je nu: “Ja maar, ik hoef helemaal geen expert te zijn. Ik wil gewoon mensen helpen en doen waar ik goed in ben.” En ik hoor je, dat dacht ik ook. Maar in de praktijk worden mensen nu eenmaal het liefst geholpen door iemand die ergens heel erg goed in is. Dus als ze voor het ondergaan van een hartoperatie kunnen kiezen tussen een hartchirurg en een huisarts die de operatie weleens op video gezien heeft – wie denk je dat hun voorkeur heeft?

Mensen zoeken iemand die ergens echt goed in is

Mensen zoeken dus bij problemen eenvoudigweg een coach of therapeut die echt goed is in wat ze doet. En dat ook aan de buitenwereld heeft laten zien. Want iedereen kan wel roepen dat ze geweldig is (ook al zal een bescheiden Lichtwerker dit niet zo snel doen). Maar mensen willen het zlf kunnen horen en zien.

Dit betekent voor jouw zichtbaarheid dat het belangrijk is om regelmatig te delen over het probleem van jouw ideale klant. Te laten horen en zien dat je hen begrijpt. En te laten horen en zien dat jij de oplossing weet. Niet één keer, maar minimaal een aantal keren per week!

Je potentiële klanten willen jou leren kennen

Als je potentiële klanten je dan regelmatig op hun tijdlijn (of in hun mailbox) zien, dan bouw je een mooie verbinding op. En niet zomaar een verbinding, maar een echte en authentieke connectie vanuit je hart. Omdat alles wat je schrijft en deelt vanuit jouw oprechte Liefde gezegd wordt.

Zichtbaarheid als Lichtwerker

En dan, als je potentiële klanten ergens tegenaan lopen waar ze niet langer alleen voor willen staan. Wat denk je dat er gebeurt? Zeg, ze staan bij de bakker en denken opeens: ”Zo gaat het niet meer!”.

Dan denken ze op dat moment als eerste aan jou, de persoon die ze hebben leren kennen als een kundig en betrokken mens. De prachtige ziel aan wie ze hun pijn en dromen durven toevertrouwen.

Coaching of hulp vragen is een daad van vertrouwen

Want ook hierin zijn je klanten net als jij. Iemand om hulp of coaching vragen is niet niks! Het is een dappere daad van vertrouwen, niets minder dan dat. Wat betekent dat jij waarschijnlijk ook geen klant wordt bij iemand die je pas één keer onder een facebook post hebt gezien.

Jij en je ideale klant willen allebei iemand eerst wat beter leren kennen, voordat je samen met je diepste verlangen aan het werk gaat.

Nu je dit weet, hoe ga jij de komende tijd zichtbaar zijn?

Want zeker weten, er zijn mensen die jouw coaching, healing of andere hulp zo goed kunnen gebruiken! En jij bent degene die de eerste stap moet maken.

De stap van authentieke en consistente zichtbaarheid. Op het platform dat bij jou en je ideale klant past.

Zichtbaar, vanuit je liefdevolle hart én je expertise. Zodat de juiste mensen jou en je bedrijf eindelijk genoeg gaan vertrouwen, om binnenkort je klant te zijn.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel jij aan alles dat het tijd is om authentiek en consistent zichtbaar te zijn? Krachtig en met zelfvertrouwen jouw Lichtkracht met de wereld delen!

Meld je hier gratis aan voor een online retreat of Masterclass. Je ontvangt waardevolle richtlijnen en transformatie waarmee ook jij de juiste klanten vindt.

Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op

Gratis Masterclass

Maak meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker

Gratis online Vierdaagse

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Zichtbaarheid is meer dan zichtbaar zijn