fbpx

Spirituele Gidsen

Jouw Team van Licht

Spirituele Gidsen

Spirituele Gidsen zijn energetische wezens die jou tijdens jouw leven op aarde begeleiden en ondersteunen. Deze energetische wezens kunnen van allerlei aard zijn. Op deze pagina vertellen we je meer over een aantal soorten spirituele Gidsen. Omdat het juist voor jou als Lichtwerker zo immens belangrijk is om de Gidsen die bij je zijn te gaan herkennen.

Wanneer je jouw spirituele Gidsen gaat herkennen kun je ook bewust met hen samen gaan werken. Precies zoals het jouw bedoeling was, voor je werd geboren.

Jij wordt als Lichtwerker begeleid door een prachtig Team van Gidsen

Met jouw spirituele Gidsen heb je ook afspraken gemaakt, voor dit leven en andere levens

Er Zijn Verschillende Gidsen Bij Je

De spirituele Gidsen welke bij je zijn ondersteunen je in eerste instantie in jouw spirituele taak. De spirituele taak die jij als Lichtwerker hebt is in eerste instantie het brengen van jouw Licht.

Jouw taak als Lichtwerker is Grootser dan je nu misschien nog verwacht. Maar je Grootsheid en Waarde wordt door het universum gezien. En om jou tijdens je Grootse Lichttaak zo goed mogelijk te ondersteunen zijn er verschillende Gidsen bij je. Gidsen met een Lichttaak. Het zijn Lichtwerkers, net als jij.

Ontdekken welke spirituele Gidsen er bij jou zijn, kun je ontdekken door je open te stellen voor de verbinding en te ervaren wie zij zijn. Hier bewust voor openstaan zal je leven en je werken ongelooflijk mooi verrijken. Onbewust ben je altijd al verbonden met hen geweest, maar dit bewust maken zal de verbinding en ook je werk vele malen krachtiger maken.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

De Samenwerking Met Je Gidsen

Om de verbinding met je spirituele Gidsen te versterken is het belangrijk je te realiseren dat je zielsmissie een taak is, die je echt samen met je Gidsen doet.

Jij als mens bent als het ware de afgezant vanuit de spirituele energetische wereld, waarbij jouw rol op aarde uniek en ongelooflijk belangrijk is. Het hele proces van evolutie en ontwaken, van 3D naar 5D, zou zonder jou als mens onmogelijk zijn.

De mens is degene die de mensheid van binnenuit verlicht. En ervaringen op aarde heeft, die op geen enkele andere plaats in het Universum mogelijk is.

jouw Gidsen ondersteunen je bij je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling waarmee jij andere mensen ondersteunt – en vervullen daarmee hun eigen missie.

Ook Jouw Gidsen Hebben Een Missie

Jouw spirituele Gidsen en zielenfamilie hebben, net als jij, een zielsmissie. Een missie welke ze al vanaf hun ontstaan hebben. Waarvoor ze letterlijk gemaakt zijn. Sommige zijn energetische wezens welke nooit op aarde zullen incarneren. Andere hebben misschien wel op aarde geleefd en zijn nu als energetisch wezen bij jou.

De ondersteuning die jouw Gidsen vanuit hun eigen Missie aan jou geven kan zowel persoonlijk als collectief zijn

Persoonlijk betekent dan dat ze bij jou persoonlijk zijn. Bijvoorbeeld om jouw zielsmissie voor de aarde  te ondersteunen of om een bepaalde levensles te leren, zoals vergeving of vertrouwen.

Collectief betekent dat ze met meerdere mensen en zielenwerken. Hun werk is gericht op een bepaald thema, zoals verhoging van de trilling op aarde.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Soorten Spirituele Gidsen

Er zijn enorm veel verschillende soorten spirituele Gidsen. Bijvoorbeeld:

Z

(Aarts)Engelen. Engelen zijn Lichtwezens van een hoge fijne trilling, die een aspect van het Goddelijke energetisch “belichamen”.

Z

Jouw lichaamselementaal. De spirituele Gids die je helpt om goed voor je lichaam te zorgen

Z

Opgestegen Meesters. Dit zijn Lichtwezens die in een vrouwelijk of mannelijk fysiek lichaam hebben geleefd en geascendeerd zijn – verlicht of opgestegen. Zij kennen dus het proces van ver-Lichting waarin jij je nu bevindt, vanuit hun eigen ervaring.

Z

Energetische Lichtwezens van planeten, anders dan de aarde. Sommige van hen zullen jouw Zielenfamilie zijn, dit wil zeggen dat je van een zelfde oorsprong komt.

Hoogfrequente Licht Gidsen

Sommige Gidsen die al lang bij je zijn, waren vooral Gidsen die je tijdens het driedimensionale tijdperk konden helpen en begeleiden. Deze zullen weggaan tijdens je stap naar de vijfdimensionale energie. Hun taak zit erop.

Terwijl jij transformeert van een driedimensionaal naar een vijfdimensionaal Bewustzijn zal jouw Gidsen Team dus veranderen. 

Er zullen nieuwe Gidsen bij komen. LichtMeesters en Zielenfamilie die alleen naar voren kunnen komen als jouw energie en ook de energie op aarde Licht is.  Anders kunnen ze eenvoudigweg niet dicht bij je zijn.

Dit zijn de hoogdimensionale Gidsen, die minimaal een vijfdimensionale frequentie nodig hebben om je bij te kunnen staan. Zoals de Seraphim Engelen en ook Lichtmeesters van Lichte planeten, zoals Venus of Arcturus.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Jij en jouw Gidsen hebben samen een belangrijke Missie

De samenwerking waarmee jullie bijdragen aan het ver-Lichten van het leven op aarde is een belangrijk onderdeel van het totale Kosmische plan voor de wereld

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Samenwerken met mijn spirituele Gidsen

Iris  Boonstra – jouw ZielsMissie Gids: “Mijn Lichtwerk doe ik samen met mijn spirituele Gidsen en Zielenfamilie. Waaronder Meesters van de (intergalactische) Witte Broederschap, Andromeda en Venus.

De bewuste samenwerking met hen is voor mij een enorm belangrijke stap geweest. Natuurlijk waren ze er altijd al, maar ik voelde hen een groot deel van mijn leven niet. In het begin van mijn leven voelde ik zelfs een enorme verlatenheid en spirituele heimwee.

Toen ik leerde om weer bewust verbinding met hen te maken, brak er een hele nieuwe wereld voor me open. Eindelijk kon ik weer voelen dat ik niet alleen ben en nooit was. Alles in mij werd steeds een beetje Lichter.  Het gevoel van alomvattende Liefde en Licht steeds completer. En om met hen samen te kunnen werken, ook binnen de spirituele Transformatie Academie, is nog steeds elke dag een groot Geschenk.”

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?

Doe de Test of lees meer over de Nieuwe Tijd

Test: Ben jij een Lichtwerker?

Doe de test! Hier vindje een test met uitgebreide vragen die jou inzicht kunnen geven in je Lichtwerker-zijn.

Inspiratie: de Nieuwe Tijd

De wereld is aan het veranderen. We zijn als mensheid op weg naar een Nieuw Tijdperk. Ontdek hier meer over de Nieuwe Tijd.

Artikel: Lichtwerker

Jij draagt als Lichtwerker een uniek stukje van de oplossing in je. Lees meer hierover in dit Inspiratie Artikel