fbpx

Spiritueel Meesterschap – Jaaropleiding

Vanuit jouw Lichtkracht Leven

Ben jij klaar voor echte spirituele groei?

Jij hebt de eerste krachtige stappen in je spirituele ontwikkeling gezet. En je bent klaar voor echte verdieping. Diepgaande transformatie en ver-Lichting

  • Je hebt je verdiept in je Zielsmissie als Lichtwerker en dat voelt goed. Nu wil je door! Jouw Lichtkracht, spirituele Talenten en Wijsheid nog krachtiger laten stromen en op aarde neerzetten.
  • Je voelt dat alles steeds Lichter wordt. Je kunt gemakkelijker terug naar je Licht. Alsof je spiritueel aan het ontwaken bent. Dit proces wil je graag versterken of versnellen
  • Soms heb je het gevoel dat je “het” allemaal al weet. En toch kom je er nog niet helemaal bij. Bij je Wijsheid en bij datgene wat jij te bieden hebt. En dat frustreert, je wilt zo graag verder
Jouw Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie

In het nu Jouw Tijd om Licht te Zijn?

Dat heb jij je vast al vaker afgevraagd. Want echt, soms voelen je Lichtkracht en je spirituele Missie zo dichtbij. Maar andere dagen? Dan zakt de moed je volledig in de schoenen. De wereld en alles wat je moet doen spoelt over je heen. Je begint te twijfelen aan jezelf en je spirituele pad. Moet je niet gewoon tevreden zijn?

Of …. mag jij het waard zijn om echt te gaan doen wat je komt doen? Mag je stoppen met aanpassen aan de wereld om je heen? En je Eigen-Wijsheid eren? Mag jij eindelijk het Lichtbaken zijn, waar de wereld nu op wacht?

Lichtkracht en Lichtcodes

Jij hebt als Lichtwerker een prachtige, krachtige taak: jij brengt Licht.

Met dit stralende, unieke Licht ben je geboren. Eigenlijk is dit Licht wat je Bent, vanaf het moment dat jouw Ziel vanuit het pure witte Licht ontstaan is. Licht met een eigen Energie, Kleur en Lichtcodes.

Jouw Licht met haar Lichtcodes  zijn de basis van jouw Zielsmissie als Lichtwerker. Ze zorgt voor Groei, Transformatie en ver-Lichting. Als eerste voor jezelf, daarna ook voor de wereld om je heen.

Om op je Licht afgestemd te blijven, wat er om je heen ook gebeurt, kan in deze tijd een hele uitdaging zijn. Omdat het “oude” ook tijdens je spirituele ontwikkeling nog aan je trekt.  Spiritueel Meesterschap leert je om een steeds krachtiger Kanaal van Licht en Wijsheid te zijn. Wat je ook doet. Met wie je dit ook doet. 

Spiritueel Meesterschap Spirituele Transformatie Academie

je leert jouw eigen kanaal van Licht en liefde te zijn

Je spirituele Trilling verhoogt naar een Vijfdimensionaal Bewustzijn, waardoor je steeds Lichter gaat leven

Door de opleiding Spiritueel Meesterschap heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden.

Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. Dat heeft geleid tot een gevoel van werkelijke vrijheid, een licht gevoel van vreugde en moeiteloosheid en niet te vergeten van verbondenheid met anderen. Deze transformatie heeft mijn spirituele talenten weer helemaal tot bloei laten komen. Ik had ze al, maar ze zijn weer in het Licht gezet. Fris, nieuw, stralend. Ik Ben en ik ben weer Thuis.

Madeleine

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Met een groep lieve vrouwen, die ik inmiddels echt als mijn Soul Sisters ervaar, delen we een hele mooie ziele-ontwikkeling. Waarbij ons levensdoel en hoe we die gaan neerzetten steeds duidelijker wordt. Een absolute aanrader als je werkelijk stappen wil nemen, echt in de spiegel wil kijken en het avontuur van de ziel wil aangaan!

Eva

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben.

Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet.  Ik heb ontdekt dat het gaat om mijn Zijn en niet zozeer om wat ik doe. Ik ben gaan voelen, weten en ervaren wat een vriendin in Hawaii me altijd al vertelde: “Rosie, wherever you go, you bring Light!”

Rosie Rosanne

Wat kun je in de opleiding verwachten?

Tien krachtige maanden waarin jij in jouw Spiritueel Meesterschap stapt. Spiritueel Meesterschap – het klinkt groots! En zeker, dat is het ook. Groots en Magisch. Want het betekent dat je het vermogen ontwikkelt om in je Lichtkracht te blijven. Ook in je dagelijkse leven. 

Je leert in tien maanden de Sleutels die je nodig heb. Stap voor stap wordt alles in jou een klein beetje Lichter. Zodat je meer en meer vanuit jouw Zielslicht kunt gaan leven en werken. Oude pijn transformeert diepgaand en je Bewustzijn verhoogt geleidelijk naar Vijfdimensionaal

Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Inleiding Spiritueel Meesterschap

Vanaf nu gaat er een hele nieuwe weg voor je open. Jij opent deze weg bewust en claimt jouw Spiritueel Meesterschap

Licht- en Transformatiekracht

Jouw Licht- en Transformatie Kracht zijn de basis van jouw Zielsmissie als Lichtwerker. Je gaat haar echt belichamen.

Masterclass Ondernemen vanuit je Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie

Samenwerken met je spirituele Gidsen

Om jouw Lichtkracht op aarde te brengen, maak je verbinding met jouw spirituele Gidsen, Zielenfamilie en spirituele Thuis.

Nieuwe Tijd Nieuwe Verbinding Aarde Spirituele Transformatie Academie

Verbinden met de Nieuwe Aarde

Deze module ga je jouw verbinding met de Nieuwe Aarde versterken. Ook gaan we met de belichaming van jouw Lichtkracht aan de slag.

Energie - zo stroomt het

 Je leert over energie, (Nieuwe) chakra’s en energieverandering nu je naar een hogere trilling transformeert. 

Masterclass Ondernemen vanuit je Zielsmissie Spirituele Transformatie Academie

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken zijn het energetische Archief van je Ziel. Je wordt ingewijd in de Akasha Kronieken en leert hiermee werken.

Werken met de zeven stralen

Het Universum is opgebouwd uit Stralen Energie. Je gebruikt de zeven basis energieën voor je spirituele Transformatie

Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Helende Methodieken en instrumenten

Je gaat leren werken met  Kristallen en Edelstenen; Kleur en Geluid. Eerst voor jezelf en als opstap naar het werken met anderen

Blog Lichtwerker Zielsmissie Undercover Spirituele Transformatie Academie

Overtuigingen en Manifestatie

Je leert manifesteren vanuit onze ziel. Heling, Transformatie en Manifestatie vanuit jouw Vrouwelijke energie

Opleiding Spiritueel Meesterschap

 

Wat andere Lichtwerkers over de training zeggen

 

Contact met mijn Ziel

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

 

Madeleine

 

Vorige Levens en Inzichten

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen tijdens een sessie stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra