De Nieuwe Tijd

Op Weg Naar Een Gouden Tijdperk

We zijn op weg naar een Gouden Tijdperk

Het leven op aarde verandert. En dit is niet zomaar een verandering, maar een werkelijke transformatie met een diepe spirituele betekenis.

Want de aarde en de mensheid transformeren in deze bijzondere tijd naar een nieuw Bewustzijn. Wat betekent dat de mensen zich steeds meer bewust zullen zijn van hun eigen Licht én van de Goddelijkheid van alles wat leeft. Waardoor we op een totaal nieuwe manier om zullen gaan met onszelf en met de wereld.

De aarde en de mensheid transformeren

waardoor we als mensheid vanuit een Lichter (vijfdimensionaal) Bewustzijn gaan leven

Het Leven op Aarde Verandert

We staan daar niet vaak bij stil, maar de planeet aarde is al ongelooflijk oud. En ooit, heel veel tijd geleden, is de aarde de planeet geworden zoals we haar nu kennen. Daarvoor was zij een grote gloeiende bol. Op het moment dat er een korst ontstond, ontstond de mogelijkheid voor levende wezens zoals mens, dier, plant en boom om op de aarde te groeien en leven.

Sinds dat eerste begin is de aarde veranderd en ontwikkeld. En dat ontwikkelen, dat gaat maar door. In alle tijd op aarde, zijn er verschillende tijdperken geweest. Prachtige, Lichte tijdperken waarin we als mens vanuit Liefde hebben geleefd. En ook tijdperken van angst, pijn en moeten overleven.

Ook nu verandert het leven op aarde nog steeds. Ditmaal transformeren we opnieuw naar een Licht tijdperk, ook wel een Gouden Tijd genoemd.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Naar een Lichter Bewustzijn

Tijdens de huidige transformatie  verhoogt je bewustzijn van driedimensionaal naar vijfdimensionaal. Het klinkt prachtig – maar wat betekent het?

Wanneer we het hebben over 3D en 5D hebben we het over niveaus van bewustzijn. Over datgene waar jij je bewust van bent. Het één is niet ‘beter’ dan het ander, maar wel heel erg duidelijk verschillend. Hoe kan dit zo verschillend zijn?

Dit heeft te maken met de wetmatigheid, dat alles in het universum in wezen energie is. Energetisch betekent dan dat alles is opgebouwd uit minuscuul kleine deeltjes die met het blote (menselijk) oog niet zichtbaar zijn. Deze deeltjes zijn continu in een heel subtiele beweging, ze trillen.

Wij als mens en Ziel en zijn dus in essentie een energetisch wezen. En ook het universum met daarin de wereld waarin wij leven is een energetisch universum. Zelfs ons lichaam, onze emoties en gedachten zijn in wezen energie.

Transformatie: de Energie Verandert

Wanneer we het hebben over de transformatie naar een Nieuw Tijdperk, hebben we het eigenlijk over een verandering van de energie op aarde. Want de deeltjes in de werkelijkheid zoals wij deze in 3D kennen, trillen relatief langzaam. Waardoor ze een bepaalde zwaarte en vastheid hebben.

Als mens in een driedimensionaal bewustzijn ervaar je dan ook zware emoties en gedachten, bijvoorbeeld angst, een gevoel van afgescheidenheid, twijfel en tekort. We zijn bezig met overleven, ieder voor zich.

Maar op het moment dat onze trilling als mens hoger wordt, worden we ons bewust van de 5D werkelijkheid. We leven in 5D bewustzijn. Dit vijfdimensionale bewustzijn is een energie met een zuivere frequentie, zoals Liefde, Compassie, Vertrouwen, Dankbaarheid. De manier waarop je als mens het leven en jezelf ervaart is totaal anders dan vanuit een driedimensionaal bewustzijn.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Ook de Aarde Transformeert

Bij de transformatie op aarde gaat de Aarde zelf voorop. Want behalve een planeet, is de aarde ook een bezield wezen. Zij wordt wel Gaia of Lady Gaia genoemd. De aarde heeft net als jij en ik een lichaam: de planeet zoals wij haar kennen. En ook Gaia heeft een zielsmissie en een blauwdruk voor haar zielsmissie. Een onderdeel van haar missie is dat zij aan andere zielen de mogelijkheid geeft om hier te leven, groeien en ontwikkelen.

Daarbij heeft ze verschillende mogelijkheden gegeven. Tijdperken waarin de mensheid vanuit angst en overleven kon leven. En tijdperken waarin het leven op aarde Zacht en Liefdevol was. Hoe ongelooflijk mooi en speciaal is het dat we nu weer naar een Lichte tijd mogen gaan!

De tijd waarin we nu leven is trouwens ook voor de aarde een bijzondere tijd. Want ook de aarde wordt Lichter en mag vanuit meer Liefde leven. En jij als Lichtwerker ondersteunt de aarde in haar proces, door Licht te zijn.

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?

Lees Hier Verder of Doe de Gratis Meditaties

Wat is een Lichtwerker?

Wat betekent het nu eigenlijk: Lichtwerker. Lees hier meer over Lichtwerker-zijn en over jouw Waarde als Lichtwerker

Gratis Lichtmeditaties

Meld je hier aan voor de gratis Lichtmeditaties. Deze Lichtmeditaties brengen je in korte tijd terug naar je Hart en Lichtkracht.

Artikel: Aarde Verbinding

In deze overgangstijd naar een Nieuwe en Gouden Tijd is het belangrijk om ook een Nieuwe verbinding met de aarde te maken.

Jij Ondersteunt de Transformatie op Aarde

door steeds opnieuw de keuze voor jouw Zielslicht te maken.