fbpx

De Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken zijn het energetisch archief van je ziel. Een kosmisch geheugenveld waarin het verleden, heden en zelfs de toekomst van een ziel zijn opgeslagen.

Nu de energie op Aarde Lichter wordt, kunnen steeds meer mensen in dit archief leren ‘lezen’ en hiermee inzicht, transformatie en heling vinden.

De Akasha Kronieken zijn een kosmisch geschenk

Ze helpen mensen om eeuwenoude pijn (bijvoorbeeld uit vorige levens en familielijnen) te herkennen en transformeren

Akasha: ‘Kosmische klei’

Het woord Akasha komt uit het Sanskriet en betekent “schitterend”, “schijnend” of “lichtgevend”.

Wanneer spirituele geschriften het over Akasha hebben, bedoelen ze de primaire substantie waaruit alle dingen worden gevormd. Je kunt het ook ‘kosmische klei’ noemen.

Klei die vanuit het Goddelijk Bewustzijn vorm krijgt (manifesteert) in oneindig veel dingen. Als mens. Als planeet. Of iedere andere denkbare vorm.

Buitengewone fijnheid en gevoeligheid

Het bijzondere van deze kosmische klei is, dat ze een uiterst fijn geheugen heeft. Van alles wat ooit vorm heeft gekregen (inclusief emoties, gevoelens en gedachten) wordt als het ware een imprint gemaakt.

“Het is van een buitengewone fijnheid en is zo gevoelig, dat de lichtste vibraties van de ether, waar dan ook in het universum, er een onuitwisbare afdruk op achter laten.” (Levi H. Dowling)

 

Akasha Kronieken Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie
Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken zijn het energetisch archief waarin de vibraties van iedere ziel en de reis van deze ziel opgeslagen ligt. Dit archief bevat de imprint, de trilling van verleden, heden en ook de (mogelijke) toekomst.

De Akasha Kronieken en de Nieuwe tijd

Heel lang was het voor de meeste mensen niet mogelijk om verbinding te maken met dit kosmisch geheugen. Omdat de energie op Aarde zwaar was, versluierd. Alleen spirituele Meesters hadden nog toegang, omdat hun energie nog Licht genoeg was om met de hoge trilling van de Akasha Kronieken te verbinden.

Nu de energie op Aarde weer Licht wordt komt de Akasha- informatie beschikbaar, waardoor voor veel mensen transformatie van eeuwenoude pijn mogelijk wordt.

Pijn en trauma’s van levens en levens kan worden geheeld, zodat we weer vrij zijn. En het is ook pijn die móet worden geheeld, voor we werkelijk vanuit Liefde kunnen leven.

De Akasha Ervaring

Een heel aantal Lichtwerkers kent al de ‘Akasha ervaring’. Een Akasha ervaring is volgens de definitie van wetenschapper Dr. Ervin Laszlo: een concrete ervaring waarbij er een overdracht van een gedachte, voorstelling of ingeving is, die niet vanuit de fysieke zintuigen komt.

Bijvoorbeeld tijdens een bijna-dood ervaring zien veel mensen een helder wit licht. Ze voelen een diepe rust en vrede, terwijl hun lichaam sterft. Of ze zien zichzelf als het ware op bed of de operatietafel liggen. En soms horen ze dingen, die ze met hun zintuigen niet zouden kunnen horen.

Ervaringen vanuit een oneindige bewustzijn

In spirituele tradities (en tegenwoordig ook door een aantal wetenschappers) worden dit ‘ervaringen van oneindig bewustzijn’ genoemd. Een glimp van de Akasha Kronieken.

Zoals de ervaringen die voor veel Lichtwerkers heel gewoon zijn, bijvoorbeeld tijdens het geven van een healing. Die momenten dat je iets ‘weet’, ‘hoort’ of ‘ziet’.

 

Akasha
Akasha Kronieken

Het Bewustzijn Verandert

Door regelmatig met de akasha Kronieken te verbinden en met haar Wijsheid te werken, versnelt het spiritueel proces van ontwaken. Omdat er helderheid komt in spirituele lessen en oude pijn die mag transformeren.

Alsof de losse karmische eindjes na tienduizenden jaren van leven in een driedimensionale tijd worden bevrijd en ingelost.

Transformatie, innerlijke vrede en rust

En ook al passen de ervaringen die iemand in de Akasha Kronieken heeft altijd heel duidelijk bij die persoon, bij alle mensen verandert hun bewustzijn. Ze ervaren in het algemeen meer rust. En (eeuwen) oude pijn wordt op getransformeerd. Soms heel snel, soms duurt dit wat langer.

Ze ervaren steeds vaker een innerlijke vrede, die ze eerder nog niet kenden. En oude gewoontes waarmee ze zichzelf keer op keer blokkeerden zwakken af of verdwijnen op den duur zelfs helemaal.

Verbinden met de Akasha Kronieken verandert je Bewustzijn

Jouw bewustzijn als mens komt steeds meer in alignment met het bewustzijn van je ziel

De waarde van je bedrijf

Je wordt als het ware een ander mens. Lichter. Vrediger. Liefdevoller. En je gaat jezelf anders zien.

Je ziet jezelf steeds vaker met de ogen van je ziel. Waardoor je jouw eigen schoonheid en waarde voor de wereld ziet. En gelukkiger leeft. Gelukkiger, dan je ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Jouw bedrijf heeft een diepere spirituele reden

Ook ga jij de waarde van jouw bedrijf anders zien. Omdat je als het ware een kijkje in de eeuwigheid van het menselijk bestaan krijgt. Alles wordt ruimer. Jouw ervaringen staan namelijk niet los van de reis van je ziel. Ze hebben een spirituele reden. Een diepere oorzaak, die met de reis van jouw ziel verbonden is. Een reis, die levenslang duurt.

En daarom heeft ook  jouw bedrijf een diepere reden. Een spirituele missie, waarmee jij als prachtige krachtige Lichtwerker de wereld een beetje Lichter maakt.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?