De Akasha Kronieken

het energetisch Archief van je Ziel

Het Universum Heeft Een Geheugen

Spirituele tradities hebben het er al eeuwenlang over. Het universum heeft een geheugen: de Akasha Kronieken. Veel nuchtere mensen en ook de wetenschap betwistten dit. Noemden het onwaar of zweverig. Want het is niet voor iedereen tastbaar. Je kunt het met je fysieke ogen niet zien. En, er was lange tijd geen enkel wetenschappelijk bewijs voor.

Maar, tot verbazing van heel veel mensen toonde wetenschappelijk onderzoek op een dag aan, dat het toch waar is. Dat er werkelijk zoiets als een kosmisch geheugenveld bestaat. Een energetisch “veld” waar verleden, heden en zelfs toekomst worden opgeslagen. Een veld waar wij ook als mens in kunnen “lezen”, waar wij inzicht, informatie en heling kunnen vinden.

De Akasha Kronieken Zijn Een Kosmisch Geschenk

Ze helpen mensen in deze tijd om eeuwenoude pijn (uit vorige levens en familielijnen) te herkennen en transformeren

Het bewijs van een spiritueel veld

Voor veel spiritueel gerichte mensen was dit bewijs niet nodig. Die hadden al hun eigen ervaring met een kosmisch veld. Maar voor de evolutie van de mensheid is dit onderzoek baanbrekend. Want, het geeft bevestiging dat er een hele spirituele wereld is. Ook als we dit met onze dagelijkse ogen niet zien.

Maar, het roept voor ons als mens tegelijkertijd ongelooflijk veel vragen op. Want als het universum ergens een geheugen heeft, hoe kan het dan dat ik me zelf niet alles herinner? En ook, hoe kan ik dan wél die herinnering vinden? Hoewel, wil ik me dat wel herinneren? Of kan ik het beter laten rusten?

Een kort antwoord op deze vragen is er niet. Wel is het duidelijk dat de mensen die leren om verbinding met dit kosmisch veld te maken, er baat bij hebben. Wat vooral opvalt in al de bekende ervaringen is, dat hun bewustzijn verandert. Zo gaan ze meer verbinding met zichzelf en anderen voelen. Ook wordt het innerlijk rustiger. Bijvoorbeeld angst zakt af en maakt plaats voor een gevoel van rust. Hun hart opent zich en ze krijgen vrede met zichzelf en hun leven.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Een Hogere Dimensie

Vooraanstaande wetenschappers ontdekken op dit moment een hogere dimensie van het universum. Het is een dimensie waar nog verschillende namen aan gegeven worden. Zo wordt bijvoorbeeld de term “kwantumvacuüm” of “verenigd veld” gebruikt.

Alles hierover is nog lang niet onderzocht. Het is immens en nauwelijks te bevatten. Wel hebben wetenschappers zich gerealiseerd dat dit veld de (verenigde) energie is, die alle dingen in ruimte en tijd voortbrengt. En, het veld waar alle dingen uiteindelijk ook weer in worden opgenomen.

De deeltjes waar dit veld uit is opgebouwd, hebben een soort geheugen. Informatie wordt opgeslagen. En dit geheugen, de informatie die wordt opgeslagen, wordt door verschillende spirituele tradities “Akasha” genoemd. Of de Akasha Kronieken.

De Akasha Ervaring

Dr. Ervin Laszlo is één van de wetenschappers die onderzoek heeft gedaan naar wat hij een ‘Akasha ervaring’ noemt. Een Akasha ervaring is volgens zijn definitie een concrete ervaring. Waarbij er een overdracht van een gedachte, voorstelling of ingeving is, die niet vanuit de fysieke zintuigen komt. Sterker nog, deze ervaring kan waarschijnlijk ook onmogelijk opgedaan worden door die fysieke zintuigen.

Bijvoorbeeld tijdens een bijna-dood ervaring zien veel mensen een helder wit licht. Ze voelen een diepe rust en vrede, terwijl hun lichaam sterft. Of ze zien zichzelf als het ware op bed of de operatietafel liggen. En soms horen ze dingen, die ze met hun zintuigen niet zouden kunnen horen.

In spirituele tradities (en tegenwoordig ook door een aantal wetenschappers) worden dit ‘ervaringen van oneindig bewustzij’ genoemd. Misschien omdat het vanuit oneindig bewustzijn ontstaat, zijn er ook oneindig veel voorbeelden van Akasha ervaringen. Zoals mensen die muziek ‘horen’ die er niet fysiek aantoonbaar is. En mensen die fysiek onverklaarbaar dingen ‘weten’.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het Bewustzijn Verandert

Wat voor mij persoonlijk bijzonder was, is het feit dat de ervaringen die iemand in de Akasha Kronieken heeft altijd heel duidelijk bij die persoon passen. De ene mens is opvallend gevoelig voor het horen van muziek, de ander kan mensen helpen om weer gezond te worden door de diepere informatie die hij over emotionele pijn of lichamelijke ziekte krijgt.

Maar, er is ook iets wat alle ervaringen hetzelfde hebben. Wat namelijk alle mensen ontdekken wanneer ze regelmatig verbinding met de Akasha maken, is dat hun bewustzijn verandert. Ze ervaren in het algemeen meer rust. Oude pijn wordt op den duur getransformeerd. Soms heel snel, soms duurt dit wat langer.

Ze ervaren steeds vaker een innerlijke vrede, die ze eerder nog niet kenden. Of wel eens hadden ervaren, maar het duurde altijd maar kort. Oude gewoontes waardoor ze zichzelf keer op keer blokkeerden of saboteerden zwakken af of verdwijnen op den duur zelfs helemaal.

Verbinden met de akasha kronieken verandert je Bewustzijn

jouw bewustzijn als mens komt steeds meer in alignment met het bewustzijn van je ziel

Akasha En de Reis van Je Ziel

Je wordt als het ware een ander mens. Lichter. Vrediger. Liefdevoller.
Je gaat jezelf anders zien. En ontdekt jouw eigen schoonheid en waarde voor de wereld. Waardoor je andere, nieuwe keuzes gaan maken. En gelukkiger kunt leven. Gelukkiger, dan je ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Ook gaan jij je leven en al het leven anders zien. Omdat je als het ware een kijkje in de eeuwigheid van het menselijk bestaan krijgen. Het leven, is meer dan alleen dit ene leven. Alles wordt ruimer. Jouw ervaringen staan namelijk niet los van het geheel. Ze hebben een reden. Een diepere oorzaak, die met de reis van jouw ziel te maken heeft. Een reis, die levens en levenslang duurt.

Het is een reis ook, die niet kan mislukken. Als ziel, kunnen we het namelijk niet fout doen. Alles wat we mee maken en alles wat we kiezen, helpt mee voor onze groei. En voor de groei van heel het universum.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?

Lees Hier Verder of Doe De Gratis Lichtmeditaties

Wat is een Lichtwerker?

Wat betekent het nu eigenlijk: Lichtwerker. Lees hier meer over Lichtwerker-zijn en over jouw Waarde als Lichtwerker

Gratis Lichtmeditaties

Meld je hier aan voor de gratis Lichtmeditaties. Deze Lichtmeditaties brengen je in korte tijd terug naar je Hart en Lichtkracht.

Artikel: Oude pijn en Zielsmissie

Het verwerken van oude pijn uit vorige levens maakt het leven van je zielsmissie krachtiger. Met een persoonlijk verhaal van Iris