fbpx

Welk resultaat kun jij beloven?

Terwijl ik beurtelings naar de verpakking én naar mijn eigen brouwsel keek, dacht ik: Hoe bijzonder. Ook al lijkt mijn maaltijd maar nauwelijks op de prachtige foto die ik hier voor me zie. Toch is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om de fabrikant van die schotels mijn resultaat te verwijten.

Omdat ik weet dat je voor een goed gerecht niet alleen fijne ingrediënten nodig hebt, maar ook een goede kok. En eerlijk? Koken is niet mijn grootste talent.

Welk resultaat kan ik beloven?

Opeens schoot het door mijn hoofd: als Lichtwerker kan ik wat leren van deze fabrikant. Want zij belooft gewoon een fantastische schotel. Wetende dat een deel van de kopers er hoogstwaarschijnlijk niet uithaalt wat erin zit. En een gerecht produceert dat absoluut benden de maat van ‘heerlijk’ is.

Terwijl veel Lichtwerkers (waaronder ikzelf een heel lange tijd) twijfelen, wikken en wegen: kan ik wel een grandioos resultaat voor mijn trajecten beloven? Kan ik met droge ogen zeggen: dit is wat je bereikt als je met mij gaat samenwerken!

En mag het eigenlijk wel, ethisch gezien? Want hoe weet ik zeker dat mijn potentiële klant dit geweldige resultaat ook werkelijk behaalt?

Jij wilt je klant graag helpen

Het staat buiten kijf dat dit in het diepst van je hart wel is waar je naar verlangt: dat jouw klant een prachtig resultaat behaalt. Want jij als Lichtwerker wilt je klanten dolgraag helpen. Je zou er bijvoorbeeld voor willen zorgen dat haar leven Lichter wordt, of dat haar diepe trauma’s helen.

Resultaat beloven Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

En als je heel eerlijk bent: zodra jij met mensen werkt merk je ook het fantastische resultaat. Je ziet vrouwen zienderogen veranderen. Ook hoor je regelmatig hoe blij ze zijn met alles wat je haar aanbiedt. De sessies, oefeningen of meditaties. Iedere keer weer verlaat je klant blij of zelfs opgetogen je praktijk (of Zoom sessie). Ze voelt zich echt een heel ander mens.

Kan ik dit wel garanderen?

Maar ondanks al die blije en tevreden mensen twijfel je nog: kan ik dat resultaat wel echt garanderen? Mag ik (op mijn website of hardop) zeggen: “Als je met mij gaat werken, dan … leer jij te leven vanuit je Goddelijke Vrouwelijke energie. Of, gaat je kind eindelijk weer met plezier naar school. Of, ….

Zelfs als je ziet welke bijzondere dingen jouw werk met mensen doet voel je een beklemmende aarzeling: kan ik dit voor een volgende klant ook beloven?

Niet iedereen behaalt het resultaat

En die aarzeling is logisch. Want jij weet natuurlijk al dat niet iedereen hetzelfde resultaat behaalt. En ook dat de kans groot is dat er tussen alle tevreden mensen een keertje iemand zit die niet zo blij is. Iemand die niet uit je traject gehaald heeft wat ze hoopte, of er zelfs helemaal niets mee heeft gedaan.

Hey, wacht even. Iemand die niets of weinig met je traject heeft gedaan en geen resultaat behaalt. Is dat eigenlijk niet gewoon heel begrijpelijk dat jouw traject dan ook niet werkt?

Ik durfde geen resultaat te beloven

Zelf ontdekte ik op een zeker moment dat ik heel lang geen resultaat durfde te beloven, omdat ik niet kan garanderen dat de klant ook het werk doet wat voor dit resultaat nodig is. Bijvoorbeeld de oefeningen en meditaties. Of zelfs het maken van keuzes die het traject ondersteunen, zoals tijd maken voor jezelf en je bedrijf. Waardoor er ook mensen zijn die niet de stappen maken waarop ze hadden gehoopt, omdat ze zelf het werk niet doen.

Resultaat beloven Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Dat klinkt misschien wat hard, maar ook eerlijk. Want ik zie dat minimaal 80% van de mensen een bijzonder mooi resultaat behaalt en ook echt superblij en tevreden is met het traject wat ik hen bied. Het verandert hun leven en bedrijf op een manier die ze zich van tevoren nauwelijks voor hadden kunnen stellen. Omdat ze er ook zelf helemaal voor gaan.

Ik beloof dat ik mijn aandeel doe

Vanaf dat moment durfde ik te beloven dat je door het samenwerken met mij een resultaat behaalt: je brengt jezelf en je bedrijf in alignment met je Lichtkracht en leert hoe je vanuit die afstemming impact en omzet maakt.

Waarbij ik met hart en ziel beloof dat ik mijn aandeel doe en er de volle 100% voor ga: ik breng mijn Lichtkracht, expertise en ervaring in tijdens de opbouw van de training, de sessies, oefeningen, meditaties, live dagen en het geven van feedback op de belangrijke onderdelen. Zoals je ideale klant, jouw onweerstaanbaar aanbod of de marketingstrategie.

De verantwoordelijkheid van de klant

Daarbij geef ik mijn prachtige klanten ook hun eigen verantwoordelijkheid bij de stappen die ze maken, omdat ik weet dat ook zij er voluit voor willen gaan. En dat ook doen! Door bijvoorbeeld tijd te nemen voor zichzelf en hun bedrijf. En de oefeningen te doen of feedback te vragen op de essentiële bouwstenen van hun bedrijf, waarna ze in hun eigen tempo verder gaan.

Want ik kan het bedrijf niet vóór hen bouwen. Ik kan ze alleen laten zien hoe ze dit op een spirituele manier kunnen doen. Door ze op de essentiële onderdelen te helpen hun bedrijf richting te geven en ook door hen te leren vertrouwen op zichzelf en in hun spirituele taak.

Jij hebt inspanningsverplichting

Wanneer jij op deze manier naar jouw bedrijf en klanten kijkt, wat kun jij dan je ideale klant beloven?

Als je weet dat jij het werk niet vóór hen kan doen, maar wel alles geeft wat voor haar transformatie nodig is. Waarbij jij je gewoon bij jouw taak mag houden en niet verantwoordelijk bent voor de inzet van jouw klant.

Resultaat beloven Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Jij hebt dan (zoals dit met een mooi woord genoemd wordt) inspanningsverplichting. Dat wil zeggen dat jij je stinkende best doet om het beste in je klant omhoog te halen en haar te helpen dat prachtige resultaat te behalen. De rest doet je klant (80% van je ideale klanten). Of niet (de rest van de mensen: 20%).

Wat heeft jouw klant nodig?

Het vraagt dus van jou dat je een uitzonderlijk krachtig traject in elkaar zet. Waarbij je jezelf als eerste de vraag stelt: wat heeft mijn ideale klant van mij nodig?

Zodat je in je traject de ingrediënten stopt, waarmee het grootste deel van je klanten ook werkelijk een goed resultaat kan behalen. Mits ook zij hun werk doen.

Zoals er in een pak voor vegetarische groentecurry alles zit waarmee de meeste mensen een overheerlijk gerecht kunnen maken. Zonder garantie dat het bij iedereen grandioos smaakt.

Je mag en moet een resultaat beloven

Als je zo naar je trajecten kijkt zul je zien dat ook jij een resultaat kunt beloven. Sterker nog, dat je een resultaat móet beloven. Want mensen zoeken resultaat. Ze zoeken geen coach of therapeut die ze ‘misschien’ kan helpen, maar iemand die er helemaal voor gaat.

Daarbij is het jouw taak om een traject te maken waarmee jouw ideale klanten dit krachtige resultaat ook werkelijk kunnen behalen. Je doet je allerbeste best om er wat bijzonders van te maken. Zoals alleen jij dat kan.

Zodat je jouw ideale klant met een gerust hart kunt beloven: als jij jouw aandeel doet, dan behaal je met mijn traject een magisch resultaat!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel jij aan alles dat voluit voor jouw bedrijf als Lichtwerker te gaan staan? Krachtig en met zelfvertrouwen jouw Lichtkracht met de wereld delen! 

Meld je hier gratis aan voor een online retreat of Masterclass. Je ontvangt waardevolle richtlijnen en transformatie waarmee ook jij een bloeiend bezield bedrijf op kunt bouwen.

Zo bouw je een succesvol bedrijf als Lichtwerker op

Gratis Masterclass

Maak meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker

Gratis online Vierdaagse

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Welk resultaat kun jij beloven?