fbpx

Wat kunnen Mythische Wezens voor je Zielsmissie betekenen?

Mythische Wezens, zoals draken, zeemeerminnen en eenhoorns. De gedachte aan hen alleen al roept voor mij direct een gevoel van magie op. Een besef van vrijheid en sprankeling.

Ze spreken tot de verbeelding. Tenminste – bij mij wel. En ik verwacht bij veel meer mensen. Als ik me zo bedenk hoeveel boeken er over hen geschreven zijn, hoeveel films er zijn gemaakt.

Ze spreken tot de verbeelding

Omdat ze zo tot de verbeelding spreken en vrijwel geen modern mens hen ooit in vlees en bloed heeft gezien, worden ze ook vaak gezien als verbeelding. Fantasie figuren. Sprookjes.

Maar de laatste tijd hoor ik steeds vaker dat deze Mythische Wezens in één adem genoemd worden met spiritualiteit en spirituele ontwikkeling. En dan, zijn ze zoveel meer dan een product van onze verbeelding. Maar eerder iets wat we ervaren of zien met onze innerlijke ogen, of ons derde oog.

We zien hen met ons derde oog

Wanneer we hen zien, is dit met ons derde oog. Het energetische oog waarmee we energie zien. Eigenlijk heel logisch. We hebben twee “gewone” tastbare ogen. Tastbaar voor onze fysieke zintuigen. Waarmee we ook de fysiek tastbare dingen zien.

En, we hebben een energetisch oog waarmee we de energetische dingen zien. Een oog dat werkelijk gemaakt is om in een andere dimensie te kijken dan de dimensie waar we ons de hele aardse dag door bewust van zijn.

Ons derde oog is gemaakt om in een andere dimensie te zien

Alles wat we in die andere dimensie zien wordt nog regelmatig “fantasie” genoemd. Omdat het grootste deel van de mensheid het namelijk niet ziet. Nog niet.

Wel zijn er steeds meer mensen die dingen zien die er logischerwijs niet zouden kunnen zijn. Zoals aura’s bijvoorbeeld, het gekleurde veld van energie wat iedereen om zich heen heeft.

Steeds meer mensen zien energie, zoals een aura

En deze energie, kun je al een andere dimensie noemen. Want in de driedimensionale dimensie waarin veel mensen op aarde leven is het niet zichtbaar of voelbaar. Maar vanaf de vierde dimensie al wel.

En deze vierde dimensie en hoger, dat is nu precies de plaats waar de Mythische Wezens wonen. En gewoond hebben, heel veel tijd geleden. In beschavingen die ook Mythisch genoemd worden. Zoals in Atlantis of Lemurië.

Mythische energie bestaat in de vierde dimensie en hoger

De Mythische Wezens zijn dus alleen zichtbaar of voelbaar wanneer jij je trilling verhoogt, naar de vierde dimensie of hoger. Want dat is eenvoudig wat die hogere dimensie is.

Alles trilt sneller, zo snel dat je het niet meer vast kunt pakken met je fysieke handen, maar alleen nog kunt ervaren met je energetische zintuigen. Bijvoorbeeld met je derde oog en ook met je hele fijne zintuigen die ver in je aura liggen uitgestrekt. Je energetische voelsprieten.

Mythische Wezens Spirituele Transformatie Academie

Sommige mensen kunnen energetisch zien, anderen voelen vooral

Die energetische zintuigen zijn bij iedereen anders ontwikkeld. Niet alleen in dit leven, maar ook al in je vorige levens. Misschien ben jij van oorsprong een echte ziener. Misschien meer een voeler. Of iemand die “weet”.

Het ene zintuig is dus niet beter dan het andere, ook al is er in ons moderne leven bij veel mensen een voorkeur voor het “zien”. Misschien omdat dit meer tastbaar en bewijsbaar lijkt. Maar in wezen is de waarde van alle zintuigen gelijk. En is bij jou het zintuig ontwikkeld, wat het beste bij je zielsmissie past.

Onze energetische zintuigen passen bij onze zielsmissie

Want alle talenten die wij als mens hebben, passen bij onze zielsmissie. Zijn daar speciaal voor ontwikkeld zelfs.

Dus ook de manier waarop wij Mythische Wezens kunnen ervaren, past precies bij onze zielsmissie. Want die Mythische Wezens, daar ging het eigenlijk om in dit stuk.

De manier waarop wij Mythische Wezens ervaren

Daarom is het helemaal niet zo vreemd, dat niet iedereen een eenhoorn ziet. Of een draak. Want ook niet ieder mens ziet aura’s. Of een andere energie.

Maar veel meer mensen kunnen aura’s voelen. Dus de kans is groot dat ook jij de Mythische Wezens kunt voelen, als jij daar je aandacht naartoe brengt. Er even vanuit gaand, dat je dat wilt

Blog Weten dat je een Lichtwerker bent Spirituele Transformatie Academie

Wanneer je kennis wilt maken met de Mythische Wezens

Want wanneer de Mythische Wezens tot je verbeelding spreken en je hart een sprongetje maakt aan de gedachte bij één van hen. Zoals een draak, eenhoorn of zeemeermin. Dan is de kans groot, dat ze jou ook echt iets te zeggen hebben.

Want door je aandacht met hen te verbinden, verbind jij je ook echt met hen. En zoals ik al zei, zij bestaan in de vierde dimensie of hoger …. Dus wanneer jij je met hen verbindt, ga ja al vanzelf met je aandacht naar de vierde dimensie of hoger

Door je met hen te verbinden ga je naar de vierde dimensie of hoger

En in deze hogere dimensie is het Lichter. Fijner. Daar is de Liefde groter dan de angst. En, onvoorwaardelijk.

Let wel. Hoger is niet in de zin van “beter”, maar betekent eenvoudigweg een hogere, Lichtere trilling. Een trilling waar jouw ziel zich Thuis in voelt.

En in deze Lichtere trilling opent jouw zielsmissie zich

In de vierde dimensie of hoger, kom jij gemakkelijker bij het her-inneren van je zielsmissie. Omdat jouw zielsmissie zich dan voor je opent. Ze wordt als het ware wakker in al dat Licht.

En ben je dan ook nog in verbinding met een Mythisch Wezen, dan opent zich een stukje wat ook precies bij dat Wezen past.

Ieder Mythisch Wezen helpt je een ander stuk te openen

Zo helpt de Draak je verbinden met de aarde, op een Lichte manier. Omdat de Draak is geboren uit een element van de Aarde en tegelijk Engel is. Zoals de Aarde Draak of de Water Draak. Iedere Draak helpt je een ander deel van jouw aardse leven te ver-Lichten.

En de Eenhoorn is een fijn, fijnstoffelijk Wezen. Engelachtig, uit de zevende dimensie. Ze helpen ons om de wensen van onze ziel te vervullen. En ze herinneren ons aan onze Goddelijkheid. Aan wie we als spiritueel wezen werkelijk zijn.

De zeemeermin, met haar gracieuze schoonheid. Ze glanst, stroomt en straalt. En helpt ons onze vrouwelijke zachtheid en elegantie omhoog te halen. Te voelen wat het betekent om Vrouw te zijn, geboren uit het Goddelijk Vrouwelijke.

Blog Weten dat je een Lichtwerker bent Spirituele Transformatie Academie

Met welk Mythisch Wezen wil jij verbinding maken?

Welke van hen trekt je op dit moment het meeste aan?

Ga maar gewoon even zitten, met je ogen dicht. Laat alles los wat je dwars zit, zodat jij je trilling alvast wat verhoogt.  Sluit dan je fysieke ogen, zodat je energetisch oog en je fijnstoffelijke voelsprieten aan gaan staan. En nodig het Mythisch Wezen van jouw keuze uit om iets dichterbij te komen.

Voel, ervaar, wat er gebeurt. En zie je haar of hem, of voel je jouw Mythisch Wezen? Je mag gewoon even zo kennismaken, of je kunt een vraag stellen. Want zij, ze helpen je graag. Ze zijn graag jouw spirituele Gids. Misschien zijn ze zelfs al een tijdje bij je, om jou te ondersteunen. Want mensen begeleiden tijdens een spirituele ontwikkeling – dat is in deze tijd hún zielsmissie.


Mythische Wezens begeleiden mensen als spirituele Gids.

Dat is in deze tijd hún Zielsmissie.


 


Ben jij benieuwd naar jouw Zielsmissie als Lichtwerker?

Meld je aan voor het Webinar “Jouw Zielsmissie als Lichtwerker”. Gratis!


Jouw Zielsmissie als Lichtwerker 

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Wat kunnen Mythische Wezens voor je Zielsmissie betekenen?