fbpx

Video’s voor vrouwelijke Lichtwerkers

Inspiratie over spiritualiteit en bezield ondernemen; interviews en Lichtmeditatie: deze video’s zijn speciaal voor jou als Licht en sensitief mens gemaakt. Enjoy!

Creatiecodes van de Ziel

Deze aflevering ben ik in gesprek met Danielle Hermeler. Een prachtige, inspirerende vrouw en stralende krachtige ziel die mensen een inwijdingsreis aanbiedt. En het is een feest om met haar te delen.

Met behulp van de creatiecodes uit hun zielsblauwdruk brengt ze mensen een laag dieper in zichzelf, je zou kunnen zeggen dat ze hen inwijdt in zichzelf. Ze helpt hen als het ware in te laten dalen wie ze werkelijk zijn, op zielsniveau. En wat hun focus voor dit leven mag zijn, vanuit hun ziel.

Gesprek met Eva Mariam

Een prachtig gesprek met Evan Nieuwburg. Een prachtige vrouw en stralende ziel die mensen ondersteunt tijdens een proces van spiritueel ontwaken. Dit doet ze met behulp van klank en heling. In individuele sessies, concerten en Circle of songs (ook met Frans de Visser). Bij de Spirituele Transformatie Academie werkt ze als trainster tijdens live dagen, trainingen en retreats.

We hebben het daarna over spiritueel ontwaken, vrijheid, muziek en heling. En aan het einde delen we ‘Bridge of Freedom’, een prachtige song met een boodschap van Liefde en Hoop voor de mensheid.

Het Universele Hart

Een bijzonder en bevlogen gesprek met Jasper Merle, waarin we delen over de Liefde van het Universele Hart en mogen zijn wie je werkelijk bent. In ieder moment kunnen landen, hoe lastig dit als mens soms ook is.

Jasper staat bekend als Heartsong Singer en muzikale sjamaan. Resoneert dit interview met je en wil je gebruik maken van het gratis Heartsong album uit de video? Klik op de knop hieronder

Gesprek met Janneke Huizeling

In dit heerlijke gesprek hebben we het over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hoe dit haar het vertrouwen en de passie gaf, om haar hart te volgen. En de verdieping vond, verdieping die ze zocht vanuit haar werk binnen Human Resources.

Ook delen we wat ‘Volop Leven’ kan betekenen. En waarom zij het lichaam als ingang ziet, om oude pijn te transformeren. Laagje voor laagje oude pijn ontrafelen.

Let’s Light up the World

Deze aflevering ben ik in gesprek met Mok Heijmerink. Een stralend mens en prachtige ziel die met de inspirerende zin ‘Let’s light up the world’ ondernemers helpt hun website zo in te richten dat ze harten veroveren.

Het is een bijzonder mooi gesprek, waarin we het hebben over de betekenis van spiritualiteit voor haar leven en bedrijf; dolfijnen; de liefdevolle betekenis die de keukentafel voor haar als kind kreeg én het prachtige boek wat ze heeft geschreven: “Jouw waanzinnige website”. 

Interview met Eva Mariam

Geniet mee van het gesprek tussen Iris Boonstra (oprichtster van de Spirituele Transformatie Academie) en alumna Mariam. Over Lichtwerk en het leven van je spirituele missie.

Iris: “Wat was het fijn en ontroerend mooi om met Mariam – Eva van Nieuwburg in gesprek te zijn. Haar schitterende album ‘Awake’ raakt me diep. De gouden energie van Liefdevol Ontwaken.”

Eva Mariam vind je hier op Youtube

De Nieuwe Mens

We leven in een tijd van spirituele verandering. Een tijd die vraagt om een nieuwe spirituele manier van ondernemen. Danielle Hermeler interviewt Iris Boonstra over ondernemen vanuit je zielsmissie voor de videoserie ‘De Nieuwe Mens’

Resoneert dit interview met je en wil je gebruik maken van de gratis training uit de video? Klik op de knop hieronder

Spiritueel ontwaken en Business

Soul Talk: een bijzonder interview van Iris Bloemen (Bloom coaching) met Iris Boonstra van de Spirituele Transformatie Academie.. Over spiritueel ontwaken en het effect van jouw ontwaken op je bedrijf

Vijfdaagse Licht Meditaties

Focus op jouw Missie van Licht

In een serie van vijf Lichtmeditaties richten we ons op het vergroten van jouw Lichtkracht én op het doorstromen van ons opgebouwde veld van Licht in het collectieve veld op aarde. Zodat ons Licht ten goede komt aan alles wat op en in de aarde leeft.