fbpx

Trots om Lichtwerker te zijn

Het duurt na de Soul Sisters Lichtcirkel meestal een minuut of twee, voor de stroom van reacties in de chat op gang komt. De Lichtmeditatie gaat intens diep en het is even schakelen, voor de vrouwen hun ervaring onder woorden kunnen brengen.

De laatste Lichtcirkel was dit niet anders. Maar dan (na dit minuutje) stromen de prachtige reacties vliegensvlug door de chat en tijdens het lezen raakt eentje direct mijn hart en ziel:

“Ik voel me trots en dankbaar dat ik een Lichtwerker mag zijn”

Wow, die komt binnen. Niet omdat deze reactie zoveel mooier is dan al het andere wat wordt gedeeld. Maar vooral omdat ik weet dat dit gevoel van trots voor een Lichtwerker alles kan veranderen.

Het leven vraagt alles van je

De tijd waarin we leven is intens. Want er komt op dit moment immens veel Licht vrij vanuit het universum, voor de transformatie op aarde.

Een enorm geschenk. En tegelijkertijd voor ons als mens een enorme uitdaging. Want nu het Licht vrij komt, wordt ook in het collectieve veld veel verborgen pijn actief om ver-licht te kunnen worden.

Van jou als Lichtwerker vraagt het vrijkomen van de oude pijn veel. Het vraagt Lichtkracht en ook uithoudingsvermogen, om hiermee steeds opnieuw weer Licht te kunnen zijn. Want niet alleen jouw oude pijn wordt geraakt en vraagt om verlichting. Jouw energiesysteem wordt ook nog eens geraakt door de pijn die collectief vrij komt. En dit kan flink uitdagend zijn.

geraakt door het collectief

Wanneer jouw energieveld de oude pijn in het collectieve veld op voelt komen, kan het voelen alsof deze pijn van jou is. Hoe goed jij ook in je Lichtkracht staat: je wordt nog steeds geraakt.

Eigenlijk heel logisch, als je bedenkt dat jij een Lichtwerker bent. Een Lichte oude ziel die op Aarde is om bij te dragen aan de collectieve transformatie en ver-lichting op Aarde. Een ziel die vanuit Liefde naar de Aarde gekomen is, vanuit haar spirituele Thuis. Omdat zij (jouw ziel) weet dat jij met jouw Licht een enorm krachtig verschil kunt maken.

En alleen wanneer jouw hart ook van tijd tot tijd geraakt wordt door de pijn die er nog collectief leeft, zal de Lichtkracht in jou zich steeds weer geroepen voelen om vol commitment voor die verlichting te blijven gaan. Jouw Licht is niet te stoppen, tot al het leven op Aarde ver-licht is.

In je Lichtkracht blijven staan

Daarbij is het wel enorm belangrijk dat je alleen door de pijn geraakt wordt en dit moment van pijn doelbewust door je systeem laat stromen. Zonder gehechtheid of de drang om het direct op te willen lossen. Maar je zachtjes laten raken en deze pijn door je lichaam en energieveld te laten dragen, zonder uit je evenwicht te gaan.

Trots om Lichtwerker te zijnLichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Want alleen als jij het korte breken van je hart ook in jezelf kunt dragen, kan jouw Licht die pijn ver-lichten. En verandert medelijden in medeleven en diepgaande verlichting. Een liefdevolle zorg naar de ander, zonder dat dit ten koste gaat van de zorg voor jóu.

Pas dan (ja echt, alleen dan) kun jij doen wat jij als Lichtwerker op Aarde komt doen: jouw Licht bijdragen aan het Netwerk van Licht, het collectieve Lichtwerkersveld waarmee alles-wat-nu-nog zwaar-is stap voor stap weer in het Licht wordt gezet.

Jouw ziel weet

Daarbij weet jouw ziel (te allen tijde) dat zelfs de pijn die jou raakt op deze manier ten Goede wordt gekeerd. En ze weet ook dat jij als afgezant van het Licht daarin jouw rol mag spelen.

Want Lichtwerkers zoals jij en ik, we komen (vanuit Liefde) van heinde en ver. Via stralende en Lichte plaatsen zijn we naar de Aarde afgereisd, om met ons Licht bij te dragen aan de huidige transformatie op Aarde.

En ja, we wilden de pijn en het lijden ervaren. Omdat we vanuit die ervaring het meest optimaal ons werk kunnen doen. Want we wéten hoe het voelt om in wanhoop te zijn. Verloren, vertrapt en verstoten. En ons hart wil niets liever dan die pijn verzachten. Niet alleen in onszelf, maar collectief.

We komen vanuit Liefde

En eigenlijk is het zo uitzonderlijk speciaal, dat wij als Lichtwerkers nu op Aarde zijn. Want jij en ik, we komen vanuit de meest stralende en dierbare plaatsen in het hele universum.

Zo komen een aantal van ons van magische en verlichte planeten, zoals de Pleiaden, Arcturus, Andromeda of Venus. En anderen zijn hier vanuit een ongekend krachtig en Licht energetisch veld (ergens in het universum) met een uitzonderlijk fijnstoffelijke vibratie.

En jij en ik, allemaal zijn we hier vanuit Liefde. Niet om iets te fixen, of te helen wat stuk is. Maar om een anker van Liefde en Licht te zijn, zodat de natuurlijke ver-lichting op aarde krachtig tot stand kan komen.

Lichtwerker: je mag (moet) er trots op zijn

Om ervoor te zorgen dat jij als Lichtwerker ook werkelijk een anker van Licht kunt zijn en blijven, is het van levensbelang dat jij (weer) leert om trots te zijn. Trots en dankbaar, dat jij hier en nu op Aarde Lichtwerker bent en mág zijn.

Trots om Lichtwerker te zijnLichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Want ook al zijn wij Lichtwerkers prachtige Lichte zielen. De diepe trots op onze wijsheid en Licht is de afgelopen duizenden jaren (tijdens een zwaar en donker tijdperk) zachtjesaan wat uitgedoofd. Totdat ze als een smeulend vuurtje diep in ons hart verstopt en nauwelijks nog zichtbaar zijn. Terwijl juist dit vuurtje je moed en kracht kan geven om volop voor je Lichtwerk te gaan staan.

Jouw Lichtwerk serieus gaan nemen

Het bijzondere is, wanneer jij jezelf toestemming geeft om jouw smeulende vonkje van trots de ruimte te geven. En dit sprankje helpt om uit te groeien tot een volwassen gevoel van dankbaarheid en trots. Trots om te zijn wie je bent: een Lichte ziel die hier op Aarde met haar Licht een verschil komt maken.

Dan wordt het heel natuurlijk en vanzelfsprekend om volop voor je Licht te gaan staan. En ook jouw Lichtwerk serieus te gaan nemen. Door jouw Lichtwerk bijvoorbeeld een grotere plek in je bedrijf te geven. Of door het geld wat je vraagt voor jouw verlichtende werk op een grotere waarde te gaan schatten. De waarde die jouw Lichtwerk verdient, zodra jij erkent dat jouw Licht voor de juiste mensen een wereld van verschil maakt.

Trots op je Lichtwerk zijn

Wat kun je nu gelijk doen, om jouw welverdiende gevoel van trots en dankbaarheid voor jouw Lichtwerk opnieuw te vergroten?

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om regelmatig ruimte te maken voor je Licht. Bijvoorbeeld met behulp van een Lichtcirkel of andere Lichtmeditatie. Zodat je iedere dag opnieuw voelt en weet dát je een Lichtwerker bent en met jouw Licht(werk) de Aarde helpt verlichten.

Daarnaast kun je de volgende affirmatie gebruiken. Zeg maar gewoon hardop (en zeg het eventueel wat vaker):

“Ik ben een afgezant van het Licht. En als Lichtwerker kom ik met mijn wijsheid en Lichtwerk de aarde helpen verlichten.”

Wat doet het met jou, wanneer je dit voor jezelf (en naar de wereld) verklaart?

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Regelmatige Lichtmeditaties kunnen je helpen om steeds vaker en langer Licht te zijn. De gratis Lichtmeditaties die je hieronder aan kunt vragen zijn meditaties die speciaal voor jou als (vrouwelijke) Lichtwerker gemaakt zijn. Verbonden met het Nieuwe veld van Licht. En met de juiste Lichtcodes om de Lichtkracht in jou te versterken.

voor jou als Lichtwerker

Gratis Lichtmeditaties

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Trots om Lichtwerker te zijn