Workshop: van Droom naar Werkelijkheid

Heb je aan een gratis (video) training mee gedaan en wil je nu jouw nieuwe inzichten in de praktijk brengen? Meld je aan voor de interactieve live online workshop.

Na een inleiding en energetische afstemming (5D Hartactivatie) gaan we samen aan de slag. Ik kijk met je mee naar de uitdagingen in je bedrijf en geef je praktische tips, zodat jij weet welke volgende stappen je moet zetten.

Een Succesvol bedrijf als Lichtwerker

Tijdens deze live onine workshop leer je de praktische én energetische stappen waarmee jij vanuit je bezieling een succesvol bedrijf als Lichtwerker opbouwt. Een bedrijf met impact én omzet, zoals dit past bij de overgang naar een Nieuwe tijd.

Het is een interactieve workshop, wat betekent dat er alle ruimte is om je vragen en praktijkuitdagingen in te brengen. Na een inleiding en korte energetische afstemming gaan we in op praktijkvoorbeelden uit de groep. Ook jij kunt inbrengen waar je tegenaan loopt in je bedrijf, dan kijk ik met je mee!

Bijvoorbeeld: “Hoe kies ik een ideale klant als ik iedereen kan helpen?”. En “Op welke manier kan ik beter zichtbaar worden?” Of: “Hoe kan ik op een spirituele manier meer klanten aantrekken (en dus meer omzet maken)?”

Datum:

vrijdag 23 juni van 9.30 uur – 12.30 uur online  in Zoom

Investering: €47,-  ex. Btw

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Herken jij dit?

Z
De wereld verandert en je voelt aan alles dat wat je nu doet (werk of business) niet meer is afgestemd op je spirituele taak. Deze tijd vraagt iets nieuws. Maar, wat is dan wel jouw echte missie? En hoe pak je een verandering aan?
Z
Je verlangt ernaar om meer vanuit je innerlijke Wijsheid te werken. En ook al voelt het spannend om het pad van je ziel te volgen, je voelt dat je moet doen wat klopt
Z

Ook al is het soms nog een uitdaging om in je Lichtkracht te blijven, je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Jij wilt met je bedrijf meer impact en omzet maken. Hoe zet je jouw volgende stap, op een spirituele manier?

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Meer opdrachten

Na een webinar bij Iris gevolgd te hebben, voelde ik al een verschuiving in mezelf. Ik voelde me meer geaard. Bovendien voelde ik me meer mezelf en ik kreeg in mijn bedrijf meer opdrachten.

Onlangs ben ik live bij haar workshop geweest. Zowel online als live straalt ze een mooie, zachte zeer diepgaande energie uit.
Ik raad aan om eens kennis te maken met haar manier van een onderneming opzetten. Mij heeft het heel veel gebracht.

Een deur open gezet

Ik wil je bedanken voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.
Er is een deur open gezet. 💕

Bescheidenheid

Ik voelde heel duidelijk dat bescheidenheid mijn missie niet dient en dat ik in mijn lichtkracht mag gaan staan. De lichtmeditatie was precies waar ik naar zocht. Het voelt inderdaad alsof mijn licht ontwaakt is, groter dan hiervoor. Ik ben er nog van onder de indruk..

Krachtig

Mijn mooiste inzicht is dat ik veel krachtiger ben dan ik laat zien….. dat ik nog meer mag stralen!

Liefdevolle energie

Op het moment dat het licht in mijn hart gebracht werd voelde ik blokkades breken. Heel bijzonder. Ik moest ervan huilen, zo werd ik geraakt door alle liefdevolle energie.

Licht en Liefde Beroepsmatig Delen

Mijn mooiste inzicht is dat ik nu weet hoe ik mijn licht en liefde op beroepsmatig niveau mag gaan delen. Dat ik geen angst hoef te hebben om in de nabije toekomst als coach een eigen praktijk te gaan beginnen. Ik mag op mezelf vertrouwen dat ik dit kan. 💜😇

Dichter Bij Mijn Zielsmissie

Lieve Iris, dankbaarheid is wat ik voel en hoewel ik al zóveel heb gedaan en mensen heb ontmoet, voel ik me voor het eerst thuiskomen in mezelf. Ik ben licht en liefde net als iedereen hier een stukje dichter bij mijn zielsmissie…. Eindelijk.

Klaar om Door te Gaan

Ik ben klaar klaar om door te gaan. Klaar om te ontwikkelen om nog meer mensen te mogen helpen. Ik verlang er naar om mijn licht in openbaar te blijven delen bij mensen waar het kan. Ik ben trots op wat ik kan. En ik gun iedereen net zoveel liefde ❤️

Zoveel Herkenning

Verbaasd en geruststellend zoveel herkenning. Werk aan de winkel maar ook die rust en stilte vinden in mijzelf. Fijn en bijzonder om ineen keer zoveel gelijkgestemden te mogen ontmoeten.

Ik Ben Uniek

Ik voel dat ik uniek ben en dat ik een unieke plaats heb.

Van Droom naar Werkelijkheid

Tijdens deze interactieve live online workshop leer je de praktische én energetische stappen waarmee jij op een spirituele manier een succesvol bedrijf als Lichtwerker opbouwt. Precies zoals dit past bij de overgang naar een Nieuwe tijd. Aan de hand van de vragen uit de groep gaan we in op praktijkvoorbeelden en kijk ik met je mee hoe je jouw uitdagingen omdraait tot mogelijkheden. En hoe je jouw droom waar kunt maken.

Datum:

vrijdag 23 juni van 9.30 uur – 12.30 uur online  in Zoom

Investering: €47,-  ex. Btw

Een Gouden Tijdperk

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mens op aarde weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen leven.

Als vrouwelijke Lichtwerker zijn we in deze tijd met een  belangrijke spirituele taak geboren: we mogen en kunnen de transformatie van de Aarde en de Mensheid ondersteunen.

Maar. Toen we op aarde kwamen, vergaten we de zielsmissie waarmee we zijn gekomen. Niet per ongeluk (ook al voelt het soms wel zo). Maar precies volgens het plan van onze ziel.

Pas nu de tijd rijp is, (voor jou persoonlijk en collectief) kunnen we ons stap voor stap weer gaan herinneren wat onze zielsmissie is: onze spirituele taak als Lichtwerker in de Nieuwe tijd.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Spiritueel ondernemen

Jouw spiritueel ondernemerscoach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij ondersteunt al ruim 25 jaar Lichtwerkers tijdens hun proces van spiritueel ontwaken in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf om deze vernieuwde energie te integreren in hun bedrijf. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Ik heb tijdens mijn proces van spiritueel ontwaken ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me niet om mijn Licht professioneel vorm te geven. Waardoor ik afhankelijk bleef van ander werk om geld te verdienen.

Met vallen en opstaan heb ik de stappen gevonden, waarmee ik vanuit de energetische verbinding met mijn ziel een succesvol bedrijf heb opgebouwd, op de manier die bij de overgang naar de Nieuwe tijd past.

Dit betekent voor mij dat ik impact maak door te werken met prachtige Lichtwerkers én hiermee ook financieel een krachtige omzet maak. De frustratie is veranderd in een gevoel van geluk en voldoening. Eindelijk ben ik vrij om mijn tijd full-time aan Lichtwerk te besteden. En te doen, wat ik in deze uitzonderlijke tijd op Aarde kóm doen.”