fbpx

Zielsmissie training

Krachtige online 4 maanden training voor Lichtwerkers en andere bewuste ondernemers ‘Activeer jouw zielsmissie’. Je belichaamt je Lichtkracht, verhoogt met energetische activaties je spirituele trilling en ontdekt jouw zielsmissie voor de Nieuwe tijd

Je zielsmissie vinden en je Lichtkracht belichamen

Z
Je weet, dat jij een spirituele missie hebt. Jij vóelt dat je iets moois op aarde komt doen en dat gevoel maakt je blij! Hoe kan het dan, dat je zielsmissie niet stroomt? Je komt er maar niet achter, hoe jij jezelf blokkeert
Z
Steeds vaker voel je, dat jij een oude ziel bent. Dat je veel Wijsheid in je hebt en mensen echt kunt helpen. Maar je mist nog de praktische uitvoering en focus. Wat mag je precies doen en voor wie?
Z
Je hebt al het nodige spirituele werk gedaan. Toch zijn er nog steeds flinke uitdagingen. Kun je iets doen om jouw spirituele transformatie te versnellen of Lichter te maken?
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Er ligt een spirituele taak voor je klaar

De wereld verandert en in je hart weet je, dat er een prachtige en krachtige spirituele taak voor je klaar ligt. Je voelt aan alles dat jij aan de beurt bent om L:iefde en Licht op aarde te verspreiden

Maar in de praktijk? Is jouw missie echt in de wereld neerzetten lastiger dan je had gedacht. En dat frustreert je. Want voor de buitenwereld heb jij je leven best goed voor elkaar. Maar jij weet intuïtief, dat je Ziel iets nieuws van je vraagt.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

De magie van je zielsmissie

De spirituele taak waarvan jij intuïtief weet dat je deze hebt, is je zielsmissie. En jouw zielsmissie, daarmee ben je geboren. En sterker nog, jouw ziel heeft zich hier al levens lang op voorbereid.

Maar. Zodra jij en ik als mens op aarde zijn, zijn we de spirituele taak waarmee we kwamen vergeten. Pas nu de tijd rijp is, kan jij jouw missie herinneren.

Tegelijkertijd trekt het oude nog aan je. Oude pijn en onbewuste pijnlijke overtuigingen. Zoals twijfel aan jezelf, de neiging om jeszelf klein en onzichtbaar te houden of een diep gevoel van onveiligheid.

Ook die pijn is logisch. Want om weer Licht te kunnen leven, moet alles wat nog onbewust is eerst ver-Licht worden. Het betekent dus niet dat je iets “fout” doet als er pijn op komt. Het betekent wel, dat het oude nu getransformeerd mag worden.

De bewuste en energetische Activatie van jouw zielsmissie maakt hierin het verschil. Je wordt weer op het pad van je ziel gezet. Ook wordt de verbinding met jouw Licht, je spirituele Thuis en de Nieuwe Aarde voelbaar hersteld, zodat oude pijn kan oplossen. En jij eindelijk jouw spirituele missie tot leven kunt brengen.

De Activatie van je zielsmissie herstelt de verbinding met je ziel

Je gaat je her-inneren wat jij als Licht mens op Aarde komt doen én je versnelt jouw shift naar een Nieuw vijfdimensionaal bewustzijn

Ik heb de training “Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker” gedaan, omdat ik graag meer duidelijkheid wilde over mijn lichtwerker zijn, wat is mijn missie in dit leven.

De meditaties via Iris en de activaties maken deze training zeer waardevol, naast uiteraard dat het zeer goed is opgebouwd.

Het leidt je door het hele proces voor ieder op zijn eigen wijze. Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen .

Carla

De training vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om de volgende stap te zetten op je spirituele pad en juist ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt gaan. Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen als je behoefte hebt aan meer duidelijkheid over jouw persoonlijke pad en over de reden van jouw bestaan. Het voelde meteen al heel fijn en vertrouwd aan en dat ligt zeker ook aan de liefdevolle zorg van Iris.

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤

Hennie

Meditaties en activaties van mijn missie hebben het licht in mij laten schijnen. Jou mooie stem heeft mij steeds weer innerlijke rust gebracht. Ik ben dankbaar dat ik mijn lessen en mijn zielsmissie heb mogen leren, ervaren en introduceren in mijn aardse leven.

Hoe dan ook heb ik een transformatie ondergaan naar een hoger level. Ik heb geen angst en blijf vertrouwen op mezelf en wat de tijd me gaat brengen. Mijn licht zal nog véél harder gaan schijnen.

Dankjewel voor alles wat ik heb gekregen.

Frank

Wat kun je in de training verwachten?

Deze 4 maanden online training laat je stap voor stap zien wat jouw zielsmissie inhoudt. Ook leer je hoe jij in je Lichtkracht blijft in deze bijzondere tijd.

Je ontvangt wekelijkse uitgebreide modules met video, Lichtmeditaties en oefeningen die je (in jouw eigen tempo) door de lessen begeleiden. Alles in jou wordt Lichter en de versluiering van je Licht lost zachtjes op. Zodat jij je jouw zielsmissie gaat herinneren en met behulp van de oefeningen ook kunt beschrijven

spiritueel ontwaken, spiritueel meesterschap

Verbinden met je ziel

De verbinding met je ziel helpt je om jouw ziel’s missie te vinden en belichamen.

Jouw Lichtkracht

Jouw Lichtkracht is de basis van je zielsmissie. Je gaat haar belichamen en beschrijven.

Lichtkracht Activatie

Je leert over de (15) Nieuwe chakra’s. Waardoor je lichaam naar een hogere trilling transformeert

Verbinden met de Nieuwe Aarde

Je gaat jouw verbinding met de Nieuwe Aarde versterken. En maakt verbinding met de Holle Aarde en haar Lichtmeesters

Jouw zielsmissie als Lichtwerker

Jouw zielsmissie als Lichtwerker voor de Nieuwe tijd. Je gaat haar ontdekken, beschrijven en manifesteren

Samenwerken met je spirituele Gidsen

Om jouw Lichtkracht op aarde te brengen, maak je verbinding met jouw spirituele Gidsen, Zielenfamilie en spirituele Thuis.

Talenten en kernwaarden

De talenten en kernwaarden van je ziel, waarmee jij je zielsmissie vorm geeft

Pijnthema’s en levenslessen

Op een nieuwe manier kijken naar de pijnthema’s in je leven geeft heling en transformatie

Je missie vormgeven

Jouw zielsmissie vormgeven, op de spirituele manier die bij jou past.

Activeer je Zielsmissie

met €200,- Korting: je investering is nu €297,- in plaats van €497,-