fbpx

Transformeren met de Akasha Kronieken – Basis

Tijdens deze 3-delige training leer je werken met de Akasha Kronieken (het archief van je ziel) voor de spirituele groei van jou én je bedrijf. Je oude, belemmerende geloftes of contracten worden geheeld. En je opent een Nieuwe en Lichte toekomst voor jou en je business.

 

  • Voor wie: vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf (of het verlangen dit te starten)
  • Waar: Online in de vorm van een training met video en Lichtmeditatie
  • Extra: Activatie van je nieuwe 5D Aardeverbinding
  • Investering: €77,- ex Btw
  • Datum: direct beschikbaar

Je wilt Vrij zijn van oude blokkades en geloftes

Het is een verlangen, diep van binnenuit: jij wilt een bloeiend bedrijf opbouwen, op de spirituele en bezielde manier die jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt.

Z

Je hebt al het nodige spirituele en innerlijk werk gedaan. Toch blijf je nog tegen een aantal blokkades aanlopen, zoals amgst voor zichtbaarheid. Of oude geloftes op het verdienen van geld met je Lichtwerk

Z

Je voelt aan alles dat je in deze bijzondere tijd een spirituele missie hebt: jij mag mensen helpen helen, groeien en transformeren. Maar je bedrijf stroomt nog niet zoals je had verwacht en dat knaagt. Je bent hier immers niet voor niets!

Z

Je voelt dat je een oude ziel bent, met veel talenten en Wijsheid in je. Maar het lijkt alsof je jezelf hierin nog kleiner houdt dan je zou willen. Je verlangt naar bevrijding van het potentieel van je ziel

Training Akasha Kronieken Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Vrij om tot Bloei te komen!

Het is tijd om jouw Licht met de wereld te delen. Dat weet je! En toch stroomt je bedrijf nog niet zoals je zou willen. Niet genoeg klanten en omzet óf de mensen die eigenlijk niet meer bij je passen komen naar je toe.  Het frustreert je meer dan je wilt toegeven en soms twijfel je zelfs aan de waarde of haalbaarheid van je bedrijf. 

Akasha Kronieken

Transformatie met de Akasha Kronieken (archief van je ziel)

De Akasha Kronieken zijn het energetisch archief waarin de vibraties van iedere ziel en de reis van deze ziel opgeslagen ligt. Dit archief bevat de imprint, de trilling van verleden, heden en ook de (mogelijke) toekomst.

De Akasha Kronieken en de Nieuwe tijd

Heel lang was het voor de meeste mensen niet mogelijk om verbinding te maken met dit kosmisch geheugen. Omdat de energie op Aarde zwaar was, versluierd. Alleen spirituele Meesters hadden nog toegang, omdat hun energie nog Licht genoeg was om met de hoge trilling van de Akasha Kronieken te verbinden.

Nu de energie op Aarde weer Licht wordt komt de Akasha- informatie beschikbaar, waardoor voor veel mensen transformatie van eeuwenoude pijn mogelijk wordt.

Pijn van levenslang kan worden geheeld, zodat we weer vrij zijn. En het is ook pijn die móet worden geheeld, voor we werkelijk vanuit Liefde kunnen leven en ondernemen.

Wat andere lichtwerkers over de training zeggen

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine

De Akasha Kronieken hebben mij rust gegeven in de intense tijd waarin we leven. Ik ga naar de Akasha om heling en inzichten te ontvangen.

In Hawai’i opende ik de Akasha Kronieken vaak wanneer ik in de zee lag. Zo doe ik dat nu ook in de natuurmeertjes, waar ik ook ben in Nederland. Water is thuis komen voor mij en ik kan geen betere plek bedenken om inzichten te krijgen of heling.

De Akasha Kronieken brengen mij dichter bij mezelf en geven me de helderheid waar ik al jaren naar verlangde…

Rosanne

De training heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen.   Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!

Ingrid

Oude blokkades vanuit het Archief van je ziel transformeren

zodat jij vanuit je Lichtkracht echte impact en omzet gaat maken. Op de spirituele manier die bij jou als vrouwelijke Lichtwerker past.