Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject voor vrouwelijke Lichtwerkers die de bezielde basis van hun bedrijf hebben staan en Licht-krachtig willen groeien in impact en omzet

Soul Based Leadership

Je wilt niets liever dan met je bedrijf een groot verschil maken. En daarom weet je dat het tijd is om vanuit afstemming op je spirituele missie de volgende stap te zetten: jij gaat een uitzonderlijk en omzetrijk bedrijf manifesteren!

Z
Je hebt de basis van jouw bezielde bedrijf staan en dat voelt goed! Je werkt met fijne klanten en je voelt aan alles dat het begint te stromen. Tegelijkertijd kriebelt het, je weet dat er nog zoveel méér mogelijk is. Maar hoe pak je die groei aan, zonder dat je jezelf in een burn-out werkt?
Z

Ook al had je dit jaren geleden nooit van jezelf gedacht: jij wilt niet alleen veel mensen helpen. Je wilt ook in omzet blijven groeien. Stap voor stap naar de omzet die je verdient.

Z

Het maakt je zo blij. En doodsbenauwd. Want jij wilt met jouw visie naar buiten treden. Op je eigen prachtige en authentieke wijze beter zichtbaar zijn. En je realiseert je dat deze next-level stap ook een groei van jou als mens vraagt!

Het is Jouw Tijd om Licht te verspreiden

Het is tijd om jouw plek in te nemen. Dat weet je! Want alles in jou tintelt als je denkt aan de mogelijkheden en het potentieel van je bezielde bedrijf. En je weet ook dat je dit niet alleen wilt doen. Er komt zóveel kijken bij het opbouwen van een uitzonderlijk en bezield bedrijf. Dat doe je liever samen met een mentor die je helpt om te blijven groeien, op de spirituele manier die je verdient.

Ervaringen van andere vrouwen

Iris is iemand die je op een liefdevolle én respectvolle manier iedere keer weer weet uit te dagen om verder te groeien.

Wanneer je met Iris gaat werken, krijg je veel handvatten aangeboden: individueel contact, groepslessen, livedagen, modules met inspirerende opdrachten en als kers op de taart: contact met meerdere soulsisters.

Zo blijf je zakelijk ook in contact met je ziel, een betere formule bestaat er volgens mij niet! Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris!

Hennie

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva (Mariam)

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben.

Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. Ik ben gaan voelen, weten en ervaren wat een vriendin in Hawaii me altijd al vertelde: “Rosie, wherever you go, you bring Light!”

Rosie Rosanne

Soul Based Leadership 

12 maanden mentortraject

Wat andere vrouwen over de training zeggen

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

Door de training heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden.

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben en dit in mijn bedrijf te brengen.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten.

Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine