fbpx

Korte Trainingen voor bewuste

vrouwelijke ondernemers

Met deze korte trainingen maak je nieuwe spirituele stappen in jezelf. Jouw eigen spirituele transformatie. Zodat je Licht-krachtiger in jezelf én je bedrijf gaat staan.

En heb je nog geen bedrijf of twijfel je of een bedrijf voor jou de juiste keuze is? Ook dan geven deze korte trainingen een prachtige verdieping van je spiritueel ontwaken!

Korte Trainingen voor Lichtwerkers

Een succesvol bedrijf als Lichtwerker opbouwen. Vanuit afstemming op je zielsmissie en Lichtkracht

 

Nieuw Geldbewustzijn

Activeer je Zielsmissie

Krachtige online 4 maanden training voor Lichtwerkers (ook zonder bedrijf).

Je herstelt de verbindingmet je ziel; gaat je her-inneren wat jij als Lichtwerker op Aarde komt doen én je versnelt jouw shift naar een Nieuw 5D bewustzijn.

Nieuw geldbewustzijn

Nieuw Geldbewustzijn

Deze online training leert je hoe je geld moeiteloos kunt laten stromen, in je leven en in je bedrijf als Lichtwerker.

Zodat alles wat je vanuit zoveel Liefde in je bedrijf doet ook (vanuit overvloed) een welverdiende groei van je omzet geeft

Akasha Kronieken Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Akasha Kronieken (basis)

Tijdens deze 3-delige training leer je werken met de Akasha Kronieken (het archief van je ziel) voor de spirituele groei van jou én je bedrijf.

Je belemmerende geloftes of contracten worden geheeld. En je opent een Nieuwe en Lichte toekomst voor jou en je business.

Ik heb de training “Activeer jouw Zielsmissie als Lichtwerker” gedaan, omdat ik graag meer duidelijkheid wilde over mijn lichtwerker zijn, wat is mijn missie in dit leven.

De meditaties via Iris en de activaties maken deze training zeer waardevol, naast uiteraard dat het zeer goed is opgebouwd.

Het leidt je door het hele proces voor ieder op zijn eigen wijze. Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen .

Carla

De zielsmissietraining vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om de volgende stap te zetten op je spirituele pad en juist ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt gaan. Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen als je behoefte hebt aan meer duidelijkheid over jouw persoonlijke pad en over de reden van jouw bestaan. Het voelde meteen al heel fijn en vertrouwd aan en dat ligt zeker ook aan de liefdevolle zorg van Iris.

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤

Hennie

Meditaties van mijn missie als lichtwerker hebben het licht in mij laten schijnen. Jou mooie stem heeft mij steeds weer innerlijke rust gebracht. Ik ben dankbaar dat ik mijn lessen en mijn zielsmissie heb mogen leren, ervaren en introduceren in mijn aardse leven.

Hoe dan ook heb ik een transformatie ondergaan naar een hoger level. Ik heb geen angst en blijf vertrouwen op mezelf en wat de tijd me gaat brengen. Mijn licht zal nog véél harder gaan schijnen.

Dankjewel voor alles wat ik heb gekregen.

Franke