fbpx

Jouw taak als Lichtwerker gaat met de tijd mee

Ik ben de oudste van drie zussen. Een positie in het gezin die me heeft geholpen om in te zien dat mijn taak als Lichtwerker met de tijd meegaat. En dat de huidige tijdsgeest ongelooflijk belangrijk is voor de basis van mijn bedrijf. De tijd waarin we leven beïnvloedt niet alleen mijn spirituele leven, maar ook mijn ondernemerschap.

De tijdsgeest is belangrijk voor je bedrijf

“Jij moet de wijste zijn. Want jij bent de oudste” zei mijn moeder regelmatig. Wat betekende dat ik (omdat ik twee jaar ouder was) bij ruzies niet terug mocht vechten of pesten. En in de verhitte auto op de vakantiereis naar Spanje dagenlang als baken van vrede in het onrustige midden zat.

En natuurlijk, ook bij mij kriebelde het regelmatig. En dan wilde ik me wel verweren tegen alles wat voor het kind dat ik was naar onrecht smaakte. Maar ik wist: het is belangrijk om me te beheersen. Om te zorgen voor (lieve) vrede en rust. Zodat kleine ruzietjes in de kiem werden gesmoord. En de harmonie in ieder geval aan de buitenkant kon zegevieren.

Ik ben een oude ziel

Later realiseerde ik me hoe toepasselijk die zin eigenlijk is: “Jij bent de oudste”. Want niet alleen in het gezin waarin ik dit leven geboren werd ben ik de oudste. Ook als ziel ben ik in deze tijd op Aarde één van de oudsten. Eén van de enorme groep oude zielen die nu op Aarde leeft.

Oude zielen die al heel veel levens hebben geleefd. Levens op Aarde en ook levens op andere plaatsen in het Universum. Waarbij we dankzij al deze levens enorm veel verschillende soorten ervaring hebben opgedaan. We hebben prachtige Lichte tijden gekend en toen ongelooflijk veel talenten verfijnd. En we hebben compassie ontwikkeld, geduld geleerd tijdens de afgelopen eeuwen en eeuwen van pijn, wanhoop en strijd.

Ben jij ook een oude ziel?

De kans is groot dat jij als Lichtwerker ook een oude ziel bent. Een ziel die al veel verschillende levens heeft geleefd. En een ziel die met al haar levenswijsheid en ervaring met een bijzonder soort verantwoordelijkheid naar de Aarde gekomen is: de spirituele taak om met unieke jouw Licht en talenten bij te dragen aan de transitie naar een Nieuwe en Gouden tijd.

Taak als Lichtwerker in de Nieuwe tijd Spirituele Transformatie Academie

Als je dit weet wordt het opeens heel logisch dat jouw bedrijf in deze tijd een nieuwe basis nodig heeft. Want jij als prachtige oude ervaren ziel hebt het in je om juist nu op grote schaal een enorm verschil te maken. Omdat je eeuwenlang jouw Licht, talenten, Wijsheid en ervaring hebt ontwikkeld. Alles wat je in deze tijd van transitie nodig hebt om mensen te helpen veranderen en verlichten.

Jouw zielsmissie voor de Nieuwe tijd

De spirituele taak waarmee jij bijdraagt aan de transitie naar de Nieuwe tijd is een taak van transformatie. Echte verandering op energetisch én praktisch niveau. Terwijl het hoogste wat we in de vorige eeuwen konden bijdragen een zachte vorm van verlichting en genezing was. Mensen helpen om ietsje lichter te leven, temidden van een wereld die niet veilig was.

Dit is een enorme shift, waar je even wat langer bij stil mag staan. Want het klinkt heel eenvoudig als ik dit zo in een paar zinnen benoem. Zeker omdat je dit al vaker hebt gehoord. Maar deze enkele zinnen staan voor een immens krachtig verschil.

Jouw bijdrage aan de transitie naar de Nieuwe tijd is een taak van transformatie. Je hebt echte verandering te brengen, op energetisch én praktisch niveau

Waarbij het in de afgelopen tijd vooral belangrijk was om een luisterend oor en spiegel te zijn. Waarmee je mensen helpt hun leven te kunnen dragen of weer licht in de duisternis te zien. En eventueel de grootste ziekte te kunnen doorstaan. Mensen helpen om rampspoed te verwerken en hun leven na de diepste ellende weer aan te gaan.

Jij draagt bij aan de Nieuwe tijd

Maar de Nieuwe tijd waar we naartoe gaan is een tijd waarin wij als mens weer vanuit Liefde en overvloed leven. We weten en voelen tijdens dit tijdperk dat het leven veilig is. En dat het Universum ons niets dan goeds wenst. Eenhoorns en regenbogen (of iets anders waar jij zielsveel van houdt).

Taak als Lichtwerker in de Nieuwe tijd Spirituele Transformatie Academie

We hoeven niet meer te worstelen met familielijnen, eeuwenoude pijn en ziektes die we uit moeten werken. Of te puzzelen wat we ook alweer op Aarde komen doen. In de Nieuwe tijd ben jij verbonden met je ziel en de missie van je ziel. Je doet gewoon waarvoor je geboren bent. En jij niet alleen. Ook de mensen om je heen en de nieuwe kinderen die worden geboren. We leven vanuit Licht en de samenleving staat volledig in bloei!

Jij biedt echte verandering

Om bij deze eeuwenlange bloei te komen hebben we dus diepgaande transformatie nodig. De verandering van een angstige mensheid die probeert te overleven naar een samenleving van bloeiende en bezielde mensen. Een maatschappij die vanuit rijkdom, Liefde en overvloed leeft.

En jij als Lichtwerker bent één van de oude zielen die aan deze enorme transformatie bij mag dragen. Omdat jij dit als oude Lichte ziel in je hebt. De talloze levens die je hebt geleefd, de magische talenten en Wijsheid die je hebt ontwikkeld: alles heeft je voorbereid op jouw zielsmissie voor deze tijd.

Een zielsmissie waarmee mensen met behulp van jouw Licht bijvoorbeeld een eeuwenoude worsteling nu echt naast zich neer kunnen leggen. Trauma’s en pijn die ze misschien al sinds de val van Atlantis bij zich hebben gehad. Zodat deze pijn stapje voor stapje uit hun leven én uit het collectieve veld verdwijnt. En ruimte maakt voor een compleet nieuwe manier van leven. Een leven vanuit Licht.

Dit is de transformatie die mensen zoeken

En wanneer jij deze transformatie gaat bieden (in plaats van nog langer slechts een luisterend oor of onvoorwaardelijke spiegel te zijn) kan de stroom van klanten weer volledig opengaan.

Zelfs voordat mensen weten dat dit is wat hun leven nodig heeft, voelen ze dat jij datgene biedt waar ze al heel lang naar op zoek zijn. Echte diepgaande verandering. Zodat hun leven weer tot bloei kan komen.

En hoe uitzonderlijk krachtig is dit: jouw spirituele taak mag een praktische vorm krijgen in je bedrijf. Dat is één van de plekken waarin je kunt doen wat je te doen hebt, kunt bieden wat je te bieden hebt. En misschien zelfs wel de belangrijkste plek, want in je bedrijf kun je veel meer mensen helpen en meer impact maken dan je ooit privé zou kunnen.

Een bloeiend bedrijf bouwen als Lichtwerker is dus voluit vormgeven aan jouw Lichterwerkersmissie. Waarmee jij als prachtig Licht mens vanuit echte Liefde en overvloed in je leven kunt staan.

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Wil jij ook een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker opbouwen? Meld je dan aan voor de gratis videotraining ‘Manifesteer een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker’.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw taak als Lichtwerker gaat met de tijd mee