fbpx

Stap in je Grootsheid als Lichtwerker

Duizenden jaren lang heb jij als vrouwelijke lichtwerker bescheidenheid en nederigheid geleerd. Prachtige, belangrijke kwaliteiten. Maar naast deze eigenschappen is het nu de tijd om weer voor jouw Grootsheid als Lichtwerker te gaan staan. Niet groots in de zin van ‘beter’. Maar Groots in de zin van uitzonderlijk stralend en mateloos krachtig.

Het is een gevoel van Grootsheid welke je gaat helpen om jezelf én je business tot bloei te laten komen. Zodat je eindelijk jouw Licht op een Lichtkrachtige manier met de wereld kunt gaan delen.

Jij hebt bescheidenheid geleerd

De afgelopen jaren heb jij als ziel bescheidenheid geleerd. En daar mag je best even bij stil staan. Jouw bescheidenheid is een belangrijke kracht die je dankzij de ervaringen van de afgelopen eeuwen hebt kúnnen leren. En het is een kracht die je ziel heeft wíllen leren.

Want juist vanuit een gevoel van grootsheid ging er tijdens de val van Atlantis nogal wat mis. Waarbij er natuurlijk geen fouten zijn binnen het totale kosmisch plan. Maar voor ons als mens voelde het alsof er iets volledig uit de hand liep en verkeerd ging. En een doorgeslagen besef van grootsheid speelde hierin een grote en belangrijke rol.

In Atlantis was jij je bewust van je grootsheid

Tijdens het hoogtepunt van het Gouden tijdperk van Atlantis was ieder mens zich bewust van haar grootsheid. Want wij leefden in die tijd als Atlantiërs vanuit ons Licht. En het herinneren van de spirituele missie waarmee je was geboren, was in die tijd nog heel gewoon. Ieder kind werd vanuit Liefde ontvangen in een gemeenschap van Liefde en Licht. En je werd vanaf je eerste ademteug geholpen om je spirituele verbinding te behouden en versterken.

Want de hele gemeenschap was zich er van bewust dat het je taak was om (dankzij je spirituele verbinding) een kanaal voor jouw unieke Licht te zijn. Een Licht wat gezien en gerespecteerd werd, waardoor het aan de hele gemeenschap ten goede kwam. Een Licht wat bijdroeg ook, aan de immense bloei van Atlantis. En een Licht wat maakte dat jij je juist als mens Groots voelde.

Grootsheid was in Atlantis heel gewoon

De grootsheid welke wij tijdens het Gouden tijdperk van Atlantis voelden was dus eigenlijk heel gewoon en natuurlijk. Iedereen die in Atlantis leefde kon de grootsheid en kracht van haar ziel ervaren. En er was geen enkele druk om je kleiner te maken dan je werkelijk bent. Omdat juist die grootsheid bijdroeg aan al het moois wat we samen op Aarde manifesteerden.

Voel maar even, hoe het geweest moet zijn. Die tijd dat jij als prachtige Lichte ziel direct bij je geboorte al erkend en herkend wordt. En Licht mag zijn, zoals je als Lichtwerker bedoeld bent te zijn.

Grootsheid Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Voel je de rust en ook blijdschap? Wanneer je verwelkomd wordt als de prachtige Lichte, oude ziel die je bent. En vanaf je eerste minuut op Aarde gewaardeerd wordt voor het prachtige geschenk van Licht wat je brengt!

Iedere Lichtkracht werd geëerd

Wat de Gouden tijd van Atlantis ook zo bijzonder maakte, was de grote hoeveelheid tempels op Aarde. Gewijden spirituele gebouwen, bestemd voor de verankering van de verschillende Lichtkrachten op bepaalde plaatsen op Aarde. Zo was er de tempel van Liefde en de tempel van Waarheid. En een tempel van Heling en een tempel van Manifestatie. En nog heel veel tempels meer.

Iedere Lichtkracht werd in een specifieke tempel geëerd en aan de Aarde verbonden. En kwam daardoor tot uitzonderlijke manifestaties hier op Aarde. Stel je maar eens voor, wanneer jij bijvoorbeeld een kanaal voor Liefde bent. Of voor Heling, of Waarheid. En dat je samen met je zielsverwanten in een tempel van jouw Lichtkracht leeft. Zodat het Licht wat jij vanuit de spirituele wereld naar de Aarde brengt, in Liefde wordt ontvangen. En jij (samen met je zielsverwanten) een enorm krachtig veld van Licht opbouwt.

Tempels van Licht voor het hoogste Goed

Deze herinnering aan de oude Lichte tijden roep ik natuurlijk niet zonder reden in je op. Want voel je, hoe krachtig dit is? Wanneer jouw Licht zo krachtig in de Aarde verankerd wordt? En ieder mens, dier of ander levend wezen baat heeft bij dit krachtige veld van Licht?

En voel je, dat hierdoor de diepe herinnering aan je eigen Grootsheid zachtjesaan wakker wordt? Waarschijnlijk nog niet je hele Grootsheid ineens. Maar de kans is groot dat (als je nu gewoon even tijd neemt) in ieder geval weer een sprankje van jouw grootse Licht kunt ervaren.

Ik voelde me te klein en onbelangrijk

De eerste keer dat ik zelf mijn eigen Grootsheid als Lichtwerker weer voelde werd ik lichtelijk overweldigd door de immense schoonheid en sprankeling van mijn eigen Licht. Zolang had ik mezelf als zwak en onbelangrijk gezien. Dus dat zien en voelen van die Grootsheid en immense Liefde was (zachtjes uitgedrukt) een flinke schok.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Ik realiseerde me daarna ook dat ik eigenlijk niet had gedacht dat ik die grootsheid in me had. Al zolang zag ik mezelf als verlegen, bescheiden en zacht. En ook al deed ik altijd enorm mijn best om het ‘juiste’ te doen. Ondanks al mijn goede wil verwachtte ik niet echt (diep in mijn gekwetste hart) dat ik iets belangrijks op Aarde kwam brengen.

Mijn onzekerheid maakte bloei onmogelijk

Waardoor het eerlijk gezegd niet alleen moeilijk was om een zinvol leven als Lichtwerker op te bouwen. Dit gevoel maakte het me vrijwel onmogelijk. Want alle opleidingen die ik deed. En iedere businesscoach die ik volgde. Niets en niemand kon het diepe gevoel van onzekerheid compenseren. Waardoor (achteraf gezien) het eigenlijk heel logisch is dat het me niet lukte om mijzelf en mijn business tot bloei te laten komen.

Ik voelde wel het diepe verlangen om iets bijzonders te doen. En ook een enorme wens om dieren en mensen te helpen. Maar tegelijkertijd leek ik te klein en onbelangrijk om écht iets te kunnen doen. Alsof ik blij moest zijn dat de maatschappij mij als Licht en gevoelig mens überhaupt accepteerde. En ik verder niet veel meer dan acceptatie hoefde te verwachten.

We zijn onze grootsheid vergeten

Herken jij dat? Dat je het wel heel graag zou willen voelen, de Grootsheid die je als Lichtwerker in je hebt. En dat je dolgraag veel mensen zou willen helpen, met al het moois wat je in je hebt. Maar dat er altijd een kleinerend stemmetje op de loer ligt, die je aanmoedigt om ‘gewoon’ te doen. Waarmee dit stemmetje eigenlijk bedoelt dat jij je klein mag blijven voelen. En tevreden moet zijn met een leuk bedrijf-je in plaats van een bloeiend bedrijf.

Pas toen ik mijn Grootsheid als Lichtwerker weer echt ging voelen, ontdekte ik dat het niet zozeer bijzonder is dat dit gevoel van Grootsheid er is. Maar dat het eerder uitzonderlijk is, dat ik dit kon vergeten. En dat ik als ziel wel een hele goede reden moet hebben gehad om dit gevoel te willen vergeten.

Onze grootsheid sloeg door in Atlantis

Tijdens de periode vlak voor de val van Atlantis veranderde er collectief iets in onze verankering van het Licht. Heel geleidelijk sloop er een idee van ‘goed-beter-best’ in. En raakte de verbinding met het Hart vertroebeld.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Heel geleidelijk (bijna ongemerkt) veranderde daarmee de basis van ons leven. En kwam er ruimte voor manipulatie en macht. Waarbij een heel aantal van ons hebben meegewerkt aan deze macht, vaak onbedoeld en soms bewust naïef. Anderen hebben zich uit hun veld laten slaan door een immense frustratie of onbeheersbare woede. En verloren uit het oog wat echt belangrijk was.

De val van Atlantis was een collectieve ramp

Terwijl de basis van ons Atlantische leven verschoof, begon het hele systeem te wankelen. En vanaf dat punt was Atlantis al niet meer te redden. Misbruik van Lichtkracht en alchemistische kennis veroorzaakte enorme rampen, waarmee een groot deel van deze beschaving werd verwoest.

Dit punt van verwoesting was niet alleen individueel, maar ook collectief een weerzinwekkende klap. Een schok waar alle Atlantische zielen lang van bij hebben moeten komen. En een schok die ertoe leidde dat een groep Lichte zielen de keuze maakte om in de levens hierna voor een pad van nederigheid te gaan. Zodat ze op dit pad belangrijke menselijke kwaliteiten zoals bescheidenheid en compassie konden leren. Kwaliteiten die tijdens een volgende Gouden tijd de Atlantische fouten konden voorkomen.

We wilden bescheidenheid leren

Het leren van bescheidenheid was dus een hoogbewuste keuze. Een keuze op zielsniveau, om de ontwikkeling van jouw ziel én de collectieve mensheid te dienen. Waarbij je dankbaar mag zijn voor de krachtige lessen welke je geleerd hebt. Want ook al waren het pijnlijke (soms bijna ondraaglijke) lessen, ze hebben je geholpen te leren wat je voor deze tijd nodig hebt.

Maar nu je deze lessen dan eindelijk geleerd hebt, mag je verder gaan. Nee, móet je verder gaan. Want het is tijd om opnieuw in jouw Grootsheid als Lichtwerker te stappen. Onbevreesd, met een open vizier. Je mag weer omarmen wie je werkelijk bent: een prachtige en krachtige Lichte ziel. Een Lichtwerker die met haar Lichtkracht de wereld komt helpen ver-lichten.

De wereld heeft jouw Grootsheid nodig

Ja, het is werkelijk tijd om erop te vertrouwen dat je genoeg bescheidenheid, nederigheid en compassie hebt geleerd. Tijd om in jouw Grootsheid als Lichtwerker te gaan staan.

Zodat je niet langer jezelf en je Lichtwerk kleiner hoeft te maken dan je (vanuit het Licht gezien) werkelijk bent. Maar kunt gaan doen wat je op Aarde kómt doen: voluit bijdragen aan de manifestatie van een Nieuwe, Lichte Aarde.

Ja, echt. Lees dit nog maar eens goed: de wereld heeft jou en de Grootsheid van jouw Lichtwerk nodig. En je bescheidenheid? Daar mag je met recht trots op zijn. Maar alleen als jij daarbij weer volop en Groots in je Lichtkracht gaat staan kun je jouw Licht op een krachtige manier met de wereld gaan delen.

Transfirmatie: Ik verwelkom Grootsheid

Om de Grootsheid van je ziel weer zachtjesaan te kunnen omarmen, kun je gebruik maken van deze transfirmatie:

“Ik verwelkom de Grootsheid van mijn Lichtkracht”

Een transfirmatie is een affirmatie welke je een aantal keren zachtjes voor jezelf herhaalt om deze tot in je cellen en bewustzijn door te laten dringen
Wanneer je daarbij voelt dat deze transfirmatie weerstand geeft, breng dan eenvoudig wat Licht naar de weerstand. Nodig dit deel van jezelf uit om te ontspannen en spreek de woorden nogmaals uit.

Wat doet dit met jou, als jij deze transfirmatie in je hart ontvangt?

Grootsheid Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Stap in je Grootsheid als Lichtwerker