fbpx

Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject voor bewuste vrouwelijke ondernemers (coaches, therapeutes, kunstenaars en Lichtwerkers) die willen groeien in impact, omzet en bezieling.

Met de spirituele transformatie die het vraagt om vanuit vertrouwen jouw boodschap te verspreiden, meer klanten aan te trekken. Én de aards- praktische vaardigheden (zoals next-level marketing; automatiseringen en het opschalen van je aanbod), waarmee je bedrijf vanuit flow en bezieling groeit.

Impact, Omzet én Zielsgeluk!

Je wilt niets liever dan met je bedrijf een groot verschil maken. En je voelt intuïtief dat het groter mag dan wat je nu hebt staan. Je hebt zoveel moois te geven.

Z

De basis van je bedrijf staat! Je bent blij dat je hier al gekomen bent én je wilt verder groeien. Maar eerlijk? Soms voel je je nu al overweldigd. Hoe kun je groeien zonder nog harder te werken of tegen je intuïtie in van alles te ‘moeten’?

Z

Het is tijd om meer zichtbaar te worden. Authentiek en echt, op jouw unieke manier. Zo fijn! Het is tijd om oude energie op zichtbaarheid los te laten. Met hart en ziel (en structuur) je bedrijf op verschillende platforms te laten zien en horen

Z

Ook al hoor je soms dat spiritualiteit en een goede omzet niet samengaan, jij voelt dat je het waard bent om  financiële rust en vrijheid te ervaren. Met de Nieuwe tijd vanuit overvloed te leven en zielsgelukkig te zijn

Z

Je wordt blij van innerlijke groei en voelt ook dat jouw bedrijf je eigen groei nodig heeft. Daarom wil je zelf blijven groeien en transformeren, op een spirituele manier.

Welkom bij Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject waarmee jij als bewuste vrouwelijke ondernemer in je grootsheid stapt. En je missie en bedrijf op grotere schaal met de wereld deelt.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Spiritueel ondernemen

Jij hebt als bewuste vrouwelijke ondernemer een prachtige, krachtige taak: jij brengt een uniek Licht met speciale codes van Licht. Deze Lichtkracht is de energie van je ziel, van waaruit je in je bedrijf veel mensen kunt helpen.

Jij mag in je Grootsheid gaan staan

Bij de klanten met wie je werkt begin je steeds beter te zien en voelen, hoeveel jouw talenten en Lichtkracht voor anderen betekenen. En je enthousiasme om je bedrijf verder te laten groeien neemt toe.

Omdat je nog meer mensen wilt helpen helen, groeien en transformeren. En omdat je voelt hóe fijn het is om een krachtige omzet te maken. Overvloed die stroomt.

Tegelijkertijd loop je nu weer tegen nieuwe uitdagingen aan.

Niet alleen door oude overtuigingen waarmee je jezelf nog steeds wat kleiner houdt dan nodig is. Zoals een oude angst voor zichtbaarheid. Of nog steeds dat stemmetje dat zegt: “Wie ben jij nou om…”

Maar ook omdat je heel praktisch de volgende stappen nog niet kent. Je hebt genoeg ideeën, maar wilt niet steeds harder werken of marketing tegen je gevoel in doen.

Ervaringen van andere vrouwen

Joyce over vertrouwen en omzet

Janneke Huizeling – Kleurvol Coaching

Eva van Nieuwburg (Mariam) – Mariam Agency

Iris is iemand die je op een liefdevolle én respectvolle manier iedere keer weer weet uit te dagen om verder te groeien.

Wanneer je met Iris gaat werken, krijg je veel handvatten aangeboden: individueel contact, groepslessen, livedagen, modules met inspirerende opdrachten en als kers op de taart: contact met meerdere soulsisters.

Zo blijf je zakelijk ook in contact met je ziel, een betere formule bestaat er volgens mij niet! Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder met Iris gewerkt!

Hennie Dijkmans

Natuurlijk Ontstressen

Toen ik bij Iris terecht kwam had ik geen idee welke bijzonder mooie reis me te wachten stond. Het enige dat ik wist was dat ik naar haar werd toe getrokken.

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva van /nieuwburg

Mariam Agency Europe

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben.

Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. Ik ben gaan voelen, weten en ervaren wat een vriendin in Hawaii me altijd al vertelde: “Rosie, wherever you go, you bring Light!”

Rosie Rosanne

Aloha Rose Feminine Presence

Wat kun je in het Traject verwachten?

Hier leer je wat je nodig hebt om je bedrijf vanuit bezieling en flow te laten groeien. Groei in impact én in omzet. Omdat het voor jou als Lichte sensitieve vrouw beide belangrijk is.

De opbouw van dit traject is een unieke combinatie van ondernemersvaardigheden met spirituele transformatie en groei. Je ontvangt de praktische structuur en strategie die je nodig hebt om een bezield bedrijf neer te zetten. En de spirituele transformatie die het vraagt om door te groeien met je bedrijf. Groei vanuit Lichtkracht, balans en vertrouwen. 

Je bedrijf in alignment met je ziel

Je brengt de basis van je bedrijf (ideale klant, aanbod en marketing) in alignment met je ziel. Zodat er een stevig en bezield fundament staat, wat echt bij jou en je Lichtkracht past

Herkomst van je ziel en zielsmissie

Jij als ziel komt vanuit een spiritueel Thuis naar de Aarde. Vanhieruit neem jij een lichtkracht en unieke zieletalenten mee. In deze tijd mag jij je weer verbinden met je spirituele Thuis en zielsdelen die unieke talenten en Wijsheid naar de Aarde brengen.

Zielsgelukkig leven: Flow en Balans

Jij als prachtige Lichte ziel en Hoogsensitief mens hebt een spirituele manier van ondernemen nodig, die is afgestemd op je Licht en sensitiviteit.

Dit vraagt een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Innerlijke afstemming en op een Licht-krachtige manier naar buiten treden. Vanuit Liefde voor jezelf én voor je ideale klanten.

Spirituele Transformatie Tools voor jezelf

Je leert werken met het archief van je ziel, de Akasha Kronieken en de Hallen van Amenti. Vrij van oude pijn en contracten activeer je oude kennis.

Ook leer je om met je eigen vijfdimensionale chakra’s te werken. Dit versnelt je spirituele ontwikkeling en ontwaken. En brengt jou in balans met een vijfdimensionale energie: de energie van de Nieuwe tijd

Spirituele Transformatie Tools voor je klanten

Jij wilt niet alleen méér klanten helpen, je wilt hen ook op steeds diepere lagen helpen helen, groeien en transformeren. De Lichtwerker tools die je leert gebruik je eerst voor je eigen spirituele ontwikkeling en leert daarna om deze ook voor je klanten toe te passen.

Nadat je geleerd hebt om met je eigen vijfdimensionale chakra’s te werken, leer je ook om de vijfdimensionale chakra’s van je klanten te activeren. Dit brengt je klanten in balans met een vijfdimensionale energie: de energie van de Nieuwe tijd. Het versnelt hun spirituele ontwikkeling en verhoogt de waarde van jouw aanbod 

Daarbij leer je hoe je met je klanten met het archief van je ziel, de Akasha Kronieken en de Hallen van Amenti kunt werken. En kiest de vorm die het beste bij jouw Lichtkracht én je ideale klant past.

Ook al doe je nu al prachtig werk, je zult verbaasd zijn hoeveel krachtiger het nog wordt!

Nieuw Geldbewustzijn

Jij mag vanuit een bewustzijn van overvloed in je business staan. En een krachtige omzet maken.

Je transformeert oude blokkades op geld en overvloed én leert de juiste stappen te zetten waarmee je ook heel praktisch geld verdient. Op de spirituele manier die bij jou past!

Soultribe Community

Je leert de zielsklanten aan te trekken die bij je missie passen. En bouwt aan het aantrekken van je soutribe. Een community van mensen die niet alleen jou maar ook elkaar op zielsniveau herkennen en blij zijn met de kracht van de groep

Soul Sisters Community

Met de andere bewuste vrouwelijke ondernemers uit de training maak je een Soul Sisters connectie. Jouw zachte kracht wordt hiermee geactiveerd.

Voor jou als vrouwelijke ondernemer mag dit een belangrijke community zijn, omdat het je helpt het vertrouwen in jezelf te houden en vergroten. Jouw unieke zielspad wordt gezien, gewaardeerd en gerespecteerd. 

Intuïtief ondernemen

Je leert om vanuit de diepere intuïtie van je ziel jouw bedrijf te laten groeien. Zodat je een consistente stoom aan zielsklanten aantrekt, de mensen die bij je zielsmissie horen. En daarmee de omzet te verdienen die jij waard bent. (zonder steeds harder te gaan werken of dingen vanuit een oude energie te ‘moeten’)

Strategisch ondernemen

Je leert om jouw aanbod en marketing zo op te bouwen, dat je klanten het allerbeste van jou krijgen, zonder dat jij steeds harder moet gaan werken om een goede omzet te halen. Of continu het gevoel te hebben dat je achter loopt, omdat je zo ontzettend veel ideeën hebt die je maar niet af krijgt.

Juist voor jou als Licht sensitief mens zo immens belangrijk om niet alleen goed voor je klanten maar ook goed voor je eigen energie te zorgen. Strategisch ondernemen zorgt hier voor.

Marketing met hart en ziel

Je maakt een Liefdevolle marketingstrategie waarmee de juiste mensen jou en je bedrijf gaan zien. Vanuit de flow die bij jouw prachtige hart en ziel past. En, een plan dat aansluit bij je ideale klant. Zodat zij zich gezien en gehoord voelt

Online zichtbaarheid (en hoorbaarheid)

Je breidt stap voor stap je online zichtbaarheid en hoorbaarheid uit. Niet alles tegelijk, zodat je overweldigd raakt en door de bomen het bos niet meer ziet. Maar stap voor stap en met een plan breid je je online of live  aanwezigheid uit. Bijvoorbeeld met video; podcast of blogs.

Merkpositionering (authentiek onderscheidend zijn)

Vanuit je Lichtkracht bied jij een unieke transformatie aan. Dit gaat heel natuurlijk, vanuit het Licht en de Wijsheid van je ziel.

Je leert om hier bewust gebruik van te maken in de presentatie van je bedrijf. Zodat je met zelfvertrouwen de dingen doet die jou en je bedrijf van nature onderscheidend waardevol maken.

Website en online Academie

Jouw website is meer dan een online visitekaartje. het is deel van jouw marketingstrategie. Je boiwt stap voor stap verder aan een werkende website.

Daarbij start je ook met het bouwen van een online academie, waarmee je de waarde van je aanbod vergroot én aan je soultribe community bouwt.

Weggevers(s) en Mailinglijst bouwen

Je leert hoe je een mailinglijst opbouwt en vergroot, zodat je een krachtige verbinding met jouw ideale klant maakt. De mensen die jouw aanbod graag van je kopen of goede ambassadeurs van je bedrijf zijn.

Het maken van een goede waardevolle weggever is belangrijk voor het bouwen aan je mailinglijst. Bijvoorbeeld een e-book, webinar of meerdaagse.

Ook leer je om goede en effectieve e-mail funnels te maken. Automatiseringen, die je op een Liefdevolle manier inzet. Om zo het ondernemen lichter te maken, je hoeft niet continu ‘aan’ te staan. terwijl je je jouw (potentiële) klanten wel het beste van jezelf biedt. 

Werken met een Team

Wanneer je bedrijf groeit, is het belangrijk om met een team te gaan werken, zoals een Virual Assistant. Iemand die je bijvoorbeeld met met je email marketing of social media.

Hoe huur je de juiste mensen in en waar begin je? 

Soul Based Leadership

12 maanden mentortraject (de nieuwe groep start in januari 2024)

Ervaringen van andere vrouwen

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Doordat Iris zo goed kan meevoelen stelt ze precies de juiste vragen, waardoor de ervaring en de inzichten nog dieper en rijker worden. Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra Swart

Door de training heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden.

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben en dit in mijn bedrijf te brengen.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten.

Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine Niepoth

Madeleine Niepoth Akasha readingen

Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject voor bewuste vrouwelijke ondernemers die de basis van hun bedrijf hebben staan

en verder willen groeien in impact, omzet en zielsgeluk