fbpx

Soul Based Business

In deze training leer je als vrouwelijke ondernemer (coach, healer, kunstenares, of Lichtwerker) een bloeiend bezield bedrijf te manifesteren.

Wanneer je voelt dat er een spirituele taak voor je klaarligt. Als een roep van je ziel, het diepe gevoel dat het tijd is om vanuit je Lichtkracht een positief verschil te maken. En! Om vanuit een gevoel van overvloed de omzet te maken die je waard bent.

Manifesteer een bloeiend bezield bedrijf 

Het is een verlangen, diep van binnenuit: jij wilt een bloeiend bedrijf opbouwen, op de spirituele en bezielde manier die jij als bewuste vrouwelijke ondernemer nodig hebt.

Z

Je voelt aan alles dat je in deze bijzondere tijd een spirituele missie hebt: jij mag mensen helpen helen, groeien en transformeren. Maar je bedrijf stroomt nog niet zoals je had verwacht en dat knaagt. Je bent hier immers niet voor niets!

Z

Je weet dat het opbouwen van je bedrijf met hart en ziel moet gaan. Omdat dit de manier is die bij jou als Licht, sensitief mens past. Vanuit flow en balans, zonder dat je tegen je intuïtie in van alles ‘moet’

Z

Je wilt zichtbaar zijn en een consistente stroom klanten aantrekken, zonder je puurheid te verliezen. Het moet echt en authentiek zijn, vanuit je Lichtkracht

Z

Je voelt dat het tijd is om met je (spirituele) werk je geld te verdienen. Vanuit een gevoel van overvloed wil je openstaan voor de omzet die jij waard bent

Soul Based business Website lang

Wat andere vrouwen over de training zeggen

Stapje voor stapje kom ik verder dan ik ooit ben gekomen in dit leven. Marketingplan, dat uitvoeren en klanten aantrekken. Ik vind het heel lastig. Mijn kop is er vast meer dan eens af gegaan in andere levens. Nu gaat het goed! Mijn spirituele juichteam staat achter me.

Linda t'Sas

Linda 'tSas Advies

Soul Based Business is voor mij een prachtige training van groeien, ontdekken en Heel-worden.

Ik ben zo dankbaar voor de veilige ruimte die Iris neerzet en de verbinding met de Soul Sisters.

Nanja Grootman

Woewij

Ik heb weer nieuwe klanten!

Wat ben ik dankbaar voor de groepsmeetings. De rake adviezen van Iris en de lieve reacties van de Soul Sisters hebben me weer in de juiste flow gebracht.

Judith

Ik treed nu naar buiten met mijn bedrijf in volle vertrouwen.

Ik wil je graag bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt waarlijk een transformerend opleiding neergezet. Zo veel kennis en zoveel handvaten die mij geholpen hebben om een dieper verbinding met mijzelf te maken. Belemmeringen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had heb ik leren herkennen en kunnen helen. Ik heb genoten en ik heb levensgrote keuzes gemaakt vanuit liefde en vertrouwen in mijzelf.

Jouw kracht is het spirituele verbinden met het praktische en jouw ervaring en intuïtie sluiten nodeloos op elkaar aan.

Anne Slettum

Centrum Lumiere

Met trots wil ik je melden dat de website er gekomen is ! Dankzij jouw prachtige training en onder jouw inspirerende begeleiding tot stand gekomen !! Héél veel dank nogmaals.
Sytske van den Broek

Bezielde Geneeskunde

Wat heb ik een prachtige transformatie doorgemaakt. Ik heb een eigen business waardoor ik mijn baan op kon zeggen!

Silvia Swart

Salon Silvia

Ik heb ruim anderhalf jaar geleden contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.

Door de training bij Iris ben ik enorm aan mijzelf gaan werken. Er kwam een stuk verdieping en verandering van perceptie. Ik ben mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf en in het werken met mijn nieuwe klanten.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat: jij, je bedrijf en je clientèle.

Sietske Osinga

De Waardevolle Vrouw

Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie

Iris Boonstra

Iris is Lichtwerker, spiritueel businesscoach, auteur en de grondlegster van de Spirituele Transformatie Academie. 

Iris: “Toen ik ruim 30 jaar geleden schoorvoetend met mijn bedrijf begon had ik nog geen idee welk bijzonder bedrijf er voor me klaarlag. Ik voelde vooral dat ik meer met mijn talenten wilde doen én dat ik hier mijn geld mee wilde verdienen. Maar eerlijk gezegd had ik geen idee hoe!

Sinds die tijd is er ongelooflijk veel veranderd, financieel en spiritueel. Mijn bedrijf stroomt en de grote groep vrouwelijke ondernemers die ik destijds al in een meditatie voor me zag, zit nu ook echt in mijn zaal. Als ik dan om me heen kijk voel ik een heel diepe ontroering. Omdat mijn droom van toen samenvalt met de bijzonder mooie werkelijkheid.

De grote omslag kwam op een heel onverwachte manier: mijn bedrijf ging stromen toen ik mijn spirituele ontwikkeling combineerde met een heel praktische zakelijkheid. De balans tussen spiritualiteit en ondernemen die ik ook aan de vrouwen in ‘Soul Based Business’ leer”

Spiritueel ondernemen

Wanneer spiritualiteit belangrijk voor je is, voelt het zó logisch dat je op een spirituele manier aan de groei van je bedrijf wilt werken. Vanuit verbinding met je hart en ziel en ook met de ziel van je bedrijf.

Tegelijkertijd heb je praktische ondernemersvaardigheden nodig, waarmee je leert hoe je de opbouw van je bedrijf effectief aanpakt. Zodat je de juiste klanten aantrekt en ook (vanuit overvloed) de omzet maakt die je waard bent.

Balans tussen spiritualiteit en ondernemersvaardigheden

Wat kun je in de training verwachten?

Je begint bij je Lichtkracht en zielsmissie. Zodat je helder krijgt wat jou en je bedrijf zo prachtig uniek maakt. En vanuit een diep vertrouwen in je bedrijf gaat staan.

Daarna leer je hoe je vanuit je Lichtkracht een bloeiend bedrijf opbouwt. Je leert om de juiste zielsklanten te vinden, je maakt een vernieuwd aanbod (met pilot) en leert hoe je op een liefdevolle manier zichtbaar bent en aan marketing doet

Tijdens het hele traject krijg je een stap-voor-stap structuur aangeboden, met intensieve en liefdevolle begeleiding. Zodat je stappen blijft maken, ook wanneer je tegen twijfels of innerlijke blokkades aanloopt.

Jouw Lichtkracht

Jouw Licht- en transformatiekracht is de basis van jouw zielsmissie als Lichte en oude ziel. Je gaat haar belichamen en beschrijven.

Alignment met je zielsmissie

Alignment met je zielsmissie als belangrijke basis voor je bedrijf. je gaat haar ontdekken, beschrijven en belichamen.

Akasha Kronieken

Je leert werken met het archief van je ziel, de Akasha Kronieken. Vrij van oude pijn en contracten activeer je oude kennis.

Zielsmissie naar Bedrijfsmissie

Hoe vertaal jij jouw zielsmissie naar de missie van je bedrijf? Op welke manier draag jij bij aan de wereld?

Jouw ideale klant

Breng focus in je bedrijf en werk met de mensen die jouw missie nodig hebben: Jouw ideale klanten.

Jouw Beste Aanbod

Je maakt een nieuw traject waarmee jij jouw klanten optimaal begeleid en een goede omzet maakt.

Een pilot maken

Voor je jouw aanbod volop gaat aanbieden, draai je eerst een pilot. Om van hier uit het meest krachtige traject te maken.

Soul Sisters Community

De Soul Sisters community is een belangrijk onderdeel van de training. Omdat juist die veilige en inspirerende connectie ervoor zorgt dat je leert om jezelf uit te spreken. Te laten zien, wat er in jou leeft. 

Door het delen met gelijkgestemde vrouwen wordt ook jouw zachte kracht geactiveerd. Je vertrouwen groeit en jezelf zichtbaar maken (voor je bedrijf gaan staan) wordt steeds meer vanzelfsprekend.

Marketing met hart en ziel

Je maakt een marketingstrategie waarmee de juiste mensen jou en je bedrijf gaan zien. Vanuit de flow die bij jouw hart en ziel past.

Weggever maken

Als onderdeel van je marketingplan, maak jij een gratis weggever waarmee je ideale klant jouw waarde leert kennen.

Soul Based Branding

Zorg voor een uitstraling die bij je Lichtkracht en zielsmissie past. Kies voor kleur, stijl, tone of voice.

Een werkende website

Jouw website is meer dan een online visitekaartje. het is deel van jouw marketingstrategie.

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Hoe maak jij hier gebruik van in je marketing?

Mailinglijst bouwen

Je leert hoe je een mailinglijst opbouwt en vergroot, zodat je een krachtige verbinding met jouw ideale klant maakt.

Consistente groei

Een succesvol bedrijf bouw je op door consistente stappen te zetten, vanuit afstemming op je ziel.

Geld verdienen met je missie

Jij mag vanuit een bewustzijn van overvloed in je business staan. Geld verdienen met je spirituele missie.

Soul Based Business

De unieke training waarmee je een bloeiend bedrijf opbouwt, op de spirituele manier die bij jou als Licht en sensitief mens past

Wat andere vrouwen over de training zeggen

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf.

Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je bedrijf anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva van Nieuwburg

Mariam Agency Europe

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Madeleine Niepoth

Madeleine Niepoth Akasha readingen

De reden dat ik bij Iris de training ging volgen is dat ik zo ongelofelijk graag mijn aanbod helder wilde krijgen voor een juiste doelgroep. Ik liep daar bij een andere training namelijk heel erg op vast, ik blokkeerde volledig. Met de liefdevolle begeleiding van Iris, met een heerlijke dosis humor, ben ik erin geslaagd en heb ik mijn eerste trajectklant mogen verwelkomen.

Iris weet je uit te dagen, komt met hele duidelijke (en vaak grappige) voorbeelden om een boodschap over te brengen. Ze oordeelt niet en is heel direct.  

Als je een écht betrokken coach zoekt, ben je bij Iris op de juiste plek ❤

Anouk Krens

Herstel je balans

De training vind ik echt heel belangrijk als je klaar bent om met je bedrijf de volgende stap te zetten op het spirituele pad.

Ik kan je zeker aanraden om de training te volgen, zo blijf je dus zakelijk ook in contact met je ziel, een betere formule bestaat er volgens mij niet!

Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris! ❤ .

Hennie Dijkmans

Natuurlijk Ontstressen

De training heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van heel lang geleden.

Haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen.   Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!

Petra Swart

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding kan ik dat tot in elke cel van mijn lichaam ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in mijn bedrijf? De training, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

 

Rosie Rosanne

Aloha Rose Feminine Presence

Jouw bedrijf vanuit afstemming op je ziel tot bloei te brengen

Op de spirituele maner die bij jou als Liefdevol en sensitief mens past.