fbpx

Deep Dive 1-op-1 Mentortraject

voor bewuste vrouwelijke ondernemers (en heartbased mannen) met een succesvol bedrijf.

Je bent blij met de mooie praktische stappen die je maakt en met de businesscoach met wie je werkt. Tegelijkertijd voel je dat er op spiritueel vlak iets mist.

Met 1-op-1 begeleiding maak je een diepgaande verbinding met je ziel én met de ziel en Lichtkracht van je bedrijf. En! integreer je dit in alle aspecten van je bedrijf.

Joiw bedrijf vraagt om spirituele verdieping

Je bedrijf stroomt, alles lijkt goed te gaan. Maar jij voelt dat er iets mist!

Z

Spiritualiteit is belangrijk voor je. Het voelt daarom zó logisch dat ook het spirituele aspect van je bedrijf aandacht vraagt. De verbinding met jouw ziel én met de ziel van je bedrijf. En ook al ben je superblij met de businesscoach die je hebt (en de progress die je maakt in omzet en zichtbaarheid). Er mist iets, op spiritueel vlak

Z

Het is een diep gevoel van binnenuit: er staat iets nieuws voor jou en je bedrijf  klaar! Je weet dat het een spirituele verandering is, van binnenuit. Heel logisch, want persoonlijk ben je door een intens transformatieproces gegaan. Toch kom je er niet goed bij, op welke manier die verdieping ook in je bedrijf precies vorm mag krijgen

Z

Eigenlijk zou je die spirituele kant in je bedrijf veel meer willen laten zien, omdat het zo’n essentieel deel van jóu is. Maar het is alsof een oude angst je openheid blokkeert (ook al heb je hier al heel wat helingswerk op gedaan). Je voelt een diep verlangen om dit te doorbreken en eindelijk spiritueel ‘uit de kast’ te komen.

Wat andere vrouwelijke Ondernemers zeggen

Joyce over vertrouwen en omzet

Janneke Huizeling – Kleurvol Coaching

Eva van Nieuwburg (Mariam) – Mariam Agency

Linda t’Sas van Linda t’Sas Advies

Nicole Schlösser van de Nicole Schlösser Academie

Interview met Eva van Nieuwburg van Mariam Agency