fbpx

Spirtuele Businesscoaching voor

bewuste vrouwelijke ondernemers

Wanneer je als hartgedreven coach, therapeute, healer of Lichtwerker een uniek bedrijf wilt opbouwen, wat helemaal bij je bezieling past. Met jouw werk draag je bij aan een positieve verandering in de wereld, terwijl je de krachtige omzet maakt die je waard bent.

De coaching is een combinatie van spiritualiteit & zakelijkheid. Voor bewuste vrouwelijke ondernemers de meest natuurlijke manier om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

Trainingen en Mentortraject

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien.

Groei, op de spirituele en authentieke manier die bij jou als Licht en sensitief mens past.

 

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Soul Based Business

In deze 12 maanden training leer je als bewuste vrouwelijke ondernemer (coach, healer, therapeute of Lichtwerker) een bloeiend bedrijf op te bouwen. Stap voor stap, vanuit bezieling en Liefdevolle structuur.

Spiritueel & zakelijk: ook in je bedrijf blijf je afgestemd op je hart en ziel. Vanuit zachte kracht de mooie omzet maken die je waard bent. Liefdevol, zonder jezelf te forceren of van alles te ‘moeten’.

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

Soul Based Leadership

Het 12 maanden mentortraject voor bewuste vrouwelijke ondernemers die de basis hebben staan en verder willen groeien in impact, omzet en bezieling.

Met de praktische structuur en strategie die je nodig hebt om nieuwe stappen te zetten én de spirituele transformatie die het vraagt om door te groeien.

Groei van je bedrijf en omzet. Vanuit bezieling en vertrouwen. 

Spirituele Businesschoaching Lichtwerker -Spirituele Transformatie Academie

1-op-1 Mentortraject

voor bewuste vrouwelijke ondernemers (en heartbased mannen) met een succesvol bedrijf.

Je bent blij met de mooie praktische stappen die je maakt en met de businesscoach met wie je werkt. Tegelijkertijd voel je dat er op spiritueel vlak iets mist.

Met 1-op-1 begeleiding maak je een diepgaande verbinding met je ziel én met de ziel van je bedrijft. En integreert dit in je business

Spirituele Businesscoaching

Spirituele businesscoaching is de unieke combinatie van spiritualiteit & zakelijk ondernemen.

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers de meest natuurlijke en effectieve manier om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

 

Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie

Iris Boonstra

Iris is Lichtwerker, spiritueel businesscoach en de grondlegster van de Spirituele Transformatie Academie. Zij leert vrouwen om een bedrijf op te bouwen dat stróómt (inclusief krachtige omzet), vanuit verbinding met hun ziel. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. NieuweTijds Magazine.

Iris: “Iedere dag opnieuw realiseer ik me hoe bijzonder het is dat het universum jou en mij op elkaars pad gebracht heeft. Omdat ik van een heel aantal vrouwen gehoord heb dat ze zichzelf zo herkennen in mijn verhaal. En ook dat het kracht geeft, onze gelijksoortige verhalen

Voor mij is dat nog steeds speciaal, omdat ik me in mijn aardse leven zo vaak zo ‘anders’ heb gevoeld. Anders dan de meeste mensen die ik ken(de). Terwijl ik ontdekt heb dat wij sensitieve en heartbased vrouwelijke ondernemers verbazingwekkend veel op elkaar lijken. Niet zozeer in uiterlijk, maar in de manier waarop we de betekenis van ons leven en bedrijf ervaren.”

Ervaringen met Spirituele Businesscoaching

 

Joyce over vertrouwen en omzet

Janneke Huizeling – Kleurvol Coaching

Eva van Nieuwburg (Mariam) – Mariam Agency