fbpx

Spiritueel ontwaken en de unieke waarde van je bedrijf

Een aantal weken geleden werd ik geïnterviewd voor een prachtig online evenement: ‘De ontwakende ziel’. Het was een bijzonder en diepgaand gesprek over spiritueel ontwaken. Met mooie onderwerpen, zoals: wat het proces van ontwaken voor mij persoonlijk betekent en ook wat mijn visie is op de relatie tussen spiritueel ontwaken en ondernemen als Lichte ziel.

Wat voor jou vanzelfsprekend is, maakt je uniek

Tijdens ons gesprek realiseerde ik me opnieuw hoe vanzelfsprekend ik nog steeds mijn unieke visie op spiritualiteit en ondernemen vind. Zelfs na jaren werken met vrouwelijke Lichtwerkers, die me keer op keer vertellen dat mijn aanpak anders is dan al het andere wat ze hebben gedaan. Omdat de manier waarop ik het leven (en ondernemen) zie, rechtstreeks vanuit mijn ziel komt. En mijn ziel, dat is ‘gewoon’ wie Ik Ben.

Maar het bijzondere is: dat wat voor mij zo gewoon en natuurlijk voelt, is in deze wereld juist uniek. En als ik nog weleens mijn unieke kracht onderschat, gebeurt dit vast jou ook. Terwijl juist onze unieke kracht en visie zijn precies wat jij en ik in deze tijd nodig hebben om positief op te vallen in de enorme rij van coaches en therapeuten die op dit moment naar voren komt.

Sterker nog. Jouw unieke kracht is precies wat jij nodig hebt om jouw bedrijf als Lichtwerker helemaal tot haar recht te laten komen.

Dankzij je unieke eigenschappen val je op

Want om je bedrijf helemaal tot haar recht te laten komen, moet je natuurlijk als eerste genoeg betalende klanten vinden. Ook als spiritueel ondernemer heb je eenvoudigweg een geldstroom nodig om je hypotheek en voeding te betalen. En als de geldstroom opdroogt, wordt het steeds lastiger om je missie helemaal te leven.

Het vinden van betalende klanten lukt in deze tijd alleen als je opvalt en magisch aantrekkelijk wordt voor de juíste mensen: de mensen die jouw natuurlijke Lichtkracht en talenten nodig hebben. Want deze mensen zijn namelijk de klanten die jouw aanbod graag willen kopen, omdat ze hiermee echt geholpen zijn.

Het is namelijk niet zo dat jij alleen degene bent die klanten zoekt: er zijn ergens om je heen ook mensen die op zoek zijn naar jou en je bedrijf. Omdat jij degene bent die iets biedt wat niemand anders heeft.

Jouw spiritueel ontwaken maakt je meer jeZelf

Om gevonden te worden door de juiste mensen, heb je dus een duidelijk onderscheidende uitstraling nodig. En ook al verwacht je dit misschien niet: jouw spiritueel ontwaken speelt een grote rol in jouw unieke en authentieke zichtbaarheid. Omdat je dankzij jouw ontwaken namelijk steeds meer jeZelf wordt. Je wordt je echte zelf: wie je als ziel werkelijk bent.

Spiritueel ontwaken Spirituele Transformatie Academie Lichtwerkers

En jeZelf worden maakt alles in jou en in je leven en werken anders. Omdat je bijvoorbeeld opeens een duidelijke mening hebt (waar je eerder nog je mond hield), of geïnteresseerd bent in heel andere dingen dan hiervoor. En de klanten waar je in je bedrijf mee werkt kloppen eenvoudigweg niet meer, je voelt aan alles dat het tijd is voor iets nieuws.

Op zoek naar bevrijding van pijn

Toen mijn spiritueel ontwaken begon, had ik geen idee dat hierdoor zoveel in mijn leven zou veranderen. Want tijdens het begin van mijn spirituele zoektocht had ik nog het idee dat ik vooral steeds meer op zou gaan in een heerlijk gevoel van Liefde en Gelukzaligheid. En daarmee vrij zou zijn van alle aardse angst en pijn.

Eerlijk gezegd was dit in eerste instantie ook mijn grootste drijfveer: vrij worden van de enorme spirituele heimwee die continu mijn hart in tweeën scheurde. Want alleen tijdens het doen van meditaties of het bezoeken van spirituele Meesters ervoer ik een gevoel van Thuis en innerlijke Stilte.

Hoe mijn leven en werken er dan na mijn spirituele bevrijding uit zou zien, interesseerde me niet eens zoveel. Ik verlangde vooral naar een diepe innerlijke rust.

Betekent Eenheid dat alles hetzelfde wordt?

Mijn zoektocht naar de bevrijding van pijn, die werkte. Want ik voelde dat ik duidelijk Lichter werd. Het enorme gat in mijn hart begon te helen en er kwam steeds vaker een diep gevoel van Stilte in mij. Het gevoel dat alles goed is, precies zoals het is.

Tegelijkertijd ontdekte ik dat mijn passionele liefde voor het unieke in een mens níet verdween, terwijl ik dit wel een beetje had verwacht. Want veel spirituele tradities gaan over onthechten en ook over het loslaten van je menselijke verlangens. Het gaat over opgaan in het Goddelijke, waarbij ik blijkbaar onbewust dacht dat het vinden van Eenheid betekent dat alles een soort van hetzelfde wordt. En tot mijn verbazing: niets is minder waar.

We hebben als ziel een unieke taak

De verschillen tussen jou en mij worden tijdens ons ontwaken zelfs steeds groter. Maar het is een verschil zonder verdeeldheid, zoals het onderscheid tussen je oren en ogen. Of tussen je hand en voet. Verbonden aan hetzelfde lichaam, maar wel duidelijk anders en met een heel unieke taak.

Spiritueel ontwaken Spirituele Transformatie Academie Lichtwerkers

En ik ontdekte dat ook jij en ik als mens op eenzelfde manier totaal verschillend zijn. Als ik het oog ben, ben jij misschien het oor. Of een hand, of een voet. Waarbij ieder mens belangrijk is. Want we zijn Goddelijk verbonden en onlosmakelijk deel van hetzelfde geheel. Waarbij ieder deel een unieke spirituele taak heeft, de missie waarvoor we letterlijk gemaakt zijn. Jij als mens hebt jouw taak. En ik de mijne.

Het is de kosmische bedoeling

De spirituele taak die in mij wakker werd is de taak om prachtige Lichte zielen (zoals jij) bij hun unieke Lichtkracht te brengen. Zodat jij tijdens jouw proces van ontwaken je herinnert hoe prachtig uniek en waardevol je bent. Als mens en als ondernemer.

Wat het opeens heel logisch maakt dat bij mij die passionele liefde voor het unieke in een mens niet verdwijnt tijdens mijn ontwaken, maar steeds maar groter wordt. Het is gewoonweg de kosmische bedoeling dat mijn Licht jouw unieke Licht raakt. Ons Licht werkt op zielsniveau samen, voor het kosmische geheel.

Ook jouw ziel wil dansen en stromen

Als ons Licht samenwerkt, is mijn ziel ongelooflijk blij. Ze jubelt en danst wanneer mijn Licht jouw innerlijk vuur kan raken. Want dit is waarvoor ik in deze tijd op Aarde ben.

En ook jouw ziel wil niets liever dan de juiste klanten vinden waarmee zij kan stralen, dansen en stromen. Omdat dit is wat jouw ziel in deze bijzondere tijd op Aarde komt doen. Jij als stralend en uniek wezen. Met een uniek Licht waardoor jij en je bedrijf uniek en onweerstaanbaar waardevol zijn. Onderscheidend en net een beetje anders dan alle coaches, therapeutes en andere Lichtwerkers die je kent.

Jouw spiritueel ontwaken vergroot je unieke waarde

En terwijl je misschien eerst nog dacht dat je tijdens je spiritueel ontwaken steeds meer op zou moeten gaan in het geheel, vraagt je ziel juist van je dat je opvalt en volledig voor je unieke waarde gaat staan.

Omdat je ziel het meest krachtig stroomt als jij onweerstaanbaar zichtbaar bent. En niets liever wil dan gevonden worden door de mensen die jouw unieke Lichtkracht en talenten nodig hebben.

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Voel jij aan alles dat het tijd is om je bedrijf als Lichtwerker tot bloei te brengen? Op de spirituele manier die bij jou en je ontwaken past?

Meld je hier gratis aan voor de gratis videotraining ‘Manifesteer jouw bloeiend bezield bedrijf’ In 7 korte video’s leer je de basis die je nodig hebt om een prachtig stromend bedrijf als vrouwelijke Lichtwerker op te bouwen.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Spiritueel ontwaken en de unieke waarde van je bedrijf