Soul Sisters Lichtcirkel

voor vrouwelijke lichtwerkers

Netwerk van Licht

Doe je ook mee met de Soul Sisters Lichtcirkel? In de maanden maart en april kun je gratis aansluiten. Fijn dat jij erbij bent!

Samen maken we voor het menselijk collectief een krachtig verschil. Iedere Lichtcirkel downloaden en verankeren we een aspect van het Licht. Zoals Liefde voor jezelf, vrede en moed. 

Daarbij zul je merken dat het zo samen zijn en mediteren jou als Lichtwerker ook intens goed doet. Want Licht zijn en verspreiden, dat is waar jij voor bent gemaakt. En juist in deze tijd, nu er in de ‘oude’ wereld zoveel chaos en pijn heerst is het als Lichtwerker extra belangrijk om jouw innerlijk licht en innerlijke vrede te versterken zodat jij een baken van vrede en licht kunt zijn.

Wat andere Lichtwerkers zeggen over de Lichtcirkels

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Beschikbaar voor licht

…super bedankt Iris,
” Ik ben beschikbaar voor liefde , licht en heling”.

Zo mooi …. 

 Ik kwam er weer heel ‘diep’ in en voelde een sterke verbinding. Ik moest ervan huilen, zo mooi….​

Fijne energie

Wat een fijne energie 💕

Krachtig

Het veld van Licht was zo krachtig. Dank!

In Lichtkracht staan

Dank je wel Iris het was fijn. En het past zo in lijn met wat ik de laatste dagen voel: licht uitstralen. In lichtkracht staan.

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel! Dat ik Welkom ben op aarde

Mooie meditatie

Dank je wel Iris voor de mooie meditatie 🧚‍♂️ .

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Veld van Licht

Ik doe mee met de soulsister lichtcirkel, prachtig initiatief.  Ik voel zo sterk de behoefte me te verbinden met een sterk veld om licht te verspreiden daar waar het nu zo hard nodig is.

New Years retreat voor Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Herken jij dit?

  • Je voelt aan alles dat jij een prachtige spirituele taak hebt en daar wil jij  graag voluit voor gaan. Het is tijd om Liefde en Licht te verspreiden, op de manier die bij jou past
  • Wat je hebt gehoord over een Nieuwe Tijd maakt je blij: weer leven vanuit Liefde en Eenheid. Toch is er in de wereld nog zoveel onrust. Jij wilt hier jouw Licht aan bijdragen.
  • Je weet dat het belangrijk is om in je Licht te blijven, wat er om je heen ook gebeurt. Daarom zou je nog krachtiger in je Licht willen staan. Met (nog)meer vertrouwen in je Licht

Verankeren van Licht

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid kunnen leven.

Maar, de overgang naar de Gouden Tijd gaat niet zonder slag of stoot. En we lopen tegen uitdagingen aan, collectief en ook individueel.  Om, ondanks onze uitdagingen, toch die verandering te kunnen brengen is het belangrijk dat je in je Lichtkracht blijft staan. En jouw Licht deelt met de Aarde en met de wereld waarin je leeft.

Tijdens de Soul Sisters Lichtcirkel downloaden we krachtige Lichtenergie met een hoge frequentie en verankeren deze in ons lichaam. Via onze belichaming stroomt het Licht daarna door in de Aarde en het collectieve veld.

 

Soul Based business Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Bijdragen aan een Lichtere wereld

Jouw spirituele transformatie coach tijdens deze New Year’s Retreat voor Lichtwerkers is Iris Boonstra. Zij  begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, zoals Spiegelbeeld en het NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 30 jaar in mijn Lichtwerk misschien wel het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang voel dat ik een spirituele taak heb. Ik wist dat ik iets te geven had – en toch stroomde het eerst niet.  Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het nu maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe.

Met vallen en opstaan heb ik ontdekt hoe ik mijn Licht kan verspreiden. Want hHet viel niet mee, om een diep vertrouwen in mijn Licht te vinden. En er volledig voor te gaan. Maar mijn zoektocht werd beloond en onderweg heb ik mijn Zielsmissie gevonden: ik mag Lichtwerkers zoals jij ondersteunen in het activeren en manifesteren van hun spirituele missie en Lichtkracht. .Het is een Missie waar ik iedere dag van geniet. Werken met prachtige zielen die met hun Licht een krachtig verschil op aarde maken!”

Wat andere Lichtwerkers zeggen 

Mooi en krachtig

Wat superfijn dat je dit doet! Zo mooi en krachtig, nogmaals dank je wel!!!

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Moois in gang gezet

Dankjewel Iris voor deze mooie ervaring en al het moois wat het in gang gezet heeft

Ontroering

Ik voel tranen van ontroering. Het raakt enorm 

Heel mooi

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad

Prachtig krachtig

Bedankt voor de prachtige en krachtige lichtcirkel gisteren

Raakte diep

Het raakte mij diep en tranen kwamen

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Veld van Liefde en Licht

Het Lichtveld waarin de Lichtmeditatie gehouden wordt is een enorm zacht-krachtig Liefdesveld.  Samen bouwen wij energetisch een prachtig krachtig veld van Licht, waar je op aan kunt sluiten. Ondersteund door (intergalactische) Lichtgidsen en Lichtmeesters en de Nieuwe lichte Aarde

De Lichtmeditatie is in eerste instantie gericht op het verankeren van jouw Licht in je eigen energieveld, om daarmee een krachtig Kanaal van Licht voor  de transformatie op Aarde te kunnen zijn. Hierin wordt ook een deel van jouw oude pijn mee verlicht, van waaruit jij jouw Licht krachtiger in het collectief kunt laten stromen.

Het Lichtwerk wat we tijdens de Lichtcirkel samen doen is onze bijdrage aan de manifestatie van de Nieuwe Aarde.

Soul Based business Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Soul Sisters Lichtcirkel

voor vrouwelijke lichtwerkers

Netwerk van Licht

Doe je ook mee met de Soul Sisters Lichtcirkel? Samen maken we voor het menselijk collectief een krachtig verschil. Want jij als Lichtwerker bent geboren om met jouw Licht de aarde en de mensheid te helpen ver-Lichten. De codes in jouw Licht kunnen werkelijk iets openen in de ander. In een ander mens, dier of zelfs in de aarde.

Daarbij zul je merken dat het zo samen zijn en mediteren jou als Lichtwerker ook intens goed doet. Want Licht zijn en verspreiden, dat is waar jij voor bent gemaakt. En juist in deze tijd, nu er in de ‘oude’ wereld zoveel chaos en pijn heerst is het als Lichtwerker extra belangrijk om jouw innerlijk licht en innerlijke vrede te versterken zodat jij een baken van vrede en licht kunt zijn.