fbpx

Roze! We bevrijden ons Hart collectief van eeuwenoude pijn

Het was opvallend roze tijdens de groepsmeditatie gisteren. En voor een aantal van de deelneemsters kwam al dit roze met een schok. Ze houden helemaal niet van die kleur. Hoe kan het dan toch dat alle tinten roze zo naar voren komen?

Roze onvoorwaardelijke Liefde

De kleur roze tijdens een meditatie staat meestal voor de energie van onvoorwaardelijke Liefde. Waarbij ik eigenlijk bedoel: ‘een vorm van onvoorwaardelijke Liefde’. Want we benoemen de grote Liefde vaak als verzamelwoord.

Maar zoals er oneindig veel tinten roze zijn (tot mijn grote vreugde, ik geef het eerlijk toe) zijn er ook oneindig veel vormen van onvoorwaardelijke Liefde.

Er zijn vele tinten Roze

Ook tijdens een meditatie is roze niet zomaar roze. De kleur (wat je vast al weet als jij toevallig wél van roze houdt) komt namelijk in zoooveel tinten. Zoals zacht subtiel pastel; helder pink en sprankelend rozegoud. Roze met een sprankeltje goed en roze met een violette gloed.

En iedere tint heeft een voelbaar andere energie. Waarbij de ene roze tint je wakker schudt, terwijl de andere je vastberaden zachtjes helpt Helen. Beide Liefdevol, op hun eigen unieke wijze.

De ene Liefde is de andere niet

Er is vanuit onze Bron zo immens veel Liefde. Met woorden niet te beschrijven, zo Groots. En die Grootsheid zou onmogelijk in één Liefde te vatten zijn. Dus die Liefde spatte vanaf ons eerste begin al in ontelbare vormen uiteen. Het was een feest van kleuren, van pimpelpaars tot zacht goudgeel. Energetische kleuren, met ieder een Goddelijke Wijsheid en Kracht.

Lichtwerker Hart bevrijd van oude pijn collectief Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

De ene vorm niet mooier of minder mooi dan de ander. Iedere vorm, ieder vonkje van onze Bron is Stralend en Schitterend. Ook daar zijn eigenlijk geen woorden voor. Liefde die niet te meten is. Alleen ervaren en gevoeld kan worden. Gezien soms, als we met ons innerlijk Liefdesoog kijken.

Jij bent een Vonkje van de Liefde

Jouw ziel is een vonkje van de onmetelijke Liefde. En jij als mens mag die Liefde weer voluit in je Hart gaan dragen.

Jouw ziel is een vonkje van de onmetelijke Liefde. Laat dit nog even heel diep tot je doordringen.

En jij als mens mag die Liefde weer voluit in je Hart gaan dragen. Hoe bijzonder is dat! Na duizenden jaren ‘gedoe’ op aarde. Bijna onmenselijk, zeker voor jou als Lichte ziel. Mag eindelijk ons Licht weer aan zodat de zon kan gaan stralen. Niet alleen voor jou en mij, maar collectief.

De hele wereld mag weer Licht zijn

Soms moet ik mezelf even knijpen (niet te hard). Mezelf eraan herinneren hoe bijzonder de tijd is, waar we nu in leven. Omdat eeuwen en eeuwen van zwaarte nu werkelijk ver-Licht mag zijn. Er is een cirkel doorbroken, onze gebeden voor verandering zijn eindelijk verhoord.

Onlangs keek in een aantal films over die zware tijden, nog niet eens zolang geleden. De hartverscheurende vervolging van Joden, alsof het gisteren was. En het grootschalig gebruik van mensen als slaven, eenvoudig omdat ze met een zwarte kleur geboren zijn.

We zijn regelmatig de moed verloren

Tijdens die zware tijden zijn we (ook als Lichtwerkers) regelmatig de moed verloren. Als er maar lang genoeg op je wordt ingehakt. Leven na leven na leven. Dan komt er een moment dat iets in je menszijn zich murw geslagen voelt. De deuken en scheuren in je hart zijn bijna niet meer te dragen. Je bent moe, gewoonweg levensmoe. 

Lichtwerker Schaamteloos Licht Spirituele Transformatie Academie

Voel je het? De pijn en zwaarte in je lijf? En iets in je emoties is er klaar mee om steeds maar weer te moeten vechten. Tegen de bierkaai vaak. Alsof je water naar de zee draagt – en de zee zegt: vriendelijk bedankt. Waarna datgene wat je hoopte nog evenveel mijlenver weg is. Mijlenver, zelfs bijna uit je zicht

We voelen ons niet gehoord

In al die tijden van zwaarte hebben jij en ik zo vaak geroepen. Naar God en alles wat ons dierbaar is: ”Ik red het niet meer, dit leven op aarde. Het is te zwaar, kom me alsjeblieft halen!”

Bij de meeste mensen bleef een duidelijk antwoord uit. Het was er wel, maar we konden het met onze mensenoren niet horen. Wij als mens, we voelden ons niet gehoord en intens diep verlaten. Alsof we er alleen voor stonden. Leven in, leven uit.

Hoe kan Liefde je niet horen?

Het lijkt idioot toch? Dat we allemaal vanuit die stralende Bron van Liefde geboren zijn. En dan toch, die onmetelijke zwaarte in gezogen worden. En niet gewoon eventjes. Maar werkelijk eeuw na eeuw na eeuw!

Jazeker, het lijkt helemaal gestoord. Als je er als mens naar kijkt.

Maar onze Bron, kijkt anders. Die ziet. Ze ziet de enorme potentie van groei die achter deze zwaarte schuilt. En ziet letterlijk het Licht in alles wat nu nog niet Licht is. Ze ziet de Liefde, van waaruit alles gemaakt is.

Alles is vanuit Liefde gemaakt

De tijd waarin we nu leven, is een tijd waarin wij ook als mens weer met Nieuwe ogen kunnen gaan kijken. Zodat ook wij (jij en ik en het hele collectief van de mensheid) weer de Liefde kunnen voelen in alles wat op aarde leeft.

Lichtwerker Hart bevrijd van oude pijn collectief Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het is bijzonder, echt heel bijzonder. Deze tijd van het ‘Grote Ontwaken’.

Stel je maar eventjes voor dat wij ((jij en ik en het hele collectief van de mensheid) op een Kantelpunt staan. Alsof we door een Poort gaan, naar een Nieuwe Tijd. En dan geen poort waar je zo snel even door loopt. Maar een Heilige, Krachtige Poort dir tientallen mensenjaren duurt.

Van Liefde Bewust Zijn

Tijdens deze Poort worden wij ((jij en ik en het hele collectief van de mensheid) ons weer Bewust van de Liefde die we Zijn. En dat is echt voor de meeste mensen even schrikken.

Zolang hebben we gedacht dat we als mens moeten vechten en ploeteren om hier op aarde het leven waardig te zijn. Het is erbij gaan horen, zelfs al doet het pijn.

En nu mogen we leren om na eeuwen verharding weer Zachter te zijn. Niet soft, maar open en Liefdevol. We mogen weer gaan vertrouwen dat het leven voor ons zorgt. Ook als het eeuwenlang geleken heeft dat dit niet zo is.

Vertrouwen zoeken waar het is

Je herkent het misschien, dat het niet altijd meevalt om weer het diepe Vertrouwen te voelen. Vertrouwen in jezelf en in de wereld. Want de wereld om ons heen geeft daar ook niet altijd alle reden toe.

Het diepe Vertrouwen moeten we dus ergens anders vinden, om het van daaruit ook weer in ons leven te kunnen brengen. We moeten het Vertrouwen gaan zoeken waar het is – niet waar het nog ontbreekt.

Waar vinden we Vertrouwen?

Dat klinkt nogal wiedes, dat ben je vast met me eens. Maar dat diepe, onverbrekelijke Vertrouwen, waar vind je dat dan?

Lichtwerker Hart bevrijd van oude pijn collectief Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Voor de meeste Lichtwerkers geldt dat het echte Vertrouwen als eerste in je eigen Hart ontstaat. Jouw Hart, dat als een Poort naar je ziel en je Bron kan zijn. Want echt, ook al lijkt het bijna onmogelijk. Jouw ziel is het Vertrouwen nooit kwijt geweest.

Echt, lees dat nog maar eens: jouw ziel is het Vertrouwen nooit (nooit!) kwijt geweest. In geen enkele tijd heeft je ziel gedacht dat er geen oplossing was. Hoe groot je probleem als mens ook was. En op geen enkele plaats voelde je ziel zich verdwaald of verlaten. Hoe ellendig jij je als mens ook voelde.

Je Hart mag zachtjes openen en Helen

Om opnieuw Vertrouwen te vinden mag je Hart zich nu dus zachtjes openen voor de codes van je ziel. Wat voor de meeste Harten betekent dat ze om te beginnen mogen helen. Eeuwen en eeuwen van deuken, butsen en scheuren mogen verZacht en ver-Licht worden.

En ja! Dit is waar de roze Liefdeskracht naar voren komt. De Roze Straal van onvoorwaardelijke Liefde, die in deze tijd jouw prachtige Hart helpt voelen dat ze zich mag laten dragen. Dat ze gedragen wordt al, door het Licht.

Het Roze Licht helpt ons Hart bevrijden 

Voor de meeste Lichtwerkers is dit een belangrijk aandachtspunt, tijdens de hele Poort van Ontwaken. Allereerst voor jezelf, omdat jij als mens misschien tijdens de afgelopen duizenden jaren diep en diep gekwetst bent.

Daarnaast ook voor de mensen met wie jij werkt. Want ook zij mogen stap voor stap hun Hart weer Helen. Zodat jouw Heling niet alleen voor jou een immens verschil in je leven maakt. Maar als een zonnetje door het collectieve menselijk veld straalt. En de hele mensheid (mens voor mens) zich weer bewust wordt van de Liefde die zij is

.

 

Gratis Geleide lichtMeditaties

In deze tijd valt het niet altijd mee om als Lichtwerker tot jeZelf te komen. Weer de verbinding met je Hart en Ziel te maken. Terwijl het juist zo ongelooflijk belangrijk is om hier tijd en ruimte voor te nemen. Echt op te laden, Tot heel diep in je cellen en je Hart. Zodat je Hart kan Helen en het LiefdesLicht ook in jou volop gaat stromen!

 MOEITELOOS TOT JEZELF KOMEN EN LICHT ZIJN!

In slechts 20 minuten van je tijd wordt alles Lichter. Je voelt je gevoed en diep gecenterd. Je Hart haalt opgelucht adem en je staat weer vanuit Liefde in jezelf. Een gevoel wat diep doorwerkt, ook de rest van de dag(en).

Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie (1)

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Roze! We bevrijden ons Hart collectief van eeuwenoude pijn