fbpx

Missie en Visie

 

de Spirituele Transformatie Academie:

vanuit je zielsmissie en Lichtkracht

leven en werken

We leven in een speciale tijd. De wereld is aan het veranderen en mensen met Lichte, ‘oude’ zielen zijn in deze tijd ongelooflijk belangrijk.

Deze lichte zielen, Lichtwerkers, zijn namelijk met een spirituele missie geboren. Een zielsmissie, En iedere Lichtwerker heeft het in zich om met haar zielsmissie en Lichtkracht een stukje van  de wereld Lichter te maken. Te ver-Lichten.

Lichtwerkers en de Gouden Tijd 

De aarde en de mensheid transformeren naar een Nieuwe, Gouden Tijd waarin wij als mensen weer vanuit Liefde en een gevoel van Eenheid kunnen leven. Het Licht van iedere Lichtwerker is hiervoor essentieel. Want de overgang, waar we ons nu in bevinden, gaat gepaard met verandering en dus uitdagingen. Zoals angst, chaos of onrust. Het Licht van een Lichtwerker transformeert deze uitdagingen en zorgt ervoor dat de Gouden Tijd vorm kan krijgen. Samen vormen we een Net van Licht.

Maar, de meeste Lichtwerkers vergeten tijdens hun leven wat ze werkelijk op aarde komen doen. Ze vergeten ook hoe prachtig en waardevol ze zijn en hoe belangrijk hun zielsmissie is.  De Spirituele Transformatie Academie biedt daarom scholing en transformatie voor Lichtwerkers voor wie de tijd rijp is, om zich hun zielsmissie en Lichtkracht te her-inneren. Zodat ze hun plek in het Net van Licht kunnen vinden en innemen.

Daarbij zullen de meeste Lichtwerkers zich pas echt Thuis op aarde  kunnen voelen, wanneer zij hun plek in het Netwerk van Licht hebben gevonden en ingenomen. Want hun Ziel blijft hen aanmoedigen om te blijven zoeken, tot zij hun werkelijke bestemming gevonden hebben.