Iris Boonstra

Spiritueel ondernemerscoach en Lichtwerker

Spiritueel ondernemerscoach en Lichtwerker

Tientallen jaren kreeg ik mijn spiritualiteit gewoon maar niet gecombineerd met mijn bedrijf. Waardoor ik maar bleef hoppen van banen in loondienst (om geld te verdienen) naar een bedrijf vanuit mijn ziel dat niet goed stroomde.

Tijdens alle spirituele trainingen die ik deed werd gezegd: je bent Licht, ga het nu maar gewoon doen.

Maar ik wist niet Hoe.

De keuze om alle zij- en achterdeurtjes naar een baan in loondienst te sluiten was één van mijn meest krachtige besluiten ooit. Want hierna moest ik wel: van mijn bedrijf als Lichtwerker een stralend succes maken.

In eerste instantie was het een eenvoudig besluit. Want dat werk in loondienst ging gewoon niet meer, het brandde me volledig op. Waardoor mijn leven steeds zwaarder en moeilijker werd. Ik sleepte me de dagen door en had nauwelijks nog energie om voor mijn kind te zorgen. Terwijl de opluchting en vreugde die ik die ene dag voelde, toen ik mezelf de toestemming gaf om volledig voor mijn bedrijf te gaan, overweldigend was. Ik had er ongelooflijk veel zin in.

Ik was ook als de dood 

Behalve blij en gevuld met goede moed was ik eerlijk gezegd ook als de dood dat het mis zou gaan. Want met het afsluiten van alternatieven was er nog maar één richting mogelijk: mijn bedrijf moest gaan stromen. Maar stel nu eens, dat het onverhoopt toch níet zou lukken? Het vooruitzicht benauwde me, meer dan ik toen hardop heb toegegeven. Want het opbouwen van een bedrijf was me al eerder níet gelukt. Waardoor ik jarenlang als alleenstaande moeder van bijstand had geleefd. En het laatste wat ik wilde was een herhaling van dit script.

Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het bijzondere is, dat die angst van me afviel zodra ik eenvoudigweg besloot dat falen geen optie was. Want ik had al zolang geprobeerd om het werk te doen wat niet bij mijn ziel hoort. En ik had me aangepast aan een maatschappij waar ik me nauwelijks thuis in voel. Ik kon het niet meer over mijn hart krijgen om mezelf nog langer voor geld geweld aan te doen.

Dit zag ik niet aankomen

Enthousiast begon ik daarom aan een prachtig bedrijf. Tenminste, voor mij voelde het geweldig en meer dan mooi. Een bedrijf waarin ik mijn missie als Lichtwerker vorm ging geven en eindelijk kon werken zoals het bij mij past. Impact maken met mijn Lichtwerk, yes!

Tijdens mijn eerste traject bij een businesscoach ontdekte ik dat het opbouwen van een lonend bedrijf tegenwoordig wel wat meer vraagt dan een nieuwe inschrijving bij de KvK. Het vraagt visie, lef en een enorme dosis doorzettingsvermogen op een manier die ik niet aan zag komen. Want mijn spirituele missie, die voelde ik wel. En ook zag ik in meditaties voor me dat er letterlijk mensen stonden te wachten tot mijn Licht echt aan zou gaan. Maar de praktische uitvoering – hoe kreeg ik die voor elkaar?

Op een spirituele manier ondernemen

In eerste instantie zakte de moed me in de schoenen, want hoe kreeg ik al die ingewikkelde ondernemersvaardigheden en mijn spirituele missie samen?

En hoe zorgde ik er in Godsnaam voor, dat ik met mijn Lichtwerk ook echt in mijn levensonderhoud kon gaan voorzien? Want de businesscoaches die ik volgde lieten me prachtige voorbeelden zien. Maar hoe kreeg IK dat voor elkaar? Het stemmetje van vroeger klonk hardnekkig in mijn hoofd: daar ben jij toch veel te zacht voor. Dat is niet voor jóu weggelegd!

Het stemmetje was soms oorverdovend en ik weet vrijwel zeker: als ik niet die krachtige keuze had gemaakt om niet op te geven, no matter what. Dan had dat bange deel van mij waarschijnlijk ook nog eens gelijk gekregen. En had mijn leven er nu heel anders uit gezien.

Mijn grootste angst

Een tijdje geleden realiseerde ik me dat ik onbewust wel bang was dat een succesvol en financieel stromend bedrijf mijn spiritueel ontwaken tegen zou houden. Alsof die twee niet samen mogen gaan. 

Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke
Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke

Terwijl ik ontdekte dat ik juist dankzij mijn besluit om helemaal voor mijn missie én mijn bedrijf te gaan ik eindelijk voel dat ik mijn leven helemaal mag leven zoals het bij mij als Lichtwerker past. En dat ik daarmee mijn spirituele plaats op Aarde inneem. Precies zoals het bij het plan van mijn ziel én bij de Nieuwe tijd hoort.

Mijn spirituele ontwikkeling is versneld

Want om mijn bedrijf tot bloei te brengen heb ik zoveel los moeten laten. Zoals oude geloftes van armoede; de angst om niet goed genoeg te zijn en de overtuiging dat ik er alleen voor sta. En tegelijkertijd mocht ik de mooiste energie en Wijsheid ontvangen: het weten dat ik geliefd ben en alle Liefde waard. Ik mag weer voelen dat ik gesteund ben door het leven zelf. En alle overvloed en rijkdom verdien, als ik het mezelf maar toesta.

Daarbij realiseer ik me dat mijn bedrijf niet ‘zomaar’ een bedrijf is, maar dat ik juist dankzij mijn bedrijf een krachtig brug naar de Nieuwe tijd maak. Energetisch en praktisch. En voor mij is dit wat me iedere dag opnieuw een gevoel van geluk geeft: ik leef mijn zielsmissie vanuit een gevoel van overvloed én neem hiermee mijn plaats op Aarde in.

 

Schaamte en geld willen verdienen

​Het financiële deel van mijn bedrijf was voor mij een belangrijke drijfveer om te blijven streven naar een bloeiend bedrijf. Een drijfveer waar ik me lang voor​ geschaamd heb. Alsof ik dat niet nodig zou moeten hebben.

Maar hoe meer ik spiritueel ontwaakte en me ook verdiepte in de Nieuwe tijd, hoe meer ik begon te voelen dat het verdienen van geld bij mijn ontwaken op Aarde hoort. En dat de Nieuwe tijd juist een tijdperk is waarin we weer vanuit overvloed mogen leven. Wat betekent dat ik alles wat me van die overvloed afhoudt moet transformeren, ook alle oude ideeën over geld. 

Een hogere omzet dan verwacht

Vanaf het moment dat ik diep in mijn hele wezen begon te voelen dat geld verdienen écht mag. En sterker nog, dat geld verdienen moet. Want dankzij mijn omzet ben ik vrij om met mijn bedrijf het werk van mijn ziel te doen. En maak ik meer impact dan ik had durven dromen. Zoveel prachtige vrouwen met wie ik mag werken, het maakt mijn leven op Aarde eindelijk (eindelijk!) een feest.

 

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke

Goed voor jou om te weten, ik kom qua geld mindset van ver. Ik heb lang op de grens van armoede geleefd, zelfs in bijstand na meerdere burn-outs. En de weg naar het veld van overvloed was een bijzondere reis, waar ik graag nog een stukje van deel.​

€10.000 per maand?

​Zo kwam ik gisteren op de website van mijn huidige businesscoach terecht. Haar gratis E-Book popte op: €10.000 verdienen per maand. En ik herinner me zo duidelijk wat ik jaren geleden dacht toen ik dit voor de eerste keer zag: “Dit kan nooit! Hoe kun je zoveel geld in 1 maand verdienen.” Ik vroeg het E-Book aan, maar ik wist zeker: dit was alleen weggelegd voor de lucky few (lees: niet voor mij)”.

Ik moet even grinniken in mezelf. En realiseer me met een schok hoe groot de stap is die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Want die ‘onmogelijke’ omzet? Die heb ik op mijn eigen spirituele wijze gemaakt. En niet zomaar in 1 maand. Maar maand na maand na maand

Voor mij is dat echt een enorm cadeau. Impact en omzet maken, op de spirituele manier die bij mij en mijn ziel past. Nog iedere dag ben ik dankbaar, dat mijn ziel me hier heeft gebracht.

 

Wat je over mij moet weten, is dat ik:

Z

geinspireerd word vanuit mijn ziel en prachtige spirituele Lichtgidsen. Soms geeft mijn inspiratie me meer beelden en inspiratie, dan mijn mensenbrein opeens kan verwerken. Gun me een minuutje (of twee) om ze te rangschikken en alles wordt helder

Z

een zachtmoedig hart heb en weet dat alles op een eigen tijd komt. Tegelijkertijd leef ik vanuit een immense Lichtkracht en zie overal mogelijkheden (voor mezelf en voor mijn klanten), droom ambitieus en ga voluit voor de manifestatie van mijn dromen

Z

onwankelbaar van vertrouwen ben. Ik zal je altijd zal aansporren om niet in oude pijn te blijven, maar verder naar jouw Licht te gaan. Omdat ik zó goed zie wat er voorbij jouw pijn ligt: Liefde, Voldoening en Geluk

Waarin ik geloof,

Waarin in geloof, is dat we als mens in een bijzondere tijd leven. We leven namelijk aan het begin van een Gouden Tijdperk. En jij en ik hebben als Lichtwerker een belangrijke spirituele taak tijdens de transitie naar dit Gouden tijdperk: we mogen bijdragen aan de transformatie en verlichting op Aarde.

Wanneer we onze spirituele missie via ons bedrijf als Lichtwerker vormgeven kunnen we onze impact vermultivoudigen. Als eerste door de persoonlijke groei die dit bedrijf van ons vraagt. We worden met behulp van ons bedrijf niet alleen de Lichtwerker die we kunnen zijn, maar rekenen ook af met oude geloftes van armoede en openen een stroom van krachtige vijfdimensionale overvloed.

Daarbij is de impact die wij met een succesvol bedrijf maken onmetelijk krachtig.

We helpen de wereld letterlijk verlichten, mens voor mens voor mens.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat ik

Z

dol ben op goud en sterretjes (eenhoorns en draken zeg ik trouwens ook geen nee tegen)

Z

supertrots ben op mijn jong volwassen zoon die na ons leven met zijn tweeën nu zijn eigen leven zo mooi aan het opbouwen is

Z

een heerlijk hond heb, Lady. Een super enthousiaste Australian Shepherd die zich dus niet altijd ‘Lady-like’ gedraagt

Z

graag roze en paars draag. Tijdens mijn werk als kinderfysiotherapeute werd ik ook wel de “Roze Panter” genoemd

Z

geniet van pure chocolade. Want behalve dat het lekker van smaak is, helpt het mijn lichaam te aarden

Iris Boonstra Lichtwerker en Zielsmissie in de Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie Lichtwerke

Voel jij dat ik misschien de spirituele coach ben

die jou kan helpen om jouw business in alignment met je zielsmissie en Lichtkracht te brengen?

Zodat jij vanuit jouw spirituele basis een succesvol bedrijf als Lichtwerker op kunt bouwen?

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op. Ik hoor graag van je!