fbpx

Iris Boonstra

Lichtwerker en Spiritueel businesscoach

Iedere dag opnieuw realiseer ik me hoe bijzonder het is dat het universum jou en mij op elkaars pad gebracht heeft. Omdat ik van een heel aantal vrouwen gehoord heb dat ze zichzelf zo herkennen in mijn verhaal. En ook dat het kracht geeft, onze gelijksoortige verhalen

Voor mij is dat nog steeds speciaal, omdat ik me in mijn aardse leven zo vaak zo ‘anders’ heb gevoeld. Anders dan de meeste mensen die ik ken(de). Terwijl ik ontdekt heb dat wij vrouwelijke Lichtwerkers verbazingwekkend veel op elkaar lijken. Niet zozeer in uiterlijk, maar in de manier waarop we het leven zien en ervaren.

Als ik terugkijk naar de weg die ik gelopen heb, is er één keuze die veel invloed op mijn leven van nu heeft gehad: het weloverwogen besluit om met mijn baan in loondienst te stoppen. Ook al was het eerst geen gemakkelijk besluit om alle (financiële) zekerheden van die baan op te geven.

Maar ik kon gewoon niet anders meer, nadat ik voor de zoveelste keer volledig was opgebrand. Mijn sensitieve lichaam wilde alleen nog maar slapen. En een stem in mij zei: dit gaat zo niet meer! Je mag stoppen met aanpassen en zo hard je best doen om iemand te worden die je niet bent. Het is tijd om voor je spirituele missie te staan.”

Ik was ook als de dood

Ik wist dat ik een bedrijf moest starten en had er ongelooflijk veel zin in. Maar omdat een bedrijf al eens mislukte, was ik eerlijk gezegd ook als de dood dat het mis zou gaan. Want stel nu eens, dat het toch níet zou werken?

Dat angstige vooruitzicht benauwde me enorm, meer dan ik toen hardop tegen iemand heb gezegd. Want diep verstopt schaamde ik me, dat ik door de eerdere mislukking van mijn bedrijf jarenlang als alleenstaande moeder van bijstand had geleefd. En het laatste wat ik wilde was een herhaling van dit script.

Iris Boonstra Spirituele Transformatie academie spirituele businesscoach
Iris Boonstra Spirituele Transformatie academie

Maar heel eerlijk, ondanks die angst: ik voelde dat het tijd was om echt voor mijn missie en bedrijf te gaan. Dat het tijd was om de moed te vinden om voor mijn Licht te staan.

Want ik kon het niet meer, mezelf (pijnlijk) aanpassen aan een maatschappij waarin ik me nauwelijks thuis voelde. Alles in mij was leeg en op. Ik kon het niet meer over mijn hart krijgen om mezelf nog langer voor een inkomen geweld aan te doen.

Ik voelde: Ik móet mezelf kunnen zijn en mijn zielsmissie leven. Anders wordt het leven op Aarde zinloos en zwaar.

Spiritualiteit en eigentijds ondernemen

Het was na die keuze voor mij nog wel heel lang een puzzel, om mijn spirituele Zijn samen te brengen met mijn zakelijke bedrijf als Lichtwerker.

Want mijn Lichtwerk met klanten, dat stroomde vanaf het allereerste begin. En ik voelde direct: dit is waarvoor ik gemaakt ben. Hierin kan ik helemaal zijn wie ik echt ben. Mijn hart zingt en het is magisch wanneer ik doe waarvoor ik op Aarde ben: mensen helpen verbinden met de Lichtkracht en potentie van hun ziel. Zodat ze weer vanuit die Lichtkracht kunnen leven, werken en ondernemen.

Maar om de juiste klanten te vinden? Met zichtbaarheid en marketing? Dat was juist een enorm gevecht. Omdat ik geen idee had hoe ik daarin vrijuit en authentiek mezelf kon zijn. Terwijl ik ook wist dat ‘fake’ marketing voor mij geen enkele zin heeft.

Dit ga ik niet alleen doen!

Waarbij ik al snel voelde: dit ga ik niet alleen doen. Omdat ik al had gemerkt dat het opbouwen van een lonend bedrijf tegenwoordig wel wat meer vraagt dan een nieuwe inschrijving bij de KvK.

Een bloeiend bedrijf opbouwen vraagt niet alleen visie, lef en een enorme dosis doorzettingsvermogen. Het vraagt ook ondernemers skills en deze leerde ik van mijn eerste businesscoach.

Op een spirituele manier ondernemen?

Er ging een hele nieuwe en prachtige wereld voor me open toen ik echt leerde ondernemen. Maar, het maakte me ook onzeker. Opnieuw die onzekerheid omdat ik ook als ondernemer weer ‘anders’ ben dan de meeste ondernemers die ik leerde kennen. En de grote vraag kwam op: hoe krijg ik al die nieuwe ondernemersvaardigheden en mijn spirituele missie samen?

 Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie  Lichtwerker
Iris Boonstra Spirituele Transformatie academie

Hoe zorg ik er in Godsnaam voor, dat ik met mijn Lichtwerk ook echt in mijn levensonderhoud kon gaan voorzien?

Want de businesscoaches die ik volgde lieten me prachtige voorbeelden zien. Maar hoe kreeg IK dat voor elkaar? Het stemmetje van vroeger klonk hardnekkig in mijn hoofd: daar ben jij toch veel te zacht voor. Dat is niet voor jóu weggelegd!

Zichtbaarheid vanuit het Licht

Heel lang leek het er een beetje bij te horen: de struggle wanneer ik met marketing bezig was. Een innerlijke strijd tussen mijn spirituele kant en mijn ondernemersvaardigheden. Waardoor mijn zichtbaarheid jarenlang echt veel minder krachtig was dan ik wilde.

En ook dat leek er een beetje bij te gaan horen. Een self-fulfilling prophecy: “Een bloeiend bedrijf is toch niet voor jou als Lichte ziel weggelegd.”

Tot …

Tot ik op een dag een vraag in me op voelde komen: hoe zou het zijn ….

… Hoe zou het zijn als ik de stroom van Licht niet alleen tijdens mijn Lichtwerk of tijdens een Lichtmeditatie voel, maar ook als ik werk aan zakelijke dingen zoals marketing en de verkoop van mijn training?

En zodra ik die vraag voelde, kwam er ook direct ruimte rond mijn hart. Alsof ik mezelf opeens toestemming gaf om alle onderdelen van mijn bedrijf lichter te maken. En zelfs alle zakelijkheid vanuit het Licht te zien.

Mijn bedrijf is niet ‘zomaar’ een bedrijf

Het bedrijf wat ik hierna heb gemanifesteerd is daarmee voor mijn gevoel ook niet ‘zomaar’ een bedrijf. Het is de spirituele plek waar ik mijn Licht met de wereld deel. 

Voor mij is dit wat me iedere dag opnieuw dankbaar maakt en een gevoel van zielsgeluk geeft: Ik leef de spirituele missie waarvoor ik op Aarde ben en ik werk daarbij met uitzonderlijke, prachtige vrouwelijke Lichtwerkers (zoals jij).

En! Ik maak met mijn Lichtwerk een mooie omzet waardoor ik nu ook financieel vrij ben. Vrij om volledig voor mijn spirituele missie te gaan. 

Iris Boonstra Spirituele Transformatie Academie

Wat je over mij moet weten, is dat ik:

Z

geinspireerd word vanuit mijn ziel en prachtige spirituele Lichtgidsen. Soms geeft mijn inspiratie me meer beelden en inspiratie, dan mijn mensenbrein opeens kan verwerken. Gun me een minuutje (of twee) om ze te rangschikken en alles wordt helder

Z

een zachtmoedig hart heb en weet dat alles op een eigen tijd komt. Tegelijkertijd leef ik vanuit een immense Lichtkracht en zie overal mogelijkheden (voor mezelf en voor de vrouwen met wie ik werk). Ik droom ambitieus en ga hier voluit voor

Z

onwankelbaar van vertrouwen ben. Ik zal je altijd zal aansporen om uitdagingen of oude pijn te transformeren en verder naar jouw Licht te gaan. Omdat ik zó goed zie wat er voorbij jouw pijn ligt: Liefde, Voldoening en Geluk

Waarin ik geloof,

Waarin in geloof, is dat we als mens in een bijzondere tijd leven. We leven namelijk aan het begin van een Gouden Tijdperk. En jij en ik hebben als vrouwelijke Lichtwerker een belangrijke spirituele taak tijdens de transitie naar dit Gouden tijdperk: we mogen bijdragen aan de transformatie en verlichting op Aarde.

Wanneer we onze spirituele missie via ons bedrijf als Lichtwerker vormgeven kunnen we onze impact vermultivoudigen. Als eerste door de persoonlijke groei die dit bedrijf van ons vraagt. We worden met behulp van ons bedrijf niet alleen de Lichtwerker die we kunnen zijn, maar rekenen ook af met oude geloftes van armoede en openen een stroom van krachtige vijfdimensionale overvloed.

Daarbij is de impact die wij met een succesvol bedrijf maken onmetelijk krachtig.

We helpen de wereld letterlijk verlichten, mens voor mens voor mens.

Als je mij beter leert kennen, dan weet je dat ik

Z

dol ben op goud en sterretjes (kristallen, eenhoorns en draken zeg ik trouwens ook geen nee tegen)

Z

supertrots ben op mijn jong volwassen zoon die na ons leven met zijn tweeën nu zijn eigen leven zo mooi aan het opbouwen is

Z

een heerlijke hond heb, Lady. Een super enthousiaste Australian Shepherd waarmee ik aan behendigheid doe

Z

graag roze en paars draag. Tijdens mijn werk als kinderfysiotherapeute werd ik ook wel de “Roze Panter” genoemd

Z

geniet van pure chocolade. Want behalve dat het lekker van smaak is, helpt het mijn lichaam te aarden

Inspiratie Blogs voor Lichtwerkers

Voel jij dat ik misschien de spirituele businesscoach ben

die jou kan helpen om jouw business in alignment met je zielsmissie en Lichtkracht te brengen?

Zodat jij vanuit jouw spirituele basis een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker op kunt bouwen?

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op. Ik hoor graag van je!