fbpx

Spirituele Transformatie Academie

De Spirituele Academie is een community van zacht-krachtige Soul Sisters die elkaar met hart en ziel inspireren en aanmoedigen. Unieke, prachtige vrouwen met een soortgelijk doel: met hart en ziel en succesvol bedrijf opbouwen. 

Overweeg je om een business training te gaan volgen? Hier vind je een aantal  ervaringen 

Wat leden van de Soul Sisters Community zeggen

Joyce over vertrouwen en omzet

Janneke Huizeling – Kleurvol Coaching

Eva van Nieuwburg (Mariam) – Mariam Agency

Linda t’Sas van Linda t’Sas Advies

Nicole Schlösser van de Nicole Schlösser Academie

Tineke Trompenaars van Licht en Luchtig leven

Zielewens: een gezond bedrijf

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je leven en je werk anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva van Nieuwburg

Mariam Agency Europe

Verder dan ik ooit gekomen ben

Stapje voor stapje kom ik verder dan ik ooit ben gekomen in dit leven. Marketingplan, dat uitvoeren en klanten aantrekken. Ik vind het heel lastig. Mijn kop is er vast meer dan eens af gegaan in andere levens.

Nu gaat het goed! Mijn spirituele juichteam staat achter me.

Linda t'Sas

Linda t'Sas Advies

Nieuwe woorden

Door jouw training krijg ik een heel vocabulair waar ik nooit woorden voor had, en dat is zo fijn! Het maakt het onnoembare behapbaar zonder dat het afbreuk doet aan haar magie.

En je beschrijft de processen zo helder en met humor, dat vage gevoelens concreet en hanteerbaar worden. De alignment formulieren helpen daarbij ook veel.

Elke

Verder groeien

Iris is iemand die je iedere keer weer weet uit te dagen om verder te groeien, op een liefdevolle én respectvolle manier.

Mocht je overwegen om een eigen bedrijf te beginnen, dan biedt ze heel veel ondersteuning om zakelijk in contact met je ziel te blijven, een betere formule bestaat er volgens mij niet! Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris!

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤ .

Hennie Dijkmans

Natuurlijk Ontstressen

Lichtkracht Live dag

Nogmaals dank voor de magische dag die je ons gister gegeven hebt.

Ik vond het heel inspirerend en heb zelfs mijn Lichtkracht gevoeld zoals ik die ik nog nooit had ervaren! Wauw! 🤩

Suzanne Smit

herLeef

Liefde en passie

De liefde en passie straalt door door in jouw werk/academie. Liefde, veiligheid en rust.

Dat zijn componenten die ik zocht voor mijn business.

Wies

Praktisch en Energetisch

Ik ben begin dit jaar ingestapt bij SBB, omdat ik op een nieuwetijdse manier wilde ondernemen al wist ik ergens niet waar te beginnen. Er kwam zoveel op me af. Bij Iris kwam het praktische (op een nieuwetijdse manier) en het energetische samen. Precies wat ik nodig had. Het heeft me zoveel dichter bij mezelf gebracht en mijn lichtkracht geactiveerd op een manier die ik niet voor mogelijk gehouden had. De basis van bedrijf staat bijna, vanuit bezieling, klaar om impact te gaan maken .

Daarnaast kwam ik nog in een warm bad, zo is hoe de community voelt. Met een prachtige groep soulsisters, om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Iris geeft op alles wat je deelt, snel en gericht feedback, zodat je verder kunt in jouw proces. Ze weet altijd weer blinde vlekken te belichten, zodat je echt tot de kern komt. DIt allemaal op een zacht, krachtige manier.

Tineke Trompenaars

Licht en Luchtig Leven

Reuze shift

De live dagen met jou zijn enorm krachtig en ik ervaar elke keer een reuze shift!

Nogmaals wil ik je bedanken voor jouw liefdevolle begeleiding.
Ik heb geen woorden voor de transformatie kracht die ik voel opkomen… Maar het is enorm!

Met dankbaarheid en gevoel van magische ontzag en verwondering…

Renata Hamers

Renata Hamers

Vertrouwen en groei van omzet

De training Soul Based Leadership heeft me vertrouwen in mezelf gegeven. Ook het vertrouwen om stappen te zetten in mijn bedrijf, waardoor ik nu ook een hogere omzet behaal. 

En het allermooiste is dat het een combinatie is. Het zakelijke (marketing, business), maar wel vanuit je hart.

Joyce

Bezielde Geneeskunst

Met trots wil ik je melden dat de website er gekomen is ! Dankzij jouw prachtige cursus en onder jouw inspirerende begeleiding tot stand gekomen !! Héél veel dank nogmaals,

Sytske van den Broek

Bezielde Geneeskunst

Zelfbewuste ondernemer

Ik zou aan iedere vrouwelijke ondernemer met een bewustwordingspraktijk (waarvan het je niet lukt om het echt van de grond te krijgen of er van te kunnen leven) Iris aanraden.

Zij kan je als geen ander helpen je vertrouwen op te bouwen en je te transformeren naar een zelfbewuste ondernemer die vanuit haar unieke innerlijke missie haar klanten met liefde bedient.

Nicolette Kosterman

Unieki

Geloof in jezelf

Ik volg de jaaropleiding Soul Based Business bij Iris omdat ik het moeilijk vind om met mijn bedrijf naar buiten te treden.

Deze opleiding is alles wat je nodig hebt voor zichtbaarheid en ook helpt Iris je om in je lichtkracht te gaan staan. Geloof in jezelf en in dat wat jij komt brengen.

Verona van Bruxvoort

Holistisch praktijk Verona

Giga-eind gegroeid

Wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen, nog maar een maand te gaan maar wat ben ik al een giga-eind gegroeid in die korte tijd!!

Jouw programma was en is exact wat ik nodig had om met mijn bedrijf verder te komen – dat had mijn Lichtteam weer eens goed bekeken.

Nanda

Niet meer op zoek

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend en de immense groei die je voor mijn bedrijf teweeg hebt gebracht 🙏

Zonder jou was ik nog steeds op een zoektocht❤️

Anya

Toegevoegde waarde

Ik heb contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.
Door de jaartraining bij Iris ben ik mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat, jijzelf, jouw bedrijf en je clientèle.

Sietske Osinga

Waardevolle Vrouw

Soul Sisters

Ik ben zo dankbaar voor de mooie ‘tempel’ die de training neerzet en de veilige en supportive verbinding met de Soul Sisters.

Een prachtige training van groeien, ont-dekken en Heel-worden

Nanja Grooteman

Woewij

Vertrouwen

Het is heel fijn en versterkend om te durven vertrouwen op wat ik weet en zie, zonder dat mijn denkende hoofd dat weer teniet doet.

De training helpt me om mijn plek in te nemen hier. Wat ik in de wereld wil brengen krijgt vorm. Een verademing!’

Anita

Sprankelen

De training laat mij weer sprankelen. Ik ben blij en opgelucht dat ik jou heb gevonden.

Jouw zachtheid is een hele mooie energie, terwijl ik ook je innerlijk leiderschap zie. De combinatie daarvan spreekt me erg aan.

Marieke

 Meer dan ik had verwacht

De training heeft me veel meer opgeleverd dan verwacht omdat het me op een andere, zachtere manier laten kijken naar mijn bedrijf, mijn marketing, mijn (wezenlijke) talenten en wat ik daarmee neer wil zetten in de wereld.

De training heeft mij erg geroerd, me dichtbij mezelf gebracht. Het maakt me krachtiger, zelfverzekerder, houdt angst en twijfel op afstand.

Ik heb de training al aan een andere vrouw aanbevolen omdat ik vind dat je heel veel waarde biedt, mij telkens weet te raken en ik altijd blij en licht word van jouw trainingen, stem, meditaties. Heel veel dank daarvoor!!

Monique Hiddink

Heel met Aandacht

Het spirituele verbinden met het praktische

Ik wil je graag bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt waarlijk een transformerend opleiding neergezet. Zo veel kennis en zoveel handvaten die mij geholpen hebben om een dieper verbinding met mijzelf te maken. Belemmeringen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had heb ik leren herkennen en kunnen helen. Ik heb genoten en ik heb levensgrote keuzes gemaakt vanuit liefde en vertrouwen in mijzelf.

Jouw kracht is het spirituele verbinden met het praktische en jouw ervaring en intuïtie sluiten nodeloos op elkaar aan.

Anne Slettum

Centrum Lumière

Stevigheid en Weten

Vorig jaar begon voor mij deze wonderlijke reis. Niet wetend wat ik kon verwachten, maar vastbesloten om mijn zielsmissie te ontdekken. Wat een jaar is het geworden. 🙏

Ik ontdekte inderdaad mijn zielsmissie. Ik heb nog nooit zo’n stevigheid en weten gevoeld in mijn leven 🌟

Lieke

Inzichten in vorige levens 

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van lang geleden.

Iris haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

De reden dat ik bij Iris de training ging volgen is dat ik zo ongelofelijk graag mijn aanbod helder wilde krijgen voor een juiste doelgroep. Ik liep daar bij een andere training namelijk heel erg op vast, ik blokkeerde volledig. Met de liefdevolle begeleiding van Iris, met een heerlijke dosis humor, ben ik erin geslaagd en heb ik mijn eerste trajectklant mogen verwelkomen.

Iris weet je uit te dagen, komt met hele duidelijke (en vaak grappige) voorbeelden om een boodschap over te brengen. Ze oordeelt niet en is heel direct.  

Als je een écht betrokken coach zoekt, ben je bij Iris op de juiste plek ❤

Anouk Krens

Sento

Trots dat ik zover gekomen ben!

Ik ben heel trots dat ik zover gekomen ben, het afgelopen jaar. Ik ben nog dieper bij mijn ziel gekomen en heb mijn roeping gevonden.

Zonder Soul Based Business was ik nooit zover gekomen. En had ik misschien wel (weer) de handdoek in de ring gegooid met mijn bedrijf.

Nu krijg ik niet alleen heel mooie reacties van mijn klanten, maar maak ik ook een mooie omzet.

Pauline Hanckmann

Vlindervrij Leven

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding kan ik dat tot in elke cel van mijn lichaam ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in mijn bedrijf? De training, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

 

Rosie Rosanne

Aloha Rose Feminine Presence

Ervaringen van de Soul Sisters

Nanja Grooteman van Woewij

Eva van Nieuwburg van Mariam Agency Europe

Zielsmissie

Wat Iris uniek maakt is haar wijsheid (van vele levens terug) en haar zachte manier van leiderschap. Haar zachte en liefdevolle energie met een vleugje humor spreekt mij aan.

Mocht je er klaar voor zijn om in je lichtkracht te gaan staan en stappen te zetten met je business, dan zou ik de training zeker aanraden! Eigenlijk is de training een liefdevolle bedding en community van gelijkgestemde vrouwen, allemaal op weg om hun mooiste leven te leven 💜

Tineke Trompenaars

Licht en Luchtig Leven

Een gezond bedrijf als Hartewens

Ik heb me bij de academie aangesloten omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf.

Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je bedrijf anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva van Nieuwburg

Mariam Agency Europe

Missie voor een liefdevolle wereld

Ik ben het afgelopen half jaar enorm gegroeid en Licht Krachtiger geworden. Dat had ik vooraf niet durven dromen. Mijn intenties zijn tot zijn recht gekomen.

​Hier stromen tranen van dankbaarheid en geluk dat IK dit mag doen. Mijn Ziel wordt daar ontzettend blij van.

Ik heb mijn missie gevonden en draag heel graag bij ​aan een mooie, lichte en liefdevolle wereld. Enorm gelukkig en dankbaar. Verder heb ik er geen woorden voor.” 🙏💞💖✨💫

Monique Hiddink

Heel met Aandacht

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Gratis business training

Jij wilt je bedrijf als bewuste vrouwelijke ondernemer (coach, healer, therapeute of Lichtwerker) laten groeien. En! Groei, op de spirituele en authentieke manier die bij je past.

Ook in je bedrijf voel je een diep verlangen om afgestemd te blijven op je hart en ziel. Vanuit zachte kracht de omzet maken die jij als prachtig mens waard bent. Liefdevol, zonder jezelf te forceren of tegen je intuïtie in van alles te ‘moeten’.

Begin her en meld je aan voor de gratis business training.

Speciaal voor bewuste vrouwelijke ondernemers

Deze gratis online vierdaagse leer je wat jij nodig hebt om je bedrijf tot bloei te brengen. Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en iedere keer is het weer prachtig krachtig.

Als je je hierboven aanmeldt, doe je mee met de volgende gratis online vierdaagse. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

Wil je nog wat meer informatie? Klik op onderstaande knop