Spirituele Transformatie Academie

Voel jij dat je in deze tijd een prachtige spirituele taak hebt en wil je met je bedrijf een positief verschil in de wereld maken? Hier ben je welkom om te leren wat je nodig hebt om een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker op te bouwen. Met hart en ziel, op de zacht-krachtige en spirituele manier die jij als prachtige Licht mens nodig hebt.

Ook is de STA een community van zacht-krachtige Soul Sisters die elkaar met hart en ziel inspireren en aanmoedigen. Hier vind je de ervaringen van een aantal van hen.

Wat leden van de Soul Sisters Community zeggen

Zielewens: een gezond bedrijf

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je leven en je werk anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva Marian

Niet meer op zoek

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend en de immense groei die je voor mijn bedrijf teweeg hebt gebracht 🙏

Zonder jou was ik nog steeds op een zoektocht❤️

Anya

Nieuwe woorden

Door jouw training krijg ik een heel vocabulair waar ik nooit woorden voor had, en dat is zo fijn! Het maakt het onnoembare behapbaar zonder dat het afbreuk doet aan haar magie.

En je beschrijft de processen zo helder en met humor, dat vage gevoelens concreet en hanteerbaar worden. De alignment formulieren helpen daarbij ook veel.

Ik ben dus erg blij met de training zover!

Eline

Verder groeien

Iris is iemand die je iedere keer weer weet uit te dagen om verder te groeien, op een liefdevolle én respectvolle manier.

Mocht je overwegen om een eigen bedrijf te beginnen, dan biedt ze heel veel ondersteuning om zakelijk in contact met je ziel te blijven, een betere formule bestaat er volgens mij niet! Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris!

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤ .

Hennie

Lichtkracht Live dag

Nogmaals dank voor de magische dag die je ons gister gegeven hebt.

Ik vond het heel inspirerend en heb zelfs mijn Lichtkracht gevoeld zoals ik die ik nog nooit had ervaren! Wauw! 🤩

Sandra

Liefde en passie

De liefde en passie straalt door door in jouw werk/academie. Liefde, veiligheid en rust.

Dat zijn componenten die ik zocht voor mijn business.

Wies

Missie voor een liefdevolle wereld

Wat ben ik ontzettend dankbaar voor het afgelopen half jaar. Ik ben enorm gegroeid en Licht Krachtiger geworden. Dat had ik vooraf niet durven dromen. Mijn intenties zijn tot zijn recht gekomen.

Ik ben er ontzettend trots op en dankbaar voor dat ik dit kan en mag doen.
​Hier stromen tranen van dankbaarheid en geluk dat IK dit mag doen.
​Mijn Ziel wordt daar ontzettend blij van.

Ik heb mijn missie gevonden en draag heel graag bij
​aan een mooie, lichte en liefdevolle wereld.

Duizend maal dank komt naar jou toe 🙏💞💖✨💫
Ik ben enorm gelukkig en dankbaar. Verder heb ik er geen woorden voor.”

Marjorie

Licht uitstralen

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal.

Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding bij Iris ben ik dat tot in elke cel van mijn lichaam gaan ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. En dankzij de training heb ik geleerd om dat te vertalen naar mijn bedrijf.

Rosanne (Rosie)

Toegevoegde waarde

Ik heb contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.
Door de jaartraining bij Iris ben ik mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat, jijzelf, jouw bedrijf en je clientèle.

Sietske Osinga

Soul Sisters

Ik ben zo dankbaar voor de mooie ‘tempel’ die de training neerzet en de veilige en supportive verbinding met de Soul Sisters.

Een prachtige training van groeien, ont-dekken en Heel-worden  

Lorna

Herkenbaar en mooi

Vanochtend was ik bij de weer inspirerende online bijeenkomst. 

Langzaam groeit bij mij rust en een besef dat binnen in mij alles nog heel is maar ik leef in een wereld waar veel stuk is.
Marga

Vertrouwen

Het is heel fijn en versterkend om te durven vertrouwen op wat ik weet en zie, zonder dat mijn denkende hoofd dat weer teniet doet.

De training helpt me om mijn plek in te nemen hier. Wat ik in de wereld wil brengen krijgt vorm. Een verademing!’

Anita

 Meer dan ik had verwacht

De training heeft me veel meer opgeleverd dan verwacht omdat het me op een andere, zachtere manier laten kijken naar mijn bedrijf, mijn marketing, mijn (wezenlijke) talenten en wat ik daarmee neer wil zetten in de wereld.

De training heeft mij erg geroerd, me dichtbij mezelf gebracht. Het maakt me krachtiger, zelfverzekerder, houdt angst en twijfel op afstand.

Ik heb de training al aan een andere vrouwelijk Lichtwerker aanbevolen omdat ik vind dat je heel veel waarde biedt, mij telkens weet te raken en ik altijd blij en licht word van jouw trainingen, stem, meditaties. Heel veel dank daarvoor!!

Jolinde

Giga-eind gegroeid

Wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen, nog maar een maand te gaan maar wat ben ik al een giga-eind gegroeid in die korte tijd!!

Jouw programma was en is exact wat ik nodig had om met mijn bedrijf verder te komen – dat had mijn Lichtteam weer eens goed bekeken. 

Nicolette

Stevigheid en Weten

Vorig jaar begon voor mij deze wonderlijke reis. Niet wetend wat ik kon verwachten, maar vastbesloten om mijn zielsmissie te ontdekken. Wat een jaar is het geworden. 🙏

Ik ontdekte inderdaad mijn zielsmissie. Ik heb nog nooit zo’n stevigheid en weten gevoeld in mijn leven 🌟

Lieke

Inzichten in vorige levens 

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van lang geleden.

Iris haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

Zielsmissie

Wat Iris uniek maakt is haar wijsheid (van vele levens terug) en haar zachte manier van leiderschap. Haar zachte en liefdevolle energie met een vleugje humor spreekt mij aan.

Mocht je er klaar voor zijn om in je lichtkracht te gaan staan en stappen te zetten met je business, dan zou ik de training zeker aanraden! Eigenlijk is de training een liefdevolle bedding en community van gelijkgestemde vrouwen, allemaal op weg om hun mooiste leven te leven 💜

Tanja

Sprankelen

De training laat mij weer sprankelen. Ik ben blij en opgelucht dat ik jou heb gevonden.

Jouw zachtheid is een hele mooie energie, terwijl ik ook je innerlijk leiderschap zie. De combinatie daarvan spreekt me erg aan.

Marieke

Een grote shift

Ik heb voor het Eerst van mijn leven diepe vrede gevoeld. Vooral het moment dat ik me zo groot voelde. De intense stilte, er was niets en dit is wel wat ik zocht..Thuiskomen bij mijzelf door jou begeleiding. Hierin ben jij zo krachtig.

Ook het werken naar je licht toe, heb ik nergens ooit meegemaakt. Dit is zo de essentie van onze weg / reis op Aarde. Tevens het begrijpen van ons menszijn naar de weg vh belichamen van je energetische wezen heeft mij een heel diep besef gegeven. Echt ongekend, ik heb een grote shift gemaakt. Enorm dankbaar voel ik mij naar jou toe.

Sandra

Een andere vrouw

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in mijn leven. Het was tijd.

Door de jaartraining heb ik een diepe verandering ondergaan. Ik ben daadwerkelijk een andere vrouw geworden: ik leef weer vanuit een krachtige verbinding met mijn innerlijke waarden en hoger bewustzijnsniveau en heb daardoor mijn levensvreugde en zingeving hervonden.

Mary

Ik ben weer thuis

Iris leerde me om weer contact met mijn Ziel te maken, het werken en verwerken vanuit een hoger bewustzijnsniveau. Door de lessen, door de (Akasha)meditaties, door mij de Wijsheid weer te leren her-inneren wie ik werkelijk ben. Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat ik heel snel oude pijn kon ‘zien’, herkennen en loslaten. Het doorleven van ‘levenslessen’ heeft in een razendsnel tempo plaatsgevonden. En met de vrouwen in de lesgroep ging dat niet anders.

Deze transformatie, deze daadwerkelijke verandering van wie ik ben heeft mijn spirituele talenten weer helemaal tot bloei laten komen. Ik had ze al, maar ze zijn weer in het Licht gezet. Fris, nieuw, stralend. Ik Ben en ik ben weer Thuis.

Madeleine

Vertrouwen en talenten

Iris gaf mij het vertrouwen in mezelf terug. n kleine (grote) stapjes hielp ze mij de echte Nicolette te zien,
met mijn talenten die ik nog niet kende.

Haar meditaties zijn zo krachtig en hebben steeds weer deuren geopend naar mijn innerlijke verborgen schatten.

Nicolette

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken hebben mij rust gegeven in de intense tijd waarin we leven. Ik ga naar de Akasha om heling en inzichten te ontvangen.

In Hawai’i opende ik de Akasha Kronieken vaak wanneer ik in de zee lag. Zo doe ik dat nu ook in de natuurmeertjes, waar ik ook ben in Nederland. Water is thuis komen voor mij en ik kan geen betere plek bedenken om inzichten te krijgen of heling.

De Akasha Kronieken brengen mij dichter bij mezelf en geven me de helderheid waar ik al jaren naar verlangde…

Rosanne

Diep ontspannen naar andere frequenties gaan

Je bent zeer vakkundig op het spirituele gebied.Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik dit zocht, maar ook hierin onderscheid jij je wel. Ook jouw manier van Zijn is zo prettig voor mij. Ik kan me diep ontspannen waardoor ik  met gemak naar andere frequenties kan gaan.

Jij onderscheidt je voor mij in jou Zachtheid, die mij diep raakte.
Ook jou Spirituele kennis is voor mij heel belangrijk.Daar wil ik mij van alles over her inneren.
Ik zocht onbewust naar een taal die ik al beheerste maar daar zo niet bewust van was.

Sandra

Niet te beschrijven

Niet te beschrijven hoe enorm de transformatie kan zijn in twee dagen tijd.

Zo bijzonder om te ervaren hoe anders ik na de training in het leven sta, hoe ik gegroeid ben en ook hoe ik mijn Soul Sisters heb zien groeien.

Marieke

Thuis komen

Eerder had ik vooral moeite met aarden.  Een ‘alles-of-niks-meisje’: óf vol gas vooruit gaan óf stilstaan door uitputting of teleurstelling. Al in de eerste sessie heeft Iris mij laten voelen en ervaren hoe ik meer rust en balans kan vasthouden. Door haar energie, haar waarnemingen en haar woorden, heeft zij mij geholpen om de connectie te maken tussen mijn ziel en mijn lichaam. Ik kwam echt thuis.

Nu voel ik mij veel krachtiger, op een gebalanceerde manier. Stevig geankerd in de aarde en tegelijk met het gevoel dat de hele Melkweg in mijn buik rond danst. Mijn passie en vuur branden mij niet meer op, maar laten nu mijn innerlijk licht helder schijnen. Zo kan ik overal feeërieke sterrenstof rond strooien…

Eef

Over de Gratis Classes en Trainingen

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank  🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Verlang jij naar een bloeiend bezield bedrijf?

4daagse mini-training (gratis)

Verlang jij ernaar om een stralend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen, wat helemaal klopt met de bijzondere tijd waarin we leven? Een bezield bedrijf, waarmee jij je op je spirituele taak richt én ook een mooie omzet maakt.

Maar is het neerzetten van een goedlopend bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had? Meld je dan aan voor de gratis live online mini-training.

Speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers

Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en ook dit keer wordt het weer prachtig krachtig. Deze gratis online vierdaagse leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf tot bloei te brengen. Een spiritueel bedrijf, waarmee jij je volledig op je spirituele missie richt én ook de omzet maakt die je waard bent.

Als je je hierboven aanmeldt, doe je mee met de volgende gratis online vierdaagse. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

Wil je nog wat meer informatie? Klik op onderstaande knop

Lichtwerker in een Nieuwe tijd

Een Lichtwerker is: iemand met het verlangen om Licht en Liefde te brengen. Een diep en authentiek verlangen, wat je niet toevallig hebt. Je voelt dit vanuit je hart en ziel.

Lichtwerker

Mensen met de missie om Licht te brengen worden ook wel Lichtdrager of Lichtbrenger genoemd. Wat beide klopt. Je draagt het Licht in je. En je brengt dit Licht in de wereld.

Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ omdat jouw Licht actief bijdraagt aan transformatie, heling en groei.

Een Nieuwe Gouden tijd

We leven spiritueel gezien in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid leven.

Jouw bedrijf mag een rol spelen in de transformatie naar een Nieuwe tijd. Want jij bent als Lichtwerker geboren om deel van deze verandering te zijn!

Lichtwerker mini training