fbpx

Spirituele Transformatie Academie

Voel jij dat je in deze tijd een prachtige spirituele taak hebt en wil je met je bedrijf een positief verschil in de wereld maken? Hier ben je welkom om te leren wat je nodig hebt om een bloeiend bezield bedrijf als Lichtwerker op te bouwen. Met hart en ziel, op de zacht-krachtige en spirituele manier die jij als prachtige Licht mens nodig hebt.

Ook is de STA een community van zacht-krachtige Soul Sisters die elkaar met hart en ziel inspireren en aanmoedigen. Hier vind je de ervaringen van een aantal van hen.

Wat leden van de Soul Sisters Community zeggen

Linda t’Sas van Linda t’Sas Advies

Nicole Schlösser van de Nicole Schlösser Academie

Tineke Trompenaars van Licht en Luchtig leven

Zielewens: een gezond bedrijf

Ik ben met Iris gaan werken omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf. Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je leven en je werk anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva Marian

Niet meer op zoek

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekend en de immense groei die je voor mijn bedrijf teweeg hebt gebracht 🙏

Zonder jou was ik nog steeds op een zoektocht❤️

Anya

Nieuwe woorden

Door jouw training krijg ik een heel vocabulair waar ik nooit woorden voor had, en dat is zo fijn! Het maakt het onnoembare behapbaar zonder dat het afbreuk doet aan haar magie.

En je beschrijft de processen zo helder en met humor, dat vage gevoelens concreet en hanteerbaar worden. De alignment formulieren helpen daarbij ook veel.

Ik ben dus erg blij met de training zover!

Eline

Verder groeien

Iris is iemand die je iedere keer weer weet uit te dagen om verder te groeien, op een liefdevolle én respectvolle manier.

Mocht je overwegen om een eigen bedrijf te beginnen, dan biedt ze heel veel ondersteuning om zakelijk in contact met je ziel te blijven, een betere formule bestaat er volgens mij niet! Niets is toeval en spijt heeft geen zin, maar wat had ik graag eerder zaken gedaan met Iris!

Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze training niet twintig jaar geleden heb gedaan ❤ .

Hennie

Lichtkracht Live dag

Nogmaals dank voor de magische dag die je ons gister gegeven hebt.

Ik vond het heel inspirerend en heb zelfs mijn Lichtkracht gevoeld zoals ik die ik nog nooit had ervaren! Wauw! 🤩

Sandra

Liefde en passie

De liefde en passie straalt door door in jouw werk/academie. Liefde, veiligheid en rust.

Dat zijn componenten die ik zocht voor mijn business.

Wies

Verder dan ik ooit gekomen ben

Stapje voor stapje kom ik verder dan ik ooit ben gekomen in dit leven. Marketingplan, dat uitvoeren en klanten aantrekken. Ik vind het heel lastig. Mijn kop is er vast meer dan eens af gegaan in andere levens.

Nu gaat het goed! Mijn spirituele juichteam staat achter me.

Lianne

Toegevoegde waarde

Ik heb contact opgenomen met Iris, omdat mijn praktijk al een aantal jaren steeds meer achteruit liep.
Door de jaartraining bij Iris ben ik mijzelf heel anders gaan zien en waarderen. De focus ligt nu veel meer op mijn kwaliteiten, vaardigheden en toegevoegde waarde die ik iemand kan geven. Dit gegeven voer ik nu ook door in mijn nieuwe bedrijf.

Ik kan de trainingen bij Iris daarom van harte aanbevelen, om jezelf naar de beste versie van jezelf te brengen. Daar is een ieder bij gebaat, jijzelf, jouw bedrijf en je clientèle.

Sietske

Soul Sisters

Ik ben zo dankbaar voor de mooie ‘tempel’ die de training neerzet en de veilige en supportive verbinding met de Soul Sisters.

Een prachtige training van groeien, ont-dekken en Heel-worden

Lorna

Vertrouwen

Het is heel fijn en versterkend om te durven vertrouwen op wat ik weet en zie, zonder dat mijn denkende hoofd dat weer teniet doet.

De training helpt me om mijn plek in te nemen hier. Wat ik in de wereld wil brengen krijgt vorm. Een verademing!’

Anita

Iemand vroeg mij: Rosanne, hoe kan het dat jij zoveel licht in je hebt en blijft uitstralen in deze donkere tijd? En het is, dat ik steeds meer mijn Zielelicht straal. Altijd heb ik geweten dat ik een Lichtbrenger ben. Door de opleiding kan ik dat tot in elke cel van mijn lichaam ervaren. Ook zie ik het letterlijk. Ik zie wat mijn innerlijk Licht met mensen doet. 

Hoe dat te vertalen in mijn bedrijf? De training, onder de bezielende, zachte en hartverwarmende leiding van Iris, heeft me daarin geholpen. Mijn Zielsmissie heb ik ontdekt en nog veel meer. 

 

Rosie Rosanne

Sprankelen

De training laat mij weer sprankelen. Ik ben blij en opgelucht dat ik jou heb gevonden.

Jouw zachtheid is een hele mooie energie, terwijl ik ook je innerlijk leiderschap zie. De combinatie daarvan spreekt me erg aan.

Marieke

 Meer dan ik had verwacht

De training heeft me veel meer opgeleverd dan verwacht omdat het me op een andere, zachtere manier laten kijken naar mijn bedrijf, mijn marketing, mijn (wezenlijke) talenten en wat ik daarmee neer wil zetten in de wereld.

De training heeft mij erg geroerd, me dichtbij mezelf gebracht. Het maakt me krachtiger, zelfverzekerder, houdt angst en twijfel op afstand.

Ik heb de training al aan een andere vrouwelijk Lichtwerker aanbevolen omdat ik vind dat je heel veel waarde biedt, mij telkens weet te raken en ik altijd blij en licht word van jouw trainingen, stem, meditaties. Heel veel dank daarvoor!!

Jolinde

Giga-eind gegroeid

Wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen, nog maar een maand te gaan maar wat ben ik al een giga-eind gegroeid in die korte tijd!!

Jouw programma was en is exact wat ik nodig had om met mijn bedrijf verder te komen – dat had mijn Lichtteam weer eens goed bekeken.

Nicolette

Stevigheid en Weten

Vorig jaar begon voor mij deze wonderlijke reis. Niet wetend wat ik kon verwachten, maar vastbesloten om mijn zielsmissie te ontdekken. Wat een jaar is het geworden. 🙏

Ik ontdekte inderdaad mijn zielsmissie. Ik heb nog nooit zo’n stevigheid en weten gevoeld in mijn leven 🌟

Lieke

Inzichten in vorige levens 

De opleiding heeft me zoveel inzichten in mijzelf gegeven. Inzicht in vorige levens en de blokkades die daar zijn ontstaan, maar ook inzicht in mijn (verborgen) talenten, waardoor ik deze veel meer bewust ben gaan gebruiken. Iris helpt je om licht te laten schijnen op onbewuste blokkades, verlangens en talenten, zelfs uit levens van lang geleden.

Iris haar begeleiding is liefdevol, invoelend en creatief. Haar beeldende metaforen maken me steeds weer aan het lachen. 😉  Ik kan het werken met Iris  dan ook alleen maar aanraden!”

Petra

De reden dat ik bij Iris de training ging volgen is dat ik zo ongelofelijk graag mijn aanbod helder wilde krijgen voor een juiste doelgroep. Ik liep daar bij een andere training namelijk heel erg op vast, ik blokkeerde volledig. Met de liefdevolle begeleiding van Iris, met een heerlijke dosis humor, ben ik erin geslaagd en heb ik mijn eerste trajectklant mogen verwelkomen.

Iris weet je uit te dagen, komt met hele duidelijke (en vaak grappige) voorbeelden om een boodschap over te brengen. Ze oordeelt niet en is heel direct.  

Als je een écht betrokken coach zoekt, ben je bij Iris op de juiste plek ❤

Anouk

Ervaringen van de Soul Sisters

Nanja Grooteman van Woewij

Eva van Nieuwburg van Mariam Agency Europe

Paulien Hanckmann van Vlindervrij Leven

Zielsmissie

Wat Iris uniek maakt is haar wijsheid (van vele levens terug) en haar zachte manier van leiderschap. Haar zachte en liefdevolle energie met een vleugje humor spreekt mij aan.

Mocht je er klaar voor zijn om in je lichtkracht te gaan staan en stappen te zetten met je business, dan zou ik de training zeker aanraden! Eigenlijk is de training een liefdevolle bedding en community van gelijkgestemde vrouwen, allemaal op weg om hun mooiste leven te leven 💜

Tanja

Een gezond bedrijf als Hartewens

Ik heb me bij de academie aangesloten omdat ik vastliep in een gewone baan en graag mijn harte- en zielen wensen om wilde zetten naar een gezond bedrijf.

Ik werk nu al een aantal jaren met Iris en kan haar van harte aanbevelen wanneer je voelt dat je je bedrijf anders wil gaan inrichten.

Wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan opzetten of wil gaan uitbreiden vanuit je hart en je ziel. Iris helpt je groeien op aards-, persoonlijk-, werk- en spiritueel niveau. Ze weet me steeds opnieuw te inspireren.

Eva

Missie voor een liefdevolle wereld

Ik ben het afgelopen half jaar enorm gegroeid en Licht Krachtiger geworden. Dat had ik vooraf niet durven dromen. Mijn intenties zijn tot zijn recht gekomen.

​Hier stromen tranen van dankbaarheid en geluk dat IK dit mag doen. Mijn Ziel wordt daar ontzettend blij van.

Ik heb mijn missie gevonden en draag heel graag bij ​aan een mooie, lichte en liefdevolle wereld. Enorm gelukkig en dankbaar. Verder heb ik er geen woorden voor.” 🙏💞💖✨💫

Marjorie

Verlang jij ook naar een bloeiend bezield bedrijf?

4daagse mini-training (gratis)

Verlang jij ernaar om een stralend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen, wat helemaal klopt met de bijzondere tijd waarin we leven? Een bezield bedrijf, waarmee jij je op je spirituele taak richt én ook een mooie omzet maakt.

Maar is het neerzetten van een goedlopend bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had? Meld je dan aan voor de gratis live online mini-training.

Speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers

Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en ook dit keer wordt het weer prachtig krachtig. Deze gratis online vierdaagse leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf tot bloei te brengen. Een spiritueel bedrijf, waarmee jij je volledig op je spirituele missie richt én ook de omzet maakt die je waard bent.

Als je je hierboven aanmeldt, doe je mee met de volgende gratis online vierdaagse. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

Wil je nog wat meer informatie? Klik op onderstaande knop