Spirituele Transformatie Academie

voor vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf

Jouw missie is onze focus 

De Spirituele Transformatie Academie biedt opleidingen, trainingen en diepgaande spirituele transformatie voor vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf. Voor wie de tijd rijp is, om zich haar Lichtkracht en zielsmissie te her-inneren en deze in haar bedrijf te integreren. Zodat jij als ondernemende Lichtwerker de impact en omzet gaat maken die je waard bent. En daarmee met jouw bedrijf bijdraagt aan de manifestatie van een nieuwe vijfdimensionale Aarde.

Jouw Licht draagt Lichtcodes

De aarde en de mensheid transformeren naar een nieuwe, Gouden tijd waarin wij als mensen weer vanuit Liefde en een gevoel van Eenheid kunnen leven. Het Licht van iedere Lichtwerker is hiervoor essentieel. Want het Licht van een Lichtwerker draagt unieke Lichtcodes in zich, waarmee de uitdagingen tijdens de overgangsfase naar een Gouden tijdperk worden getransformeerd.

Jouw bedrijf  heeft je zielsmissie nodig

Deze spirituele transformatie zorgt ervoor dat de Gouden Tijd ook werkelijk vorm kan krijgen. Samen vormen we een Net van Licht en manifesteren we een Nieuwe Aarde.

Daarbij zal bij de meeste Lichtwerkers hun bedrijf pas echt gaan stromen als zij het werk doen wat bij hun zielsmissie past. Want jouw ziel blijft je aanmoedigen om te blijven zoeken, tot je jouw werkelijke taak en bestemming gevonden hebt én ook praktisch vorm geeft.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie