fbpx

Samen helen we een oude angst voor zichtbaarheid

Samenzijn met een groep van vrouwen die je écht zien en onvoorwaardelijk steunen. Het doet ons als bewuste vrouwelijke ondernemer zo goed! En niet alleen jou en mij persoonlijk, maar ook voor je bedrijf.

Want het samenzijn met andere prachtige ‘heart based’ vrouwen zorgt ervoor dat je in je eigen Lichtkracht verankerd wordt. En diepe oude angsten rondom verbondenheid en zichtbaarheid heelt.

Als je niet voluit je waarde kunt laten zien

Angsten die er nu misschien voor zorgen dat je niet voluit kunt laten zien hoe prachtig jij werkelijk bent. En hoe uitzonderlijk krachtig en zelfs magisch jouw werk is. Angsten die eindelijk kunnen helen, door met de juiste groep te zijn.

Waardoor je niet langer je zichtbaarheid (eindeloos) uitstelt. Of urenlang aan een post blijft knutselen, waarna je nog steeds niet echt tevreden bent (en hem toch maar niet plaatst).

Zichtbaar zijn – niet jezelf door onzekerheid héén duwen

En voor je nu oordeelt over je eigen neiging om zichtbaarheid uit testellen (of wat het ook maar is, waar jij tegenaan loopt). Of jezelf voorneemt om jezelf voortaan wat meer te pushen en door de angst of twijfel heen te duwen.

Wacht even en lees rustig verder … want er is een zachtere weg! Door oude onbewuste angsten te helen en op deze manier ruimte te maken voor nieuwe inspiratie en liefdevolle vastberadenheid.

Heling. Natuurlijk allereerst door je eigen innerlijk werk te doen. En! Door te helen in zusterschap. Een bijzonder samenzijn dat een bijna magisch effect op je zichtbaarheid en gevoel van eigenwaarde heeft.

Je cellen herinneren zich een tijdperk van angst

Hoe kan het, dat het samenzijn met andere prachtige vrouwen zoveel impact heeft op de heling van oude onbewuste angsten? Zoveel toestemming geeft, om weer te stralen?

Voor het antwoord gaan we een paar eeuwen terug. Want onbewust dragen veel vrouwen een hartverscheurend pijnlijke herinnering in hun cellen en energiesysteem vanuit de tijd dat het leven voor sensitieve vrouwen niet veilig was. Met een oude angst die ook in dit leven onbedoeld een grote domper op hun bedrijf zet.

Je kon niemand echt vertrouwen

Misschien wel één van de grootste pijnen uit die (Middel-Eeuwse) tijd is het gevoel dat je zelfs de vrouwen in je omgeving niet meer helemaal kon vertrouwen. Waardoor je je levenslang nooit werkelijk vrij hebt gevoeld.

De angst voor de Goddelijk vrouwelijke energie was in die tijd zo groot, dat werkelijk alles uit de kast werd getrokken om vrouwen klein te maken.

oude angst voor zichtbaarheid

Met name de Lichte, sensitieve vrouwen werden door de machthebbers als een bedreiging gezien. Want wij zijn degenen die kiezen voor Liefde, in opstand komen tegen misbruik van aanzien en macht en de zogenaamd zwakkeren helpen om hun kracht en gezondheid terug te vinden.

Het geringste kon al reden voor terechtstelling zijn

De kleinste reden was in die tijd al genoeg om je op de meest gruwelijke manier ter dood te veroordelen. Zelfs het opkomen voor een zwakkere (zoals een kind of dier) of een zichtbare interesse in kruiden of genezing, kon al reden zijn om je op te pakken voor een huiveringwekkend verhoor.

Voel je nog in je cellen, hoe afschuwelijk spannend het in die tijd was om heel natuurlijk je Liefdevolle zelf te zijn? En de verbijstering dat niemand in je gezin meer veilig was, zodra jijzelf als bedreiging werd gezien? Iedereen van wie je hield werd onder een vergrootglas gelegd: je ouders, echtgenoot en kinderen. Zelfs de vriendinnen die je af en toe sprak.

Vrouwen stonden onder grote druk

De kans is groot dat je cellen onbewust weten dat het waar is: jij en ik stonden als Lichte sensitieve vrouw onder grote druk. Want alles wat je zei en deed, kon tegen je gebruikt worden. Met vaak afgrijselijke gevolgen.

Die druk maakte dat je vrijwel continu bang was. Je vreesde voor je eigen veiligheid én voor de geborgenheid van iedereen die je dierbaar was.

Brandstapelangst

Letterlijk iedereen die je lief was kon gestraft worden, als jij zichtbaar anders was. Letterlijk iedereen kon samen met jou op de brandstapel gezet worden, als jij je Lichte zelf was. En letterlijk iedereen kon gedood worden, als jij de verkeerde vrouw in vertrouwen genomen had.

oude angst voor zichtbaarheid

Want ook al is het bijna niet meer voor te stellen, ook vrouwen verraadden elkaar. Soms liefdevol onbewust, door heel naïef de helende talenten van een zuster te benoemen. Of pijnlijk bewust, uit een gevoel van giftige jaloezie of radeloze zelfbescherming.

Helen van de zusterwond

De pijn van het verraad van vrouwen onderling wordt ook wel de ‘zusterwond’ genoemd. Het ontzagwekkende lijden wat we onszelf en elkaar hebben aangedaan.

En voor mij is deze zusterwond niet alleen de pijn van het verraad door andere vrouwen. Maar houdt het ook in dat je hart gebroken is op alle momenten dat je andere vrouwen niet kon helpen. De bijna ondraaglijke pijn van machteloosheid, wanneer je één van je prachtige zusters gemarteld en gedood zag worden. En niet in opstand kwam, uit angst voor de veiligheid van je eigen gezin.

De oude angst voor zichtbaarheid belemmert je zielsmissie

In deze tijd (de overgang naar een Nieuw spiritueel tijdperk) worden alle oude angsten in het Licht gezet. En tijdens de dagen waarop ik met vrouwen aan hun bedrijf werk komt dan ook steeds vaker de oude brandstapelangst naar voren.

Want juist in je bedrijf kom je die angst tegen, als je aan je zichtbaarheid werkt. Zodra je het verlangen voelt om jouw zielsmissie met de wereld te delen, waarschuwt een oud stemmetje: “Weet je wel zeker, dat het dit keer veilig is?”.

Je energiesysteem moet eraan wennen dat het veilig is

Natuurlijk heeft dat stemmetje gelijk! Want je hoofd kan het er wel mee eens zijn dat het in dit tijdperk weer veilig is. Maar je cellen en hele energiesysteem hebben er eeuwenlang voor gezorgd dat je hier op Aarde overleefd hebt. En ze willen het niet zomaar geloven, maar echt zelf voelen.

oude angst voor zichtbaarheid

Je energiesysteem heeft het nodig om van binnenuit die veiligheid weer te ervaren. Dan durft ze te ontspannen en opnieuw te vertrouwen dat het in dit leven wél kan: je authentieke unieke Lichte zelf zijn.

Oude angst voor zichtbaarheid kan helen

Het bijzondere is dat een community van Soul Sisters je helpt om de oude angst te helen. Met name wanneer het dan ook nog een community is van vrouwen die elkaar uit andere tijden (her)kennen. Bijvoorbeeld vanuit de oud-Egyptische tijd, of de tijd van het Gouden Atlantis. Tijdperken waarin we als mens gewoon Licht konden zijn.

En hoe magisch! Hierdoor kan de oude angst voor zichtbaarheid die tijdens trainingsdagen naar boven komt, ook tijdens diezelfde dagen worden geheeld. Vanuit liefdevolle verbinding en delen in een groep vrouwen die allemaal eenzelfde verlangen hebben: met hun Licht de wereld te helpen verlichten. Ieder op haar eigen unieke wijze.

Omdat een pijn die in verbinding met andere vrouwen ontstaan is, ook alleen in oprechte verbinding met vrouwen kan helen.​

Kwetsbaarheid wordt Licht-Kracht

Hierdoor wordt een gevoel van kwetsbaarheid op het moment dat je meer of authentieker zichtbaar bent liefdevol getransformeerd. En komt er vrijheid. Eindelijk (eindelijk!) ben je weer vrij om vanuit Liefde te laten zien waar je met je bedrijf voor staat. Authentiek, zacht-krachtig en Licht. 

Dat dit in deze tijd weer mogelijk is, is een enorm geschenk. Daar word ik iedere online meeting en live dag met de Soul Sisters van de jaartraining aan herinnerd. Wat zijn we ongelooflijk gezegend dat we elkaar in deze tijd mogen helpen helen, groeien en transformeren. Door samen te zijn. En ons verlangen naar het verspreiden van ons Licht te delen!

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Herken jij een oude angst voor zichtbaarheid in je cellen, misschien wel de brandstapelangst? Niet continu, maar diep in je hart weet je dat je nog niet helemaal vrij bent. En je voelt dat het tijd is om te transformeren, zodat je meer voor je prachtige waarde kunt gaan staan. 

Omdat je voelt dat je zoveel mensen met jouw missie zou kunnen helpen helen, groeien en transformeren. Je wilt vrij zijn om jouw Licht met de wereld te delen!

Dan heb ik ook voor jou een krachtige vierdaagse klaar staan, waarin we zowel praktisch als energetisch met je bedrijf aan de slag gaan! Je meldt je aan via de knop hier onder

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Samen helen we een oude angst voor zichtbaarheid