fbpx

Je bedrijf vraagt een Nieuwe verbinding met de Aarde

Goed geaard zijn is belangrijk voor de opbouw van je bedrijf, dat heb je vast eerder gehoord. Want als je zelf niet stevig staat, is het heel erg lastig om je bedrijf krachtig neer te zetten.

Je stroomt over van de ideeën, maar kan niet of nauwelijks kiezen in welke volgorde je ze zult doen (en doet dan maar zoveel mogelijk tegelijk). Waardoor je wel heel druk bezig bent, maar nog steeds geen klanten aantrekt.

Maar wist je dat wij als bewuste vrouwelijke ondernemer niet ‘zomaar’ een Aarde verbinding nodig hebben om een goedlopend bedrijf op te bouwen, maar een Nieuwe Aarde verbinding?

Een Nieuwe Aarde verbinding

 Het eerste deel van mijn leven heb ik nauwelijks een echte connectie met de Aarde gevoeld heb. Ik hield wel van buiten zijn en op de boerderij van mijn Pake en Beppe voelde ik me als kind nog het meest op mijn gemak. Maar echt verbonden met de Aarde? Dat niet. Ik kon nergens echt landen en voelde me eerder ‘te gast’ in deze maatschappij.

Tijdens mijn spirituele zoektocht hoorde ik dan ook regelmatig, dat ik ‘zweverig’ was. Mensen vonden me niet geaard, hoe ik ook mijn best deed om te gronden. Eerlijk gezegd wist ik ook niet zo goed, hoe ik beter kon aarden.

De energetische oefeningen die ik kreeg werkten niet echt. Het lukte me gewoon niet om wortels te laten groeien, of energetische buizen te maken die voor een sterkere gronding zouden moeten zorgen.

De Aarde onder deze koude maatschappij

Tot ik op een dag, een soort van toevallig, tijdens een meditatie me opeens krachtig met de Aarde verbonden wist. Zonder wortels en (voor mij) ingewikkeld gedoe. Maar gewoon direct en Liefdevol, met de Aarde als spiritueel wezen.

Ze voelde krachtig en zacht tegelijk. Ze sprak met me, zoals ik ook met mijn spirituele Gidsen communiceer. In een combinatie van denken, voelen, weten en zien. Met een telepathisch zintuig waar ik nog geen woord voor gevonden heb.

Een onverwacht gevoel van Thuiskomen

Het was een ontroerende ervaring, die alles voor me veranderde. En een totaal onverwacht gevoel van Thuiskomen.

Want de Aarde, ze communiceert met mij. Ze laat me voelen dat ik niet als vreemdeling verdwaald ben, maar als mens op Aarde hoor. En ik voelde het niet één keer, maar steeds opnieuw maakte ik die verbinding met haar. Precies zoals het bij mij als sensitieve ziel past.

En ik ontdekte in die verbinding zóveel meer dan ik ooit had verwacht! Het belangrijkste is, dat ik de Aarde al heel lang ken. Al levens en levens, heb ik met haar geleefd. En ben ik hier als mens geweest, in zoveel verschillende vormen.

Het verbaasde me: ik voel Liefde voor de Aarde

Ik voel een overweldigende Liefde, als ik me met haar verbind. Liefde voor de Aarde. Liefde voor mij als mens. En Liefde voor al mijn verschillende levens op Aarde.

En de absolute afkeer die ik van mijn leven hier had, veranderde met die Liefde in een groots gevoel van ontzag. En bewondering, voor alles wat ik op Aarde beleefd heb en nog steeds doorleef.

Het verbaasde me eerst, want eerlijk gezegd vond ik het leven op Aarde vooral ingewikkeld, toen ik jonger was. Het leven in een lichaam met zoveel emoties en gevoelens van angst en onveiligheid zorgde eigenlijk de hele dag door voor stress. En mijn hoogsensitieve voelsprieten waren continu alert, bereid om uit angst of wanhoop te vluchten of bevriezen.

De Liefde maakte alle verschil

Maar zodra ik me bewust werd van het Liefdevolle wezen van de Aarde, draaide alles om. En wat ik echt nooit had verwacht ontstond spontaan en heel natuurlijk: ik voelde opeens dat ik houd van het leven op Aarde. Vooral de oceaan laat mijn hart een sprongetje maken. En kristallen, oneindige glinstering van kristallen.

De Aarde, ik houd van wie ze werkelijk is. Haar grootse draagkracht en weergaloze schoonheid ontroert me. Haar Liefde en Licht.

Haar schoonheid en kracht ontroert me

Want haar schoonheid en kracht? Als ik vanuit Liefde naar haar kijk, is het Hemels. Eigenlijk precies zo Hemels als ik in mijn hart wel wist, maar niet kon geloven.

Nieuwe Aarde verbinding

En zeker, ik heb ook diep pijnlijke, ondraaglijk rauwe levens als mens geleefd. Mijn hart en lijf zijn gruwelijk vertrapt en verscheurd. En ook ik heb diep in het stof gelegen, mijn trots en eer zijn dieper dan diep gekrenkt. Ik heb gehuild en geschreeuwd, tot ik dacht dat ik nooit meer op zou kunnen staan. En de Aarde? Waar was zij, toen ik zo leed?

De draagkracht van de Aarde

Die vraag heb ik mezelf vaak gesteld. Hoe kon de Aarde zo de Aarde zijn, terwijl de mensheid lijdt? Elkaar en al het ander leven zo hartverscheurend vernietigen en pijnigen.

En het antwoord ligt eigenlijk zo voor de hand, dat ik er eerst volledig overheen keek. De Aarde? Zij droeg mij. En jou. Ook als ik me niet gedragen wist.

Want de draagkracht van de Aarde, die is ontzagwekkend. Stel je maar eens voor, hoeveel leed er is geleden tijdens de afgelopen eeuwen. Hoeveel mensen, dieren, bomen en planten er zijn gekrenkt. Verscheurd en met voeten getreden. Onmenselijk. Ondraaglijk. En de Aarde, zij draagt het. Omdat ze, net als jij en ik, een Goddelijke missie heeft.

De Aarde is meer dan een brok gesteente

Wat ik voelde, toen ik leerde om me echt met haar te verbinden, is dat zij (ook weer net als jij een ik) een ziel is. Niet zomaar een brok gesteente, doelloos zwervend door het universum.

Maar een spiritueel wezen met een prachtig krachtig lichaam. Geen lichaam zoals jij en ik. Eerder een enorm lichaam. Zo groot dat er mensen, dieren en planten op haar lichaam kunnen wonen. En zij, zij is dienstbaar aan al die mensen, dieren, bomen en planten. Een prachtige ziel die onze zielen de mogelijkheid geeft om een ervaring als mens op te doen. De ervaring als mens, eeuw in, eeuw uit.

De Aarde heeft een spirituele taak

De bezielde Aarde heeft een bijzondere taak en missie. Groter en Grootser, dan wij ons als mens voor kunnen stellen. Ook al kunnen we ons wel met haar en haar spirituele taak verbinden.

En ze heeft jou uitgenodigd om de transformatie naar een Nieuwe tijd samen met haar te doen. Vanuit een weten dat jij het in je hebt om hier een Licht-krachtig verschil te maken. Zoals niemand anders dat kan.  

Nieuwe Aarde verbinding

Bijzonder, als je dat echt tot je door laat dringen. En ik weet zeker: als je dat ook eenmaal gevoeld hebt, verandert ook alles in jouw leven en bedrijf.

Jij bent welkom en mag je laten dragen

Neem maar even een moment. Gewoon nu, terwijl je aan het lezen bent. En doe eventjes kort je ogen dicht. Voel, hoe je hier zit op je stoel. Jouw stoel, die jou draagt …. en zelf weer gedragen wordt door de Aarde. Hoe voelt het, om je nu eventjes heel bewust, te láten dragen door de Aarde? Wat doet dat met je? En met je lichaam?

Misschien voel je, dat er wat meer rust in je komt, wanneer jij je er bewust van wordt dat jij je mag láten dragen.

Jij bent hier met een reden

Voel dan nog een laagje dieper. De Aarde wil je welkom heten. En ze laat je weten dat je hier met een reden bent. Je bent hier niet toevallig, maar op uitnodiging van haar. Omdat jij met al dat prachtige Licht in jou, een Licht-krachtig verschil maakt.

Sterker nog, dat unieke Licht van jóu is nodig nu we naar een Nieuw tijdperk transformeren. Want iedere Lichtkracht is anders en uniek. En er zijn mensen die specifiek jouw Lichtkracht nodig hebben, om pijn en zwaarte te kunnen transformeren.

Niets in je bedrijf zal nog hetzelfde zijn

Voel je het (met deze Nieuwe Aarde verbinding) dat de Aarde en de mensheid jóuw Licht nodig heeft? En hoe ongelooflijk goed dat voelt?

Dan zal niets in je bedrijf ooit nog hetzelfde zijn. Omdat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen: “Wat doe ik er nog toe, tussen alle andere coaches, healers en therapeutes.”

Omdat je wéét dat er mensen zijn die jouw Licht nodig hebben. Iedere dag opnieuw.

 

P.S. Voel je dat het resoneert, en wil je dolgraag die Nieuwe verbinding met de Aarde krachtiger maken?

Meld je aan voor de Gratis mini-training waarin je leert hoe je jouw bedrijf op een spirituele manier tot bloei brengt. Zoals dit hoort bij een Nieuwe tijd. Tijdens deze training ontvang je onder andere een krachtige Lichtmeditatie waarin je verbinding met de Lichte Aarde maakt.

 

 


 

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Je bedrijf vraagt een Nieuwe verbinding met de Aarde