fbpx

Marketing op jouw spirituele voorwaarden

Wat betekent marketing voor jou?

Is het iets wat je ‘moet’ doen om aan nieuwe klanten te komen? (Maar het allerliefste zou je het door iemand anders laten doen óf zelfs helemaal zonder marketing werken). 

Of word je er blij van, omdat je voelt dat je hiermee jouw prachtige werk en visie met de wereld deelt?

Marketing heeft een reputatie gekregen 

Het is een belangrijke vraag, omdat marketing een essentieel deel van je bedrijf is. Tenminste, dat zou het moeten zijn wanneer je serieus met je bedrijf wilt groeien.

En! Voor veel sensitieve vrouwen die bewust in het leven staan heeft marketing een reputatie gekregen. Een betekenis met bijsmaak, waar wij als Licht en sensitief mens niet altijd achter staan.

De marketing van mensen overhalen, ‘foute’ verkoop technieken en geld verdienen ten koste van een ander. Marketing waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt. 

De collectieve betekenis van marketing

Deze (driedimensionale) collectieve reputatie van marketing heeft jou en mij beïnvloed, omdat we in deze maatschappij zijn opgegroeid.

Een maatschappij waarin we de meest bizarre reclames op T.V en billboards zien. Alles om mensen over te halen iets te kopen wat tijdelijk geluk en korte voldoening geeft. 

Liefdevolle marketing wordt hierdoor ingewikkeld

Wanneer je dit beeld van marketing onbewust in je mee draagt, wordt oprechte en Liefdevolle marketing in je bedrijf gewoonweg ingewikkeld. 

MRKETING SPIRITUELE VOORWAARDEN

Want bij alles wat je doet en schrijft is er een onbewuste angst dat je marketing onoprecht is (“Het gaat alleen maar om het geld”). Of iets wat je ten koste van de ander doet. (“Je komt iets halen bij iemand die toch al weinig heeft”)

Waardoor je de echte en spirituele mogelijkheden van marketing voor je bedrijf nauwelijks kunt zien.

De oplossing past helemaal bij jouw essentie

De oplossing is gelukkig niet heel ingewikkeld. Omdat het helemaal past bij wie jij in je essentie bent: een Liefdevol wezen met een prachtig en groot hart. 

Een prachtige vrouw die niets liever wil dan vanuit haar hart en ziel bijdragen aan een Nieuwe, Lichtere maner van samenleven. 

Is het dan niet logisch dat óók je marketing Liefdevol en Licht moet zijn?

De spirituele betekenis van marketing

De spirituele betekenis gaat je helpen om op een Nieuwe manier betekenis aan marketing te geven. Jouw eigen betekenis.

Want dat is toch waar spiritualiteit over gaat? Jouw reis naar een diepere verbondenheid met alles wat met Spirit of de ziel te maken heeft. Jij, die een diepere betekenis vindt in alle onderdelen van je leven.

Dit betekent marketing voor mij

Voor mij is spirituele marketing een prachtige manier om mijn talenten en Liefde met de wereld te delen. Vanuit mijn hart en ziel tot het hart en de ziel van de ander.

En alles wat ik over marketing en strategie geleerd heb, pas ik niet zómaar toe. Want het zijn prachtige strategieën, waarmee ik het mezelf zoveel Lichter maak. 

Dragen voor de ander

Kennis van andere ondernemers die al een heel pad gegaan zijn. Mensen die ontdekkingen hebben gedaan: wat werkt in marketing wel en wat werkt niet (of minder goed). Ik geniet er enorm van, om van hen te leren. Er is zoveel moois wat ik never-nooit zelf had bedacht!

Alles wat ik leer laat ik een tijdje weken

Maar ik pas het niet klakkeloos toe, ook al heb ik dat in het begin van mijn onderneming soms wel gedaan. Nu laat ik het eerst een tijdje weken, in de prachtige bedding van mijn hart. 

Ik bekijk het van verschillende kanten, tot ik voel: “Ja, op deze manier kan ik het ook in mijn bedrijf gebruiken. Liefdevol, vanuit een spirituele zachte kracht.”

Marketing op jouw eigen spirituele voorwaarden

Zo mag ook jij opnieuw in je marketing gaan staan. Ontdekken welke marketingstrategie voor jou goed en kloppend voelt. Liefdevol, met hart en ziel.

En, als ik je op het gebied van marketing iets kan aanraden is het dit: stel je ervoor open om te leren van andere mensen die al een pad vóór jou zijn gegaan. 

Zoals je ook geleerd hebt om nieuwe technieken op het gebied van coaching of healing te omarmen en toe te passen op de manier die bij jou past.

De rijkdom van marketingtechnieken ligt voor je open

Je hoeft het niet zomaar aan te nemen. Of te slikken, als zoete koek.

Maar ik weet zeker, dat het je ongekend veel gaat geven wanneer je de rijkdom van marketingkennis toelaat. Mits  je met jezelf afspreekt dat jij degene bent die bepaalt vanuit welke energie jij in je bedrijfsmarketing staat.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

P.S In de gratis 4-daagse business training ga ik dieper in op ‘Liefdevolle marketing: met hart en ziel’

Zet je bedrijf in het Licht

Voor bewuste vrouwelijke ondernemers: coaches, therapeutes, healers of Lichtwerkers. 

Vier magische dagen werken we samen aan jouw bedrijf. Op een unieke manier, door spirituele flow en praktische zakelijkheid te combineren.

Wil jij erbij zijn? Meld je hier gratis aan

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Marketing op jouw spirituele voorwaarden