fbpx

Maak je zichtbaarheid licht

Toen ik met mijn bedrijf startte voelde het alsof ik mezelf in twee delen moest splitsen om mijn bedrijf op te kunnen bouwen.

Want mijn Lichtwerk met klanten, dat stroomde vanaf het allereerste begin. En ik voelde direct: dit is waarvoor ik gemaakt ben. Hierin kan ik helemaal zijn wie ik werkelijk ben. Mijn hart zingt en het is meer dan magisch wanneer ik doe waarvoor ik op Aarde ben: mensen helpen verbinden met de Lichtkracht en potentie van hun ziel. Zodat ze weer vanuit die Lichtkracht kunnen leven, werken en ondernemen.

Maar om de juiste klanten te vinden? Met zichtbaarheid en marketing? Dat was juist een enorm gevecht. Omdat ik geen idee had hoe ik daarin vrijuit en authentiek mezelf kon zijn. Terwijl ik ook wist dat ‘fake’ marketing voor mij geen enkele zin heeft.

Mijn ego vond niks (en letterlijk noppes, nada!) goed genoeg

Wat mijn marketing misschien nog wel het meest uitdagend maakte: iedere keer dat ik zichtbaar wilde zijn (gewoon zoals ik Ben), kwam er een pijnlijk en angstaanjagend stemmetje naar voren.

“Dat is niet interessant genoeg. Als je niets zinnigs te zeggen hebt, kun je misschien beter ook niets zeggen.” Of “Zo is het veel te saai. Je bent gewoon te rustig, dat zoeken mensen niet.” En als dodelijke afsluiter: “Er is al zoveel over dit onderwerp gedeeld, echt op een veel leukere manier dan jij dat kan.”

Hierdoor deed ik uren en uren over de kleinste post en was zelfs dan nog niet helemaal tevreden.

Mijn zelfvertrouwen smolt tijdens de marketingacties

Het leek wel alsof alles wat ik in mijn marketing naar buiten bracht door een strenge innerlijke scanner ging. Terwijl ik in mijn Lichtwerk gewoonweg de energie kon laten stromen. Zelfs als ik daarbij beelden kreeg die ietwat raar of vergezocht leken. Omdat ik al snel ontdekte dat zelfs het meest vreemde beeld voor mijn klanten een heel duidelijke betekenis had.

zichtbaarheid licht

Het zelfvertrouwen wat ik tijdens mijn Lichtwerk had, leek spontaan te smelten op het moment dat ik een social media post of blog schreef. Terwijl ik al ontdekt had dat dit niet aan het schrijven zelf lag. Want heel vaak kwamen er spontaan gedichten in me op, of kleine magische verhaaltjes. Waarbij ik intens kon genieten van het spelen met woorden en klank.

Zichtbaarheid was een struggle. Tot …

Heel lang leek het er een beetje bij te horen: de struggle wanneer ik met marketing bezig was. Een innerlijke strijd waardoor mijn zichtbaarheid jarenlang echt veel minder krachtig was dan ik wilde.

En ook dat leek er een beetje bij te gaan horen. Tot …

Tot ik op een dag een vraag in me op voelde komen: hoe zou het zijn als ik de stroom van Licht niet alleen tijdens mijn Lichtwerk of tijdens een Lichtmeditatie voel, maar ook als ik werk aan zakelijke dingen zoals marketing?

Zichtbaarheid vanuit het Licht

En zodra ik die vraag voelde, kwam er ook direct ruimte rond mijn hart. Alsof ik mezelf opeens toestemming gaf om alle onderdelen van mijn bedrijf lichter te maken. En zelfs alle zakelijkheid vanuit het Licht te zien.

zichtbaarheid licht

De zin die daarbij in me opkwam was de volgende: “Mijn zichtbaarheid staat in dienst van mijn missie van Licht.” Een zin die ik in mezelf herhaalde, iedere keer dat ik ging zitten voor een blog of post.

Het was een zin waardoor de harde innerlijke kritiek steeds zachter werd. En het leek steeds minder vaak belangrijk wat anderen van mijn schrijven vonden. Het ging erom dat ik mijn klanten wilde helpen met de woorden die ik schreef!

Herken je de innerlijke strijd rondom zichtbaarheid?

Het is een zin die voor mij heeft gewerkt als transfirmatie. Vandaar dat ik hem graag met je deel. Zodat ook jij een krachtiger verbinding met Liefde en Licht voelt, als je aan je zichtbaarheid en marketing werkt.

Stel je eens voor! Het schrijven van een blog, posten op social media, het schrijven van je website, het maken van een E-Book. Iedere actie die je voor je zichtbaarheid doet is gevuld met Liefde en Licht. Waardoor je met zelfvertrouwen en plezier een zakelijk stuk schrijft. Op de authentieke manier die bij jou als spiritueel mens past.

“Mijn zichtbaarheid staat in dienst van mijn Licht”

En voel: wat doet dit met jou, als jij deze transfirmatie in je hart ontvangt?

P.S Een transfirmatie is een affirmatie die je een aantal keren zachtjes voor jezelf herhaalt om deze tot in je cellen en bewustzijn door te laten dringen.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel je dat het ook voor jou tijd is om (vanuit Liefde en Licht) meer van de juiste klanten aan te trekken? Op de authentieke en spirituele manier die jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt?

Meld je aan voor een gratis Masterclass of mini-training. Hier laat ik je zien wat jij als Lichtwerker nodig hebt om op een spirituele en Lichte manier een bloeiend bezield bedrijf op te bouwen. Een bedrijf waarmee je vanuit je Lichtkracht de klanten aantrekt die bij je spirituele missie horen én ook de omzet maakt die jij als Lichtwerker waard bent

Gratis Masterclasses en mini-training

voor vrouwelijke Lichtwerkers

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Maak je zichtbaarheid licht