fbpx

Lieve Lichtwerker

“Ik houd zo van óns!”.

Ik voel de gedachte spontaan in me opkomen, als ik me afstem op de vrouwen met wie ik werk en voor wie ik schrijf. Prachtige vrouwelijke Lichtwerkers die in hun Lichtkracht niet de minste zijn.

Onze Grootse stralendheid en Voorzichtige twijfel

Ik voel een diepe Liefde voor hun schoonheid. De stralendheid van hun ziel, het magische Licht wat alle vrouwen (vrouwen zoals jij) in zich dragen is ongekend bijzonder.

Ook houd ik met een intense compassie van de twijfel aan hun eigen-waarde die veel vrouwen als ‘gewoon’ zijn gaan zien. Een grootse bescheidenheid die iets te ver is doorgeslagen naar een knagend gevoel van onzekerheid.

Vrouwelijke Lichtwerkers met een diepe twijfel aan hun waarde

Ja echt, ondanks hun vaak buitenaardse schoonheid, zijn vrouwen zoals jij en ik ergens tijdens de reis van hun ziel gaan twijfelen aan zichzelf. Twijfel aan hun waarde. Twijfel of ze er wel echt mogen zijn, vanuit hun zachte kracht. En twijfel of de wereld wel op hun Licht zit te wachten.

Een twijfel die zó logisch is, wanneer we ons realiseren hoeveel pijn en afwijzing veel Lichte zielen de afgelopen eeuwen hebben doorstaan.

Een brief aan het Lichte, zacht-krachtige in Jou

En een twijfel die we nu echt af mogen leggen. Omdat het tijd is om zielsgelukkig te zijn. En vanuit dit gevoel van geluk de wereld om ons heen te helpen ver-lichten.

Lieve Lichtwerker

Daarom heb ik een korte brief voor je. Van mijn ziel en team van Licht aan Jou als Lichtwerker. Jij prachtige Lichte ziel die haar Licht en Liefde op Aarde komt delen. Een afstemming die je met aandacht mag lezen, om het zo tot in je hart en cellen in te laten dalen.

(Ga maar even rustig iets achterover zitten en nodig je lichaam uit om zich te ontspannen. Voel je dat je gedragen wordt, door je stoel en de liefdevolle Aarde?)

Lieve Lichtwerker

Het is tijd om je te her-inneren dat jij een Lichte, oude en ervaren ziel bent. Een prachtige ziel, die met een bijzondere zielsmissie naar de Aarde gekomen is.

Jij bent op Aarde geboren om met jouw Licht de Aarde en de mensheid te helpen ver-Lichten. Niet omdat je ‘beter’ bent dan ieder ander. Wel omdat jouw ziel de talenten, codes en Wijsheid in zich heeft om die Liefdevolle rol te vervullen.

Want het Licht wat jij voor deze verlichting komt brengen, is niet ‘zomaar’ Licht. Het is een speciale Lichte energie zoals alleen jouw ziel die in zich draagt. Energie met een unieke spirituele taak.

Jij komt iets bijzonders brengen

Het bijzondere wat jij op Aarde komt brengen, is als eerste wie je Bent. Jij als Lichtwezens, met de unieke Lichtcodes van je ziel.

Want ook al zijn we allemaal vanuit dezelfde prachtige eeuwige Bron van Liefde en Licht ontstaan. Vanaf het allereerste begin kreeg jouw ziel een eigen unieke code mee. Een uniek geschenk in jouw hart, wat jij aan het leven mag geven!

Het unieke cadeau wat jij ook in dit leven op Aarde komt geven, is dus het Geschenk wat al eonen en eonen lang in je ziel en zielsmissie ligt opgeslagen. Voel je, hoe speciaal dit is? Het is aan jou gegeven, vanuit de Goddelijke Bron.

Jij draagt een uniek Licht én unieke ervaringen

Behalve dit prachtige unieke Licht draag je ook nog eens jouw unieke individuele ervaringen met je mee. Hoe kan het anders? Want vanaf het moment dat jij als ziel ontstond, ben je op een prachtige Goddelijke reis gegaan. Jij als vreugdevolle ziel reisde van universum naar universum, van planeet naar energetisch veld.

Vrede

Iedere ervaring die je opdeed was uniek, net een beetje anders dan alles wat een andere Goddelijke ziel heeft meegemaakt. En ook de manier waarop jij een ervaring beleeft (jouw visie) is Goddelijk uniek.

Het is de bedoeling dat we uniek zijn

Je mag even voelen hoe magisch het is, dat jij als individuele ziel zoveel uitzonderlijke ervaringen hebt opgedaan. Hoe speciaal het is dat het Goddelijke via jouw ogen het leven op een unieke manier beleefd heeft.

Want de kans is groot dat jij een intens verlangen voelt, naar een gevoel van Eenheid. Je bent dood- en doodmoe van het gevoel van afgescheidenheid. En wilt niets liever dan voelen dat je niet afgescheiden bent, maar voor eeuwig in Liefde verbonden.

Jouw verlangen naar Eenheid brengt je Thuis

En dit verlangen naar Eenheid is Goddelijk en buitengewoon krachtig. Het brengt je uiteindelijk terug naar waar je hoort: het leidt je naar jouw echte en spirituele Thuis.

Maar daarnaast vraagt het leven van jou het lef om mateloos uniek te zijn. De Goddelijke moed om weer op te gaan vallen en uit te stralen wat jij als Lichtwerker de wereld komt geven.

Want het Goddelijk geschenk wat jij bij jouw ontstaan als ziel hebt ontvangen is niet zomaar een geschenk. Het is in deze tijd ook een Sleutel, voor de Aarde en het hele collectieve menselijk veld.

Jouw Lichtcodes bevatten een Sleutel

De codes in jouw Licht kunnen werkelijk iets openen in de ander. In een ander mens, dier of zelfs in de Aarde. Het is dus een sleutel die je niet moet onderschatten. Het leven rekent op jou en je Licht. De Aarde en haar Netwerk van Licht hebben je nodig!

Lieve Lichtwerker

De Aarde en de mensheid, ze rekenen op jouw Licht. Omdat je dit voor je geboorte zo hebt afgesproken.

Niet als zware verantwoordelijkheid, die nu op je schouders moet drukken. Maar als Vreugdevolle taak. Omdat jij (als ziel) wist, dat jouw prachtige Lichtcodes en unieke ervaringen in deze belangrijke tijd op Aarde kunnen zorgen voor een krachtig verschil.

Jouw unieke Lichtcodes helpen de Aarde en de mensheid

Tijdens de overgang naar een Nieuwe tijd op Aarde zijn jouw unieke Lichtcodes en ervaringen dus werkelijk van een onmiskenbaar belang. Ze openen namelijk essentiële energetische deuren die niemand anders opent. En je ziel, weet hoe.

Jij als mens mag je stap voor stap gaan herinneren wat je ziel al weet. Want al het unieke in jou, is niet ‘zomaar’ en toevallig. Alles wat jou als Lichtwerker uniek maakt is ooit met een Goddelijke wijsheid ontworpen. Zodat jouw Lichtcodes en uitgebreide ervaringen kunnen bijdragen aan de uitzonderlijke geboorte van een Nieuwe tijd.

Hoe bijzonder is dat!

Uitnodiging: Schrijf nu een brief aan de Lichtwerker in jou

Nu je deze brief aan JOU gelezen hebt, wat zou je nu tegen dat prachtige Lichte Liefdevolle wezen in jou willen zeggen?

Neem even tijd om pen en papier te pakken en te schrijven: “Lieve Lichtwerker ….”
En bewaar je afgestemde schrijven! Zodat je dit op een ander moment (wanneer je het leven even wat lastiger vindt en deze woorden nodig hebt) terug kunt lezen.

Het zal je verrassen, hoe waardevol en Licht-krachtig jouw woorden zijn.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voel je ook (vanuit je hart en ziel) dat het tijd is om jouw Liefde en Licht met de wereld te delen? Misschien past de jaartraining Soul Based Business bij je.

In deze jaartraining leer je als vrouwelijke Lichtwerker (coach, healer, kunstenares, of therapeute) een bloeiend bezield bedrijf te manifesteren, vanuit je unieke Lichtkracht.

Meld je hier aan voor een gratis Business & Soul gesprek. Dan kijk ik met je mee of de training bij jou en je bedrijf past

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Lieve Lichtwerker