fbpx

Lieve Lichtwerker: het is tijd voor verandering

Jouw ziel roept je al een tijdje, hoor je het zachte fluisteren in je hart?

“Het is tijd voor verandering: jouw tijd. Waar je al zo lang op wacht,

het staat nu onmiskenbaar voor je. Jij bent eindelijk aan de beurt en

mag nu gaan doen wat je werkelijk op Aarde komt doen!”

Het roepen van je ziel kan klinken als een zacht en liefdevol gefluister. Of als een knagend gezeur op de achtergrond bij alles wat je doet. Een leegte of een irritant gevoel van onvrede. Dat wat je doet met je bedrijf en met je leven, het klopt gewoon niet meer.

Jij staat niet te springen om verandering

Maar, ook al voel je tot in al je cellen dat je ziel gelijk heeft. Jij als mens staat nog niet direct te springen. Want als vrouwelijke Lichtwerker ben je gewoonweg een dankbaar mens. Je bent dankbaar voor al het goede wat het leven je nu geeft. Je hebt een fijn huis, lieve vrienden en een liefdevol gezin. Waarom kun je niet gewoon tevreden zijn met alles wat je hebt? Je hebt ook andere tijden gekend. Mag dit dan eindelijk genoeg zijn?

En het irritante antwoord vanuit het diepst van je ziel staat je op heel veel dagen eigenlijk helemaal niet aan. Want iets blijft je maar het gevoel geven dat dit leven en werken níet genoeg is. Dat er meer moet zijn.

Je hart en ziel horen toch dankbaar te zijn?

Eerlijk gezegd kun jij je op sommige dagen ook niet voorstellen dat dit stemmetje vanuit je ziel komt. Want juist je hart en ziel horen toch dankbaar te zijn? Dat is tenminste wat je geleerd hebt tijdens de spirituele trainingen die je hebt gedaan. Echte Liefde is onvoorwaardelijk en dankbaar, ziet in alles het goede.

Dus is het dan je ziel die je roept, of is het je ego die gewoonweg nooit tevreden is?

Je ziel is dankbaar én gericht op groei

Wanneer je in deze tijd dankbaar bent voor al het goede wat het leven je geeft én je voelt de diepe impuls om verder te groeien, is waarschijnlijk je bezieling aan het woord. De Lichtkracht in jou die dol is op expansie en groei. En groei, daar hebben we in dit tijdperk genoeg mogelijkheden voor.

Verandering Spirituele Transformatie Academie

We groeien namelijk met volle vaart weer naar het Licht toe. Want we komen als mensheid uit een tijdperk van groei door pijn en ‘vergeten wie we werkelijk zijn’. En jij als Lichtwezen hebt je hier vol overgave in begeven. Vanuit een onmetelijke Liefde ben je leven na leven door het wiel van karma gegaan. Een cyclus van tienduizenden jaren waarin we op een pijnlijke manier zijn gegroeid en een enorme schat aan levenslessen hebben geleerd.

Tijd voor verandering: Genoeg is genoeg

Maar een heel aantal van de levenslessen die je wilde leren zijn klaar of bijna afgerond. Omdat we vanuit het Kosmisch Plan voor de Aarde als Aardebewoners genoeg hebben geleden. En het vanuit dit grote Plan tijd is voor verlichting van al onze pijn, onmacht en frustratie. Zodat we de komende tienduizenden jaren niet langer vanuit pijn, maar vanuit Liefde kunnen groeien. Hoe immens bijzonder is dat!

Mij maakt dit zo diep en diep gelukkig. Te weten en voelen dat alle zwaarte die we als mensheid hebben meegemaakt (letterlijk alles wat we onszelf en elkaar hebben aangedaan) mag worden bevrijd. En het wordt nog veel mooier: niets van dit alles heeft blijvende schade aangebracht, aan werkelijk geen enkele levende ziel. Na alle pijnlijke groei is er alleen maar Liefde.

We ontwaken spiritueel

De ontdekking dat alle hartverscheurende pijn geen onherstelbare schade heeft aangericht is een ontdekking die bij ons spiritueel ontwaken hoort. Jij en ik beginnen in deze tijd van verandering weer te voelen en te zien wie we werkelijk zijn (als Lichtwezen). De sluier van vergetelheid lost op en we herinneren ons de Waarheid: wij zijn een vonkje van de eeuwige Bron van Liefde en Licht.

Eeuwig, kun jij je dat voorstellen? Mijn menselijk brein kan er nauwelijks bij. Maar mijn ziel herinnert het zich. En het is ook mijn ziel die me aanspoort om deze ontdekking niet voor mezelf te houden, maar te delen met de mensen om me heen.

Nee, niet gewoon op straat bij een onschuldige voorbijganger. Maar wel met de mensen die net als ik op een spiritueel pad van ontwaken zijn. Vrouwen die voelen dat ze met een diepere en spirituele reden op Aarde zijn. Met een prachtige en grootse spirituele taak of missie.

Jouw spirituele missie is een grootse missie

Jouw zielsmissie is groots, omdat ook je ziel een groots veld van Licht is. Een enorm energetisch veld, vol met Lichtcodes, talenten en spirituele normen en waarden. En een klein deel van dit uitzonderlijk krachtige energetische veld kun jij in dit leven als mens gaan belichamen. Zodat je het Licht van je ziel heel praktisch handen en voeten geeft.

Verandering Spirituele Transformatie Academie

Tijdens het eerste deel van je leven ben jij waarschijnlijk het grootste deel van je missie vergeten. Je leefde, ging op zoek, deed en probeerde van alles. Tot het punt kwam waarop jouw spirituele ontwaken begon. Je werd je er bewust van dat jij als mens zoveel meer bent dan ‘gewoon’ een mens. Je begon te voelen dat je in essentie een spiritueel wezen bent, een Lichte en oude ziel.

Jij durft groter te dromen

Op het moment dat jij begint te ervaren wie je werkelijk bent, wordt er een innerlijk vuur in je wakker. Een diep en smeulend vuur. Een gevoel van enthousiasme, blijdschap en Liefde waarvan je niet eens wist dat je het in je had. En als het eenmaal wakker wordt, kun je niet anders dan grootser gaan dromen. Zoveel wat eerder nog onmogelijk leek wordt opeens iets wat je graag zou willen. En daarmee binnen handbereik komt.

Voor mij betekende mijn ontwaken dat ik opeens voelde dat er een andere manier van leven mogelijk is. Anders dan ik daarvoor gekend had. Een leven vanuit Liefde én met een succesvol bedrijf. Werken met de prachtige zielen voor wie ik op Aarde ben. Zelfvoorzienend wonen met mensen en dieren die me dierbaar zijn. Met een gelukkige tuin die alles wat leeft in haar behoeftes voorziet. Vanuit overvloed, omdat jij en ik het waard zijn.

Ik kon mezelf niet langer als onbetekenend zien

Daarvoor had ik mezelf als onbelangrijk en nietszeggend gezien. Een beetje saai zelfs, als introvert en bescheiden mens. Maar toen ik ontdekte dat ik een Lichtwerker ben (een Lichte en oude ziel met een missie om Liefde en Licht te verspreiden) zag ik mezelf in een heel ander Licht. En ook al duurde het daarna nog heel wat jaren voordat ik mijn leven echt voluit durfde te leven, tijdens mijn eerste ontwaken was een prachtig zaadje gelegd.

Ik kon mezelf niet langer als onbetekenend zien, maar moest erkennen dat ik in deze uitzonderlijke tijd een belangrijke spirituele taak heb. Een energetische taak, waarmee ik verlichting en transformatie breng. En een energie waarmee de wereld zoals wij haar kennen een heel Nieuwe wereld wordt. Een maatschappij waarin ieder mens weer vanuit Liefde en overvloed kan leven. Omdat ze zich herinnert wie ze werkelijk is én dat niets in deze nieuwe wereld onmogelijk is.

Mijn innerlijke leegte en onvrede bracht verandering

Het bijzondere is dat jaren geleden juist een gevoel van leegte en onvrede me op het pad van mijn zielsmissie bracht. En o nee, daar zat mijn menselijke denkhoofd toen helemaal niet op te wachten. Mijn hoofd vond allerlei redenen om mee te doen met wat iedereen doet. Voor (schijnbare) zekerheid te gaan. Een baan en vastigheid. Ook al werd ik er helemaal niet echt blij of gelukkig van.

Gelukkig bleven mijn hart en ziel maar fluisteren en knagen: “Het is tijd voor verandering. Jij bent niet op Aarde om ‘gewoon’ te doen. Jij bent hier voor iets anders, iets Nieuws.” En mijn ziel ging zelfs steeds harder schreeuwen, ze dreef me naar een burn-out toe. Zodat ik aan het einde van de nacht van mijn ziel niet meer anders kon dan luisteren naar mijn innerlijk bezielde stem.

Van ‘wat als’ naar vrede en dankbaarheid

Mijn pijnlijke wake-up call was een krachtige roep van mijn ziel. Na de laatste burn-out kon ik niet anders dan luisteren: mijn leven en werken moest anders. Ik kon alleen nog maar voor mijn zielsmissie gaan. En ik vraag me wel eens af: Hoe was het geweest, als ik eerder had geluisterd naar die prachtige stem van mijn ziel? Had ik een deel van mijn pijn kunnen voorkomen?

Verandering Spirituele Transformatie Academie

Het antwoord op deze vraag vond ik nog niet. Wel vrede met alle pijn die geweest is, omdat ik mijn leven naar beste vermogen heb geleefd. En dankbaarheid, dat ik nu wél vanuit Liefde mijn missie kan leven. Met overgave aan de Wijsheid die in mij leeft.

Ben jij al klaar voor verandering?

Misschien hoor jij het ook al een tijdje, het fluisteren in je hart.

“Het is tijd voor verandering: jouw tijd. Waar je al zo lang op wacht,

het staat nu onmiskenbaar voor je. Jij bent eindelijk aan de beurt en

mag nu gaan doen wat je werkelijk op Aarde komt doen.”

Wat een vreugdevol moment! Ook jouw tijd om de verandering uit te stellen is bijna op, jij mag voor je spirituele missie gaan. En ik weet zeker: jouw bedrijf (en leven) wordt hiermee mooier dan je eerder durfde dromen.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Ben jij er kaar voor om een succesvol, bloeiend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen? En met behulp van jouw business een prachtige krachtige impact te gaan maken? Dan heb ik een aantal gratis Masterclasses en trainingen voor je!

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Lieve Lichtwerker: het is tijd voor verandering