fbpx

Lichtwerker

Een Lichtwerker is kort gezegd: iemand met de speciale taak én het verlangen om Licht en Liefde te brengen. Licht brengen is de basis van jouw spirituele taak (je Zielsmissie) wanneer je een Lichtwerker bent.

Mensen met de missie om Licht te brengen worden ook wel Lichtdrager of Lichtbrenger genoemd. Wat beide klopt. Je draagt het Licht in je. En je brengt dit Licht in de wereld.

Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ omdat het zo mooi aangeeft dat je ook echt met je Licht werkt. Jouw Licht draagt actief bij aan een positieve verandering in de wereld.

Jouw verlangen om Licht en Liefde te brengen is er met een reden

Jouw verlangen is het verlangen van je ziel en betekent dat jij met een prachtige krachtige spirituele missie geboren bent.

Jij hebt een spirituele missie

De spirituele taak die jij als Lichtwerker hebt is in eerste instantie het brengen van jouw Licht (een Lichte energie).

Dit Licht, daar ben je letterlijk mee geboren. Jouw Licht is niet iets wat je nog moet leren of worden. Het is wat je Bent.

Natuurlijk is uiteindelijk iedere ziel Licht omdat we allemaal vanuit dezelfde Bron van eeuwig Licht en onvoorwaardelijke Liefde komen. Maar vanuit onze Bron hebben we ook allemaal een andere taak gekregen. Een andere zielsmissie. En de taak van een heel aantal zielen is de taak om Licht te brengen. Vooral op plaatsen waar dit Licht nodig is.

Het leven op Aarde wordt weer Licht

De Aarde is één van deze plaatsen. Omdat het de kosmische bedoeling is dat het leven op Aarde weer Licht wordt, zijn er een heel aantal zielen geïncarneerd die letterlijk Licht in de duisternis kunnen brengen: Lichtwerkers.

Lichtwerker
Lichtwerker

Jouw Waarde als Lichtwerker

Ook al hebben we een prachtige taak, veel Lichtwerkers zijn de afgelopen eeuwen onzeker geworden over hun eigen Licht. Omdat ons Licht in die tijd maar nauwelijks op Aarde kon zijn. We zijn uitgelachen, gebroken of verstoten. En er zijn bij Lichtwerkers een aantal collectieve angsten ontstaan (zoals een brandstapelangst) waardoor we onszelf klein zijn gaan houden. We waren veilig door ons Licht te verstoppen.

Jij mag jezelf weer als prachtige Lichte ziel zien

Nu de tijdgeest op Aarde aan het veranderen is, kan het Licht weer op Aarde zijn. En jij en ik kunnen onszelf weer zien zoals we werkelijk zien: een prachtige Lichte ziel met een schitterend spiritueel doel. 

Ja, werkelijk. Jij bent iemand die iets belangrijks en moois komt brengen. Ook als niet direct de hele wereld positief reageert op jouw Licht. Je mag er op vertrouwen dat het op Aarde steeds Lichter wordt en dat jij daar als Lichtwerker aan bijdraagt. Meer nog dan je nu voor mogelijk houdt.

Jij bent op je taak voorbereid

Jij bent als Lichtwerker goed voorbereid op jouw Lichttaak. Zo heb je bijvoorbeeld in vorige levens talenten ontwikkeld, Wijsheid vergaard. En ook in de periodes tussen je menselijke levens verbleef je in een energieveld of op een planeet (jouw spirituele Thuis) waar jij je goed op je doel kon voorbereiden.

Samen met je spirituele gidsen en Zielenfamilie heb je hier een plan gemaakt. Een spirituele blauwdruk voor wat je ging doen. Met wie je dit ging doen.

Maar ook al zit jouw Goddelijke plan goed in elkaar, toch ben je direct bij je geboorte het meeste van dit plan vergeten. Ook dit vergeten hoorde bij je plan. Omdat we nog in leven in een collectieve tijd van ‘vergeten en herinneren wie je werkelijk bent’.

En voor iedere Lichtwerker komt er een moment dat je het verlangen voelt om je te her-inneren wie je werkelijk Bent en wat jouw spirituele missie is.

Lichtwerker
Lichtwerker

De Roep van je Ziel

Jouw verlangen naar je missie en het herinneren van je Liefde en Licht is een roep van je ziel. Jouw ziel spoort je aan om op zoek te gaan naar het Licht in jou.

Want nu de tijdgeest op Aarde verandert is het belangrijk voor Lichtwerkers zoals jij om de grootsheid van jouw Licht weer te gaan zien. Groots, niet in de zin van beter. Maar wel in de zin van prachtig krachtig en belangrijk. Want het is echt de bedoeling dat er op Aarde van alles verandert. Het mag vooral weer Licht en Liefdevol zijn.

Jij verspreidt unieke Lichtcodes 

En dit Lichter worden is waar jij bij helpt! Door eerst zelf  steeds Lichter te zijn. En van daaruit (met je bedrijf) Licht en Liefde in de wereld te brengen. Jouw unieke zielslicht, met unieke Lichtcodes.

Dit unieke Licht is ook precies wat jouw bedrijf zo uniek en onderscheidend maakt.

Jij draagt unieke Lichtcodes

Als Lichtwerker breng je Licht (dat wil zeggen: een Lichte energie) op Aarde. En in jouw Licht bevinden zich unieke Lichtcodes, waarmee jij helpt om de zware en onbewuste energie op Aarde te helen en transformeren.

Jouw Lichtcodes zijn uniek en hebben een unieke Licht-kracht. En jij komt (als onderdeel van het Netwerk van Licht) met jouw Lichtkracht een specifiek deel van de zwaarte transformeren en de Nieuwe Tijd manifesteren

Het is belangrijk dat jij jouw plek in het Netwerk van Licht inneemt en jouw Lichtkracht beschikbaar maakt. Omdat er letterlijk niemand zoals jij is. En de Aarde en de mensheid jouw Licht nodig hebben. 

Jouw bedrijf is van nature onderscheidend

Jouw unieke Lichtkracht mag de basis van je bedrijf zijn. Zodat jij zielsgelukkig wordt, omdat je spirituele missie stroomt). En je de klanten aantrekt die bij je missie horen.

Lichtwerker
Lichtwerker

Ben jij een Starseed?

We komen allemaal ergens vandaan, ook voor dit huidige leven. Deze plek kun je zien als je ‘spiritueel Thuis’. Als Lichtwerker kom je vanuit een spiritueel Thuis waar een Lichte en Liefdevolle energie is. En voor een aantal lichtwerkers ligt hun spirituele Thuis tussen de Sterren.

Jouw spiritueel Thuis heeft een Lichte energie

Deze Lichtwerkers worden ook wel ‘Starseeds’ genoemd. Dat wil zeggen dat een deel van jouw oorsprong op een planeet ligt. Met name vanuit de planeten met Lichte beschavingen die vanuit Liefde en Licht leven (zoals Andromeda, Arcturus, Sirius, de Pleiaden of Venus) zijn verschillende zielengroepen naar de Aarde gekomen, om de Aarde en de mensheid te ondersteunen.

Wanneer jij een Lichtwerker bent die zich op Aarde niet helemaal thuis voelt, is de kans groot dat jij een Starseed bent. Het is belangrijk voor je om je  bewust met je spirituele Thuis te verbinden. Pas dan zal jij je ook op Aarde thuis gaan voelen. En je stap voor stap je zielsmissie her-inneren.

Het leven op Aarde heeft jouw Lichtkracht nodig

Want jouw Licht heeft een unieke energie en Wijsheid en is een belangrijk onderdeel van het kosmische plan voor de Aarde.

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?

Iris Boonstra – Lichtwerker

Het eerste deel van mijn leven is absoluut een uitdaging voor me geweest. Ik voelde me regelmatig angstig en eenzaam. Soms zelfs depressief. Vaak begreep ik mezelf en het leven niet. Ook al had ik me zo goed mogelijk aangepast, alles leek keer op keer in duigen te vallen. Omdat er altijd iets was wat niet klopte in mijn werk, woonplaats of relatie. Bijvoorbeeld omdat ik er ziek van werd en opbrandde. Of ik begreep mensen niet – en zij mij niet. Eerlijk gezegd ging er tot die tijd eigenlijk vrij weinig in mijn leven vanzelf.

De ontdekking in 1996 dat ik een Lichtwerker en Starseed ben, zorgde voor een enorme verschuiving. Het maakte voor mij al heel snel alles in mijn leven groter en ruimer. Mijn hele (negatieve) beeld over mijzelf viel langzaamaan in stukjes. Er ontstond een krachtig gevoel van wie ik Ben. De afkeer die ik zolang voor mijn ‘anders-zijn’ voelde verdween, beetje bij beetje. En er kwam een diepe Liefde voor mezelf en mijn Zelf in de plaats.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie