Lichtwerker

Een Lichtwerker is kort gezegd: iemand met de speciale taak én het verlangen om Licht en Liefde te brengen. Licht brengen is de basis van jouw spirituele taak (je Zielsmissie) wanneer je een Lichtwerker bent.

Mensen met de missie om Licht te brengen worden ook wel Lichtdrager of Lichtbrenger genoemd. Wat beide klopt. Je draagt het Licht in je. En je brengt dit Licht in de wereld.

Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ omdat het zo mooi aangeeft dat je ook echt met je Licht werkt. Jouw Licht draagt actief bij aan een positieve verandering in de wereld.

Jouw verlangen om Licht en Liefde te brengen is er met een reden

Jouw verlangen laat je zien dat jij met een prachtige krachtige Spirituele taak geboren bent.

Jij hebt een spirituele taak

De spirituele taak die jij als Lichtwerker hebt is in eerste instantie het brengen van jouw Licht. Dit Licht, daar ben je letterlijk mee geboren. Jouw Licht is dus niet iets wat je nog moet leren of worden. Het is wat je Bent.

Natuurlijk is uiteindelijk iedere ziel Licht omdat we allemaal vanuit dezelfde Bron van eeuwig Licht en onvoorwaardelijke Liefde komen. Maar vanuit onze Bron hebben we ook allemaal een andere taak gekregen. Een andere Zielsmissie. En de taak van een heel aantal zielen is de taak om Licht te brengen. Vooral op plaatsen waar dit Licht nodig is.

De aarde is één van deze plaatsen. Omdat het de kosmische bedoeling is dat het leven op aarde weer Licht wordt, zijn er een heel aantal zielen geïncarneerd die letterlijk Licht in de duisternis kunnen brengen: Lichtwerkers.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Jouw Waarde als Lichtwerker

Ondanks hun prachtige taak zijn veel Lichtwerkers de afgelopen eeuwen onzeker geworden over hun eigen Licht. Ons Licht kon maar nauwelijks op aarde zijn. We zijn uitgelachen, gebroken of verstoten. En er is bij Lichtwerkers een collectieve angst ontstaan, waardoor we onszelf klein zijn gaan houden. We zochten veiligheid door ons Licht te verstoppen.

Omdat de tijdgeest op aarde aan het veranderen is, kan het Licht weer op aarde zijn. En jij en ik kunnen onszelf weer gaan zien zoals we werkelijk zien: een prachtige Lichte Ziel met een schitterend spiritueel doel.  Ja, werkelijk.

Jij bent iemand die iets belangrijks en moois komt brengen. Ook als niet direct de hele wereld positief reageert op jouw Licht. Je mag er op vertrouwen dat het op aarde steeds Lichter wordt en dat wij daar als Lichtwerker aan bij mogen en kunnen dragen. Meer nog dan je nu misschien voor mogelijk houdt.

Jij bent goed op je taak voorbereid

Jij bent als Lichtwerker goed voorbereid op jouw Lichttaak. Zo heb je bijvoorbeeld in vorige levens talenten ontwikkeld, Wijsheid vergaard. En ook in de periodes tussen je menselijke levens verbleef je in een energieveld of op een planeet (jouw spirituele Thuis) waar jij je goed op je doel kon voorbereiden.

Samen met je spirituele gidsen en Zielenfamilie heb je hier een plan gemaakt. Een spirituele blauwdruk voor wat je ging doen. Met wie je dit ging doen. Maar ook al zit jouw Goddelijke plan goed in elkaar, toch ben je direct bij je geboorte het meeste van dit plan vergeten. Ook dit vergeten hoorde bij je plan. Wanneer je jouw Licht en Zielsmissie vergeten bent wilt dit dus niet zeggen dat je iets fout doet of hebt gedaan. Dit gebeurt bij iedereen.

Wel is het belangrijk – als je het verlangen voelt om je te her-inneren wie je werkelijk Bent of om je Licht te versterken – dat je dit verlangen volgt.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie
Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

De Roep van je Ziel

Jouw verlangen naar Liefde en Licht is een roep van je ziel. Jouw ziel spoort je aan om op zoek te gaan naar het Licht in jou.

Want nu de tijdgeest op aarde verandert is het belangrijk voor Lichtwerkers zoals jij om de grootsheid van jouw Licht weer te gaan zien. Groots, niet in de zin van beter. Maar wel in de zin van prachtig krachtig en belangrijk. Want het is echt de bedoeling dat er op aarde van alles verandert. Het mag vooral weer Lichter en Liefdevol zijn.

En dit Lichter worden is waar jij bij helpt! Door eerst zelf  steeds Lichter te zijn. En van daaruit Licht en Liefde in de wereld te brengen. Jouw unieke Zielslicht, met unieke Lichtcodes.

Is iedere Lichtwerker een Starseed?

Als Lichtwerker kom je vanuit een spiritueel Thuis waar het Licht is. Voor een aantal lichtwerkers ligt hun spirituele Thuis tussen de Sterren.

Deze Lichtwerkers worden ook wel ‘Starseeds’ genoemd. Dat wil zeggen dat een deel van jouw oorsprong op een planeet ligt. Met name vanuit de planeten met Lichte beschavingen die vanuit Liefde en Licht leven (zoals Andromeda, Arcturus, Sirius, de Pleiaden of Venus) zijn verschillende zielengroepen naar de aarde gekomen, om de aarde en de mensheid te ondersteunen.

Wanneer jij een Lichtwerker bent die zich op aarde niet helemaal Thuis voelt, is de kans groot dat jij een Starseed bent. Het is belangrijk voor je om je  bewust met je spirituele Thuis te verbinden. Pas dan zal jij je ook op aarde Thuis gaan voelen. en je stap voor stap je Zielsmissie kunnen gaan her-inneren.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het leven op aarde heeft jouw Zielslicht nodig

Want jouw Licht heeft unieke Lichtcodes en Wijsheid in zich en is een belangrijk onderdeel van het totale Kosmische plan voor de wereld.

Ben jij een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd?

Doe de Test of lees meer over de Nieuwe Tijd

Test: Ben jij een Lichtwerker?

Doe de test! Hier vindje een test met uitgebreide vragen die jou inzicht kunnen geven in je Lichtwerker-zijn.

Inspiratie: de Nieuwe Tijd

De wereld is aan het veranderen. We zijn als mensheid op weg naar een Nieuw Tijdperk. Ontdek hier meer over de Nieuwe Tijd.

Artikel: Twee Blauwdrukken

In de bijzondere tijd open je als Lichtwerker een nieuw hoofdstuk in je leven. Het is alsof je twee Blauwdrukken in één leven leeft.

Iris Boonstra – Lichtwerker

Het eerste deel van mijn leven is absoluut een uitdaging voor me geweest. Ik voelde me regelmatig angstig en eenzaam. Soms zelfs depressief. Vaak begreep ik mezelf en het leven niet. Ook al had ik me zo goed mogelijk aangepast, alles leek keer op keer in duigen te vallen. Omdat er altijd iets was wat niet klopte in mijn werk, woonplaats of relatie. Bijvoorbeeld omdat ik er ziek van werd en opbrandde. Of ik begreep mensen niet – en zij mij niet. Eerlijk gezegd ging er tot die tijd eigenlijk vrij weinig in mijn leven vanzelf.

De ontdekking in 1996 dat ik een Lichtwerker en Starseed ben, zorgde voor een enorme verschuiving. Het maakte voor mij al heel snel alles in mijn leven groter en ruimer. Mijn hele (negatieve) beeld over mijzelf viel langzaamaan in stukjes. Er ontstond een krachtig gevoel van wie ik Ben. De afkeer die ik zolang voor mijn ‘anders-zijn’ voelde verdween, beetje bij beetje. En er kwam een diepe Liefde voor mezelf en mijn Zelf in de plaats.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie