fbpx

Als Lichtwerker leef je nu twee Blauwdrukken in één leven

Om je bedrijf als vrouwelijke Lichtwerker echt tot bloei te kunnen brengen is het belangrijk dat jouw bedrijf een bezield bedrijf is. En daarmee bedoel ik niet alleen maar dat je er enthousiast of blij van wordt (ook al is dat enthousiasme natuurlijk ongelooflijk belangrijk), maar vooral dat jij je bedrijf vanuit de verbinding met je ziel manifesteert.

Jouw bezieling doet ertoe

Dit is vooral zo belangrijk omdat jij als Lichtwerker (als prachtige Lichte oude ziel) met een speciale taak naar de Aarde gekomen bent: jouw ziel’s missie. Jouw zielsmissie die niet zomaar een willekeurige taak is, maar echt een spirituele missie die met zorg voor jou gemaakt is. En je ziel doet er alles aan om jou aan die missie te herinneren, gewoonweg omdat dit de reden is dat jij nu op Aarde bent. Waardoor jij als mens en als ondernemer pas echt zielsgelukkig bent als je vanuit je missie werkt.

Ook is het een taak waar jij en ik goed op zijn voorbereid. Tijdens jouw vorige levens bijvoorbeeld. En ook vlak voor dit leven, toen je samen met jouw spirituele Gidsen jouw Blauwdruk hebt samengesteld.

Jouw speciale taak past bij deze speciale tijd

De zielsmissie die je voor dit leven hebt is een heel speciale missie. En natuurlijk is iedere missie speciaal. Maar jouw taak in deze tijd van verandering is op een bijzondere manier uniek.

Want de tijd waarin we nu leven is een overgangstijd. We transformeren als mensheid naar een leven vanuit Liefde, Licht en een Bewustzijn van Eenheid. Na eeuwen en eeuwen te moeten overleven in zwaarte en pijn, kan het leven op aarde eindelijk weer Licht zijn. En dat op zichzelf is al ongelooflijk bijzonder.

De twee delen van de Blauwdruk van je ziel

Om tijdens deze overgangsfase ook als mens te kunnen bestaan, lijkt het alsof de Blauwdruk van onze ziel voor deze overgangstijd uit twee delen bestaat. Het eerste deel is het deel waarin we afscheid mogen nemen van het afgelopen tijdperk. Alle losse eindjes van onverwerkte pijn worden in snel tempo naar voren gebracht, zodat ze kunnen worden ver-Licht. Het tweede deel is Licht en hierin mogen we ons her-inneren wie we werkelijk zijn en wat we als Lichtwerker op aarde komen doen.

De zwaarte van het eerste deel bestaat dus uit pijn die in dit leven verlicht mag worden. Verlicht móet worden zelfs. Want individueel en collectief hadden we nog heel wat pijn en zwaarte liggen vanuit de afgelopen eeuwen. Oude pijn die opgeschoond moet worden voor we een Nieuwe tijd in kunnen gaan.

Het eerste deel van de Blauwdruk

Bij mij persoonlijk heeft zwaarte, angst en heimwee een indringend stempel op het eerste deel van mijn leven gezet. Het maakte mijn leven en werken soms bijna onmogelijk. En het heeft heel wat jaren geduurd voor ik die pijn werkelijk heb kunnen verlichten. Voor ik tot in het diepst van mijn cellen weer kon voelen dat dit leven op Aarde eindelijk veilig is om Licht te zijn.

Lichtwerker Blauwdruk Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Omdat de pijn en twijfel aan mezelf als mens overheerste heeft het voor mij letterlijk tientallen jaren geduurd voor ik door de zwaarte heen mijn Licht weer kon gaan zien. Het leven was een worsteling. En alleen het diepe weten dat ik op Aarde moest zijn voorkwam dat ik te snel vertrok.

We zijn het leven op Aarde gaan zien als ‘zwaar’

Misschien herken je het. De afgelopen eeuwen hebben zoveel indruk op ons als Lichtwerkers gemaakt, dat het bijna is gaan lijken alsof het leven op Aarde zwaar hoort te zijn. Als ik naar mezelf kijk: heel lang dacht ik ook in dit leven dat ik niet graag op Aarde ben. Omdat het leven in deze moderne maatschappij me zo immens zwaar viel. Ik voelde me hier absoluut misplaatst – maar ik bleek niet misplaatst op Aarde. Mijn zielsenergie voelt zich gewoon niet thuis in de driedimensionale tijd!

En op het moment dat ik dit leerde te zien en voelen: dat er niks mis is met mij als Lichte ziel, ook al leef ik nu in een tijd die niet-zo-Licht is. Op dat moment verschoof er iets essentieels. De zware steen op mijn hart werd weer zacht. En de Liefde voor meZelf kon gaan stromen.

Het tweede deel van je Blauwdruk is Nieuw

Tijdens het eerste deel van onze Blauwdruk kunnen we als Lichtwerker bijna niet anders dan blijven zoeken naar verlichting en transformatie. Een gevoel van leegte of pijn spoort ons aan. En dankzij die verlichting, opent er op een zeker moment iets Nieuws.

Dit Nieuwe wat zich opent, kondigt het tweede deel van je Blauwdruk aan. De Blauwdruk die je ook ‘Gouddruk’ zou kunnen noemen.  Het Lichte deel van je zielsmissie voor dit leven. En het plan wat hoort bij de Nieuwe tijd.

Want niet alleen jij en ik als mens hebben een Blauwdruk in twee delen. Ook de aarde transformeert vanuit een oude tijd van zwaarte, pijn en afgescheidenheid naar een sprankelend Nieuw tijdperk. Een tijdperk wat wordt gekenmerkt door Liefde en Licht. Een tijd waarin er weer genoeg is voor alles-wat-leeft. Overvloed en geluk. En een tijd waarin we allemaal weer weten dat ieder mens uniek is en Goddelijk uniek mag zijn.

Dit tweede deel is waarvoor jij gekomen bent

Het tweede deel van je Blauwdruk is waar jij als Lichtwerker in wezen voor gekomen bent. En natuurlijk was het eerste deel van je leven er ook met een Reden. Ook in deze tijd speelde jouw Licht en ervaring een belangrijke rol. Omdat jij weet, als ziel, hoe je vanuit de zwaarte weer Licht kunt zijn. En daarmee niet alleen voor je eigen groei, maar ook voor het collectieve veld van de mensheid een gigantisch Licht verschil maakt.

Lichtwerker Blauwdruk Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Maar het tweede deel voelt sprankelend, dan wordt je ziel eindelijk echt wakker. Het is het deel waar je (nu misschien nog onbewust) immens en niet-te-stuiten blij van wordt. Omdat al die eeuwen waarin jij je op dit leven hebt voorbereid, eindelijk op hun plek kunnen vallen.

Alle Geschenken die je in je draagt komen vrij

En alles wat jij als ziel in mensengedaante aan de wereld wilt en kunt geven komt eindelijk aan het Licht. Jouw Lichtcodes, die als een sleutel in het collectieve veld zoveel prachtige energetische deurtjes openen. En jouw talenten, de talenten van je ziel. Die je met zoveel zorg eeuw in eeuw tot bloei hebt gebracht. Ze kunnen ook in deze tijd gaan doen waar ze zo goed in zijn: een enorm verschil maken, in deze tijd van transitie.

Het verschil wat jij op Aarde met jouw Licht maakt, brengt ook in jou een vertrouwd en toch nieuw gevoel omhoog. Het diepe gevoel van voldoening, zoals je dit de afgelopen eeuwen op aarde niet meer hebt gekend. En een weten dat je prachtig en krachtig bent, precies zoals je Bent!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Weet jij intuïtief, dat je klaar bent voor het tweede deel van je Blauwdruk als Lichtwerker?  En wil je niets liever dan vanuit jouw Lichtkracht een bloeiend bedrijf opbouwen?

Misschien past de training Soul Based Business óf Soul Based Leadership (wanneer je de basis van je bedrijf hebt staan met een ideale klant en omzet) bij je. Meld je hier aan voor een gesprek met mij. Dan kijk ik met je mee of één van beide bij je past

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Als Lichtwerker leef je nu twee Blauwdrukken in één leven