fbpx

Als Lichtwerker mogen we weer leven vanuit Overvloed

Veel Lichtwerkers hebben een haat-liefde verhouding met het woord ‘Overvloed’. En helemaal wanneer daar dan ook nog het woord ‘Geld’ aan vast wordt geplakt. Een relatie die in deze tijd mag transformeren.

Vooral het stukje haat mag eruit. Om plaats te maken voor Licht. Zodat we uiteindelijk uitkomen op een stralende Licht-Liefde verhouding met alles wat overvloedig in ons leven is.

overvloed vanuit je Lichtwerk?

Nog steeds hoor ik (gelukkig niet heel vaak meer): “Maar wanneer je met je Licht werkt, mag je daar toch eigenlijk geen geld voor vragen? Dat is iets wat je vanuit het Goddelijke gegeven is.”

En ik moet eerlijk zeggen, als ik dit hoor dan val ik even stil. Na al die jaren Lichtwerk moet ik nog steeds even slikken en peilloos stilvallen, om vanuit de Stilte de juiste woorden terug te vinden. De woorden van Liefde en Licht. Want ja, natuurlijk begrijp ik die opmerking. Zo heb ik zelf ook gedacht. Alsof mijn Licht een waarde heeft die niet in geld kan (mag) worden uitgedrukt.

Geboren met een verantwoordelijkheid

Terwijl ik tegelijkertijd de diepe verantwoordelijkheid voel en voelde om met mijn LiefdesLicht zoveel mogelijk mensen te raken, Helen en inspireren. Mijn Hart en Ziel willen niets liever, het is waarvoor ze op aarde zijn.

En daar, bij die missie waarmee ik gekomen ben. Daar is het vanaf het begin van mijn leven (en misschien ook wel bij jou) een soort van mis gegaan. Natuurlijk, perfect volgens Goddelijk Plan. Maar binnen die Perfectie raakte ik als mensenkind behoorlijk in de war.

Overvloed? De economie moet blijven draaien

Als jong mensenkind worden we eigenlijk direct al voorbereid op de huidige economie. Geheel onbewust. En niet alleen wij zijn ons daar nauwelijks of niet bewust van. Ook onze ouders hadden en hebben vaak geen idee.

Alles wat je als kind op school leert? Is zelfs in deze ‘moderne’ tijd volledig gericht op het kweken van goede burgers. Mensen die zonder morren een curriculum volgen en stinkend hun best doen. Hun best doen om goede cijfers te halen; een goed kind te zijn; erbij te horen en ook nog een soort van jezelf te zijn.

De nadruk ligt op aanpassing

Ja, je leest het goed. Een soort van jezelf. Want binnen de huidige maatschappij ligt de nadruk op aanpassing. En ook al noemen we het een ‘ik-tijdperk’. De enige reden dat ‘ik’ zo druk bezig is met zichzelf, is het verlies van onsZelf. Verlies van het gevoel dat we helemaal Waardevol en Goed zijn, precies zoals we Zijn.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Het is een collectief gevoel. En misschien zelfs wel een collectieve pijn. Want als we onder al onze uiterlijke pracht en praal het diepe gevoel voelen “Ik mag er eigenlijk niet zijn, zoals ik helemaal ben”? Dan wint daar niemand echt bij. Er is alleen maar tijdelijk gewin.

Lichtwerkers voelen dat er meer mogelijk is

De meeste Lichtwerkers voelen dat het huidige systeem niet meer klopt. Dat het tijd wordt voor iets nieuws. En doen (opnieuw) hun stinkende best om iets te veranderen. Binnen de speelruimte die er is.

We starten nieuwe scholen. Die nog net binnen de regels vallen. En geven coaching, Heling en ander moois. Waarbij we zoveel mogelijk willen helpen. Want helpen om het onze medemens zo Licht mogelijk te maken, dat is wat we eeuwen en eeuwen hebben gedaan. Zelfs als het niet veilig was. En we het moesten doen met aalmoezen of droog brood.

We zijn eraan gewend ons klein te houden

De afgelopen eeuwen was het als mens zo gevaarlijk om Licht te zijn, dat we zijn gaan doen alsof we niet Licht zijn. Ook als dit niet helemaal lukte deden we in ieder geval enorm veel moeite om niet aanstootgevend en duidelijk Zichtbaar te zijn. Als vrouw verstopten we ons achter onze mannen met macht. Of trokken ons terug op veilige plaatsen.

De term ‘kruidenvrouwtje’ heeft niet zomaar het verkleinwoord achter zich. Het wil zeggen dat het okay is om iets met kruiden, Heling, transformatie en manifestatie te doen. Als het maar klein en veilig is. Binnen de regels van de uiterlijke macht.

Als het maar klein en veilig is

Ja, echt. Als het maar klein en veilig is. Eeuw na eeuw na eeuw. Ondraaglijk, voor een krachtige Lichtwerker als jij. Voel het maar eens, heel bewust.

Klein en veilig. Eeuw na eeuw na eeuw. Na eeuw. Niet gezien en gehoord mogen worden. Je rokken verstoppen achter het aanzien van je man. Je stem versluierd, de zachte klanken van Hoop bijna onhoorbaar verminkt. 

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

En Nu …. de tijden zijn veranderd. Ons leven op aarde wordt weer Licht. Zelfs als het nog niet altijd op verandering lijkt. We kunnen het dan ook nog bijna niet geloven. Wordt het leven echt na al die zware jaren – eindelijk – weer Licht? Hoe kan het? En, kan het echt?!

Voel de zon op je gezicht

Dus voel ook dit maar even Heeel bewust. Adem even diep in en voel een zon op je gezicht. Het is de Gouden zon die opgaat. Voel hoe met behulp van de zon letterlijk de zwaarte en druk van je schouders zachtjes af mag glijden. En jij mag, probeer het maar gewoon, uit de eeuwenoude schaduw stappen. Zomaar vooruit, rechtop in het Licht.

De Liefde juicht ons toe. Ons Licht mag weer gezien zijn. Openlijk gedeeld. En dat niet alleen. Wíj mogen weer gezien zijn. Stralend, Gelukkig en Licht. We mogen weer leven. Echt leven, zoals het bij een Lichte ziel past.

leven vanuit overvloed

Het leven van een Lichte ziel is van nature overvloedig. Zelfs al zijn we als mens bijna vergeten hoe dat moet. Iets in ons weet nog, hoe we eindelijk weer overvloedig kunnen leven. Blij, Gelukkig, Levendig. Waarbij we ons Licht overvloedig delen met alles wat ons Lief is.

We mogen in de Nieuwe Tijd werkelijk weer leven zoals het bij onze ziel van Licht past. En voel ook dat maar even. Hoe voelt het? Misschien een beetje spannend nog. Zou het echt?

En tegelijkertijd wordt er iets in je wakker, waarvan je bijna niet meer wist dat het er was. Voel je het, de ruimte in je Hart? 

Ruimte voor Liefde en Licht

De ruimte die je voelt, is een ruimte die je gegeven wordt. Zodat je haar niet langer hoeft te bevechten. Zoals we dat eeuwen hebben gedaan. Het is een ruimte die ons toevalt. Zodra wij het onszelf als mens toe willen staan.

Ook is het een ruimte die alleen nog aar met Liefde en Licht gevuld wil zijn. Al het andere bekoort niet meer. Niet echt.
En wat zo extra mooi aan deze ruimte is? Het is een ruimte die er niet alleen voor jou is. Maar gevoeld wordt in het hele menselijke collectief. Waardoor er met jouw ruimte zelfs collectief een nieuwe deur verschijnt.

Er verschijnt een Nieuwe deur

Zie je het, die Nieuwe opening? Een mogelijkheid die er eventjes geleden nog niet was? Magisch. Hoe jouw verlangen naar Liefde, Licht en Overvloed het voor de hele wereld Lichter en Rijker maakt.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Kjk dan nog eens. Zie je het, die nieuwe Gouden deur? En voel je, wat daar achter ligt? Het is de belofte van overvloed en ware Rijkdom. Een belofte die ons toevalt.

Ook is het een belofte waarmee we niet langer bang hoeven te zijn voor het ontvangen van de overvloed die ons helpt om vanuit Liefde en Geluk te leven.

Manifestatie van Overvloed als Lichtwerker

Want jij mag die Lichtwerker zijn die vanuit haar Licht met de huidige economie samenwerkt. Niet langer om de verouderde systemen te dienen. Maar om dienstbaar naar het Leven te zijn, op de manier die bij een Lichte ziel past. Vrij en open. Levend met wat mogelijk is. 

Want zo manifesteert zich op onze aarde (vanuit die Nieuwe deur) een nieuwe vijfdimensionale vorm van Overvloed. Een Overvloed waarbij er werkelijk voor iedereen genoeg is. Letterlijk, voor iedereen. En jij, prachtige Lichte ziel, mag één van de mensen zijn die daaraan bijdraagt. Vooruitziend naar wat mogelijk wordt. Manifesterend, vanuit Liefde. Zelfs als Liefde in de vorm van Geld stroomt.

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Wil jij als Lichtwerker weer vanuit Overvloed leven? Spiritueel én materieel? En verlang je ernaar om deze overvloed met je bedrijf als Lichtwerker te manifesteren?

Dan is de gratis online 4daagse mini-training een aanrader! In deze mini-training laat ik je zien wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om een bloeiend bezield bedrijf op te bouwen. Een bedrijf dat stroomt, vanuit je spirituele missie en Lichtkracht.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Als Lichtwerker mogen we weer leven vanuit Overvloed