fbpx

Jouw ideale zielsklant (waar je hart blij van wordt!)

Is het niet heerlijk dat je in je bedrijf kunt kiezen met wie je wilt werken? En dat jouw ideale klanten eenvoudigweg je zielsklanten zijn: de mensen die van nature blij van je worden. En de mensen met wie ook jouw hart en ziel jubelend blij zijn.

Het is zelfs tijd om alle oude pijn hierop laten gaan. Zoals “Wie zit er nu op mij te wachten, zoals ik écht ben?” Of: “Ik ben bang dat ik het voor mij als sensitieve vrouw niet is weggelegd, om een goedlopend bedrijf op te bouwen (op de manier die authentiek bij mij hoort).”

Echt? De klanten van wie mijn hart jubelblij wordt?

Voor mij is het iedere dag weer een bijna-niet-te-geloven geschenk, te werken met de vrouwen waar ik zielsgelukkig van word. En ook al wordt het nooit echt gewoon, toch zijn er van die momenten dat het besef weer extra binnenkomt.

Zoals gisteren, toen ik een eerste live dag had met de vrouwen die de afgelopen maanden met ‘Soul Based Business’ gestart zijn. We kenden elkaar al van de online meetings, maar zo’n eerste keer live is speciaal. Alsof er een nog diepere connectie ontstaat. 

En ik voelde tot in het diepst van mijn hart: “O, wat is ook deze groep weer dierbaar! Zoveel prachtige, sprankelende Liefdevolle vrouwen. Het maakt mijn werk zó speciaal.”

Met wie willen jouw hart en ziel het allerliefste werken?

En wat mij dan nog extra blij maakt: ik ben niet de enige die met zo’n speciale klantengroep mag werken. Ook voor jou staat er een stroom van klanten klaar, waar jouw hart stuiterend blij van wordt. De groep voor wie jij mag kiezen.

Of eigenlijk, kiest je ziel.

Dragen voor de ander

En het is jouw taak (als mens) om vanuit je hart te onderzoeken, naar welke groep jij geleid wordt. Zelfs wanneer het bepalen van je ideale zielsklant nu nog als een bijna ondoenlijke zoektocht voelt, mag jij je vandaag opnieuw realiseren: ergens zijn er mensen die mijn Lichtkracht nodig hebben.

Jij bent het antwoord op iemands pijn en verlangen

Ergens zijn er mensen die vanuit hun pijn (of diepe verlangen) om hulp hebben gevraagd. En het universum antwoordt op onze verlangens en pijn. Altijd!

Soms antwoordt het in de vorm van direct inzicht en onmiddellijke heling. Soms in de vorm van een ander mens, die je kan helpen die heling te vinden.

En jij, prachtige Lichte ziel, mag voor jouw ideale klant die mens zijn. Jij bent (echt!) het antwoord op iemands verlangen of pijn.

Hoe voelt dit, in de zachte kracht van je hart?

Neem maar even een paar minuten om dat toe te laten, in de diepere laag van je hart. Die diepere laag, van waaruit je zo Licht-krachtig met je ziel verbonden bent.

“Ik ben met mijn bedrijf en Lichtkracht
het antwoord op iemands verlangen en pijn”

Voel je het, hoe ontroerend mooi dit is? De Liefde en Compassie die jij in je draagt. De kracht van je ziel, om met je Liefde en Licht een verschil te maken.

De prachtige groep mensen die ik voor me zie

Wanneer ik me afstem op alle mensen die in deze uitzonderlijke tijd ondersteuning vragen, is de energie prachtig en Groots. Er zijn zo ongelooflijk veel mensen die nu in een proces van ontwaken zijn en daarin om hulp en ondersteuning vragen.

Een aantal mensen worden vers en onschuldig heel aarzelend wakker voor hun eigen Licht. En lopen daarbij tegen allerlei soorten vragen en onzekerheden aan. Terwijl anderen de eerste intense rollercoaster al doorstaan hebben en nu (dwars door allerlei uitdagingen heen) verder kunnen bewegen.

Iedere bewuste ondernemer mag haar eigen groep ontvangen

Ken je die bordjes op een vliegveld? Met namen en bestemming? Zodat iedereen moeiteloos en met zo weinig mogelijk gedoe naar de juiste plek geleid wordt.

Zo zie ik jou en mij als bewuste vrouwelijke ondernemers in de energetische aankomsthal van ontwakende zielen staan.

Het begint bij jouw bereidheid

Voor ieder ontwakend mens staat er iemand klaar, om haar te helpen een volgende stap te maken. Bijvoorbeeld in de vorm van inzicht, heling of een andere manier van groei.

Lichtwerker ideale zielsklant

Het belangrijkste wat ons als ondernemers daarbij te doen staat, is allereerst bereidheid. We moeten innerlijk bereid zijn om die groep mensen ook letterlijk te ontvangen. En ons geïnspireerde best doen om ervoor te zorgen dat de juiste mensen ons zien staan.

Daarna is het belangrijk om ook Zichtbaar te zijn

De juiste mensen kunnen je pas zien, als je ook zichtbaar bent. Ik weet het, dit klinkt te simpel. Als een quote van Johan Cruijff.

Meer eerlijk, zo eenvoudig is het: om gezien te worden, moet je zichtbaar zijn.

Bijvoorbeeld met een website die speciaal op je ideale klant gericht is. Of op social media, waar je berichten plaatst die aantrekkelijk voor je zielsklanten zijn. Met de afbeeldingen en woorden waarbij ze voelt: “Dit is voor mij geschreven! Ik voel me gehoord en gezien en vóel aan alles dat ik bij jou moet zijn”.

Jij mag kiezen (met hart en ziel) 

En gelukkig, jij mag kiezen voor wie je zichtbaar wílt zijn. Vanuit je hart en ziel.

Zodat zichtbaarheid geen ‘marketing-moeten’ hoeft te zijn. Maar iets wat je vanuit Liefde doet. Omdat het oprecht supergoed voelt, jouw bordje in die aankomsthal te plaatsen. Het bordje waar ook jij knetterblij van wordt, omdat het zo authentiek bij je past. Met of zonder vleugels. In glimmend goud of juist in diepe Aarde tinten.

Voel nog maar eens, een minuut of 2. Terwijl je je voorstelt dat jij daar in die prachtige hal van potentiële klanten staat:

“Ik ben met mijn bedrijf en Lichtkracht
het antwoord op iemands verlangen en pijn”

En neem dit vandaag, morgen en ook volgende week mee in alles wat je met en voor je bedrijf doet. Gewoon. Omdat het zo zielsgelukkig goed voelt.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voel je dat het resoneert? En, weet je (diep in je hart) dat ook jij vanuit je prachtige bezielde veelzijdigheid je bedrijf verder wilt laten groeien? In impact, omzet en zielsgeluk?

Misschien past de jaartraining Soul Based Business óf Soul Based Leadership (wanneer je de basis van je bedrijf hebt staan met een ideale klant en omzet) bij je. Meld je hier aan voor een gesprek met mij. Dan kijk ik met je mee of één van beide bij je past

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw ideale zielsklant (waar je hart blij van wordt!)