fbpx

Hoe maak je de keuzes die passen bij jouw spirituele taak als Lichtwerker?

Al scrollend op de tijdlijn van Facebook blijft mijn oog stil staan om te lezen. Wat ik lees raakt me. Bam! En ik vraag me af: “moet ik nu wel of niet protesteren? Wat zou hierin mijn spirituele taak zijn?

Soms vraagt de tijd waarin we leven, een keuze van me. Want er gebeurt van alles om me heen – en eerlijk gezegd weet ik niet altijd direct wat ik hiermee moet. Soms duurt het even voor het helemaal helder wordt, wat mijn Hart en Ziel van me vragen. 

Moet ik nou wel of niet protesteren?

 Vanochtend las ik een post op social media, over een demonstratie. Een actie van protest tegen een bizarre, mogelijke regeringsactie. Ja, zeker, wanneer ik lees over die actie dan roept dit verbazing op en ongeloof. Het zou toch niet?

Ook bij mij schiet heel even een gevoel van angst omhoog. Wat zou dit betekenen voor de wereld – voor onze wereld? Ik ben geneigd om mee te moeten protesteren, samen met de mensen die ook ‘tegen’ zijn.

Terwijl ik daar over mijmer zie ik ook, dat het lijkt op het kiezen tussen twee angsten. De angst voor een pandemie heeft bij een deel van de mensheid het verlangen naar extreme maatregelen uitgelokt. En de angst voor de maatregel lokt weer intense protesten uit. Een gevecht tussen twee angsten – daar kan geen winnaar tussen zitten! 

Wat zou Liefde nu doen?

Wat zou Liefde nu doen? Vraagt mijn hart zich af. En dan wel te verstaan, míjn gevoel van Liefde. Want de liefde van de één, is niet zoals de liefde van de ander. Liefde is eigenlijk meer een verzamelwoord, er zijn zooooveel vormen van liefde. Zelfs de energetische, Goddelijke, onvoorwaardelijke Liefde is niet in ieder mens of Lichtwezen gelijk.

En dat de Liefde zo divers is, is ook nog eens niet toevallig. Het is vanuit een Goddelijke Perfectie, dat iedere liefde net een beetje anders gekleurd is. Want al die liefde samen, vormt een perfect en Goddelijk Netwerk van Licht.

Een netwerk van Licht – door de tijd heen

Samen met mijn spirituele Gidsen en zielenfamilie, reis ik graag. Energetisch. Reizen naar een dimensie van Licht, waar ik samen met mijn Draken Gids soms door de tijd lijk te zweven.

En in die tijd is het soms donker. En soms is het Licht. Maar, hoe donker of Licht het er ook is – in alle tijd zijn er Lichtwerkers. Mensen met een grote dosis Licht in hun ziel, die met dat Licht de meest prachtige dingen doen.

Misschien herken je het. Bij deze Lichtwerkers, daar voel ik me Thuis. Ook al is hun leven soms zoooo anders dan het mijne. En is ook hun taak, hun zielsmissie zo ongelooflijk anders.

De krijger van het Licht 

Zo is daar Jeanne D’Arc. Een immense kracht in een jong vrouwenlichaam. Onvermoeibaar. Onwankelbaar. Vertrouwend op de stem van Liefde die ze hoort. Een rotsvast vertrouwen in God en het Goddelijke. Zo rotsvast, dat ze ten strijde trekt. Met een kracht die de Engelsen uit Frankrijk doet verdwijnen.

Lichtwerker Welke Keuze Spirituele Taak Spirituele Transformatie Academie

Jeanne, zij moet protesteren tegen de overname van haar land. Omdat iets in haar zegt, dat dit haar taak is. Het is zelfs de reden, waarom zij is geboren. Ze móet, of ze dit als mens nu wilde of niet

En ze moet niet alleen  – ze doet het ook! En haar onwankelbaar vertrouwen in de visioenen welke ze heeft, maken het onmogelijk mogelijk. Ja, werkelijk. Zij, deze krachtige ziel, leidt een leger en verandert daarmee het verloop van de Franse geschiedenis begin 1400.

De Dame van het innerlijk leven

Wanneer we dan naar Spanje reizen, begin 1500, vinden we een andere Dame. Ze is een Lichtwerker, net als Jeanne. Lichtwerker zonder twijfel. En ze staat voor de Liefde in haar hart.

Maar die Liefde, die vraagt van haar heel iets anders. Het is haar Ziel’s missie om de antwoorden in zichzelf te vinden en ook anderen te leren dit te doen. Zonder uiterlijke strijd mag ze keer op keer de aandacht naar binnen richten en de overwinning dáár vinden.

Teresa van Avila. De Heilige Teresa. Haar naam is misschien iets minder bekend bij de meeste mensen. Terwijl ze met haar leven en werken zeker zoveel impact heeft gehad als Jeanne. Ze schreef boeken, die een richtlijn voor de kerk werden. 

Teresa van Avila 

Heilige Teresa onderwees haar Zusters van het Karmelietenklooster om de verbinding met hun ziel te maken. Om zo ook hun eigen antwoorden innerlijk te vinden en hierop te leren vertrouwen.

Het zal je niet verbazen dat ik me met haar verwant voel. Onze Liefde is verwant. Net zoals Teresa haar Zusters de waarde van meditatie leerde, leer ik dit mijn klanten. En net als zij heb ik de spirituele rijkdom in mijn innerlijk ontdekt en doe niets liever dan andere Lichtwerkers te helpen hún spirituele rijkdom te vinden. 

Tegelijkertijd voel ik een enorme Liefde en bewondering voor Jeanne d’Arc. Haar strijdlustige Liefde. De immense opoffering welke zij maakte, omdat ze wist dat het klópt.

Verbinden met Lichtwerkers door de tijd heen

Wanneer ik me zo met hen verbind geeft het zoveel kracht en inspiratie. Hoe gaaf is het om te zien, tenminste voor mij is dat gaaf, dat er door de tijd heen al zoveel Lichtwerkers hebben geleefd. Het netwerk van Licht dat wij als Lichtbrengers vormen is niet alleen in deze tijd op aarde, maar ook nog eens dwars door alle tijd heen.

Compassiemoe Spirituele Transformatie Academie

Ze zijn er altijd al geweest. En ja, dat liep menselijk gezien niet altijd goed af. Ook Jeanne D’Arc werd ter dood gebracht, als straf voor haar strijd. Maar de ziel van Jeanne, die werd niet gedood. Nooit. Dat is namelijk Godsonmogelijk.

Wat echt en eeuwig is leeft voort

Natuurlijk heeft de pijn en wanhoop van iemand als Jeanne een diepe pijn teweeg gebracht. En misschien is haar ziel in een leven daarna wel eventjes wat voorzichtiger geweest. Geschrokken van het geweld wat haar als mens is aangedaan.

Maar die pijn en schrik, die helen. Want alleen datgene in ons wat echt en eeuwig is, leeft voort. En de missie die zij volbracht heeft, staat in haar ziel gekerfd. Staat zelfs als het ware in ons Netwerk van Licht gegrift. Zodat andere vrouwelijke Lichtwerkers in een andere tijd door haar geïnspireerd kunnen worden.  Of, door de boodschappen van de Heilige Teresa geraakt kunnen worden.

Want welke van de 2 ons het meeste aanspreekt heeft onder andere te maken met het type Lichtwerker wat wij van nature zijn.

welk type Lichtwerker ben jij?

Want net zoals er verschillende type mensen zijn, zijn er verschillende type Lichtwerkers.

De één doorbreekt gebaande paden en maakt het verschil door de praktische of uiterlijke strijd aan te gaan. Op de barricades, luid en duidelijk haar mening verkondigend.

Een ander gaat naar binnen en vecht met haar innerlijke demonen. Haar werk is als eerste innerlijk – en van daaruit verlicht zij de wereld.

Het één, is niet beter dan het ander. Het is gewoon anders. En beide Krachten zijn nodig, in het spel van het aardse leven.

Samen helpen wij de wereld

Want samen helpen wij de wereld beetje bij beetje wat Lichter te worden. Samen helpen wij het bewustzijn te groeien en bewust te Zijn. En dit, dat doen we al eeuwen en eeuwen.

Daarom hebben veel Lichtwerkers ook het gevoel dat ze elkaar al kennen. Ooit hebben we misschien al samen geleefd en gewerkt. Als Priesteres, als Heler, als Amazone, als Sjamaan of als Strijder voor het Licht.

witte broederschap en sisterhood of the Rose

Samen zijn we een Familie op zielsniveau. Een Broederschap en Zusterschap. Soul Family die elkaar altijd zullen steunen. Zusters die elkaar helpen her-inneren aan ons innerlijk Licht en ook om te zijn wie we werkelijk Zijn. Een Band die niet alleen door de eeuwen, maar ook door Universa heen gaat. Waarbij een aantal van deze Broeder- en Zusterschap op aarde leven en een aantal ons mensen ondersteunen als spirituele Gids.

Lichtwerker Welke Keuze Spirituele Taak Spirituele Transformatie Academie

eDe ‘Sisterhood of the Rose’ is de groep vrouwelijke Lichtwezens die onderdeel zijn van de ‘Witte Broederschap’. De Lichtwezens die in dienst staan van het Licht. En nu de aarde en de mensheid ondersteunen tijdens het proces van transformatie waar we middenin zitten. Lichtwezens zoals Jeanne d’Arc; Teresa van Avilla; Lady Nada; lady Portia; Lady Venus en Maria Magdalena.

Alle taken doen ertoe en zijn belangrijk

En als Zuster- en Broederschap maakt het eigenlijk ook niet zoveel uit, wie er protesteert en wie in Liefde aanschouwt en ver-Licht. Beide doen ertoe en zijn belangrijk. De ene spirituele taak is niet groter of belangrijker dan de andere. Iedere taak is eenvoudigweg anders – en dat maakt onze verbinding zo prachtig en krachtig.

We zijn met elkaar als een Regenboog van het meest krachtige Licht. Ieder in haar eigen kleur – en zowel apart als samen zijn we adembenemend mooi.

Samen op aarde, als Lichtwerkers in een menselijke vorm. En samen rondom de aarde. Want jij en ik als Lichtwezen op aarde mogen ons laten ondersteunen in onze Ziel’s Missie door de spirituele Gidsen met wie we verwant zijn.

De keuzes die passen bij jouw spirituele taak

Onze spirituele Gidsen kunnen ons namelijk helpen her-inneren aan onze werkelijke en spirituele taak. Bijvoorbeeld mijn verbinding met de Lichtmeesters Lady Venus en Lady Portia helpen mij her-inneren welke kleur míjn Ziel’s Liefde heeft. Een Liefde die de kracht van Zelfliefde kent. De Liefde die onvoorwaardelijk trouw is aan het Licht en de Missie van de eigen stralende Ziel.

En of jij jouw prachtige Gidsen nu al kent of nog niet. Ook jij kunt jouw Kleur van Liefde herkennen. Door je op ieder moment te her-inneren wat de stem in het diepst van je Hart tegen je zegt. In ieder moment mag ook jij vanuit een diepe Liefde voelen, wat jouw keuze is. En echt. Jouw keuze mag er zijn. Je hoeft het niet meer ‘goed’ te doen. En een foute keuze bestaat niet. Want de Liefde in jou die wéét wat klopt. Die weet wat klopt voor jóu. Protesteren. Of niet.

 

P.S.  Ben je er klaar voor om jouw Ziel’s missie krachtig in je bedrijf te laten stromen? Meld je hieronder aan voor de gratis Masterclass ‘Ondernemen vanuit je zielsmissie als Lichtwerker’.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Hoe maak je de keuzes die passen bij jouw spirituele taak als Lichtwerker?