fbpx

Jouw spirituele taak maakt je zielsgelukkig

Wanneer je voelt dat je een Lichtwerker bent (een gevoel van herkenning, diep in je hart), dan weet je intuïtief dat je met een belangrijke spirituele taak geboren bent. Niet omdat jouw taak waardevoller is dan alle andere missies op Aarde. Maar je voelt gewoon aan alles dat het een taak is die er voor je ziel echt toe doet.

En die laatste zin mag je eventjes wat dieper tot je door laten dringen:

Jouw spirituele missie is een taak en verantwoordelijkheid
die er voor jouw ziel echt toe doet!

Alles leidt naar onze ziel’s missie

Toen ik voor het eerst écht kon voelen dat mijn missie belangrijk is, werd het opeens zo logisch dat mijn ziel er alles aan doet om me te herinneren aan de missie waarmee ik geboren ben.

Want de missie van mijn (en jouw) ziel is met zoveel zorg, Liefde en precisie samengesteld. En die missie, wil niets liever dan geleefd worden!

Zodra jij en ik worden afgeleid door alles wat in onze moderne wereld zo belangrijk lijkt (en niet bij onze spirituele taak past), begint onze ziel zachtjes te roepen. Tot ons verlangen om de stem van onze ziel weer duidelijk te horen steeds krachtiger wordt.

Een gevoel van Goddelijke urgentie

Heel vaak begint de roep van onze ziel met een gevoel van Goddelijke urgentie. Toen ik dat woord voor het eerst in me op voelde komen leek het wat groots en misschien zelfs wollig. Maar een beter woord kwam er gewoonweg niet.

En toen ik niet anders kon dan het uitspreken, (hoe de roep van mijn ziel voor mij voelt) kreeg ik tijdens een gratis vierdaagse mini-training ongelooflijk veel reacties van vrouwen die dit herkennen.

Zoveel vrouwen met een gelijksoortige zachte drang, een innerlijke stem die je vol enthousiasme aanspoort om te ontdekken wat je op Aarde komt doen en hier voluit voor te gaan. Omdat het tijd is, simpelweg tijd. En onder dit enthousiasme is er een immense Goddelijke bedding van Liefde, waarin je voelt: “Niets moet. Als ik het door onzekerheid of angst nu niet aandurf om voluit voor mijn spirituele missie te gaan staan, mijn ziel staat Liefdevol en voor altijd achter me”.

Blij met de rust in mijn leven

Die combinatie van een drive die me aanspoort en de Liefdevolle bedding waarin niets ‘moet’ was voor mij heel lang flink verwarrend. Achteraf was het vooral ingewikkeld omdat ik wel dolgraag mijn ziel en spirituele taak wilde volgen. Gewoon omdat ik voelde dat het klopt. En het diepe gevoel dat ik iets moois op Aarde kom doen is zo ongelooflijk krachtig!

Introvert

Maar eerlijk gezegd had ik er op mijn onzekere en angstige momenten ook weinig vertrouwen in dat het me zou lukken. Want het leven was al zo vaak een strijd en worsteling geweest.

En eigenlijk was iets in mij ook gewoon blij dat mijn bestaan een soort van kabbelde. Blij dat ik alle zwaarte overleefd had en nu in een rustiger vaarwater was.

Onze ziel heeft een oneindig begrip

Wat me zo dankbaar maakt, onze ziel begrijpt dat. Ze kent onze strijd en intense pijn van de afgelopen eeuwen. En ze kent de bijna oneindige zwaarte die we in onze cellen hebben gedragen. Waardoor je soms nog steeds een dodelijke vermoeidheid voelt, na eeuwenlang vergeten wie je bent. Of een intense kwetsbaarheid omdat je prachtige hart keer op keer gebroken is, of schaamteloos vertrapt.

En tegelijkertijd, herinnert je ziel zich wie we werkelijk zijn. En ook dat vult mijn hart met een allesverterende dankbare stilte.

Want is het niet buitengewoon? Hoe afschrikwekkend het leven in een driedimensionale tijd ook geweest is. Onze ziel kon onmogelijk vergeten wat de diepste Waarheid is: jij en ik zijn eeuwig Heel, Liefde en Licht.

Het is tijd om zielsgelukkig te zijn

En die Goddelijke urgentie die jij vanuit je hart en ziel tot in al je cellen voelt, is niet bedoeld als zware verantwoordelijkheid. Het is geen ‘heilig moeten’ om voor je missie te gaan staan.

Wel is het een oproep. En je zou zelfs kunnen zeggen: een richtingwijzer. Een baken voor echt geluk.

Want wij als mens zijn geboren met een spirituele Google-maps. Een innerlijk systeem wat ons in de bezielde richting wijst. En zodra we met de stroom van onze ziel meegaan, geeft ons innerlijk baken een gevoel van moeiteloosheid. Een gevoel van flow en zielsgeluk.

Koud-koud of warm-warm

Ook alweer zo logisch eigenlijk, dat we pas echt zielsgelukkig zijn als we het pad van onze zielsmissie volgen. Want onze ziel moest ons in deze sluier van vergetelheid toch íets meegeven, om weer uit de brij van zwaarte en verwarring te kunnen ontwaken.

Spirituele taak Goddelijke urgentie

En het warm-warm en koud-koud systeem (zoals het kinderspelletje waarmee je iets terugvindt wat verstopt was) werkt zelfs in het diepste donker eigenlijk gewoon Goddelijk perfect.

Zodra je van je ziel af beweegt wordt het leven zwaarder en je blijft net zolang zoeken tot je je weer goed voelt. En dat goed voelen gebeurt pas, als je je weer in de richting van je missie beweegt. Dan wordt het steeds een beetje Lichter, vrijer. Je krijgt stap voor stap het gevoel terug, dat je écht ademt en leeft. Gewoonweg overweldigend blij of stil-gelukkig.

Je spirituele taak is belangrijk voor je bedrijf

Ook in je bedrijf is je ziel de belangrijkste CEO, zelfs als we denken dat het niet zo is. En voor jou als Lichte ziel klopt je bedrijf pas als ze in dienst van je spirituele taak staat.

Dus op de bedding van Liefde waarin niets ‘moet’ is er een immense uitnodiging om voluit voor je zielsmissie te gaan. Het gevoel van Goddelijke urgentie wat zachtjes in je rug duwt.

En jouw ziel’s geluk zal stromen, zodra je jouw ziel’s missie volgt. Niet omdat het moet of beter is. Maar omdat je missie bijna-niet-te-bevatten belangrijk is. En het de Goddelijke bedoeling is dat jij haar met de wereld deelt!

Lieve ziel – zo zet je jouw intentie

Als je die zachte roep van je ziel voelt, met een Goddelijke urgentie om voor je missie te gaan staan – stem je dan nu gelijk eventjes iets dieper af op je hart en ziel. Door rustig je ogen te sluiten en met je aandacht naar je hart te gaan. En zachtjes in jezelf de intentie uit te spreken:

“Lieve ziel, ik ben bereid om mijzelf en mijn bedrijf met jou te verbinden. En steeds aandachtiger te leren luisteren naar jouw zacht-krachtige stem in mij”

Sta jezelf toe om haar stem te horen en een laagje dieper aanwezig te zijn. Je zult voelen dat alles in jou een beetje Lichter wordt, verzacht. De Liefde in jou krijgt weer ruimte en dat voelt gewoon goed. (En soms zelfs zielsgelukkig!)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

En voel je dat je ziel je aanspoort om met je bedrijf nu voluit voor je ziel’s missie en ziel’s geluk tegaan? Maar is het neerzetten van een bloeiend bezield bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had?

Dan heb ik een krachtige (en gratis) online vierdaagse mini-training voor je. In deze online vierdaagse mini-training laat ik je zien wat jij als Lichtwerker nodig hebt om vanuit spirituele flow een bedrijf op te bouwen, wat bij je missie past. Vanuit mijn eigen ervaring als vrouwelijke Lichtwerker en spiritueel businesscoach.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw spirituele taak maakt je zielsgelukkig