fbpx

Jouw Lichtkracht moet direct voelbaar zijn

“Ze lijken wel licht te geven” zei de hovenier, nadat hij de lilaroze heideplantjes voor me in een doos gezet had. “Ja he” antwoordde ik zo neutraal mogelijk. “Ze zijn prachtig”.

Terwijl ik de woorden uitsprak, maakte mijn hart een vrolijk sprongetje. Omdat ik de plantjes juist om hun Licht gekozen had.

Middenin een oase van heide werd ik verrast

Het grappige is, vorige week had ik de heide nog laten staan. Het leek me wat overdreven, om ook nog heide in mijn tuin te planten als ik bij iedere wandeling met Lady al door zoveel prachtige heidevelden loop.

Maar een paar dagen geleden werd dat opeens helemaal anders. Toen ik middenin een oase van de meest magnifieke heide liep, voelde ik de energie veranderen. En dwars door de donkergrijze wolken, piepte opeens een prachtig licht omlaag.

Alsof het hele veld eventjes stil stond. Alleen de koeien verderop hoorde ik nog zachtjes hun gestage graasgeluiden maken. 

Alsof de heide een infusie van voelbare Lichtkracht kreeg

 Ik wist dat het licht wat ik zag niet zomaar licht was. Het was een Licht wat ik ken van mijn energetische reizen, een Andromedaans Liefdeslicht.

Alsof de heide in dat onmetelijke veld een infusie van Liefdesenergie kreeg, zodat iedereen die daar de komende tijd loopt heel zachtjes geraakt wordt.

 Het voelde wonderbaarlijk. En ik wist meteen dat een aantal soortgelijke heideplanten in mijn tuin wilden staan. Om deze Liefdesenergie ook hier beschikbaar te maken.

Zoiets vertel ik niet op een feestje of bij de hovenier

 Voor mij is dit een diepontroerende ervaring. Het verandert op slag iets in mij.

En omdat ik inmiddels weet dat de gemiddelde moderne mens niets van dit gebeuren begrijpt, vertel ik dit niet zomaar even aan de hovenier bij wie ik mijn planten koop. Maar blijkbaar had hij toch iets speciaals gezien, toen ik de plantjes kocht.

Lichtkracht voelbaar

Is het niet bijzonder, dat ons licht dan misschien niet altijd bespreekbaar is. Maar dat er steeds meer mensen zijn die wel voelen dat ze geraakt worden. Ze voelen opeens blijdschap, of een verwondering over schoonheid die ze zien (zoals in de heideplantjes).

Ook in je bedrijf hoef je niet alles direct te benoemen

Het herinnert me eraan dat jij en ik als Lichtwerker ook in ons bedrijf niet alles (direct) hoeven te benoemen. Sommige dingen die voor jou enorm belangrijk zijn, doen er voor je potentiële klanten namelijk niet toe. In ieder geval niet wanneer ze jou en je bedrijf net leren kennen.

Alles waarvan je hoofd vindt dat het belangrijk is om als eerste te delen, zoals de precieze werking van de methodieken die je gebruikt. Of een aparte pagina voor je tarieven zodat mensen alvast weten wat je kost.

Jouw Lichtkracht moet direct voelbaar zijn

Terwijl de mensen die jouw ideale klant zijn vooral willen voelen dat hun hart een blij sprongetje maakt, als ze jouw website of social media zien. Alsof er een onbewust belletje rinkelt: “Dit is degene bij wie je moet zijn”.

Want de tijd waar we naartoe gaan is niet meer op het hoofd, maar op ons Hart gebaseerd. Wat betekent dat mensen willen voelen dat jij de juiste coach, healer of kunstenares bent. En dat het leven jullie niet ‘zomaar’ bij elkaar brengt, maar met een diepere reden.

We gaan naar een tijdperk van synchroniciteit

Is het niet heerlijk? We gaan weer naar een tijd waarin synchroniciteit weer heel gewoon is. En door ieder levend wezen omarmd wordt.

En jij als Lichtwerker mag daarin een voorloper zijn. Ook in je bedrijf.

Lichtkracht voelbaar

Daarom een liefdevolle uitnodiging voor vandaag: Ga zo eventjes naar je eigen website of social media toe en doe de ‘ideale klant check’ oftewel: voel, of jouw Lichtkracht direct van je website (of social media) af spat.

Doe de ‘ideale klant check’

Krijgt jouw ideale klant direct kippevel, wanneer ze jouw kleuren, foto’s en teksten ziet? Of moet ze eerst door een hoeveelheid ‘hoofd-tekst’ heen, voor ze werkelijk JOU ziet?

Voel dan (zonder oordeel!!!): wat zou ik de komende tijd willen doen om mijn online visitekaartjes Lichter te maken? En plan dat gewoon in je agenda in.

Je hoeft het niet direct aan te passen, als je voelt dat er iets anders mag. Maar laat het in je rijpen. Tot je opeens weet: Zo ga ik het doen! 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

En voel je dat je hiervoor wat extra inspiratie nodig hebt? 

Dan heb ik een krachtige (en gratis) online vierdaagse mini-training voor je. In deze online vierdaagse mini-training laat ik je zien wat jij als Lichtwerker nodig hebt om een bloeiend bezield bedrijf op te bouwen en vanuit je Lichtkracht zichtbaar te zijn. 

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw Lichtkracht moet direct voelbaar zijn