fbpx

Jouw bedrijf versnelt je spirituele groei

De opbouw van mijn bedrijf was en is voor mij een grootse spirituele-groei-versneller. Echt, een véél grootsere groei dan ik ooit had verwacht.

Natuurlijk had ik wel op een aantal uitdagingen gerekend, vooral op het gebied van zakelijkheid. Omdat ik het in het begin bijvoorbeeld lastig vond om geld te vragen en vaak twijfelde: hoeveel is mijn spirituele werk eigenlijk waard?

De angst dat ik ‘te duur’ was

Zodra er gezegd werd dat het ‘te duur’ was, sloeg de twijfel toe (zelfs toen mijn prijs nog rond de €25,- lag). Een diep gevoel van schaamte kroop tergend langzaam omhoog en verteerde me vanbinnen. Met een knagend gevoel van schuld, een diepe angst dat ik te veel van iemand anders vroeg (en ze me daardoor af zou wijzen).

Of als iemand me vertelde dat ze heel graag met me zou willen werken, maar het geld niet had … ook dan voelde ik het rond mijn zonnevlecht onweerstaanbaar trekken. Een mens met pijn, hoe zou ik durven haar mijn hulp te weigeren? In 90% van de gevallen streek ik met mijn hand over mijn hart en werkte gratis of voor heel weinig.

Het begon steeds vaker te knagen

Aan de ene kant voelde het heerlijk, om mijn werk te doen. Prachtige vrouwen te kunnen helpen om zich weer met hun ziel en Lichtkracht te verbinden. Onderdeel te mogen zijn van een zo bijzonder proces. En ik voelde zo duidelijk, dat dit mijn zielsmissie is. Het werk wat ik deed (en doe), het klopte gewoon.

Tegelijkertijd begon er steeds vaker iets te knagen. Want de vrouwen maakten zulke prachtige stappen, allemaal op hun eigen manier. Maar de groei in mijn eigen leven bleef een beetje hangen, vooral op het gebied van geld.

Het ging ten koste van mijn eigen groei!

Op een dag realiseerde ik me: zo kan ik niet langer doorgaan. Alleen maar gratis en goedkoop werken, het gaat ten koste van mijn eigen groei!

Want mijn werk kon ik zo vol overgave doen, omdat ik die tijd en ruimte voor mezelf gecreëerd had. Een heel bewuste keuze, toen ik na een laatste burn-out besloot om niet langer mezelf geweld aan te doen. Niet langer mezelf in een hokje van loondienst te proppen, waar ik altijd na een periode van maanden of jaren weer compleet opgebrand uit kwam.

Bedrijf versnel spirituele groei

Die keuze om met mijn baan te stoppen voelde ongelooflijk goed. En was net zo ongelooflijk spannend. Vooral toen ik na een periode van ZW en WW uiteindelijk als alleenstaande moeder in de bijstand zat. En ook al maakten mijn zoon en ik er samen het beste van, het was niet wat ik echt-echt-echt wilde.

Als eerste mocht ik groeien in zelf-liefde

Op een dag schoot het door mijn hoofd: “Omdat ik steeds maar gratis en goedkoop werk, maak ik het mezelf onmogelijk om van mijn bedrijf te kunnen leven. Door mezelf steeds weer verantwoordelijk te maken voor alle mensen met weinig geld, blijven ook mijn eigen financiën een probleem.”

Het gevoel was zo sterk, dat ik niet meer kon doen alsof ik het niet gehoord had. Het knagende gevoel dat er ‘iets niet klopt’ stond in één keer uitvergroot voor mijn neus. Het was tijd om mijn te grote verantwoordelijkheid voor andervrouws leven los te laten. En liefdevol te kiezen voor mijn eigen financiële onafhankelijkheid.

Want dit was waar mijn groei tenslotte over ging: financieel succesvol en autonoom durven zijn.

Het verbaasde me, de oproep van mijn ziel

Is het niet bijzonder, dat iets wat je vanuit liefde doet (gratis of goedkoop met iemand werken) toch ten koste van de liefde voor jezelf kan gaan?

Mij verbaasde het in het begin, toen ik van binnenuit (vanuit mijn hart en ziel) de oproep voelde, om voor mijn financiële waarde te gaan staan.

Niet meer ten koste van mezelf maar te blijven geven en geven. Maar eerst mijn eigen hart en leven te vullen, voor ik ieder druppeltje wat ik zelf ontvangen heb, gelijk weer weg te geven. Zoals ook de zon haar licht niet weggeeft. Maar juist omdát ze zo continu gevuld blijft, een baken van de meest Goddelijke warmte is.

Een diepe (collectieve) angst kwam naar voren

Op het moment dat ik toegaf aan de liefdevol-krachtige roep van mijn ziel, kwam er als eerste een enorm gevoel van opluchting omhoog. En vrijwel direct daarna stapte een diepe, adembenemende angst naar voren.

Eventjes nam die angst me helemaal over, alsof er alleen nog maar zwaarte en donker was. Mijn lichaam in een totale paniek, black-out en helemaal niets meer weten.

Bedrijf versnel spirituele groei

Het enige wat hielp, was steeds weer mijn aandacht naar mijn hart en naar de Nieuwe liefdevolle Aarde brengen. Mijn lichaam geruststellen, dat alles goed en veilig is.

Een Lichte en autonome vrouw zijn

Die angst, ik herkende haar al snel als een diepe en collectieve angst. Omdat ik haar niet alleen zelf al mijn hele leven gekend heb. Ook bij andere vrouwen zag ik een soortgelijke angst.

De verlammende en wanhopig-makende angst van vrouwen die in eerdere levens uit hun Licht-kracht geslagen zijn. Soms letterlijk, soms figuurlijk. Gewoonweg omdat Licht-krachtige vrouwen eeuw na eeuw als bedreiging werden gezien.

Een angst die ons (bijna) klein hield

Het is een angst die ons eeuwenlang klein gehouden heeft. Nou ja, niet helemaal klein. Want bij de meeste van ons was het Licht en de eigen-wijsheid toch nog steeds zichtbaar. Hoezeer we het soms ook probeerden, ons Licht was nooit helemaal te doven.

En die laatste zin, mag je nog eens lezen:

Hoezeer je het ook geprobeerd hebt (in dit leven of in andere tijden),

jouw Licht-kracht was nooit he-le-maal te doven.

Het geeft moed én het vraagt vergeving

Mij gaf het hoop en moed, toen ik me dit realiseerde. En, het deed pijn. Omdat ik me levens herinnerde waarin ik zo graag onopvallend had willen zijn.  Vooral de levens dat niet alleen ikzelf, maar ook mijn dierbaren werden gepijnigd en vervolgd. De levens dat de mensen die ik liefhad moesten boeten voor mijn Licht en anders-zijn.

Het vroeg vergeving, van mezelf.

Vergeving, van al die levens dat ik niet kon voorkomen dat mijn Licht ook andere mensen in de problemen bracht. Prachtige mensen, zoals mijn zusters, mijn man en mijn kinderen. En vergeving, voor al de keren dat ik mensen met een diep en intens lijden moest láten lijden. Omdat ik in die tijd moest kiezen, tussen hun pijn en de pijn van mijn geliefden.

Jouw bedrijf versnelt je spirituele groei

Het zijn diepe stukken, die in je bedrijf omhoog kunnen komen. Eeuwenoude belemmeringen die om bevrijding vragen. Vooral wanneer je behalve die angst ook een diep verlangen van je ziel voelt.

De zacht-krachtige roep om eindelijk weer vrij en autonoom te zijn. Precies zoals het bij de Nieuwe tijd past.

De liefdevolle roep om met jouw Licht een positief verschil te maken. Mensen te helpen helen, groeien en transformeren. En! Dit keer zonder jezelf leeg en weg te geven. Zonder jezelf energetisch te kleineren.

Groots. Vanuit de liefdevolle grootsheid van je ziel. Versnelt de groei van je bedrijf ook jóuw spirituele groei.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

P.S. Kennismaken met mij kan nog wél steeds gratis. Omdat ik weet dat deze dagen al een enorme shift kunnen geven, wanneer je nu nog niet het geld hebt om met mij de jaartraining te doen. En omdat ik er ook zelf intens blij van wordt, op deze manier met een prachtige groep vrouwen te kunnen werken!

Bijvoorbeeld tijdens een gratis vierdaagse.

Vier dagen lang ben ik jouw spiritueel businesscoach. Met dagelijks een Masterclass, werkboeken en Lichtmeditaties. Met thema’s zoals:

• Hoe manifesteer je een uniek bezield bedrijf?
• Waar zet jij een (onbewuste) rem op je groei?
• Liefdevolle marketing: met hart en ziel
• Zo groeit je bedrijf vanuit flow en balans

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw bedrijf versnelt je spirituele groei