fbpx

Jouw bedrijf is een moderne tempel

Het heeft een tijdje geduurd voor ik mijn bedrijf durfde te benoemen, zoals ik het echt ervaar: mijn bedrijf voelt als een tempel, waarbinnen ik mijn spirituele werk mag doen.

Mijn aarzeling om het ook zo te benoemen was oud (zoals de meeste aarzelingen zijn). Iets in mij was bang dat mensen het niet zouden begrijpen, omdat het misschien te zweverig klinkt. En eerlijk gezegd ook omdat ik ontdekte dat een tempel al snel geassocieerd wordt met alles gratis doen (of betaald worden in groente en warme wollen sokken). En geen geld voor je aanbod durven vragen is niet wat ik met een eigentijdse tempel bedoel.

De vrouwen herkennen het direct

Het bijzondere is, de eerste keer dat ik het begrip ‘tempel’ gewoon maar benoemde bij de vrouwen met wie ik werk, werd het door een heel aantal vrouwen direct herkend. En ze waren zelfs blij en opgelucht dat ik het naar voren bracht. Want het resoneert met iets wat ze te lang waren vergeten: de zoete herinnering aan een tijd dat wij als vrouwelijke Lichtwerkers in tempels leefden.

Een dierbare tijd waarin we als zusters samen hebben geleefd, met ieder onze eigen taak. Vanuit verbondenheid én autonomie. We deden ons Lichtwerk met alle Liefde die we in ons hebben. En hielpen mensen helen, transformeren en groeien. Toegewijd en dienstbaar aan ons Licht.

Mijn bedrijf als tempel

Door mijn bedrijf als tempel te durven zien (een heilige ruimte) is het voor mij steeds eenvoudiger geworden om de waarde van mijn coaching te gaan zien.
Want bij het woord ‘tempel’ voel ik een kracht en Heelheid, die mijn volle respect en waardering verdient. En de mensen die ik binnen deze prachtige energie kan ondersteunen en coachen, zijn de prachtige vrouwen voor wie ik vanuit Liefde op Aarde ben.

Bedrijf moderne tempel Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Het zijn de vrouwen die ik heel vaak al ken vanuit andere tempel tijden. Bijvoorbeeld vanuit Atlantis of het oude Egypte. Tijden waarin jij en ik vanuit ons Licht hebben geleefd en ons leven ook aan onze Lichtkracht was gewijd. En onze spirituele taak voelden we zo immens krachtig in ons hart, er is niets mooier dan dat.

In deze tijd leven we met uitwisseling van geld

Ook in die oude Lichte tijden leefden we vanuit overvloed, op de manier die bij deze tijd heeft gepast. Vaak was dit met betalingen in natura, of uitwisseling van diensten. Omdat dit logisch was, in die verleden tijd.

De tijd waarin we naartoe gaan (de Nieuwe tijd) wordt misschien ook weer zelfvoorzienend, met een uitwisseling in natura. Of er is gewoon voor iedereen meer dan genoeg en we doen onze spirituele taak zonder ruilhandel of iets wat erop lijkt.

Maar in de huidige tijd ruilen we op Aarde nog steeds diensten en goederen, dat is waarmee we nu leven. En geld speelt daarin een belangrijke rol.

Als eigentijdse tempel mag je gewoon geld verdienen

Voor een eigentijdse tempel betekent dit dat je voor je Heilig helend werk heel gewoon ook geld mag vragen. Als middel om te ruilen, zodat jij in je eigen inkomen kunt voorzien.
Want jij bent degene die de energie bepaalt, waarmee jij dit geld ontvangt. En op welke manier je gebruik maakt van de overvloed die jouw welverdiende inkomen mogelijk maakt.

Je creëert nieuwe mogelijkheden

Stel je eens voor, hoeveel mooie dingen je kunt doen, met het geld wat jij met je bedrijf verdient. Prachtige waardige dingen, waarmee jij een prachtig verschil maakt. Natuurlijk als eerste voor jezelf en voor autonomie in jouw leven. Want echt, de tijd van armoedegeloftes en op een liefdevol houtje bijten is voorbij. Je bent vrij om in alle opzichten rijk te zijn!

Bedrijf moderne tempel Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Tegelijkertijd creëer je door het geld ook prachtige mogelijkheden om je bedrijf verder te laten groeien. Misschien wil je iemand inhuren, die een aantal dingen voor je doet. Zoals het verzorgen van een winstgevende boekhouding, of het inplannen van je social media posts. Waardoor jij vrij bent om ook letterlijk vrije tijd te maken – of om meer tijd te reserveren voor je prachtige Lichte werk.

Jouw bedrijf is een moderne tempel

Hoe voelt het, als je zo naar je bedrijf kijkt? Jouw moderne tempel, een Heilige plaats van heling en Lichtwerk. Waarmee jij op een krachtige manier ook zelf tot bloei komt. Financieel en spiritueel.

En wat zou het voor jou en jouw leven betekenen, om zo in je bedrijf te staan? Of, wat zou het voor jouw klanten betekenen, dat je vanuit deze energie in je bedrijf staat? Krachtig, vanuit je Licht!

Als je voelt dat het je energie, kracht en een blij gevoel geeft neem dan nog even wat langer de tijd om dit écht te voelen. En tot in al je cellen te voelen dat het kan en mag: jouw moderne tempel, geld verdienen met je spirituele taak op de eigentijdse manier die bij jou en jouw Lichtkracht past.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel jij aan alles dat het tijd is te stoppen met uitstellen en nu voor je bedrijf als Lichtwerker te gaan staan? Om impact en omzet te gaan maken, op de spirituele manier die bij jou past?

Meld je hier gratis aan voor een online vierdaagse. Je ontvangt waardevolle richtlijnen en transformatie waarmee ook jij een bloeiend bezield bedrijf op kunt bouwen.

Maak meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker

Gratis online Vierdaagse

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw bedrijf is een moderne tempel