fbpx

Jouw 5D Hartchakra is belangrijk voor je bedrijf!

Tijdens de trainingen en ook workshops die ik geef, speelt het 5D hartchakra een belangrijke rol. Het hartchakra wat geactiveerd is voor de Nieuwe vijfdimensionale energie van onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid en overvloed.

Eigenlijk zijn alle Nieuwe chakra’s natuurlijk belangrijk (hierover in een volgend blog meer), maar het hartcentrum speelt in de hele kolom van chakra’s een centrale rol. Niet alleen voor ons spiritueel ontwaken, maar ook voor de manier waarop we in ons bedrijf staan. Daarom begin ik vaak bij het hart.

Het ontwaken van onze Nieuwe chakra’s

Afgelopen maandag overviel het me opnieuw (tijdens de eerste dag van de gratis vierdaagse ‘Lichtwerker in een Nieuwe tijd’), hoe ongekend belangrijk het ontwaken van ons 5D hartchakra ook voor ons bedrijf is.

Want het ontroerde me diep in, toen ik zag hoeveel prachtige vrouwen er die Masterclass bij waren. En ik voelde (tot in mijn cellen) hoe speciaal de tijd is waarin we leven. Alleen al het feit dat we als Soul Sisters zo samen mogen delen. Zonder angst voor vervolging of erger. We zijn weer vrij om te verbinden en zichtbaar Licht te zijn.

Ons Hartchakra moet nog aan die vrijheid wennen

Toch hoorde ik in de reacties van de vrouwen al snel dat die vrijheid niet betekent dat we ons daarmee ook vrij vóelen. Voor de meeste vrouwen is het even wennen, dat het werkelijk veilig is. Veilig om met je bedrijf jezelf te zijn, helemaal zoals je bent. Veilig om overal je Licht te laten zien en stralen. En veilig ook om krachtig te zijn, een vrouw die zonder omwegen haar spirituele missie deelt.

Want die kracht werd ons de afgelopen eeuwen vaak niet in dank afgenomen. En was heel heel lang geleden zelfs een belangrijke reden van een eerste groots oertrauma rond ons hart. Een oertrauma wat bij de meeste vrouwelijke Lichtwerkers ook in dit leven in het Licht gezet wordt.

Tijdens de val van Atlantis viel ook ons Hart

In de tijd van het Gouden Atlantis leefden we in het paradijs, anders kan ik het niet noemen. We leefden en werkten harmonieus samen, vanuit Eenheid en een allesdoordringende Liefde. Ieder van ons was onbeschrijflijk stralend en schitterend uniek. En ieder van ons was zich ook bewust van haar prachtige gaven en zieletalenten en deelde, voor het hoogste goed van alles.

5D hartchakra

Het was een Goddelijk, heerlijk tijdperk. (En een voorproefje op de Gouden Nieuwe tijd). Tot. De energie geleidelijk veranderde. Atlantis viel, eigenlijk eerst bijna ongemerkt. We voelden wel dat er iets veranderde, maar hoe ontwrichtend dit was ontdekten we pas toen het te laat was. En een eerste gevoel van zwaarte en angst door alle lagen heen gesijpeld was.

Onze Lichtkracht was een bedreiging

Zonder een dader of slachtoffer aan te wijzen, zag de zwaarte dat de kracht van Licht een bedreiging voor hem was. En kon niet anders dan het Licht een halt toeroepen.

Je kunt je voorstellen dat het in die Lichte tijd niet zo eenvoudig was om hartgedreven mensen opeens in angst onder te dompelen. Omdat alles in ons vanuit Liefde werd aangestuurd, collectief.

Er werd een blokkade op Liefde en Waarheid gelegd

Een belangrijke blokkade die daarom vanuit de zware energie op onze Liefde en Waarheid werd gelegd, was een soort van blok op de achterkant van het 5D hartchakra. Waarmee we werden letterlijk uit ons onviorwaardelijke hart werden geduwd.

Zoals ik het nu ervaar, was dit voor jou en mij als Licht mens een enorme schok. Een oertrauma, waar een heel aantal Lichte zielen nog steeds niet helemaal van bijgekomen zijn. We werden met dat onverwachte blok met een klap uit de paradijselijke energie gegooid. En voelden onze eerste angst, omdat we de verbinding met onszelf en onze spirituele Lichtfamilie kwijt waren geraakt.

Een groots oertrauma rond ons Hartchakra

Voor mij voelt dit als een eerst groots trauma, tijdens die overweldigende val. Een collectief en bijna-niet-te-dragen oertrauma van jou en mij als Lichte ziel, in die indrukwekkende tijd. Je zou kunnen zeggen: een imprint of begin van alle trauma’s die hierna gekomen zijn.

5D hartchakra

Als ik me verbind met dit oertrauma in jouw en mijn hartchakra, is er een belangrijk weten. De realisatie dat jij en ik in die tijd als het ware uit de grootsheid van ons hart gevallen zijn. Waardoor we alleen nog maar in een klein stukje aan de voorkant van ons hartchakra konden leven.

De Liefde voor onszelf werd vrijwel onbereikbaar

Voor jou en mij als dienstbaar mens was het een geschenk dat we vanuit de voorkant van ons hart toch nog steeds wat Liefde konden geven. Want de tijden waren hartverscheurend en ook in die tijd wilden we niets liever dan dienstbaar zijn.

Maar de Liefde voor onszelf raakten we kwijt. De Liefde voor onszelf als stralend Goddelijk Lichtwezen. De Liefde voor onszelf als stralende ziel.

We probeerden het ‘zelf’ te doen

Dus we probeerden los van onze ziel te werken. En dat moest wel ergens fout gaan! Zo kwam er twijfel, aan de goedheid van het universum. En we verloren de Goddelijke timing uit het oog. Waardoor we vanuit ego steeds beter ons best gingen doen om mensen te redden. En soms tegen beter weten in de ander hielpen, ten koste van onszelf.

En ja, het is een gewoonte die we eeuwen en eeuwen hebben vol gehouden. Zelfs helemaal tot in deze tijd.

Omdat we toch íets moesten doen om mensen te helpen helen, in een wereld die kapot leek.

Jouw hartchakra is op haar weg terug naar Liefde

In deze tijd is er goed nieuws voor alle eenzame en gebroken harten: we zijn energetisch eindelijk op de weg terug naar een tijdperk van Liefde. En dit betekent dat ook jouw 5D hartchakra de weg terug mag maken.

5D hartchakra

Het hartverscheurende oertrauma mag helen en ook alle andere trauma’s die je hierna (in alle tijdlijnen) ervaren hebt.  Trauma’s van gekwetstheid en verlating. Harten die misbruikt en gebroken zijn.

Zodat je hart haar vijfdimensionale vorm terug kan nemen. En weer helemaal gevuld wordt, met het onvoorwaardelijke Liefdeslicht vanuit je ziel. Een licht wat je opnieuw de Liefde voor jezelf laat voelen. En een diep gevoel van vertrouwen geeft.

Daarom is het 5D hartchakra belangrijk voor je bedrijf

Je kunt je voorstellen dat het openen van je vijfdimensionale hartchakra ervoor zorgt dat je op een heel nieuwe manier in je leven én bedrijf gaat staan.

Je kunt bijvoorbeeld stoppen met te-veel geven (ten koste van je eigen energie) en ook liefdevol de prijs vragen die bij je waarde past. Omdat je je eigen stralende waarde ziet en diep in je hart wéét dat er een ongekende overvloed beschikbaar is (voor jou en ook voor je klanten).

En dit alles bij elkaar helpt je om je bedrijf te laten stromen, op de manier die bij je ziel past. Zodat jij en je klanten samen zielsgelukkig zijn. Je klant is dolblij, omdat ze met jouw ondersteuning prachtige nieuwe stappen maakt. En jouw gevoel van geluk en overvloed stroomt, omdat je met hart en ziel het werk van je spirituele missie doet.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Voel je dat het resoneert? Wil je daarom jouw spirituele ontwikkeling versnellen én dit in je bedrijf integreren? Meld je dan aan voor de live online workshop, speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf .

Tijdens deze online workshop voor Lichtwerkers met een bedrijf leer je wat je nodig hebt om vanuit je bezieling een bloeiend bedrijf op te bouwen. Een bedrijf met de klanten die bij je zielsmissie passen én de omzet die je waard bent.

Praktijkgericht mét 5D Hartchakra Activatie

Het is een praktijkgerichte workshop, wat betekent dat er alle ruimte is om je vragen en uitdagingen in te brengen. Na een inleiding en een 5D Hartchakra Activatie gaan we in op praktijkvoorbeelden uit de groep.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jouw 5D Hartchakra is belangrijk voor je bedrijf!