fbpx

Jezelf klein houden saboteert je omzet

“Dank je voor het zetje vanmorgen. Dat had ik precies even nodig. Nu kan ik weer verder”. Dit schreef een prachtige vrouwelijke Lichtwerker met wie ik in de jaartraining werk, vlak na ons coach gesprek. Ze was op spiritueel vlak enorm gegroeid, zo mooi om te zien hoe ze steeds meer haar echte stralende Zelf wordt. Maar de omzet in haar bedrijf bleef achter bij haar persoonlijke groei en dat frustreert.

Het zetje wat ik haar mocht geven was een Liefdevol duwtje in de rug. Plus de inzichten waarmee ze haar krachtige spirituele groei ook in haar bedrijf laat doorwerken. Zodat ze nu aan de buitenwereld laat zien wat ze te bieden heeft en hier ook de prijs voor vraagt die haar traject verdient.

Jij hebt meer waarde dan je laat zien

De meeste vrouwen met wie ik werk zijn dol op groei, net als ikzelf. Spiritueel en persoonlijk. Misschien herken je het, die liefde voor alles wat met het ontwikkelen van je wijsheid en spirituele talenten te maken heeft. En als je een beetje lijkt op mij (toen ik met mijn eerste bedrijf begon) heb je de ene opleiding na de andere gedaan, je hebt geleerd en gestudeerd. Waardoor je inmiddels zo ongelooflijk veel in huis hebt, zoveel waarde in je draagt.

Maar omdat het niet snel ‘goed genoeg’ is, stel je het alsmaar uit om met je bedrijf voluit voor die enorme waarde te gaan staan. En komt er iemand op je website, dan laat je ze niet het geniale van je waarde zien. Jij lijkt één van de vele coaches die mensen helpt om ‘rust in hun hoofd’ te krijgen. Of ‘van hoofd naar hart’ te gaan. Nergens staat te lezen dat jij iets doet wat geen van je collega’s kan. Waardoor jouw aanbod iedere cent waard is, van de investering die jij vraagt.

Onbewust uitstel van de groei van je bedrijf

Dat het enorm spannend is om met je bedrijf helemaal voor je waarde en Lichtkracht te gaan staan, ik begrijp het. Het kan in het begin doodeng zijn, om met de wereld te delen hoe geniaal jij bent. Uitzonderlijk goed in het mooie werk wat je doet. Zeker als jij je een groot deel van je leven aan je waarde hebt getwijfeld, valt het niet mee om te laten zien, dat je een prachtige omzet waard bent.

En als je twijfelt (bewust of onbewust) aan de waarde van jou en je bedrijf, is de kans groot dat jij onbewust de groei van je bedrijf en omzet al een tijdje uitstelt. Omdat iets in jou nog niet gelooft dat jij dit echt verdient.

Dit uitstel is trouwens meestal een ogenschijnlijk praktische vertraging, die volkomen logisch lijkt. Bijvoorbeeld (deze hoor ik vaak): “Na de vakantie word ik weer zichtbaar en ga ik met mijn website aan de slag”. Of ”Als het wat rustiger wordt, pak ik mijn social media weer op.” En “ik ga eerst nog een extra opleiding doen, zodat ik nog meer te bieden heb – dan komen de klanten vast op me af.

De koelkast vol met uitgestelde dromen

Maar bij dit uitstel is het risico groot dat het een jarenlang uitstel of zelfs afstel wordt. Want als je die extra opleiding af hebt, voelt het waarschijnlijk nog steeds niet goed genoeg wat jij te bieden hebt. En na de vakantie eist het gewone leven weer je aandacht op en is er nog steeds geen tijd voor de opbouw van je bedrijf. Waardoor ook je omzet niet groeit en jij opnieuw overweegt om een gewone baan te zoeken. Of nog steeds niet kan stoppen met het werk wat eigenlijk niet bij je past, maar wel zorgt voor je financiële rust.

Klein houden Omzet Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

Kijk maar eens terug naar de afgelopen jaren. Hoe vaak heb je al gedacht: ik ga echt staan voor mijn waarde en Lichtwerk, als …

En al het mooie wat je toen van plan was, is niet meer geworden dan een supergoed plan. Ze ligt nog steeds in die koelkast vol met de andere mooie dromen, die ooit zijn uitgesteld. Niet omdat je het niet wilde, maar de tijd lijkt gewoonweg nooit helemaal rijp.

Je houdt jezelf onbewust klein

De kans is groot dat het uitstellen van je dromen (en omzet) weinig met de juiste tijd te maken heeft. Maar eerder met iets wat heel diep in jou ligt: het kleinhouden van jezelf. Ja echt, de kans is groot dat het wegzetten van jouw verlangen naar een bloeiend bedrijf helemaal niets met timing te maken heeft. Maar dat je gewoonweg nog niet durft te accepteren dat jij het in je hebt om de wereld werkelijk mooier te maken. En dat het mogelijk is om daar meer dan genoeg geld mee te verdienen, op de manier die bij je past.

Hoe voelt dat, wanneer je dit leest?

Het uitstellen van je dromen komt door de gewoonte om jezelf kleiner te houden dan je werkelijk bent.

Resoneert het en weet je diep in je hart dat het waar is? (ook al had je liever dat je er helemaal niets bij had gevoeld). Dan heb ik prachtig, positief en ronduit goed nieuws voor jou.

Je kunt leren om in je waarde te staan

Want nu je eenmaal weet dat jij jezelf kleiner houdt dan nodig is, komt er ruimte voor verandering en een bewuste keuze. Mits jij bereid bent om alles waarmee jij jezelf klein houdt nu eindelijk van je af te gooien. Zodat je de moed en het vertrouwen kunt vinden om echt voor je bedrijf te gaan staan. En te leren hoe jij vanuit je spiritualiteit een groots en omzetrijk bedrijf kunt bouwen.

Gisteren zag die prachtige vrouw uit het begin van dit artikel zichzelf tijdens een Lichtmeditatie op een stoel gaan staan. Haar symbool voor een innerlijke keuze om nu echt voor zichzelf en haar bedrijf te gaan staan.

Ze torende overal bovenuit en was duidelijk zichtbaar, voor iedereen om haar heen. Ook al was het eerst eng en werd in dit energetische beeld zelfs haar hoofd er afgehakt. Maar weet je wat zo bijzonder is? Het deed haar niets en het groeide gewoon weer aan. Ze had de angst om zichtbaar te zijn van zich afgelegd en geleerd om voor haar prachtige waarde te staan.

Als jij in je waarde gaat staan groeit je omzet mee

En als ondernemende Lichtwerker is het gewoonweg nodig dat jij hartgrondig in je waarde gaat staan. Want als jij niet in je eigen waarde gelooft en dit direct op je website en social media laat zien, waarom zou je potentiële klant dit dan wel doen?

Klein houden Omzet Lichtwerker Spirituele Transformatie Academie

En als je potentiële klant je waarde niet ziet, hoe kan dan ooit je omzet stijgen? Laat staan dat je bedrijf als een zonnetje gaat stralen, financieel en spiritueel?

Dus laat ik ook jou vandaag een zetje geven.

Een Liefdevol duwtje in je rug.

Het is tijd om te stoppen met het uitstellen van je prachtige dromen: Als alles (ja echt alles) mogelijk is, wat zou jij dan willen bereiken met je bedrijf? Waar wil je staan, over een jaar. Hoeveel klanten, welke omzet? Hoe ziet je dag eruit, wat ben je aan het doen? Hoe blij ben jij en hoe gelukkig zijn je klanten met jou?

Schrijf het op en plak het op je vision board. En laat je droom niet gaan, hoe graag je angst ook wil. Je bent het waard om te stralen. En de wereld is het waard om te genieten van al het moois wat jij te bieden hebt!

…………………………………………………………………………………………………………………………

Voel jij aan alles dat het tijd is te stoppen met uitstellen en nu voor je bedrijf als Lichtwerker te gaan staan? Om impact en omzet te gaan maken, op de spirituele manier die bij jou past?

Meld je hier gratis aan voor een online retreat of Masterclass. Je ontvangt waardevolle richtlijnen en transformatie waarmee ook jij een bloeiend bezield bedrijf op kunt bouwen.

Maak meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker

Gratis online Vierdaagse

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Jezelf klein houden saboteert je omzet