fbpx

Introvert! En toch wil je zichtbaar zijn

De kans is groot dat jij het als gevoelige ziel ook gemerkt hebt: de energie vanuit de Aarde en het universum was intens de afgelopen tijd. En zeker wanneer je van nature introvert bent (dat wil zeggen dat je regelmatig behoefte hebt aan me-time) voel je dat ieder celletje en ieder chakra in het Licht wordt gezet.

Wat maakt dat jouw natuurlijke verlangen om regelmatig alleen te zijn nu nog groter is. Je lichaam en hele energiesysteem moeten het Licht integreren. En dat doe jij het meest moeiteloos als je genoeg tijd met jeZelf hebt.

Je bedrijf loopt door, ook voor jou als introvert

Tegelijkertijd loopt je bedrijf gewoon door. De prachtige sessies met je klanten en ook je marketing en zichtbaarheid.

Die sessies met je klanten, dat lukt bij een hoge energieboost vaak nog wel. Omdat je systeem heel natuurlijk ‘aan’ gaat staan, zodra je met de juiste mensen werkt. Waardoor het werken met de juiste klanten je zelfs helpt om de krachtige energie van dit moment goed in je lichaam te integreren.

Maar je diepe behoefte aan inkeer? Dat kan soms haaks op je wens naar zichtbaarheid gaan staan. Soms gebeurt er in jou zóveel, dat je bijna niet meer weet wat en hoe je iets naar buiten moet delen.

Marketing is een grootse daad van Liefde

Wat mij op dit soort momenten helpt, is de herinnering aan de echte spirituele reden van alles wat met marketing te maken heeft: mijn marketing is simpelweg een grootse daad van Liefde.

En op het moment dat ik diep in meZelf keer (gewoon omdat ik niet anders kan, de aantrekkingskracht vanuit mijn ziel is te krachtig).

Dan wordt na een tijdje altijd de Liefde voor de wereld om me heen weer wakker. En eerlijk? Dan wil die Liefde niets liever dan bijdragen aan ver-Lichting en verandering. Waardoor mijn marketing na een periode van reflectie juist krachtiger wordt. Omdat ik met nóg meer hart mijn inzichten en inspiratie deel.

Momenten met jeZelf maken je marketing krachtiger. Als! …

Van veel (introverte) vrouwen hoor ik dat ze dit herkennen. En misschien jij ook. Een periode van reflectie en nieuwe energetische activaties maakt alles krachtiger, ook in je bedrijf.

Maar op het gebied van marketing werkt dat diepe onhoudbare verlangen naar inkeer soms als struikelblok. 

Introvert

Bijvoorbeeld omdat er een diepe (eeuwenoude) vermoeidheid in al je cellen omhoogkomt en je lijkt niet vooruit te branden. Of het is gewoon stil in je, met een hoofdletter Stil. En hebt werkelijk géén idee wat je met potentiële klanten zou kunnen delen.

En zelfs op het moment dat er innerlijk wel weer beweging komt, gaat het niet ineens vanzelf.

Als introvert een oprechte brug naar je klanten maken

Want als er dan vanuit die stilte een innerlijke stem zegt: “Het is tijd om naar buiten te gaan en jouw Licht met de wereld te delen”, dan weet je eigenlijk niet goed meer hoe je een brug kan slaan. De brug naar de mens die jouw liefdevolle Licht zo nodig heeft.

Je weet wel dat je het niet op de ‘oude’ manier wilt doen. Vanuit een oude en getraumatiseerde mannelijke energie. Dat wil zeggen dat de mannelijke kracht in jou gebruikt wordt om jezelf tegen pijn te beschermen. Zodat je jezelf gaat pushen op het moment dat je ego zegt dat het ‘moet’. En je marketing niet meer vanuit je hart komt, maar vanuit je hoofd.

Het begint bij ‘weten wat je niet wilt’

Weten hoe je het niet meer wilt is een krachtig begin. Ook al zal dit er in het begin voor zorgen dat je je marketing voor je uitschuift.

En ook dat frustreert! Want iedere keer dat je het uitstelt lijkt het moeilijker te worden. Omdat je gewoon de woorden niet meer vindt. Of (als je die woorden dan vindt) geeft je ego continu commentaar op alles wat je schrijft. En zelfs na uren schrijven en puzzelen heb je nog steeds geen blog geschreven of zelfs maar een mini-post op social media geplaatst.

Waardoor je kunt gaan twijfelen: misschien kan ik het gewoon niet! Misschien ben ik dan toch te zacht, te introvert, te … om dit goed te doen.

Ook jouw introverte hart moet haar Licht kunnen delen

Herken je dit? Dan word je vast blij van de liefdevolle manier die voor mij werkt. Want als echte introvert heb ik net als jij ook regelmatig Me-time nodig. En op sommige dagen nog meer dan andere, bijvoorbeeld als de energie op Aarde intens is.

Maar tegelijkertijd voel ik dat niet alleen mijn potentiële klant mijn blogs en posts nodig heeft, maar mijn eigen hart en ziel ook!

Introvert

Want hoe dubbel het op de momenten van innerlijke stilte ook lijkt. Iets in mijn weet dat ik ervoor gemaakt ben om Liefde te ontvangen én van hieruit mijn Liefdeslicht ook met de wereld te delen.

Zo maak je een brug van Liefde een Licht

Wat bij mij iedere keer werkt om vanuit Liefde weer te verbinden en precies dat te delen wat mijn klant nodig heeft?  (zonder te pushen of mezelf geweld aan te doen).

Het is het maken van de energetische verbinding met mijn potentiële klant. Tijd nemen om stil te staan en te voelen dat wij van hart tot hart verbonden zijn.

En van hieruit de oprechte vraag in mijn hart: “Wat kan ik vandaag in mijn marketing delen? Voor de juiste mensen, die mijn Lichtkracht nodig hebben voor inspiratie of ondersteuning?”.

Een Liefdevolle vraag met een Liefdevol antwoord

Het antwoord wat hierna in mijn hart naar voren komt, klopt altijd. Zo herinner ik me dan opeens dat er een vraag is, die een groot deel van mijn klanten heeft wanneer ze het Soul Based Business traject starten. En ik weet, dat ik mijn inzicht hierover in een post mag delen.

Of ik voel weer hoe de activaties die ik geef heel praktisch doorwerken in het bedrijf van de vrouwen met wie ik werk. De voorbeelden rollen dan achter elkaar door mijn denken en voelen. En het enige wat ik hoef te doen is genoeg tijd en ruimte te maken, zodat ik die inspiratie kan vertalen naar een blog of social media post.

Ruimte en tijd om je inspiratie vorm te geven

Dat laatste (tijd en ruimte maken) is dan nog wel essentieel. Want je kunt nog zo geïnspireerd zijn. Als je geen tijd maakt om jouw prachtige inspiratie ook heel aards naar een artikel of post te vertalen, gebeurt er in je verbinding naar buiten niks.

Introvert

En het verwaarlozen van je inspiratie geeft jou als Lichtwerker altijd een gevoel van frustratie. Omdat je diep vanbinnen wéét dat jij iets moois te delen hebt. Je wéét diep in je hart dat er ergens mensen zijn die over een nietszeggende tijdlijn scrollen. Een tijdlijn waarop van alles gebeurt, maar niets heeft echt betekenis.

Juist jij als introvert mag betekenis brengen

Terwijl jij degene bent die met je blogs en posts (lees: marketing) betekenis kunt brengen. Juist jij als sensitief, introvert en Licht mens bent daar zo ongelooflijk goed in.

Echt! Als jij vanuit dat prachtige zacht-krachtige hart van jou schrijft? Dan wordt je ideale klant geraakt, direct. Omdat die prachtige Liefdeskracht in jou precies is wat ze nodig heeft.

Voel je dat het klopt?

En als je tot in je hart en cellen voelt dat dit klopt? Pak dan gelijk even een pen en een mooi stukje papier. En schrijf deze (of soortgelijke) woorden op:

“Mijn Liefdevolle marketing doet ertoe en maakt een Licht-krachtig verschil voor de juiste mensen. Vandaag maak ik een brug van hart tot hart, om mijn inspiratie vanuit Liefde te delen.”

Plak het briefje naast je computer of op een plaats waar je het dagelijks ziet. Je zult voelen dat het je kracht en hartgedreven enthousiasme geeft!

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Verlang jij ernaar om een stralend bedrijf als Lichtwerker op te bouwen, wat helemaal klopt met de bijzondere tijd waarin we leven? Een bezield bedrijf, waarmee jij je op je spirituele taak richt én ook een mooie omzet maakt.

Maar is het neerzetten van een goedlopend bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had?

Dan heb ik een krachtige (en gratis) online vierdaagse mini-training voor je. Want je bent hier immers niet voor niets. De wereld heeft jouw Licht nodig!

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Introvert! En toch wil je zichtbaar zijn