fbpx

Hoe belangrijk zijn vorige Lichte levens voor je Zielsmissie?

We leven in een bijzondere tijd. Hóe bijzonder, dat verbaast me iedere dag opnieuw. Niet alleen in mijn eigen leven opent er zich zoveel moois. Maar ook bij de vrouwen met wie ik werk gaat de transformatie ongelooflijk snel nu. En voor een groot aantal Lichtwerkers is hierbij de her-innering aan vorige “Lichte” levens buitengewoon belangrijk.

De recente levens waren vaak pijnlijke levens

Want Lichtwerkers zijn in het algemeen oude zielen en hebben vaak ook al een heel aantal levens op aarde geleefd. De meest recente levens zijn vaak de meest pijnlijke levens, omdat we die in een donkere, zware tijd hebben geleefd. En deze pijnlijke levens zijn bij veel Lichtwerkers ook de levens die we ons herinnerd hebben tijdens therapiesessies of energiewerk.

Maar! We hebben het als Vrouwelijke Lichtwerker niet alleen zwaar en moeilijk gehad op aarde. Er zijn ook een heel aantal levens geweest die Licht en gelukkig waren. Het Archief van onze Ziel staat er zelfs vol van. Want deze Lichte levens, hebben een bijzondere functie.

Het transformeren van oude pijn is belangrijk

Als Lichtwerker houd ik me al veel langer bezig met vorige levens. Waarschijnlijk net als jij. Want die vorige levens, die interesseren ons als oude ziel. En we voelen ook, dat het belangrijk is om ons te bevrijden van oude pijn, door deze te transformeren. Ooit heb ik zelfs een opleiding gedaan, tot regressie- en reïncarnatie therapeut. Omdat ik een diepe en intense pijn voelde, die maar niet wegging.

En zeker, het heeft me veel gegeven. Want oude pijnlijke levens met een vaak vreselijk einde, daar kunnen we nu nog pijnlijke last van hebben. En het verwerken van die pijn is een grote en belangrijke stap. (Lees meer over het Verwerken van oude pijn)

We hebben ook prachtige, Lichte levens gekend

Maar! Je voelde het vast al aankomen, die Maar. We hebben als Lichtwerker ook Lichte levens geleefd. Zoals in Atlantis, Lemurië of het Oude Egypte. En juist in deze tijd, waarin we transformeren van een driedimensionaal naar een Vijfdimensionaal Bewustzijn, zie ik dat het steeds belangrijker wordt om ons  opnieuw de inzichten uit deze Lichte levens te her-inneren.

Omdat juist deze Lichte levens ons zoveel informatie over onze Zielsmissie voor dit leven geven. Want onze Zielsmissie voor dit leven, die is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Jouw spirituele doel voor dit leven is vooral heel logisch, wanneer je weer gaat zien dat er door al je levens heen een soort van “Gouden draad”  loopt. De lijn en energie, van je ziel

Onze levens hebben ons naar dit punt geleid

En ok de vorige levens die jij op aarde geleefd hebt, horen bij deze prachtige “Gouden draad”. Al onze vorige levens samen hebben ons naar dit leven geleid. Een leven waarin jij en ik  als  Vrouwelijke Lichtwerker ons steentje bij mogen dragen. We mogen, samen met andere Lichtwerkers en onze spirituele Gidsen, de mensheid ondersteunen in een ontzagwekkend transformatieproces.

Zielsmissie Lichte Vorige Levens Spirituele Transformatie Academie

We gaan weer een Gouden Tijd tegemoet

Want, hoe bijzonder! We gaan voor het eerst sinds lang weer een Lichte tijd tegemoet. Een Gouden Tijd. Een tijd waarin we ons ook als mens weer kunnen her-inneren wie we zijn, als spiritueel Wezen. Een tijd waar we als Lichtwerker naar hebben gesnakt en verlangd. Want die donkere tijd was, zachtjes uitgedrukt, voor ons geen pretje.

Als Lichte ziel in een donkere tijd? Ook in deze donkere tijd groeien we als ziel. We ontwikkelen en leren allerlei prachtige dingen. Maar als mens met die Lichte ziel is het leven in het onbewuste Donker soms bijna niet te dragen. Het doet pijn. En soms nog meer pijn.

Eindelijk kunnen we weer her-inneren

Maar nu. Echt, hoe bijzonder is dat! Ik zeg het nog maar eens. Want daar mogen we af en toe best even bij stil staan. Want echt, dit is speciaal!

Deze tijd waarin we leven, is buitengewoon en Magisch. Zo buitengewoon, dat jij en ik zelfs doelbewust naar deze tijd gekomen zijn, om hierbij te zijn. De magische ervaring van het ons opnieuw her-inneren wie we werkelijk zijn. We mogen eindelijk die ondraaglijke pijn en zwaarte los-laten.

Ons Licht mag weer Zichtbaar Zijn

Ook hoeven we niet meer ons best te doen om ons Licht te verstoppen. Voel je wat en ruimte dat geeft? Sta jezelf maar even toe, om iets dieper te ademen. Zeg het maar even, zachtjes in jezelf of luidop naar de wereld: “”Mijn Licht mag Zichtbaar Zijn”. 

Fijn! Dat geef je vast een gevoel van lucht. En toch kan het daarna nog even wennen zijn. Het voelt wat kaal en ongewoon. We zijn gewend geraakt aan de sluiers die we gebruikten om ons Licht niet te (laten) zien. We hebben al zoveel eeuwen niet onsZelf kunnen zijn. Dus moeten het eigenlijk weer opnieuw leren. Hoe doe je dat ook alweer – gewoon maar Licht zijn?

We mogen het ons her-inneren 

Ja, we mogen het ons her-inneren. Want Licht zijn als mens, dat hebben wij als Vrouwelijke Lichtwerkers al eens gedaan. Misschien wel meer dan eens. Het is alleen zoveel tijd geleden, dat we het bijna vergeten zijn. Bijna, gelukkig niet helemaal. Want in het Archief van onze Ziel, zitten al die Lichte herinneringen opgeslagen. Geen enkele was er om niets. 

Zielsmissie Lichte Vorige Levens Spirituele Transformatie Academie

Her-inneren met het Archief van onze ziel

Het Archief van onze ziel (ook wel de Akasha Kronieken genoemd) helpt ons dus, om ons het Licht te her-inneren. En het helpt ons ook, om dit op het goede moment te doen. Want, behalve herinneringen, heeft dit Archief ook een Goddelijke Wijsheid in zich. Een Wijsheid die weet, welk tempo klopt.

Het Archief van onze Ziel weet dus ook, welke oude pihn eerst nog getransformeerd moet worden voor het Licht weer volop de ruimte kan krijgen. Want achter alles wat wij als mens meemaken, schuilt een Kosmisch Plan. Niets is aan het toeval over gelaten. het valt ons toen. Of niet, als de tijd daarvoor nog niet rijp is.

Als mens moesten we ons Licht vergeten

Het was dus ook echt de bedoeling, dat wij als mens ons Licht en onze Zielsmissie zouden vergeten. Om het ons daarna weer te kunnen herinneren! En ik weet, zolang het leven pijn doet, zien we hier de lol niet van in. Waarom zou iemand dat in Godsnaam willen? Vergeten, herinneren, wat een gedoe! Maar als ziel, is dit allemaal precies volgens plan.

Ja echt, onze ziel had een plan. Heeft een plan. Een blauwdruk waarin onze Zielsmissie staat en ook wanneer we ons dit plan weer mogen herinneren. En, onze ziel heeft in dat plan gezet welke vorige levens belangrijk zijn (geweest) voor de zielsmissie van dit leven. Zodat we ons ook aalleen gaan her-ineren wat dit leven ten goede komt. Want veel Lichtwerkers hebben meer levens geleefd, dan ze zich als mens zouden kunnen herinneren. Alles ineens weer weten, zou ondraaglijk zijn

Onze ziel weet, welke levens belangrijk zijn

Gelukkig weet onze ziel dus, welke levens wel en welke levens níet in ons bewustzijn moeten komen. Zodat we niet overweldigd worden door een stortvloed aan informatie. Maar als mens precies dat zien en ervaren, wat ons in dit leven verder helpt. Wat ons dichter bij het leven van onze Zielsmissie brengt. 

Zielsmissie Lichte Vorige Levens Spirituele Transformatie Academie

Zijn de Lichte tijdperken belangrijk?

In deze tijd, waarin we als mens en als mensheid zachtjesaan spiritueel beginnen te ontwaken, zijn er bepaalde Lichte tijdperken die vooral voor Lichtwerkers belangrijk zijn. Zoals Atlantis, Lemurië of het Oude Egypte. Omdat in deze tijdperken er ook al een Gouden Tijd was. Een tijd waarin het aura van de mens en de aarde goudkleurig was.

Stel je eens voor, hoe schitterend mooi! Het aura van de mensen en de aarde in een stralend Goud. Een gouden Licht. En het Bewustzijn, dat paste daarbij. Zodat het leven op aarde ook toen al  Vijfdimensionaal was. Wat wil zeggen dat de mensen zich bewust waren van wie ze als spiritueel wezen werkelijk zijn. En ze leefden, groeiden en ontwikkelden vanuit Liefde en Licht.

Het Bewustzijn in die tijd was Vijfdimensionaal

Ook in de Gouden Tijd was het Bewustzijn Vijfdimensionaal. En juist omdat er steeds meer Lichtwerkers zijn die zich deze tijd herinneren, kan ook het Bewustzijn in onze moderne eeuw weer Lichter worden. En dat, heeft een prachtig krachtig effect.

Als eerste, voelt dat natuurlijk voor jou en mij als Lichtwerker gewoon Goed. We worden daarmee stap voor stap bevrijd van oude pijn. En we voelen ons letterlijk en figuurlijk steeds Lichter.  Maar daarnaast heeft onze herinnering ook een krachtig effect op de wereld. We stralen ons Licht uit, omdat we niet anders kunnen. En met dit Licht, ver-Lichten we alles om ons heen.

Zielsmissie Lichte Vorige Levens Spirituele Transformatie Academie

Nadat wij als Lichtwerkers tientallen jaren zo hard hebben gewerkt aan het transformeren van oude pijn, mag er nu dus ook op het gebied van Transformatie iets verschuiven. Het transformeren van oude pijn is nog steeds belangrijk. Want juist nu het leven op aarde steeds Lichter wordt, komen er ook nog oude en onverwerkte stukken aan het Licht.

Maar. We mogen onze aandacht verleggen.  Want was het voor veel Lichtwerkers in eerste instantie hun spirituele taak, om zichtzelf te ver-lichten, zo wordt er nu van steeds meer Lichtwerkers gevraagd om dit Licht eindelijk naar buiten te brengen. Zichtbaar te laten zijn. Meer en meer te gaan vertrouwen op het innerlijk Licht.

onze lichte levens laten zien dat het kán

En de dierbare her-inneringen aan onze Lichte levens, laten ons zien dat het kán. Dat het mogelijk is om als Lichtwezen vanuit ons Licht op aarde te leven. Na eeuwen en eeuwen van duisternis en pijn? Is het weer mogelijk om op een Lichte manier hier op aarde te zijn. En prachtige dingen te doen. Omdat we dit al vaker gedaan hebben. Sterker nog. Jij en ik? We zijn ervoor gemaakt, om Lichtwerker te zijn. Jij en ik? We kunnen dit! 


Het is Tijd! Jij kunt eindelijk jouw Zielsmissie echt Vorm gaan geven.

Op een Lichte manier Prachtige dingen doen.


 

Zielsmissie Lichte Vorige Levens Spirituele Transformatie Academie

 


Ondernemen vanuit je Zielsmissie

De wereld verandert en in je hart weet je, dat er een prachtige spirituele taak voor je klaar ligt. Je voelt aan alles dat jij aan de beurt bent om Licht op de aarde te verspreiden.

Maar in de praktijk? Is jouw missie echt in de wereld neerzetten lastiger dan je had gedacht. Het duurt maar. En dat frustreert je! Want voor de buitenwereld heb jij je leven goed voor elkaar. Maar jij weet dat er zoveel meer is. Jij weet intuïtief, dat je ziel iets nieuws van je vraagt.

Gratis Masterclass

Hoe ga je vanuit je Zielsmissie ondernemen? Zodat zowel je bedrijf als jij tot bloei kunnen komen? Daar vertel ik je tijdens dit webinar graag meer over. 

De Masterclass in het kort:

Tijdens deze Masterclass laat ik je zien wat ondernemen vanuit je zielsmissie inhoudt en hoe je hiervoor de eerste stappen zet

“Ondernemen vanuit je Zielsmissie”

Gratis Masterclass

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Hoe belangrijk zijn vorige Lichte levens voor je Zielsmissie?