fbpx

Het nieuwe collectieve veld

Het wordt steeds duidelijker voelbaar dat we (spiritueel gezien) in een overgangsfase leven. Aan de ene kant dringt chaos, macht en strijd zich pijnlijk zichtbaar naar voren. En houdt zoveel mensen pijnlijk in haar greep. Een deel van mijn hart huilt, als ik zie hoe de wereld in brand lijkt te staan.

Terwijl tegelijkertijd het fijnstoffelijke Netwerk van Licht duidelijk voelbaar in kracht en omvang toeneemt. Het aantal zielen dat op aarde ontwaakt, is immens. En de Lichtsteun die we als mensheid vanuit het hele universum ontvangen is ontzagwekkend groots.

herdenking van de doden

Terwijl ik op t.v. de oorlogsbeelden zie, komt er een herinnering voorbij. Het zal ergens rond 1979 zijn geweest, omdat ik in die herinnering de zolderkamer in mijn ouderlijk huis herken. Een ruime lichte kamer, met een openslaand zolderraam waardoor ik het leven in de wijk kan zien.

Het is 4 mei, dat weet ik zeker. Want terwijl ik kijk, zie ik de huizen. Mensen die hun dagelijkse ding doen. En terwijl ik kijk overvalt me (met een klap, een stomp in mijn hart en maagstreek) een diep en dieper gevoel van pijn. Dodenherdenking. Een golf van ondraaglijk verdriet en wanhoop, de pijn van afscheid en verlies.

We dragen de pijn collectief

Op dat moment (terug in de tijd) realiseer ik me voor het eerst bewust dat alle pijn die wij als mens ervaren niet altijd zo persoonlijk is als ze lijkt. De golf van wanhoop die er door de straten glijdt is niet van mij, persoonlijk. Terwijl het toch mijn pijn is, ik voel haar alsof ik het letterlijk beleef. Het diepe verdriet, ze laat mijn cellen trillen en zet de tijd in mij even stil.

Herken je dat? Dat je (zelfs wanneer er geen ander mens in de buurt is) emoties voelt of misschien zelfs gedachten denkt die helemaal niet zo bij jou lijken te horen. Maar je beleeft ze wel alsof ze van jou zijn. En tegelijkertijd is de vibratie van die emoties, gevoelens of gedachten anders dan wat je normaal gesproken voelt, denkt of ervaart.

De emoties of gedachten welke je ervaart zijn dan waarschijnlijk verbonden met ons collectieve veld. Het veld van energie waar de gemeenschappelijke menselijke emoties, gevoelens en gedachten liggen opgeslagen.

Het collectieve veld – of velden?

De emoties die wij voelen vanuit het collectieve veld zijn gevoelens waar wij als mens mee verbonden zijn. Energetisch, waarbij tijd en ruimte nauwelijks een rol speelt. We vangen deze emoties of gedachten op vanuit de ether en kunnen ze aannemen alsof ze van ons zijn. Of we kunnen ze afwijzen, wanneer ze niet passen bij onze eigen innerlijke waarden en normen.

Voor veel Lichtwerkers is dit collectieve veld verwarrend geweest, de afgelopen tijd. En zeker nu (tijdens deze overgangsfase) is het belangrijk om vanuit die verwarring weer helderheid te scheppen. Omdat we niet meer verbonden zijn met één collectief veld, maar met twee.

De twee collectieve velden

Het collectieve veld dat bij het afgelopen tijdperk hoort is een collectief waarin overleven een belangrijke rol speelde. Overleven van de menselijke soort en overleven van het individu. En je kunt je voorstellen (als overleven een belangrijke drijfveer is) dat de emoties en gedachten in dit collectieve veld te maken hebben met strijd, macht, status en de daarbij behorende angst en pijn.

Nieuw collectieve veld Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Terwijl het collectieve veld dat in deze tijd aan het ontwaken is, uit een heel andere collectieve energie bestaat. Het is een gezamenlijke energie van Liefde, Eenheid en Licht. Waarin onze gedachten en emoties vanuit Licht worden geboren. En ingekleurd door Liefde. Letterlijk een roze bril.

Toegang tot beide velden

Jij als Lichtwerker hebt nu toegang tot beide velden. Waarbij het nieuwe veld beter voelt en tegelijkertijd ook nog wat nieuw en onwennig. Je systeem moet er namelijk echt aan wennen om zich hiermee te verbinden, omdat ze zolang haar best heeft gedaan om veilig te zijn (in een wereld die niet veilig was).

Vanuit hun streven naar veiligheid hebben je lichaam en energiesysteem een hele tactiek ontwikkeld. Met beschermlagen, overtuigingen en allerlei bijbehorende emoties en gedachten.

Het is een tactiek die prima heeft gewerkt, de afgelopen duizenden jaren. Het leven hiermee was niet gemakkelijk. Maar je hebt het leven (als Lichtwetwerkersziel) wel een heel aantal keren kunnen leven, zonder voortijdig gedood te zijn. En dit kun je in een onveilige wereld al zien als succes.

Spiegel van het oude collectief

De huidige gemanifesteerde wereld is nog een wereld die het oude collectieve veld weerspiegelt. Het gaat in de huidige maatschappij over macht en overleven. En de machthebbers die baat hebben bij deze oude energieën doen er alles aan om het bij het oude te houden.

Want ook al is het voor het oude veld allang een verloren en uitgemaakte zaak, de energie die baat heeft bij chaos en pijn wil de verandering het liefste zo lang mogelijk vertragen.

Manifestatie van het Nieuwe

Het leven wat nu in de wereld wordt uitgespeeld is daarbij niet onverwacht. Het is voorzien dat de overgang naar een Gouden tij niet zonder slag of stoot zou gaan. De liefhebbers van duisternis, macht en haat zaten nog te stevig op hun stoel van eindige roem.

Overvloed Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

En juist omdat dit werd verwacht zijn de meest dappere en krachtige Lichtwerkers naar de Aarde gebracht. Lichtwerkers zoals jij. Ja, ook jij hebt (al eeuwen en eeuwen geleden) de roep van de Aarde gehoord. Ook jij bent gevraagd om bij te dragen met jouw Licht, juist in deze tijd. Omdat jouw Licht met haar unieke Lichtcodes een verschil kan maken voor de manifestatie van het Nieuwe.

Verbinden met het Nieuwe

Hoe voelt het, als je dit hoort? Maakt het je blij? Of ook een beetje onzeker?

Want jij, kan jij werkelijk die bijdrage leveren? Ben jij daarvoor niet te klein, te onbelangrijk, te …. ?

Het antwoord is simpel. En tegelijkertijd nog niet zo eenvoudig. Want ja echt, jij. Jij bent absoluut in staat om jouw bijdrage te doen. Jouw ziel is immers een Lichtwerkersziel. En dan ook nog eens een ziel die zich al eeuwen en eeuwen op deze tijd heeft voorbereid.

Alles wat jij in bijvoorbeeld Atlantis hebt beleefd. En alles wat je in de donkere tijden daarna hebt doorstaan. Alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat jouw ziel optimaal is voorbereid. Zoals een Olympische sporter jarenlang traint voordat de wedstrijd begint. Zo heb ook jij je eeuwenlang ingezet om de beste mogelijke versie van jeZelf te kunnen zijn.

De beste versie van jeZelf

Dat was dus het simpele deel van het antwoord. Ja, jij kunt dit! Je hebt ervoor geleefd en getraind.

Iets minder eenvoudig is dan het: “Hoe?” Niet omdat het zo vreselijk moeilijk of ingewikkeld is. Maar eerder omdat we als mens gewend zijn geraakt aan de beperkingen van het oude collectieve veld. Waardoor we leven alsof we beperkt zijn tot datgene wat we nu kunnen zien.

Terwijl er in werkelijkheid een hele Nieuwe wereld klaarligt. Een Nieuwe wereld waarin wij als mens weer vrij zijn om vanuit ons Licht te leven. Vrij om autonome Liefde te zijn. Op eigen benen, verbonden in Liefde met een prachtig en krachtig collectief veld.

Het nieuwe collectieve veld

Om die mogelijkheden die er in jouw ziel al voor je klaarliggen ook daadwerkelijk te kunnen openen, heeft je systeem het nieuwe collectieve veld nodig. Dit veld van licht, dat energetisch alles al in zich draagt wat wij als mensheid nodig hebben om de Nieuwe Aarde vorm te geven.

Nieuw collectieve veld Lichtwerkers Spirituele Transformatie Academie

Waarbij je dan eerst jezelf bewust los mag koppelen van het oude systeem. En openstellen voor een collectief van Licht. Bijvoorbeeld door te zeggen (en doe het nu maar gelijk, eventjes met aandacht en je ogen dicht):

“Ik ben beschikbaar voor Licht. Mijn lichaam mag opnieuw een kanaal van Liefde en Licht zijn. Mijn cellen mogen zich weer vullen met mijn ziel’s licht. En mijn auraveld is vrij en beschikbaar voor Licht alleen.”

Het Nieuwe kan zich openen

Hierna kan het nieuwe zich verder voor je openen. Waarbij alles nog niet helemaal vanzelf zal gaan. Want eerst zal jij je nog regelmatig verbonden voelen met beide velden tegelijkertijd. Alsof je met 1 been in een wereld van zon en Licht staat. En met je andere been in de zware modder of een ijzige angstwekkende kou.

En deze overgang en tweedeling, we ontkomen er niet aan. Waarbij je vanaf nu vooral je verbinding met het Licht mag voeden. En de gehechtheid aan het oude van je los mag laten.

Dus zeg het nog maar een keer. Eventjes met aandacht en je ogen dicht):

“Ik ben beschikbaar voor Licht. Mijn lichaam mag opnieuw een kanaal van Liefde en Licht zijn. Mijn cellen mogen zich weer vullen met mijn ziel’s licht. En mijn auraveld is vrij en beschikbaar voor Licht alleen.”

En laat je verrassen door het Licht in jou. Voel je, wat het doet?

…………………………………………………………………………………………………………………………

 

Voel jij aan alles dat je met je bedrijf bij mag dragen aan de transformatie naar een Nieuwe energie? Maar vinden de juiste mensen jou nog niet genoeg, waardoor je te weinig klanten hebt?

Meld je dan aan voor een gratis vierdaagse waar ik je laat zien op welke manier jij een bloeiend bezield bedrijf opbouwt. Een bedrijf waarin je de klanten aantrekt die bij je zielsmissie horen, met de omzet die jij als Lichtwerker waard bent.

……………………………………………………………………………………..

Blijf Gratis op de Hoogte van nieuwe Artikelen

We zijn blij met je aanmelding. En gaan natuurlijk zorgvuldig met jouw gegevens om!

Het nieuwe collectieve veld