Maak meer Impact en Omzet

met je bedrijf als Lichtwerker

Het is tijd om je spirituele missie serieus te nemen !

Maak van 2023 een Magisch jaar!

De volgende editie van dé online vierdaagse New Year  Retreat voor vrouwelijke Lichtwerkers van 27-30 december. Meld je hier alvast aan, dan houd ik je op de hoogte!

Deze gratis online retreat voor vrouwelijke Lichtwerkers gaat je leren hoe jij in 2023 meer impact en omzet kunt maken. Dat wil zeggen: hoe jij vanuit je spirituele missie de juiste mensen gaat aantrekken, zodat jij steeds meer mensen kunt leren om hun leven te transformeren en verlichten. Op de Licht-krachtige manier die bij jou past én met de omzet die je waard bent.

Je ontvangt dagelijks een live online Masterclasses van 45 minuten, iedere ochtend om 9.30 live online. Hierna ontvang je het werkboek en de Lichtmeditatie, waarmee je in je eigen tempo aan de slag gaat (gemiddeld 30 minuten).

Meld je hier gratis aan, dan ontvang je direct de eerste tips en informatie per mail. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Het is Tijd voor Vernieuwing

Het is een diep gevoel van binnenuit: wat je doet met je bedrijf klopt niet meer. Het is niet langer afgestemd op jouw spirituele taak op Aarde, waardoor je minder impact maakt dan je zou willen. Deze tijd vraagt iets nieuws! Sinds je dit weet, schuurt het en laat het je niet meer los. Je wordt er stuiterend blij van én het angstzweet breekt je uit. Hoe pak je een diepgaande verandering aan?

Want ook al voel je dat het tijd is voor verandering, dit ook echt doorvoeren in je bedrijf is een heel ander verhaal en dat knaagt. Omdat je tijd en energie voor een groot deel in je bron van inkomsten zitten wil je natuurlijk het liefste je zielsmissie ín je bedrijf vormgeven. En het verdienen van geld met je spirituele taak combineren.

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Fantastisch

Deze dagen hebben me weer veel gebracht, weer dieper in mijzelf gedaald waardoor ik vandaag ook weer meer Thuis kwam in mijzelf. Ook de pijn/het verlangen van ‘mijn mensen’ is mij zeer duidelijk geworden. Dus ja, jeetje hoe kan ik je bedanken Iris, het was weer fantastisch.

Lichtwerker

vandaag de tweede dag van deze retreat. Na vandaaag kan ik mezelf veel meer zien en erkennen als lichtwerker. De woorden van Iris geven verdieping van zaken die ik al wist maar niet genoeg geloofde en dat geeft nog meer motivatie om de roep van mijn ziel te onderzoeken en verder te ontdekken. Ik word er blij van…💚

Zoveel Herkenning

Verbaasd en geruststellend zoveel herkenning. Werk aan de winkel maar ook die rust en stilte vinden in mijzelf. Fijn en bijzonder om ineen keer zoveel gelijkgestemden digitaal te mogen ontmoeten.

Dichter Bij Mijn Zielsmissie

Lieve Iris, dankbaarheid is wat ik voel en hoewel ik al zóveel heb gedaan en mensen heb ontmoet, voel ik me voor het eerst thuiskomen in mezelf. Ik ben licht en liefde net als iedereen hier een stukje dichter bij mijn zielsmissie…. Eindelijk.

Mensen Helpen

Mijn mooiste inzicht is dat marketing/ strategie geen ‘vies’ woord is binnen een spiritueel bedrijf. En dat je het zeker waard bent en je geld mag verdienen (energie) met het inzetten van je lichtkracht om andere mensen te helpen, hun leven te transformeren. Meer puzzelstukjes die hun weg naar de juiste plek vinden.

Marketing 

Vandaag besefte ik dat veel intuïtief heb gedaan. Ben dit kwijtgeraakt nadat ik een marketingtraining heb gedaan. Nu voel ik dat ik mijn eigen creatie en inspiratie kracht mag vertrouwen. Afgelopen dagen voor mij veel herkenning. Nu dit stuk in mij weer is aangeraakt wat ik al zo lang voel dat dit mijn weg is vind ik nu de rust in mezelf terug.

Onder De Indruk

Wow wat een intense energie voel ik. In de masterclass voelde ik heel duidelijk dat bescheidenheid mijn missie niet dient en dat ik in mijn lichtkracht mag gaan staan. Het voelt inderdaad alsof mijn licht ontwaakt is, groter dan hiervoor. Ik ben er nog van onder de indruk..

Een deur open gezet

Ik wil je bedanken voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.
Er is een deur open gezet. 💕

Dichter Bij Mezelf

Het waren weer 4 hele mooie fijne dagen waarop ik dichter bij mezelf kwam. Voor mij is het heel belangrijk om Het Licht vast te kunnen houden, daarvoor heb ik verbinding nodig. Het helpt me al steeds meer in contact met anderen. Het lijkt dat ik minder last heb van mijn zware lichaam, de transformatie is voelbaar. Het is heel sereen en liefdevol en Licht. Dankbaar voor de groei en ontwikkeling van mezelf mede dankzij alle hulp.

Licht en Liefde Beroepsmatig Delen

Mijn mooiste inzicht is dat ik nu weet hoe ik mijn licht en liefde op beroepsmatig niveau mag gaan delen. Dat ik geen angst hoef te hebben om in de nabije toekomst als coach een eigen praktijk te gaan beginnen. Ik mag op mezelf vertrouwen dat ik dit kan. 💜😇

Ik Ben Uniek

Ik voel dat ik uniek ben en dat ik een unieke plaats zal innemen in het Grote Plan.

Krachtig

Mijn mooiste inzicht is dat ik veel krachtiger ben dan ik laat zien….. dat ik nog meer mag stralen!

Beelden Bedrijf

Ik kreeg beelden door over mijn bedrijf… ik sta nog aan het begin daarvan , heb mijzelf al tijden klein gehouden en op de achtergrond gezet. Als ik mijn lichtkracht ga inzetten gebeuren er hele mooie dingen, dat voel ik erg , ook in de lichtmeditaties. Het is tijd om juist in het licht en in mijn kracht te gaan staan. En het werd mij vanmorgen steeds meer helder voor wie en wat voor aanbod gaan passen in mijn bedrijf. Er is weer een puzzelstukje op de juiste plek gelegd.

Intense Meditaties

Ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige Masterclass! Ik ben heel blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, ook nog een extra compliment hoe mooi alles in elkaar verloopt, de werkboeken, de Meditaties die ik nog nooit zo intens ervaren heb ( ik mediteer ongeveer 2 jaar nu ).

Blijdschap en Verwondering

Blijdschap, en een opgeruimd hoofd, een weg in de goede richting dat is wat er nu in mijn hoofd opkomt! En ook de verwondering, dat je zo’n mooie Masterclass gratis voor niets aanbied.

Klaar om Door te Gaan

Ik ben klaar klaar om door te gaan. Klaar om te ontwikkelen om nog meer mensen te mogen helpen. Ik verlang er naar om mijn licht in openbaar te blijven delen bij mensen waar het kan. Ik ben trots op wat ik kan. En ik gun iedereen net zoveel liefde ❤️

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Herken jij dit?

Z

De wereld verandert en je voelt aan alles dat wat je nu doet (werk of business) niet meer is afgestemd op je spirituele taak. Deze tijd vraagt iets nieuws. Maar, hoe pak je vanuit je huidige bedrijf een echte verandering aan?

Z

Je verlangt ernaar om meer vanuit je innerlijke Wijsheid te werken. En ook al voelt het spannend om het pad van je ziel te volgen, je voelt dat je moet doen wat klopt

Z

Ook al is het soms nog een uitdaging om in je lichtkracht te blijven, je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Kun je een succesvol bedrijf als Lichtwerker opbouwen en tegelijkertijd verder transformeren?

Eigentijds ondernemen

We leven nu als mens in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we opnieuw vanuit Liefde, eenheid en overvloed kunnen leven.

Als vrouwelijke Lichtwerker zijn we in deze tijd met een  belangrijke spirituele taak geboren: we mogen en kunnen de transformatie van de Aarde en de mensheid ondersteunen.

Jij als Lichte ziel begint je stap voor stap weer te herinneren wat jouw zielsmissie is: jouw spirituele taak als Lichtwerker in de Nieuwe tijd.

Jouw bedrijf mag in dienst van je missie

En jij als spirituele vrouwelijke ondernemer mag ook met je bedrijf voluit voor je spirituele taak gaan staan.

Door een bedrijf op te bouwen waarmee jij volledig in je Lichtkracht en waarde staat. En op de Licht-krachtige manier die bij jou past impact én omzet gaat maken.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Over de Gratis Classes en Trainingen

Raak

Alsof je alleen tegen mij sprak, zo raak…. Alles 💕

Lichter

Vanuit mijn hart: dank! Ik voel mijn Licht lichter en met meer ruimte om te zijn die ik ben.

Herkenbaar

Dank je wel, alles is zo herkenbaar. Het geeft een andere (fijnere) kijk op mezelf.

Inzicht

Dank je wel voor het inzicht die ik heb mogen ontvangen

Rust

Heel erg bedankt Iris, dit was een ontzettend fijne ervaring. Er is veel innerlijke rust gekomen

Fijne energie

Mooie nieuwe informatie, fijne stem en fijne energie

Boeiend

Dank je wel Iris voor deze boeiende masterclass!! 💞

Het raakt

Het raakt mij wat je zegt en ik voel tranen van ontroering

Puzzelstukjes

Door jouw uiteenzetting ontvang ik nu verklaringen voor verschillende stukjes van mijn levens puzzel – Dank u !

Liefde voor mezelf

Lieve Iris, dank je wel. Goede les is dat ik nog meer liefde voor mezelf mag voelen 💕

Mooie Masterclass

Dank je wel voor de mooie Masterclass

Prachtig

Dankjewel Iris.. Het was prachtig!

Kippenvel

Ik kreeg kippenvel tijdens je Masterclass! Dat ik Welkom ben op aarde

Dank

Veel dank  🙏

Super dank

Super bedankt, het was heel erg mooi!

Pad

Dank je wel. Heel mooi. Jij kwam op mijn pad.

Maak van 2023 een Magisch jaar!

De volgende editie van dé online vierdaagse New Year Retreat voor vrouwelijke Lichtwerkers is van 27-30 december. Meld je hier alvast aan, dan houd ik je op de hoogte!

Deze dagen gaan je leren hoe jij met je bedrijf als Lichtwerker de impact en omzet kunt maken, waar jij (diep in je hart) van droomt. Want jij wilt in 2023 met je bedrijf op nog grotere schaal mensen bereiken, zodat je hen kunt leren om hun leven te transformeren en verlichten. Op de spirituele manier die bij jou past én met de omzet die jij waard bent.

Je ontvangt dagelijks een live online Masterclasses van 45 minuten, iedere ochtend om 9.30 live online. Hierna ontvang je het werkboek en de Lichtmeditatie, waarmee je in je eigen tempo aan de slag gaat (gemiddeld 30 minuten).

Meld je hier gratis aan, dan ontvang je direct de eerste tips en informatie per mail. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Impact op mijn eigen-wijze

Jouw spiritueel ondernemerscoach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn Lichtwerk het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang wist dat ik een spirituele taak heb – en toch stroomde het niet. Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me niet om mijn Licht vast te houden en vorm te geven. Waardoor ik afhankelijk bleef van ander werk om geld te verdienen.

Met vallen en opstaan heb ik de stappen gevonden, waarmee ik vanuit de verbinding met mijn ziel een succesvol bedrijf heb opgebouwd.

Dit betekent voor mij dat ik impact maak door te werken met prachtige Lichtwerkers én hiermee ook financieel een krachtige omzet maak. De frustratie is veranderd in een gevoel van geluk en voldoening. Eindelijk ben ik vrij om mijn tijd full-time aan Lichtwerk te besteden. En te doen, wat ik in deze uitzonderlijke tijd op Aarde kóm doen.”