fbpx

Zet je bedrijf in het Licht!

Gratis vierdaagse business training

Deze online vierdaagse laat je zien wat jij als spiritueel en sensitief mens nodig hebt om met je bedrijf de impact en omzet te maken waar jij (diep in je hart) van droomt. Zonder te pushen of over je eigen grenzen te gaan, maar vanuit zachte kracht: de kracht van je ziel.

 

  • Voor wie: vrouwen met een bedrijf of plannen een bedrijf te starten
  • Waar: Online in de vorm van Masterclasses (Inclusief replay)
  • Extra: Lichtmeditaties in de online Academie
  • Datum: 22 – 25 april
  • Kosten: gratis

Gratis 4daagse training

Je voelt aan alles dat je het in je hebt: mensen helpen om hun leven te transformeren en verlichten. Op de spirituele manier die bij jou past én met de omzet die jij waard bent.

Maar in de dagelijkse praktijk is het opbouwen van een stromend bedrijf een heel ander verhaal en dat knaagt.

Gratis – vanuit mijn hart tot het jouwe

Tijdens deze speciale vierdaagse leer je wat jij nodig hebt om een stralend bedrijf op te bouwen. Want jij als Lichte en sensitieve ondernemer hebt een spirituele manier van ondernemen nodig, zoals dit bij je zielsmissie past.

Via het online formulier hiernaast meld je je gratis aan. Je ontvangt direct de eerste informatie en mijn business & soul tips per e-mail.

En kun je er niet iedere dag bij zijn? Meld je dan toch voor alle dagen aan. Je ontvangt de replay na de Masterclass.

Je ontvangt direct de eerste informatie en Business & Soul inspiratie

gratis mini training voor lichtwerkers

Wat gaan we doen?

Vier dagen lang ben ik jouw spiritueel ondernemerscoach. Met dagelijks een Masterclass, werkboeken en Lichtmeditaties.

Van 22 en 25 april ontvang je iedere dag om 9.30 uur een live online Masterclass. Met thema’s zoals:

• Hoe manifesteer je een bloeiend bezield bedrijf?
• Waar zet jij een rem op je bedrijf?
• Zet je marketing in het Licht
• Zo groeit je bedrijf vanuit flow en balans

Masterclasses, werkboeken en Lichtmeditaties 

Daarbij staat er iedere dag een replay en werkboek voor je klaar. Ook ontvang je drie krachtige Lichtmeditaties (ongeveer 30 minuten).

Ook heb je toegang tot de Soul Sisters community om te verbinden en je vragen te stellen.

Spiritueel ondernemen

Toen ik zelf met mijn bedrijf begon, voelde ik vooral dat ik meer met mijn helende talenten wilde doen én ook dat ik hier mijn geld mee wilde verdienen. Maar eerlijk gezegd wist ik toen nog niet hoe ik dat voor elkaar kon krijgen.

Want hoeveel energie ik ook mijn bedrijf stopte, ik trok gewoonweg nauwelijks klanten aan.

Balans tussen spirituele flow en praktische zakelijkheid

Voor mij kwam de grote omslag op een heel onverwachte manier: mijn bedrijf ging stromen toen ik leerde om mijn spirituele ontwikkeling te combineren met een heel praktische zakelijkheid. Zonder tegen mijn intuïtie in van alles te ‘moeten’. Maar dicht bij mezelf te blijven. Vanuit zachte kracht: de kracht van mijn ziel.

De balans tussen spiritualiteit en ondernemen die ik met je deel in de gratis training.

vierdaagse business training

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Grote Shift

Bij mij vond er een grote, belangrijke shift plaats na de gratis challenge van Iris. Het heeft mij geholpen mijn angst los te laten en de stappen te nemen die hard nodig waren voor een nieuw hoofdstuk in mijn bedrijf. Het resultaat liet niet lang op zich wachten: een maand later bevond ik mij in een totaal andere energie!

Hierbij hebben haar fantastische meditaties mij ook heel erg geholpen om weer bij mijn zielskern te komen. Iris geeft mij heel erg het gevoel dat alles er mag zijn in zijn eigen volgorde en dat vind ik heel prettig.

Een deur open gezet

Ik wil je bedanken voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.

Er is een deur open gezet. 💕

Onder De Indruk

Wow wat een intense energie voel ik. In de masterclass voelde ik heel duidelijk dat bescheidenheid mijn bedrijf niet dient en dat ik in mijn lichtkracht mag gaan staan. Het voelt inderdaad alsof mijn licht ontwaakt is, groter dan hiervoor. Ik ben er nog van onder de indruk..

Spiritueel bedrijf

Mijn mooiste inzicht is dat marketing/ strategie geen ‘vies’ woord is binnen een spiritueel bedrijf. En dat je het zeker waard bent en je geld mag verdienen (energie) met het inzetten van je lichtkracht om andere mensen te helpen, hun leven te transformeren. Meer puzzelstukjes die hun weg naar de juiste plek vinden.

In korte tijd

Door jouw training ben ik nu zoveel bewuster geworden en in zo’n korte tijd!! Ik voel dat ik vanuit liefde in mijn flow mijn zielsmissie wil neerzetten voor de mensen die bij mijn zielsmissie en lichtkracht passen 💛 dat voelt heel fijn 💛😇

Lichtkracht

Nu voel ik dat mijn Lichtkracht, mijn liefde en zachtheid, de basis mogen zijn van mijn bedrijf. En dat voelt kloppend ❤

Krachtig

Mijn mooiste inzicht is dat ik veel krachtiger ben dan ik laat zien….. dat ik nog meer mag stralen!

Dichter Bij Mezelf

Het waren 4 hele mooie fijne dagen waarop ik dichter bij mezelf kwam. Voor mij is het heel belangrijk om het Licht vast te kunnen houden, daarvoor heb ik verbinding nodig. De transformatie in deze vier dagen is voelbaar. Het is heel sereen en liefdevol en Licht. Dankbaar voor de groei en ontwikkeling van mezelf mede dankzij alle hulp.

Bijzondere inzichten

Dank je wel Iris voor de bijzondere inzichten, verbinding met alles en mijn nieuw begin & awakening 🙏🏼😇

Beelden Bedrijf

Ik kreeg beelden door over mijn bedrijf… ik sta nog aan het begin daarvan , heb mijzelf al tijden klein gehouden en op de achtergrond gezet. Als ik mijn lichtkracht ga inzetten gebeuren er hele mooie dingen, dat voel ik erg , ook in de lichtmeditaties. Het is tijd om juist in het licht en in mijn kracht te gaan staan. En het werd mij vanmorgen steeds meer helder voor wie en wat voor aanbod gaan passen in mijn bedrijf. Er is weer een puzzelstukje op de juiste plek gelegd.

Zoveel Herkenning

Verbaasd en geruststellend zoveel herkenning. Werk aan de winkel met mijn bedrijf, maar ook die rust en stilte vinden in mijzelf. Fijn en bijzonder om ineen keer zoveel gelijkgestemden digitaal te mogen ontmoeten.

gratis business training

Is de gratis mini-training iets voor jou?

Weet je (in je hart) dat je in deze bijzondere tijd een spirituele taak hebt? Maar stroomt je bedrijf nog niet zoals je verwacht had en voel je dat dit nu mag veranderen?

Z

Je liefdevolle zichtbaarheid levert nauwelijks klanten op, ook al heb je een prachtige website en laat je jezelf regelmatig op social media zien. Alsof je tegen een muur oploopt, het kost je zoveel tijd en energie en levert nauwelijks iets op.

Z

Je ziet online allerlei manieren voorbij komen, waarmee je je bedrijf kunt laten groeien. Maar het voelt vaak niet goed, het resoneert niet met je. Je zoekt een andere, meer spirituele manier van ondernemen die bij de Nieuwe tijd past.

Z

De wereld verandert en je voelt aan alles dat je bedrijf nog meer op je spirituele taak mag worden afgestemd. Deze tijd vraagt dat je echt voor je zielsmissie gaat staan. Maar, wat is precies je echte missie? En hoe ga je hier echt voor staan?

Gratis 4daagse training

Je voelt aan alles dat je het in je hebt: mensen helpen om hun leven te transformeren en verlichten. Op de spirituele manier die bij jou past én met de omzet die jij waard bent.

Maar in de dagelijkse praktijk is het opbouwen van een stromend bedrijf een heel ander verhaal en dat knaagt.

Gratis – vanuit mijn hart tot het jouwe

Tijdens deze speciale vierdaagse leer je wat jij nodig hebt om een stralend bedrijf op te bouwen. Want jij als Licht en sensitief mens hebt een spirituele manier van ondernemen nodig, zoals dit bij je Lichtkracht en zielsmissie past.

Via het online formulier hiernaast meld je je gratis aan. Je ontvangt direct de eerste informatie en mijn business & soul tips per e-mail.

En kun je er niet iedere dag bij zijn? Meld je dan toch voor alle dagen aan. Je ontvangt de replay na de Masterclass.

Je ontvangt direct de eerste informatie en Business & Soul inspiratie

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Lichtwerker

vandaag de tweede dag van deze retreat. Na vandaaag kan ik mezelf veel meer zien en erkennen als lichtwerker. De woorden van Iris geven verdieping van zaken die ik al wist maar niet genoeg geloofde en dat geeft nog meer motivatie om de roep van mijn ziel te onderzoeken en verder te ontdekken. Ik word er blij van…💚

Fantastisch

Deze dagen hebben me weer veel gebracht, weer dieper in mijzelf gedaald. Ook de pijn/het verlangen van mijn ideale klant is mij zeer duidelijk geworden. Dus ja, jeetje hoe kan ik je bedanken Iris, het was weer fantastisch.

Klaar om Door te Gaan

Ik ben klaar klaar om door te gaan. Klaar om te ontwikkelen om nog meer mensen te mogen helpen. Ik verlang er naar om mijn licht in openbaar te blijven delen bij mensen waar het kan. Ik ben trots op wat ik kan. En ik gun iedereen net zoveel liefde ❤️

Marketing en Intuïtie

Vandaag besefte ik dat veel intuïtief heb gedaan. Ben dit kwijtgeraakt nadat ik een marketingtraining heb gedaan. Nu voel ik dat ik mijn eigen creatie en inspiratie kracht mag vertrouwen. Afgelopen dagen voor mij veel herkenning. Nu dit stuk in mij weer is aangeraakt wat ik al zo lang voel dat dit mijn weg is vind ik nu de rust in mezelf terug.

Dichter Bij Mijn Missie

Lieve Iris, dankbaarheid is wat ik voel en hoewel ik al zóveel heb gedaan en mensen heb ontmoet, voel ik me voor het eerst thuiskomen in mezelf. Ik ben licht en liefde net als iedereen hier een stukje dichter bij mijn zielsmissie…. Eindelijk.

Verwondering

Blijdschap, en een opgeruimd hoofd, een weg in de goede richting met mijn bedrijf, dat is wat er nu in mijn hoofd opkomt! En ook de verwondering, dat je zo’n mooie Masterclass gratis voor niets aanbied.

Marketing 

Mijn mooiste inzicht vandaag is, dat ik nu op een zachtere manier naar het begrip marketing kijk. Ik kan er nu op een andere manier naar kijken!

Licht en Liefde Beroepsmatig Delen

Mijn mooiste inzicht is dat ik nu weet hoe ik mijn licht en liefde op beroepsmatig niveau mag gaan delen. Dat ik geen angst hoef te hebben om in de nabije toekomst als coach een eigen praktijk te gaan beginnen. Ik mag op mezelf vertrouwen dat ik dit kan. 💜😇

Intense Meditaties

Ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige Masterclass! Ik ben heel blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, ook nog een extra compliment hoe mooi alles in elkaar verloopt, de werkboeken, de Meditaties die ik nog nooit zo intens ervaren heb ( ik mediteer ongeveer 2 jaar nu ).

Iris Boonstra gratis mini-training voor Lichtwerkers

Impact op mijn eigen-wijze

Jouw spirituele ondernemerscoach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij begeleidt al ruim 25 jaar vrouwen in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn werk het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang wist dat ik een spirituele taak heb – en toch stroomde het niet. Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me niet om mijn Licht vast te houden en vorm te geven. Waardoor ik afhankelijk bleef van ander werk om geld te verdienen.

Met vallen en opstaan heb ik de stappen gevonden, waarmee ik vanuit de verbinding met mijn ziel een bloeiend bedrijf heb opgebouwd.

Dit betekent voor mij dat ik mijn zielsmissie leef door te werken met prachtige vrouwelijke spirituele ondernemers en hiermee ook financieel een krachtige omzet maak. Eindelijk kan ik mijn tijd full-time aan mijn spirituele missie besteden. En doe ik met hart en ziel, wat ik in deze uitzonderlijke tijd op Aarde kóm doen.”

Gratis 4daagse training

Je voelt aan alles dat je het in je hebt: mensen helpen om hun leven te transformeren en verlichten. Op de spirituele manier die bij jou past én met de omzet die jij waard bent.

Maar in de dagelijkse praktijk is het opbouwen van een stromend bedrijf een heel ander verhaal en dat knaagt.

Gratis – vanuit mijn hart tot het jouwe

Tijdens deze speciale vierdaagse leer je wat jij nodig hebt om een stralend bedrijf op te bouwen. Want jij als sensitieve vrouw hebt een spirituele manier van ondernemen nodig, zoals dit bij je Lichtkracht en zielsmissie past.

Via het online formulier hiernaast meld je je gratis aan. Je ontvangt direct de eerste informatie en mijn business & soul tips per e-mail.

En kun je er niet iedere dag bij zijn? Meld je dan toch voor alle dagen aan. Je ontvangt de replay na de Masterclass.

Je ontvangt direct de eerste informatie en Business & Soul inspiratie