Gratis online mini-training

‘Meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker’

Tijdens deze gratis live online mini-training leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf op een spirituele manier tot bloei te brengen. (meer klanten die bij je zielsmissie passen én meer omzet, vanuit een Nieuwetijds bewustzijn)

 

  • Voor wie: vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf of plannen een bedrijf te starten
  • Waar: Live online in de vorm van korte Masterclasses. Je ontvangt een link
  • Extra: Lichtmeditaties en werkboek in de online Academie
  • Datum: 25-28 september
  • Kosten: gratis

4daagse mini-training (gratis)

Wil jij een bloeiend bedrijf opbouwen, wat helemaal klopt met jouw zielsmissie voor de bijzondere tijd waarin we leven? Een bedrijf waarmee jij je op je spirituele taak richt en hiermee je geld verdient?

Toch is het opbouwen van een stralend bedrijf niet zo eenvoudig als je verwacht had en dat knaagt. Je bent hier immers niet voor niets!

Speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers

Tijdens deze gratis online 4daagse leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf vanuit je Lichtkracht op te bouwen. Zodat je veel mensen helpt helen en transformeren én de omzet maakt die je waard bent.

Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en ook dit keer wordt het weer prachtig krachtig!

Doe gratis mee met de online mini-training van 25-28 september. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

Lichtwerker gratis online training

Wat gaan we doen?

Van 25-28 september gaan we op een spirituele manier met jouw bedrijf als Lichtwerker aan de slag.

4 Masterclasses met verschillende thema’s

Iedere ochtend om 9.30 uur live online. Met thema’s zoals: meerimpact en omzet met je bedrijf; de klanten die bij je missie passen en marketing met hart en ziel. De Masterclass duurt ongeveer 45 minuten.

Lichtmeditaties en werkboeken

In de Academie vind je iedere dag een replay en werkboek. Ook ontvang je twee krachtige Lichtmeditaties (ongeveer 30 minuten). Lukt het niet om er iedere dag live bij te zijn, dan heb je zo toch de mogelijkheid om mee te doen.

Soul Sisters community

In de community en tijdens de Masterclasses kun jij al je vragen stellen en inzichten delen. Daar kijk ik vanuit Liefde en mijn ervaring als spiritueel businesscoach met je mee!

Lichtwerker in een Nieuwe tijd

Een Lichtwerker is: iemand met het verlangen om Licht en Liefde te brengen. Een diep en authentiek verlangen, wat je niet toevallig hebt. Je voelt dit vanuit je hart en ziel.

Lichtwerker

Mensen met de missie om Licht te brengen worden ook wel Lichtdrager of Lichtbrenger genoemd. Wat beide klopt. Je draagt het Licht in je. En je brengt dit Licht in de wereld.

Wij gebruiken het woord ‘Lichtwerker’ omdat jouw Licht actief bijdraagt aan transformatie, heling en groei.

Een Nieuwe Gouden tijd

We leven spiritueel gezien in een bijzondere tijd: de overgang naar een Gouden Tijdperk. Een Tijdperk waarin we als mensheid weer vanuit Liefde en Eenheid leven.

Jouw bedrijf mag een rol spelen in de transformatie naar een Nieuwe tijd. Want jij bent als Lichtwerker geboren om deel van deze verandering te zijn!

Lichtwerker mini training

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Grote Shift

Bij mij vond er een grote, belangrijke shift plaats na de gratis challenge van Iris. Het heeft mij geholpen mijn angst los te laten en de stappen te nemen die hard nodig waren voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het resultaat liet niet lang op zich wachten: een maand later bevond ik mij in een totaal andere energie!

Hierbij hebben haar fantastische meditaties mij ook heel erg geholpen om weer bij mijn zielskern te komen. Iris geeft mij heel erg het gevoel dat alles er mag zijn in zijn eigen volgorde en dat vind ik heel prettig.

Een deur open gezet

Ik wil je bedanken voor de mooie inzichten die je mij hebt gegeven.

Er is een deur open gezet. 💕

Spiritueel bedrijf

Mijn mooiste inzicht is dat marketing/ strategie geen ‘vies’ woord is binnen een spiritueel bedrijf. En dat je het zeker waard bent en je geld mag verdienen (energie) met het inzetten van je lichtkracht om andere mensen te helpen, hun leven te transformeren. Meer puzzelstukjes die hun weg naar de juiste plek vinden.

Onder De Indruk

Wow wat een intense energie voel ik. In de masterclass voelde ik heel duidelijk dat bescheidenheid mijn bedrijf niet dient en dat ik in mijn lichtkracht mag gaan staan. Het voelt inderdaad alsof mijn licht ontwaakt is, groter dan hiervoor. Ik ben er nog van onder de indruk..

In korte tijd

Door jouw training ben ik nu zoveel bewuster geworden en in zo’n korte tijd!! Ik voel dat ik vanuit liefde in mijn flow mijn zielsmissie wil neerzetten voor de mensen die bij mijn zielsmissie en lichtkracht passen 💛 dat voelt heel fijn 💛😇

Lichtkracht

Nu voel ik dat mijn Lichtkracht, mijn liefde en zachtheid, de basis mogen zijn van mijn bedrijf. En dat voelt kloppend ❤

Krachtig

Mijn mooiste inzicht is dat ik veel krachtiger ben dan ik laat zien….. dat ik nog meer mag stralen!

Dichter Bij Mezelf

Het waren 4 hele mooie fijne dagen waarop ik dichter bij mezelf kwam. Voor mij is het heel belangrijk om het Licht vast te kunnen houden, daarvoor heb ik verbinding nodig. De transformatie in deze vier dagen is voelbaar. Het is heel sereen en liefdevol en Licht. Dankbaar voor de groei en ontwikkeling van mezelf mede dankzij alle hulp.

Bijzondere inzichten

Dank je wel Iris voor de bijzondere inzichten, verbinding met alles en mijn nieuw begin & awakening 🙏🏼😇

Beelden Bedrijf

Ik kreeg beelden door over mijn bedrijf… ik sta nog aan het begin daarvan , heb mijzelf al tijden klein gehouden en op de achtergrond gezet. Als ik mijn lichtkracht ga inzetten gebeuren er hele mooie dingen, dat voel ik erg , ook in de lichtmeditaties. Het is tijd om juist in het licht en in mijn kracht te gaan staan. En het werd mij vanmorgen steeds meer helder voor wie en wat voor aanbod gaan passen in mijn bedrijf. Er is weer een puzzelstukje op de juiste plek gelegd.

Zoveel Herkenning

Verbaasd en geruststellend zoveel herkenning. Werk aan de winkel met mijn bedrijf, maar ook die rust en stilte vinden in mijzelf. Fijn en bijzonder om ineen keer zoveel gelijkgestemden digitaal te mogen ontmoeten.

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Is de gratis mini-training iets voor jou?

Weet je (in je hart) dat je in deze bijzondere tijd een spirituele taak hebt? Maar stroomt je bedrijf nog niet zoals je verwacht had en voel je dat dit nu mag veranderen?

Z

De wereld verandert en je voelt aan alles dat je bedrijf nog meer op je spirituele taak mag worden afgestemd. Deze tijd vraagt dat je echt voor je zielsmissie gaat staan. Maar, wat is precies je echte missie? En hoe ga je hier echt voor staan?

Z

Je liefdevolle zichtbaarheid levert nauwelijks klanten op, ook al heb je een prachtige website en laat je jezelf regelmatig op social media zien. Alsof je tegen een muur oploopt, het kost je zoveel tijd en energie en levert nauwelijks iets op.

Z

Je ziet online allerlei manieren voorbij komen, waarmee je je bedrijf kunt laten groeien. Maar het voelt vaak niet goed, het resoneert niet met je. Je zoekt een andere, meer spirituele manier van ondernemen die bij de Nieuwe tijd past.

Doe gratis mee met de online vierdaagse van 25-28 september. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.

 

4daagse mini-training (gratis)

Dit is wat eerdere deelneemsters zeggen

Lichtwerker

vandaag de tweede dag van deze retreat. Na vandaaag kan ik mezelf veel meer zien en erkennen als lichtwerker. De woorden van Iris geven verdieping van zaken die ik al wist maar niet genoeg geloofde en dat geeft nog meer motivatie om de roep van mijn ziel te onderzoeken en verder te ontdekken. Ik word er blij van…💚

Fantastisch

Deze dagen hebben me weer veel gebracht, weer dieper in mijzelf gedaald. Ook de pijn/het verlangen van mijn ideale klant is mij zeer duidelijk geworden. Dus ja, jeetje hoe kan ik je bedanken Iris, het was weer fantastisch.

Klaar om Door te Gaan

Ik ben klaar klaar om door te gaan. Klaar om te ontwikkelen om nog meer mensen te mogen helpen. Ik verlang er naar om mijn licht in openbaar te blijven delen bij mensen waar het kan. Ik ben trots op wat ik kan. En ik gun iedereen net zoveel liefde ❤️

Marketing en Intuïtie

Vandaag besefte ik dat veel intuïtief heb gedaan. Ben dit kwijtgeraakt nadat ik een marketingtraining heb gedaan. Nu voel ik dat ik mijn eigen creatie en inspiratie kracht mag vertrouwen. Afgelopen dagen voor mij veel herkenning. Nu dit stuk in mij weer is aangeraakt wat ik al zo lang voel dat dit mijn weg is vind ik nu de rust in mezelf terug.

Dichter Bij Mijn Missie

Lieve Iris, dankbaarheid is wat ik voel en hoewel ik al zóveel heb gedaan en mensen heb ontmoet, voel ik me voor het eerst thuiskomen in mezelf. Ik ben licht en liefde net als iedereen hier een stukje dichter bij mijn zielsmissie…. Eindelijk.

Verwondering

Blijdschap, en een opgeruimd hoofd, een weg in de goede richting met mijn bedrijf, dat is wat er nu in mijn hoofd opkomt! En ook de verwondering, dat je zo’n mooie Masterclass gratis voor niets aanbied.

Marketing 

Mijn mooiste inzicht vandaag is, dat ik nu op een zachtere manier naar het begrip marketing kijk. Ik kan er nu op een andere manier naar kijken!

Licht en Liefde Beroepsmatig Delen

Mijn mooiste inzicht is dat ik nu weet hoe ik mijn licht en liefde op beroepsmatig niveau mag gaan delen. Dat ik geen angst hoef te hebben om in de nabije toekomst als coach een eigen praktijk te gaan beginnen. Ik mag op mezelf vertrouwen dat ik dit kan. 💜😇

Intense Meditaties

Ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige Masterclass! Ik ben heel blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, ook nog een extra compliment hoe mooi alles in elkaar verloopt, de werkboeken, de Meditaties die ik nog nooit zo intens ervaren heb ( ik mediteer ongeveer 2 jaar nu ).

Cirkel Karma Doorbroken Zielsmissie Lichtwerker Nieuwe Tijd Spirituele Transformatie Academie

Impact op mijn eigen-wijze

Jouw spirituele businessscoach tijdens deze training is Iris Boonstra. Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. Ook schrijft ze voor spirituele magazines, o.a. Spiegelbeeld en NieuweTijdsKind Magazine.

Iris: “Wat mij de afgelopen 25 jaar in mijn Lichtwerk het meest heeft gefrustreerd is dat ik al heel lang wist dat ik een spirituele taak heb – en toch stroomde het niet. Ik heb ongelooflijk veel spirituele trainingen en opleidingen gedaan. En er werd vaak gezegd: je bent al Licht, ga het maar gewoon doen. Maar ik wist niet Hoe. Het lukte me niet om mijn Licht vast te houden en vorm te geven. Waardoor ik afhankelijk bleef van ander werk om geld te verdienen.

Met vallen en opstaan heb ik de stappen gevonden, waarmee ik vanuit de verbinding met mijn ziel een succesvol bedrijf heb opgebouwd.

Dit betekent voor mij dat ik impact maak door te werken met prachtige vrouwelijke Lichtwerkers met een bedrijf én hiermee ook financieel een krachtige omzet maak. Eindelijk kan ik mijn tijd full-time aan mijn spirituele missie besteden. En doe ik met hart en ziel, wat ik in deze uitzonderlijke tijd op Aarde kóm doen.”

4daagse mini-training (gratis)

Meld je hier aan voor de gratis live online mini-training ‘Meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker’

Speciaal voor vrouwelijke Lichtwerkers

Tijdens deze gratis online 4daagse leer je wat jij als vrouwelijke Lichtwerker nodig hebt om je bedrijf op een spirituele manier tot bloei te brengen. Zoals dit bij de overgang naar een Nieuwe tijd past.

Duizenden vrouwen gingen je inmiddels voor en ook dit keer wordt het weer prachtig krachtig!

Doe gratis mee met de online vierdaagse van 25-28 september. Je ontvangt direct de eerste informatie en wordt per mail op de hoogte gehouden van mijn business & soul tips.